Dovi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 X14XE: Városi szaladgálás + felcuccolva ingázás a szomszéd faluba: 7.15 Szeged - Budapest (IV. ker.) - Szeged (odafelé nagyon felcuccolva, tetőn vasbak,létra, palló, visszafelé a tetőn ugyanez, egyéb cuccolás nélkül) kényelmes 90-es élményautózással: 6.3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xearxes Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Elvileg egyben van az alu öntvénnyel. Legalábbis nekem, a régi X16XEL hez ugy adták. Úgy vettem köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xearxes Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Termosztát kicserélve, jó a motor hő a fűtés, megy gyönyörűen. 104000-ről indítom az új életemet. 3hetes az autó nálam. Lássuk mi lesz belőle. Köszönöm mindenkinek a segítségét, csak itt kérdezek ezek után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Tegnap tankoltam, akkor most én is írok egy számomra képtelen fogyasztási eredményt, 6,48Liter persze gázból! :P Csak annyi a bajom vele hogy nem tudom hogy hoztam össze ezt az eredményt, most pl kifejezetten nem figyeltem hogy normál vezetéssel, light vagy ultra light vezetéssel sikerült összehozni. :P Még mielőtt visszakérdeztek: 7,5szokott lenni átlagosan volt már 7,2-is meg 6,8-is de utóbbinál lehet elszámoltam, jahh és volt már 8-8,2-is nahh ezekhez képest csodálkozom. Tankolásnál kattanásig és még beleerőszakolt 300Ft-ért tovább nem ment. Kattanás után általában 4-500Ft-ot még bele szokott nyomni csak hogy tuti telelegyen, de most nem tudott bele többet. Melóba járáshoz használom ugyan azon az útszakaszon minimális eltéréssel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Tegnap tankoltam, akkor most én is írok egy számomra képtelen fogyasztási eredményt, 6,48Liter persze gázból! :D Csak annyi a bajom vele hogy nem tudom hogy hoztam össze ezt az eredményt, most pl kifejezetten nem figyeltem hogy normál vezetéssel, light vagy ultra light vezetéssel sikerült összehozni. :P Szép fogyi! :P Benzint mennyit szoktál tankolni? csak az indításokhoz gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Szép fogyi! :P Benzint mennyit szoktál tankolni? csak az indításokhoz gondolom. Csak az indításoknál, kb 2-3havonta 3ezret attól függ mennyire zavar ha a mutató már a pirosba van. :P Az viszont zavar ha megtankolom 3-ért és az első fehér csíkot nem éri el a mutató. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Csak az indításoknál, kb 2-3havonta 3ezret attól függ mennyire zavar ha a mutató már a pirosba van. :P Az viszont zavar ha megtankolom 3-ért és az első fehér csíkot nem éri el a mutató. :D Ha így halad tovább a benzinár, akkor lassan 3000-ért a pirosból se fog kimenni a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Sziasztok! Leendő Astra F tulaj vagyok, most nézelődök. Fogyasztásügyi szempontból mit ajánlatosabb venni 1.6 8 vagy 16V-t? Mi a véleményetek, melyiket részesítsem előnyben (tudom amelyik kevésbé van széthajtva :D )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Sziasztok! Leendő Astra F tulaj vagyok, most nézelődök. Fogyasztásügyi szempontból mit ajánlatosabb venni 1.6 8 vagy 16V-t? Mi a véleményetek, melyiket részesítsem előnyben (tudom amelyik kevésbé van széthajtva :D )? Attól függ hol akarod haználni. Szerintem országúton és autópályán a 16V fog kevesebbet enni és/vagy jobban menni, városban inkább 8V. De sokkal többet számít még fogyasztásban is a motor állapota akármelyikről is legyen szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Attól függ hol akarod haználni. Szerintem országúton és autópályán a 16V fog kevesebbet enni és/vagy jobban menni, városban inkább 8V. De sokkal többet számít még fogyasztásban is a motor állapota akármelyikről is legyen szó. Inkább városban lenne használva. Én is a motor állapotát tartanám fontosabbnak, na de a 75 vs 100 ló?! :D Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Inkább városban lenne használva. Én is a motor állapotát tartanám fontosabbnak, na de a 75 vs 100 ló?! :D Köszönöm a választ! fogyasztásban nem sok a különbség az 1.4 és az 1.4 se között sem, sőt. :P Inkább 100-ast választanék (ha találnék jó állapotút). :P Max a teljesítményadó lesz pár ezerrel több 1 évre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 fogyasztásban nem sok a különbség az 1.4 és az 1.4 se között sem, sőt. :D Inkább 100-ast választanék (ha találnék jó állapotút). :P Max a teljesítményadó lesz pár ezerrel több 1 évre. Az a gond nem nagyon találok olyat ami mindennek megfelel (felszereltség idény, motor típus/teljesítmény/állapot, árfekvés). 1.6-nál SE átalakításnak van létjogosultsága? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Az a gond nem nagyon találok olyat ami mindennek megfelel (felszereltség idény, motor típus/teljesítmény/állapot, árfekvés). 1.6-nál SE átalakításnak van létjogosultsága? Az x16sz-vel egyezik meg a dugattyú,szr-nek is hasonló a sűrítés-viszonya,de nz-ből csak 16ne-lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Az x16sz-vel egyezik meg a dugattyú,szr-nek is hasonló a sűrítés-viszonya,de nz-ből csak 16ne-lesz. Na most itt lemaradtam egy körrel :D X16NZ-ből NE lesz?! Ez mit jelent paraméterekben és mit lehet ebből érezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Na most itt lemaradtam egy körrel :D X16NZ-ből NE lesz?! Ez mit jelent paraméterekben és mit lehet ebből érezni? A sűrítési viszony megmarad szerintem arra gondol ugyanis azt jelölik N betűvel, ami már S szokott lenni pl C16SE E betű a hengerenként befecsit takarja a C betű pedig a katalizátort. Tehát mert te átalakítod nem lesz az teljesen c16SE olyan mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Na most itt lemaradtam egy körrel :D X16NZ-ből NE lesz?! Ez mit jelent paraméterekben és mit lehet ebből érezni? N=alacsony sűrítés S=nagy sűrítés Z=központi injektor E=hengerenkénti injektor. Annyit jelent,hogy mondjuk c16nz-ből nem lesz c16se-nek megfelelő 100le az alacsonyabb sűrítés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 N=alacsony sűrítés S=nagy sűrítés Z=központi injektor E=hengerenkénti injektor. Annyit jelent,hogy mondjuk c16nz-ből nem lesz c16se-nek megfelelő 100le az alacsonyabb sűrítés miatt. Így van. :D Inkább erősebb autót vegyél alapból jobban jársz és olcsóbban jössz ki. Egyéb csevegésbe linkeltem neked 2-3mat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Így van. :P Inkább erősebb autót vegyél alapból jobban jársz és olcsóbban jössz ki. Egyéb csevegésbe linkeltem neked 2-3mat. :P Néztem, kezdek skizofrén lenne, hogy egyszerre kétfelé írok :D Az utolsót meg is nézem holnap, azonban tartok a 2.0 fogyasztásától. Mire kell kalkulálni?! Azért nem kellene 10 literes átlaggal autókázni városban (mert sajnos ilyen terepen lenne jobban használva). Vajon mi a minimum amivel egy ilyen jószág beéri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Néztem, kezdek skizofrén lenne, hogy egyszerre kétfelé írok :D Az utolsót meg is nézem holnap, azonban tartok a 2.0 fogyasztásától. Mire kell kalkulálni?! Azért nem kellene 10 literes átlaggal autókázni városban (mert sajnos ilyen terepen lenne jobban használva). Vajon mi a minimum amivel egy ilyen jószág beéri? Szerintem városba 8-9L ha nagyon durva araszolás van akkor 10L, De egyébként ennyit zabál az 1.6 is szóval erre készülj fel. :P Ezen a téren csak dieselel lehet spórolni semmi mással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Szerintem városba 8-9L ha nagyon durva araszolás van akkor 10L, De egyébként ennyit zabál az 1.6 is szóval erre készülj fel. :D Ezen a téren csak dieselel lehet spórolni semmi mással. Városba a 8 liter nekem is megvan, pedig nekem csak 1.4-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Városba a 8 liter nekem is megvan, pedig nekem csak 1.4-es Sima ügy 1.4is de a legviccesebb, hogy még 1.2 is megeszik 8L a belvárosba fixen de még 10et is. :D:D amikor 1 óra alatt teszel meg 3KM nem nehéz. :P Nekem a corsám ugyan olyan motorral mint a tied és könnyebb a kocsi. Télen városba 11et is produkált az szép volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Sima ügy 1.4is de a legviccesebb, hogy még 1.2 is megeszik 8L a belvárosba fixen de még 10et is. :D:D amikor 1 óra alatt teszel meg 3KM nem nehéz. :P Nekem a corsám ugyan olyan motorral mint a tied és könnyebb a kocsi. Télen városba 11et is produkált az szép volt. :P Szerintem egy 1.4-es benzines motor városba nem nagyon jön ki 7.5 liter alatt. És most itt a város alatt nem azt értem ahol az egész városba van 1 vagy 2 közlekedési lámpa, hanem a nagyobb városokra gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Szerintem egy 1.4-es benzines motor városba nem nagyon jön ki 7.5 liter alatt. És most itt a város alatt nem azt értem ahol az egész városba van 1 vagy 2 közlekedési lámpa, hanem a nagyobb városokra gondolok. Nem hát ez tök egyértelmű van 1-2 ember aki ezen ferdít de ha jól esik akkor legyen boldog. A város az nálam ilyen 7-8 kerbe való mászkálást jelent ,meg nagyobb várásokba bent ahol van 500 lámpa. Egyébként a többit esetleg külvárosnak becézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Szerintem egy 1.4-es benzines motor városba nem nagyon jön ki 7.5 liter alatt. És most itt a város alatt nem azt értem ahol az egész városba van 1 vagy 2 közlekedési lámpa, hanem a nagyobb városokra gondolok. Egyre biztatóbb :P Na és mi van hosszútávon 2.0-val? Teszem azt normál tempó (60-100) autóút településekkel tarkítva Megerősíthetne egy C20NE tulaj :D (vagy ti már hajtottatok ilyet?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Egyre biztatóbb :P Na és mi van hosszútávon 2.0-val? Teszem azt normál tempó (60-100) autóút településekkel tarkítva Megerősíthetne egy C20NE tulaj :D (vagy ti már hajtottatok ilyet?) hát 6-100as tempóval 6L. :P '92 Astra F Caravan (C20NE), 260 ezer kilométerrel az órájában a jó öreg igavonó is meg tud lepni 1-2 csili-vili H Astrát! Átlagfogyasztás: 2006-ban 8,15; 2007-ben 8,1; 2008-ban 7,84; 2009-ben: 7,99 liter / 100 km, 2010-ben 7,86 liter/100 km. Ez egy kombi és EPK-é a fórumról. Ráadásul éves szinten számolja gondolom és tök reális adatoknak tűnnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts