astrásgyerek Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Jahh jó a diesel főleg a régebbiek mert mindent megesznek akármit is öntesz bele, csak a mostani pár éves autóknál meg a szűrő nem a sz*r magyar üzemanyagra van tervezve és eléggé megadják magukat. ill sokba kerül a szűrő felújítása ill ezzel indokolt egy autóboltos nekem, igaz neki is diesel autója van. Gázos talán azért jobb a dieselnél mert csöndesebb, bár a benzinesbe meg kevés a nyomaték, ördögi kör, szóval midenki járjon busszal! :( :lol: :lol: Járjon a nyavalya! :lol: :lol: én inkább cserélek szűrőt, apropó: a tél előtt le is kéne cseréljem.. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 szóval midenki járjon busszal! :excl: Milyen busszal? Metán vagy dízel? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Merthogy a benzin nem párolog el? Dehogynem , és a benzin szivárgást azért könnyebb megtalálni mint a gázt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Dehogynem , és a benzin szivárgást azért könnyebb megtalálni mint a gázt. Gázhoz csak egy gyufa kell :( Én már beletetettem volna a gázt, ha nem kerülne kb. a kocsi árának a felébe :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Gázhoz csak egy gyufa kell :lol: Én már beletetettem volna a gázt, ha nem kerülne kb. a kocsi árának a felébe :excl: Igazad van, ez egy óriási hátrány! A legjobb ha gázos autót szeretne valaki, az, hogy egyből olyat vesz, nem túl gazdaságos belerakatni utólag, viszont az ára az olyannak amiben benne van, szintén nem sokkal több, főleg nem a beszerelés árával! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Én tegnap vásároltam egy Astra 1.7 TD aminek a motor kódja DTL. Állítólag ezeket a motorokat a G Astrába szerelték. A fogyasztásra én is kíváncsi vagyok mert elsősorban emiatt vettem. A tojást már beraktam a gázpedál alá. Amúgy az autóba eszementül beleszerettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Én tegnap vásároltam egy Astra 1.7 TD aminek a motor kódja DTL. Állítólag ezeket a motorokat a G Astrába szerelték. A fogyasztásra én is kíváncsi vagyok mert elsősorban emiatt vettem. A tojást már beraktam a gázpedál alá. Amúgy az autóba eszementül beleszerettem. Jobban mondva a G astrákba is van ilyen / még került bele.. Jó kis szerethető autó, és nem túl igényes a motorja! :( Sok-sok balesetmentes utazást! :excl: Nekem is ilyen van. Fogyasztási adataim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Én is úgy kerestem gázos autót hogy már benne van, vagy egy újabbat amibe kevés a km-er és beleszereltetni de azt kb 350-el volt drágább mint amiben nincs benne. ráadásúl ami gázon az olyan 150-200ezer km-ernél árúlják. Aztán jött a csodás gépem ami 85000-el volt eladó és szinte a sima benzines árban árúlták mert nem fértek el benne és így eladták olcsóbban, kellett a nagyobb autóra a lóvé. Ezt kifogni pl baromi nehéz volt. Csak annyi hogy 2évig vettem autót, ill kerestem az igazit, de meglett! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 :lol: :lol: Járjon a nyavalya! :( :lol: én inkább cserélek szűrőt, apropó: a tél előtt le is kéne cseréljem.. :excl: Mennyi egy szűrőcsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Mennyi egy szűrőcsere? Unix-os már 999-ért is van! Én autósboltban polcról vettem valami 1200 körül! Képek! Benzinesé is ittkörül van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Unix-os már 999-ért is van! Én autósboltban polcról vettem valami 1200 körül! Képek! Benzinesé is ittkörül van! Akkor nekem valami más szűrőt mondtak, ill amikor még más típusú autót akartam venni F**d F***s! Dieselt pl mondták hogy egy szűrő felújítás olyan 150-200körül van. bár attól függ milyen mert a Siemens meg olyan 4-500ezer bele. bár akkor gondolom nem üzemanyag szűrőre gondolt. Csak hogy ez a Mo-i üzemanyag szétcseszheti benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Akkor nekem valami más szűrőt mondtak, ill amikor még más típusú autót akartam venni F**d F***s! Dieselt pl mondták hogy egy szűrő felújítás olyan 150-200körül van. bár attól függ milyen mert a Siemens meg olyan 4-500ezer bele. bár akkor gondolom nem üzemanyag szűrőre gondolt. Csak hogy ez a Mo-i üzemanyag szétcseszheti benne. az valószínűleg a nagynyomású befecskendező rendszer volt CR dieselnél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 az valószínűleg a nagynyomású befecskendező rendszer volt CR dieselnél... Nahh lehetséges, szóval ilyen bigyó nincs az opelekben má a dieselbe, gondolom benzinesbe nincs. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Nahh lehetséges, szóval ilyen bigyó nincs az opelekben má a dieselbe, gondolom benzinesbe nincs. :excl: H astraban már van common rail... F-ben meg G-ben ugye még nincs :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 1,6 8v SZR 5,8 vegyes használlat , szerintem ez ######a :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 1,6 8v SZR 5,8 vegyes használlat , szerintem ez ######a :excl: Jó kis fogyi! :( Még dízelnél is elmegy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 1,6 8v SZR 5,8 vegyes használlat , szerintem ez ######a :( Nekem 5,6 a rekordom SZR-rel. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nekem 5,6 a rekordom SZR-rel. :excl: Az igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 1,6 8v SZR 5,8 vegyes használlat , szerintem ez ######a :( Mármint benzinnel? (az SZR nemtommi) :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Mármint benzinnel? (az SZR nemtommi) :excl: Biztos. Ugyanaz, mint neked az NZ, nekem az XEL, stb. Ergo motorkód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Biztos. Ugyanaz, mint neked az NZ, nekem az XEL, stb. Ergo motorkód! [/quo Igen a motorkód , az alig megyek- alig eszek fajta :excl: Az omegám mögé három astrát kellet volna kötnöm hogy csak ennyire vánszorogjon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Gázosítás ide oda... Mindenkinél van igazság! Nekem kb 2hetem volt kocsit vennem. A kötelező másfél éve kezdő jogsira első autóra pedig 1,5 liter alatt 70 felett 120 volt. Nekem pedig nem volt mindegy! Így muszáj voltam 1,4ben nézelődni. Benzinnel 6,8-7,3 közt evett. A gáz vége 160.e ft most Tasson 150ért is beletennék. Nekem több ~20.ekm ment bele egy év alatt. Így erősen elgondolkodtató volt. így hogy minden maximum 3. tank kint van tankolva, alig kell egy év hogy a beszerelés ára megtérüljön! 341ft jelenleg a benzin Baján míg a gáz 206ft. Ha csak ezzel számolok jelenleg 20-24 ezer km után megtérül lábtól függően. Tehát nekem alig egy év. Ergo ha már benzinesed van és sokat mész megéri, ha nincs semmid dönthetsz :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Igen a motorkód , az alig megyek- alig eszek fajta :( Az omegám mögé három astrát kellet volna kötnöm hogy csak ennyire vánszorogjon :lol: Azért annyira sz?rul nem megy, mint amennyire most lehúztad. :lol: Vezettem már 1.4-est, rövid váltóst... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Azért annyira sz?rul nem megy, mint amennyire most lehúztad. :lol: Vezettem már 1.4-est, rövid váltóst... :excl: [/qu Nem annyira vacak Csak épp az omegát jól eltalálták.3 évig volt meg és egyszer tudott megelőzni egy 5-ős bmw,A4 A5 A6 simán tarolva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Mármint benzinnel? (az SZR nemtommi) :excl: SZ@R? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts