zotya975 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Szerintem, az ilyenek akik így cammognak mellettem kb elszédülnének mert ehhez képest én kitaposom a belét :P 150-170ennel küldöm nwki vidékre sose fog 5L enni :D Meg mondjuk nem is érdekel ha foglalkoztatna robogóval járnék és akkor 3l lenne. XD Jól el lehetnek lustulva ezek a verdák. Sztem az a jó egy kocsinak ha közepesen van használva nyomva neki de nem ki a szemét, de a tötymörgés jót nem tesz az biztos. Így persze hogy nem fogyaszt keveset mert félpercenként utolérsz valakit és fékezned kell. Pedig nem is arra való. :D :D Autópályán szintúgy, a kétszer két sáv kevés ahhoz hogy tartósan ilyen sebeséggel haladj anélkül hogy valaki feltartana. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Köszi :D Betartott sebességhátárokkal miért is kéne nagy fékezést eszközölni? Ezeknél a sebességhatároknál kb fékezni se kell. :P Ráadásul így, hogy lehet lendületesen haladni? Betartott korlátokkal kit tudsz te megelőzni? Ha 50ennél 50ennel mész akkor kb az történik, hogy mindenki letol az útról. Ilyen sebességnél senkit nem lehet előzni kb. Ráadásul ennél a tempónál komolyan nem kell fékezni 40-50el lazán lehet kanyarodni. Ez országútra is igaz ráadásul autópályán 130al se te leszel elől. Szerintem a lendületes haladás az nem ez inkább valami olyan, hogy nyomja is neki viszont nem forgatja szana-szét a tiltásba és ügyesen használja ki a dolgokat. Ez kicsit ködös nekem. Oké teljesíted így a gyári leírást őszintén ki használja így a kocsit? Hát nem sokan. A kocsikat nem arra tervezték, hogy te a városba cammogjál vele 50el. Bocs laikus vagyok nem értek semmihez. :P Nem kell fékezni? Egyszer beülök melléd, és ha normál tempónál fékezel, mindig rákoppintok egyet a makkodra. Mernéd vállalni? :D Meg azért megnézem azt a derékszögű kanyart (pl kereszteződés) amit 50-nel beveszel. Harmadrészt azért főúton és autópályán is sokan vannak, akik a megengedett tempó alatt közlekednek. Sőt, ha nem sietek és nagyobb fogyasztású autó van nálam, autópályán való utazáskor én is inkább a 110-et célzom meg. A Bp-Tatabánya 60km-en úgyse jelent sokat a különbség (kerek 5 perc). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Így persze hogy nem fogyaszt keveset mert félpercenként utolérsz valakit és fékezned kell. Pedig nem is arra való. :D :D Autópályán szintúgy, a kétszer két sáv kevés ahhoz hogy tartósan ilyen sebeséggel haladj anélkül hogy valaki feltartana. :P Én sosem vezettem traktort, viszont az utasaim azt szokták mondani, hogy dinamikusan vezetek. A kapaszkodót az anyósülésen ülő kb. fél perc után mindig megtalálja :P 5 éve van jogsim, kb. 40.000km-t vezettem eddig. Ha ismerem az útszakaszt, ideális íven megyek, és nem vagyok az előttem lévő seggében: motorfék=0 liter, plusz nem világítom ki éjjel az agyvelejét a szerencsétlennek. De ha kell, akkor 5000-ig pörgetem kigyorsításkor, előzéskor. A sebességhatárok 100%-os betartásáról nem volt szó, nem is lehet, különben feltartom a sort. Ellustulva nincs a kocsi, mert augusztusban mentem vele 3200km-t autópályán egy hét alatt :D Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon jó motortisztító, csak elég költséges :D BMW vagy AUDI márjájú birodalmi csillagrombolókkal közlekedők szoktak csak letolni az útról. Főleg ha SK-val kezdődik a rendszáma.. (felénk ez gyakori) Ja és városban simán megissza a 10 litert a kocsim. Ez egy ilyen motor, eléggé szélsőséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nem kell fékezni? Egyszer beülök melléd, és ha normál tempónál fékezel, mindig rákoppintok egyet a makkodra. Mernéd vállalni? :P Meg azért megnézem azt a derékszögű kanyart (pl kereszteződés) amit 50-nel beveszel. Harmadrészt azért főúton és autópályán is sokan vannak, akik a megengedett tempó alatt közlekednek. Sőt, ha nem sietek és nagyobb fogyasztású autó van nálam, autópályán való utazáskor én is inkább a 110-et célzom meg. A Bp-Tatabánya 60km-en úgyse jelent sokat a különbség (kerek 5 perc). Nekem azzal nincs gondom ha valaki megengedett alatt megy autópályán csak azt ne a belső sávban tegye. Herótom van attól, hogy újabban lexus, bmw, merci stb is ott cammog 100-110 el az m7-en pest felé. Ok elismerem válság van és spórolni akarnak kicsit a benzinnel, hogy ki tudják fizetni a következő chf hitelrészletet, de könyörgöm ezt miért a belső sávban teszi??? Biztos úgy gondolják, hogy az ilyen autóval jár nekik a belső sáv és még 100-al haladva sem mondanak le róla. Amikor meg nem akarok szabálytalanul előzni jobbról és mögémegyek, még akkor sem hajlandó lehúzódni a szélsőbe, pedig én szeretném a megengedett 130-at kihasználni. Na de ha már fogyasztás: Úhy tűnik állandósul a jó fogyasztásom 98-as használatával. Ismét 7l körül leszek 50%Bp 30%autópálya 20%országút Pontosat tankolás után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nem kell fékezni? Egyszer beülök melléd, és ha normál tempónál fékezel, mindig rákoppintok egyet a makkodra. Mernéd vállalni? :D Meg azért megnézem azt a derékszögű kanyart (pl kereszteződés) amit 50-nel beveszel. Harmadrészt azért főúton és autópályán is sokan vannak, akik a megengedett tempó alatt közlekednek. Sőt, ha nem sietek és nagyobb fogyasztású autó van nálam, autópályán való utazáskor én is inkább a 110-et célzom meg. A Bp-Tatabánya 60km-en úgyse jelent sokat a különbség (kerek 5 perc). Dehogy kell, minek, a fék nem arra van. :D :) kézifékkel (a vékony is jó arra) ;) a gumiknak meg kifejezetten használ. :D Én is ezt mondom, nincs azzal semmi baj, ha valaki nem 90-el, vagy nem 130-al halad, az a plafon, nem a minimum ;) a 80, és 110 szerintem tökéletes, simán megelőzhető úgy az autó, megvan a 10 km/h-s sebességplussz, és nem kell szabálytalankodjon az sem, aki megelőz. Ha sokáig megy még így felfelé az üzemanyagár, egyre több lesz a "gazdaságosan vezető". :D Néha én is "kikormolom" a dízelt, de 120-130-nál nem hajtom sosem jobban, sőt inkább csak a 120 autópályán is a maximum. minek? ahogy te írod, csak 5-10 perc amit nyersz... azt meg szinte a városba beérve egy lámpánál úgyis elveszted. :P Persze mindenki szeret lendületesen, dinamikusan menni... ki nem szeretne élményautókázni? :D Kiélem magam a Vivaróban, és azt nem is én fizetem :P itthon meg marad a spórolásos közlekedés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszil86 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Üzemanyag szintjlző lámpa Hali! 1 hónapja vettem egy f astrát (2001,1.4)sima fapados és az lenne a kérdésem hogy az üzemagyag szintjelzőbe nem ég a lámpa,ha tankolni kell (kút ikon) az lehetséges hogy nincs benne gyárilag vagy kivan égve vagy valami mert én még olyan autóval nem találkoztam amibe ez nem volt. Kicsit boszantó a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Üzemanyag szintjlző lámpa Hali! 1 hónapja vettem egy f astrát (2001,1.4)sima fapados és az lenne a kérdésem hogy az üzemagyag szintjelzőbe nem ég a lámpa,ha tankolni kell (kút ikon) az lehetséges hogy nincs benne gyárilag vagy kivan égve vagy valami mert én még olyan autóval nem találkoztam amibe ez nem volt. Kicsit boszantó a dolog. A fordulatszám mérős órába világít csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én sosem vezettem traktort, viszont az utasaim azt szokták mondani, hogy dinamikusan vezetek. A kapaszkodót az anyósülésen ülő kb. fél perc után mindig megtalálja :D 5 éve van jogsim, kb. 40.000km-t vezettem eddig. Ha ismerem az útszakaszt, ideális íven megyek, és nem vagyok az előttem lévő seggében: motorfék=0 liter, plusz nem világítom ki éjjel az agyvelejét a szerencsétlennek. De ha kell, akkor 5000-ig pörgetem kigyorsításkor, előzéskor. A sebességhatárok 100%-os betartásáról nem volt szó, nem is lehet, különben feltartom a sort. Ellustulva nincs a kocsi, mert augusztusban mentem vele 3200km-t autópályán egy hét alatt :P Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon jó motortisztító, csak elég költséges :P BMW vagy AUDI márjájú birodalmi csillagrombolókkal közlekedők szoktak csak letolni az útról. Főleg ha SK-val kezdődik a rendszáma.. (felénk ez gyakori) Ja és városban simán megissza a 10 litert a kocsim. Ez egy ilyen motor, eléggé szélsőséges. Ha így jött össze az 5,2L akkor korrekt, viszont akkor gondolom jó útvonalat fogtál ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én is ezt mondom, nincs azzal semmi baj, ha valaki nem 90-el, vagy nem 130-al halad, az a plafon, nem a minimum :P a 80, és 110 szerintem tökéletes, simán megelőzhető úgy az autó, megvan a 10 km/h-s sebességplussz, és nem kell szabálytalankodjon az sem, aki megelőz. De ha ezeket Astrás órával nézzük, akkor a 80 az 70, a 110 meg 100. És azért ha valaki menne 90-el, tényleges 90-el (vagy mint én 100+, az óra 110-et mutat nálam órszágúton :D ), akkor beesve mögéd igen le kell lassítani. Pedig nem hinném, hogy 1000-ket lehet spórolni "80 vs. 90"-nél. Na de én már ezen túl vagyok, szarjon farfekvéses sünt, aki nem bír menni a megengedett feltartja a forgalmat. Mert van normális spórolós is, aki azt az út szélén csinálja, és nem a felezőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 De ha ezeket Astrás órával nézzük, akkor a 80 az 70, a 110 meg 100. És azért ha valaki menne 90-el, tényleges 90-el (vagy mint én 100+, az óra 110-et mutat nálam órszágúton :D ), akkor beesve mögéd igen le kell lassítani. Pedig nem hinném, hogy 1000-ket lehet spórolni "80 vs. 90"-nél. Na de én már ezen túl vagyok, szarjon farfekvéses sünt, aki nem bír menni a megengedett feltartja a forgalmat. Mert van normális spórolós is, aki azt az út szélén csinálja, és nem a felezőn. Nekem csak 6-ot csal az órám Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 De ha ezeket Astrás órával nézzük, akkor a 80 az 70, a 110 meg 100. És azért ha valaki menne 90-el, tényleges 90-el (vagy mint én 100+, az óra 110-et mutat nálam órszágúton :D ), akkor beesve mögéd igen le kell lassítani. Pedig nem hinném, hogy 1000-ket lehet spórolni "80 vs. 90"-nél. Na de én már ezen túl vagyok, szarjon farfekvéses sünt, aki nem bír menni a megengedett feltartja a forgalmat. Mert van normális spórolós is, aki azt az út szélén csinálja, és nem a felezőn. Nekem csak 6-ot csal az órám Meg ugyebár a többi autósé is csal....ezért nem értem azokat, akik azt szajkózzák, hogy ha óra szerint 90-nel mész, akkor utolérnek a ténylegesen 90-nel menők....miért? Ők honnan a f@szomból tudják, hogy 90-nel mennek, ha az ő órájuk is csal? Nincs mindenkinél gps. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Meg ugyebár a többi autósé is csal....ezért nem értem azokat, akik azt szajkózzák, hogy ha óra szerint 90-nel mész, akkor utolérnek a ténylegesen 90-nel menők....miért? Ők honnan a f@szomból tudják, hogy 90-nel mennek, ha az ő órájuk is csal? Nincs mindenkinél gps. Nekem pl a régi fordulatszámmérős órám még a GSI előtt, ha mutató szerint 70el mentem 69el mentem és ez le volt mérve. Tehát ez hülyeség, hogy csal nyilván szerintem cserélték régebben az órám mielőtt vettem ráadásul 175 65 R14 gumi van fent ami nem is váltóméret asszem. Így tehát majdnem, hogy pontosat mutatott. :D Gyárilag minden kocsiba csal így gyártják de ez az idők alatt változhat. Szerintem ha valaki trükközik a gumi mérettel és nem váltót tesz fel már csak attól is közel pontosan mutathat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 De ha ezeket Astrás órával nézzük, akkor a 80 az 70, a 110 meg 100. És azért ha valaki menne 90-el, tényleges 90-el (vagy mint én 100+, az óra 110-et mutat nálam órszágúton :D ), akkor beesve mögéd igen le kell lassítani. Pedig nem hinném, hogy 1000-ket lehet spórolni "80 vs. 90"-nél. Na de én már ezen túl vagyok, szarjon farfekvéses sünt, aki nem bír menni a megengedett feltartja a forgalmat. Mert van normális spórolós is, aki azt az út szélén csinálja, és nem a felezőn. GPS-szerint mondom, nekem állandóan van egy GPS az astrában. :D Meg ugyebár a többi autósé is csal....ezért nem értem azokat, akik azt szajkózzák, hogy ha óra szerint 90-nel mész, akkor utolérnek a ténylegesen 90-nel menők....miért? Ők honnan a f@szomból tudják, hogy 90-nel mennek, ha az ő órájuk is csal? Nincs mindenkinél gps. Ez meg a másik. Aki 80-al megy (GPS), az azért nem tartja fel a forgalmat szerintem, simán megelőzhető... Az a legjobb, amikor utolsó kereszteződésből (ami még városon belül van) kifordulok a főútra, itt még simán 50-es tábla van (mondjuk a vivaróval megyek, 2-esben már 50nél vagyok, szinte azonnal) de nem bírja ki, 50m-re kiérünk a városból, megelőz, majd épphogy visszaér elém, kiteszi jobbra az irányjelzőt, és lefordul :D Nah ez aztán a spórolás, visszalöki 3.ba, lepadlózza, megelőz, aztán satufék, és le jobbra, mert hazaért ... van sok emberke aki eszeveszettül megy. :D Nekem simán elég ha 80-90 közt megyek, 25km-en mennyit is vesztek, 2-3 percet? :P De persze mindenki úgy megy ahogy neki tetszik. az út mindenkié, és vannak lassabb, gyorsabb autók. Eleinte engem is idegesített, amikor utolértem egy wareszt, de aztán eszembejutott, hogy én is örültem, ha egyáltalán ment szerencsétlen. :P Nézőpont kérdése az egész! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 GPS-szerint mondom, nekem állandóan van egy GPS az astrában. :D Nekem meg a váltómérettől nagyobb gumik vannak fenn és GPS szerint jól mér a sebesség mérőm. :D Én általában betartom azokat, amiket ésszerűnek találok. De most már városban szigorúan 50, mert Debrecenben több trafi működik, mint pest megyében... :P Szal ha 55-60-nal megy az ember, nem lesz spórolós üzem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nekem meg a váltómérettől nagyobb gumik vannak fenn és GPS szerint jól mér a sebesség mérőm. :D Én általában betartom azokat, amiket ésszerűnek találok. De most már városban szigorúan 50, mert Debrecenben több trafi működik, mint pest megyében... :D Szal ha 55-60-nal megy az ember, nem lesz spórolós üzem... :D A 13-as nyáriakkal 10-et csalt, a 165/80R 13-as télivel már csak 6-ot. Sok függ a gumitól, igazad van. :) Debrecenbe sajna sokat látom a fekete fábia II-t. :D trafizik ezerrel, szerintem váltásba dolgozhatnak rajta. :P :P Persze 90-nél 60-al menni ha nincs rá ok, nem spórolás, sőőt! Nem is arról van szó, hogy spórolsz-e vagy nem, csak van, hogy egyszerűen nem siet az ember, ha nem kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Köszi :P Betartott sebességhátárokkal miért is kéne nagy fékezést eszközölni? Ezeknél a sebességhatároknál kb fékezni se kell. :P Ráadásul így, hogy lehet lendületesen haladni? Betartott korlátokkal kit tudsz te megelőzni? Ha 50ennél 50ennel mész akkor kb az történik, hogy mindenki letol az útról. Ilyen sebességnél senkit nem lehet előzni kb. Ráadásul ennél a tempónál komolyan nem kell fékezni 40-50el lazán lehet kanyarodni. Ez országútra is igaz ráadásul autópályán 130al se te leszel elől. Szerintem a lendületes haladás az nem ez inkább valami olyan, hogy nyomja is neki viszont nem forgatja szana-szét a tiltásba és ügyesen használja ki a dolgokat. Ez kicsit ködös nekem. Oké teljesíted így a gyári leírást őszintén ki használja így a kocsit? Hát nem sokan. A kocsikat nem arra tervezték, hogy te a városba cammogjál vele 50el. Bocs laikus vagyok nem értek semmihez. :D Fülig Jimmy ehhez képest .....! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 A 13-as nyáriakkal 10-et csalt, a 165/80R 13-as télivel már csak 6-ot. Sok függ a gumitól, igazad van. :D Debrecenbe sajna sokat látom a fekete fábia II-t. :D trafizik ezerrel, szerintem váltásba dolgozhatnak rajta. :P :P Persze 90-nél 60-al menni ha nincs rá ok, nem spórolás, sőőt! Nem is arról van szó, hogy spórolsz-e vagy nem, csak van, hogy egyszerűen nem siet az ember, ha nem kell. :D Én úgy tudom, hogy a 80 km/h az a sebesség, ahol jól eszik a kocsi és igazán nem túl sok idővel ér oda az ember. Mondjuk 2000 km-nél azért csak számít az, hogy 100-zal megy és nem nyolcvannal... De itt, mikor 50-60 km-eket megy az ember átlagban, nem igazán. Benzines korszakomban 80-as tempónál már le tudtam vinni 6 literes fogyasztás alá is. Ugye ez olyan sebesség, ahol nem nagyon kell előzgetni...mert nincs mit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én úgy tudom, hogy a 80 km/h az a sebesség, ahol jól eszik a kocsi és igazán nem túl sok idővel ér oda az ember. Mondjuk 2000 km-nél azért csak számít az, hogy 100-zal megy és nem nyolcvannal... De itt, mikor 50-60 km-eket megy az ember átlagban, nem igazán. Benzines korszakomban 80-as tempónál már le tudtam vinni 6 literes fogyasztás alá is. Ugye ez olyan sebesség, ahol nem nagyon kell előzgetni...mert nincs mit! :P Én meg úgy tudtam, hogy olyan 100-110 ideális neki. De persze ez függ a motor méretétől és a váltótól is, mert ugye egy 2.0 vagy a V6oknak 100-110nél sincs nagy fordulatuk tehát. De tény, hogy nem arra tervezték, hogy 40-50el használd tehát a 80 már közelebb áll. :D Ráadásul nem véletlen mennek sokan 50nél 80annal sokkal kellemesebb a motornak nem feltétlen a gyorshajtás miatt. Én speciel alig várom, hogy a váltó mindig 5be legyen. :P Az meg nem poén, hogy beváltasz kicsit fel kell engedni a pedált azt már válthatsz is vissza 4be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én úgy tudom, hogy a 80 km/h az a sebesség, ahol jól eszik a kocsi és igazán nem túl sok idővel ér oda az ember. Mondjuk 2000 km-nél azért csak számít az, hogy 100-zal megy és nem nyolcvannal... De itt, mikor 50-60 km-eket megy az ember átlagban, nem igazán. Benzines korszakomban 80-as tempónál már le tudtam vinni 6 literes fogyasztás alá is. Ugye ez olyan sebesség, ahol nem nagyon kell előzgetni...mert nincs mit! :D Fogyasztás szempontjából a 80-90 az ideális spórolós tempó tapasztalataim szerint is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 De ha ezeket Astrás órával nézzük, akkor a 80 az 70, a 110 meg 100. És azért ha valaki menne 90-el, tényleges 90-el (vagy mint én 100+, az óra 110-et mutat nálam órszágúton :D ), akkor beesve mögéd igen le kell lassítani. Pedig nem hinném, hogy 1000-ket lehet spórolni "80 vs. 90"-nél. Na de én már ezen túl vagyok, szarjon farfekvéses sünt, aki nem bír menni a megengedett feltartja a forgalmat. Mert van normális spórolós is, aki azt az út szélén csinálja, és nem a felezőn. Én fix 30al tudok menni úgy,hogy közben 0litert fogyasztok. Még 1.2-vel tavaly legyorsult a bicajos a lámpánál. :P Nem tapostam mögötte csak normálisan indultam a bicajos előttem volt kb. 30ig. :P Simán többet járnék biciklivel,de még sokallom a forgalmat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én meg úgy tudtam, hogy olyan 100-110 ideális neki. De persze ez függ a motor méretétől és a váltótól is, mert ugye egy 2.0 vagy a V6oknak 100-110nél sincs nagy fordulatuk tehát. De tény, hogy nem arra tervezték, hogy 40-50el használd tehát a 80 már közelebb áll. :D Ráadásul nem véletlen mennek sokan 50nél 80annal sokkal kellemesebb a motornak nem feltétlen a gyorshajtás miatt. Én speciel alig várom, hogy a váltó mindig 5be legyen. :P Az meg nem poén, hogy beváltasz kicsit fel kell engedni a pedált azt már válthatsz is vissza 4be. Én is, általában már 50-nél is felkapcsolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én is, általában már 50-nél is felkapcsolok. Akinek van kicsi köze a vezetéshez így csinálja :D Mondjuk van olyan kocsi ami nem bírja de annál is már 60nál betehető, nem úgy mint egyesek 80nál váltanak be kb. :P Sőt volt főnököm ilyeneket mondott, hogy városba tiszta ######ság 5ösbe váltani semmi értelme. Wheheheh mindig eszembe jut ez és szét nevetem rajta magam. Ezt kb tanuló vezetőknek tanítják így és eszméletlen nagy hülyeség. Bár amiket ezek tanítanak meg amilyen szabályok vannak tiszta vicc ha ezek alapján kéne vezetni elég vicces lenne. Mondjuk mit is várunk ilyen agyoniskolázott emberektől, ő vezetett én ültem az anyós ülésbe a bömbibe azt tőlem kérdezte, hogy elfér-e az eleje gratulálok. :P Idősebb vagy 10 évvel azt előbb volt jogsim mint neki :D :D tiszta vicc és hány ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Én is, általában már 50-nél is felkapcsolok. Rálicitálok... Nálam nem ritka, hogy 40nél már ötödikben dolgozik... :D TUDOM, TUDOM! Csapágygyilkos vagyok... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Rálicitálok... Nálam nem ritka, hogy 40nél már ötödikben dolgozik... :D TUDOM, TUDOM! Csapágygyilkos vagyok... :P Jah azt mondják nem tesz neki jót, de ez van, majd megszokja. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Rálicitálok... Nálam nem ritka, hogy 40nél már ötödikben dolgozik... :D TUDOM, TUDOM! Csapágygyilkos vagyok... :P Na ezt inkább ne erőltesd. :P 50ennél bőven elég. :D De a 16V illene pörgetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts