conquistador Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nekem így alakult a fogyim anno, 95 6,3-6,5; felesben 6,9-7,2; most pedig 7,8-8,2. Nekem anno a feles buli nem nagyon érte meg szerintem, sőt aki azt írja, hogy felesben nem nő a fogyi az szerintem valamit elszámolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Én most majdnem felesben kedtem az etanolozást (32L 95+29L E85). Nőni nőtt a fogyi, de majd a végén kiszámolom a %-ot :) Viszont a reggeli hidegindítás az nagyon zavar. 5fokban csak 3.ra indult el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Én most majdnem felesben kedtem az etanolozást (32L 95+29L E85). Nőni nőtt a fogyi, de majd a végén kiszámolom a %-ot :) Viszont a reggeli hidegindítás az nagyon zavar. 5fokban csak 3.ra indult el :) Nekem a leghidegebb indítás -14fokban volt felesben olyan 4-5 másodperc alatt indult el, lefulladt, aztán már járt, igaz döcögősen. Amíg hideg padlózásra torpan ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Jön a jó idő, 7,8L/100Km :) Ez már tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Jön a jó idő, 7,8L/100Km :) Ez már tetszik 1,4-essel szomorú lennék ekkora fogyasztással! Még a jóval nehezebb G Astrámmal + klímával is kijöttem a 7,5-ből.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 1,4-essel szomorú lennék ekkora fogyasztással! Még a jóval nehezebb G Astrámmal + klímával is kijöttem a 7,5-ből.... Ennél még az én másfél tonnás kályhám is kevesebbet kajol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Kezd összeszakadni a hátsó dob. 8 liter 100km-n. :) Bár ebben 60% etanol is volt. :) Szintén zenész! Nekem most törött le a beömlő cső a hátsó dobról, de az új dob már a csomagtartóban figyel. Hétfőn megy a lakatoshoz a kicsike! 5 évet és 90 ezret bírt és kiszenvedett. Szerintem nem rossz eredmény, a gyári új sem nagyon bír ki többet. Na, talán 10 ezerrel többet azért kibír! Ami most ment szét, az viszont 2005-ben csak 7 ezer forintomba került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Vegyetek dízelt, és ne kínlódjatok a pancsolással! :D 313,9 Ft * 5,5 L= 1726 Ft/100 Km Vagy rakassatok gázt bele! Tényleg van valakinek innen gázos Astrája? Valami adat, hogy mennyit fogyasztanak? :) Hát ez az, amit sose tennék! :) A benzin tiszta, csendes járású, nem okoz rákot a kipuf gáza, 100 + sok éve fejlesztik a hozzá való motorokat! Petrol for ever! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Hát ez az, amit sose tennék! :) A benzin tiszta, csendes járású, nem okoz rákot a kipuf gáza, 100 + sok éve fejlesztik a hozzá való motorokat! Petrol for ever! :D Most a gázolajról, vagy a gázról beszélsz? A mostani árakkal számolva gázból (10 L-es gáz fogyasztással számolva - 170 Ft/L) 6.120.000 Ft lenne a te "360.000 km"-es futásteljesítményed Benzinnel számolva 7,99/100Km-vel és 330 Ft-al számolva 9.492.120 Ft lenne. Gázolajjal pedig 6L/100Km-el számolva 310Ft-al számolva 6.696.000 Ft lenne. GÁZ______: 6.120.000 Ft___-___1700 Ft/100 Km Gázolaj____: 6.696.000 Ft___-___1860 Ft/100 Km Benzin_____: 9.492.120 Ft___-___2636 Ft/100 Km Szóval akkor hogy is van? nem éri meg? Nah ugyan már, simán megéri ha hosszú távra tervezel... :) Most ezt nem csak neked írtam, hanem úgy általánosságban! Ja és a gáz motorélettartamára gyakorolt hatásairól csak ennyit: Tesóm barátja üzletkötő, 5 éves autójában ennyi km van: 501.022 újonnan dual üzemmóddal vette, a szükséges cseréken kívül nem költött rá (értsd: szíjjak, feszítőgörgők, kuplungtárcsa... amiket amúgy is cseréltek volna rajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Szintén zenész! Nekem most törött le a beömlő cső a hátsó dobról, de az új dob már a csomagtartóban figyel. Hétfőn megy a lakatoshoz a kicsike! 5 évet és 90 ezret bírt és kiszenvedett. Szerintem nem rossz eredmény, a gyári új sem nagyon bír ki többet. Na, talán 10 ezerrel többet azért kibír! Ami most ment szét, az viszont 2005-ben csak 7 ezer forintomba került. Ez is öt évig bírta. Valójában a teljes rendszer 5 éves. A dob halt meg először (bosal). Az etanolt mondjuk jobban eszi, de megy is a kocsi tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Ez is öt évig bírta. Valójában a teljes rendszer 5 éves. A dob halt meg először (bosal). Az etanolt mondjuk jobban eszi, de megy is a kocsi tőle. Szerintem lomhább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Szerintem lomhább. Akkor ott valami nem oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Akkor ott valami nem oké. Hát nem, főleg akkor szembetűnő a változás, ha valamiért csak benzint tudok tankolni, felváltok ahogy szoktam, aztán dadog a kocsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Szerintem lomhább. Akkor ott valami nem oké. Pancsolásnál ez erősen arányfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Akkor ott valami nem oké. Hát nem, főleg akkor szembetűnő a változás, ha valamiért csak benzint tudok tankolni, felváltok ahogy szoktam, aztán dadog a kocsi. :) Én eddig akár az Astrába, akár bnőm Swiftjébe tettem, érezhetően lomhább lett az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Én eddig akár az Astrába, akár bnőm Swiftjébe tettem, érezhetően lomhább lett az autó. A szakirodalom szerint a nyomaték kicsit nő, a végsebesség csökken. Hidegen, főleg nagy aránynál kicsit torpan, nem ezt vetted észre? Egy ismerős tankolt most Ignisbe, de csak etanol volt a kútnál, meleg motorral gond nélkül elment tisztán egy másik kútig, ott meg rátankolt valami power vagy nemtommi szuperbenzint, azt mondta így ezzel a koktéllal ég-és föld, megy mint állat. Majd ha sok pézem lesz egyszer kipróbálom. :) Tehát soha. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A szakirodalom szerint a nyomaték kicsit nő, a végsebesség csökken. Hidegen, főleg nagy aránynál kicsit torpan, nem ezt vetted észre? Egy ismerős tankolt most Ignisbe, de csak etanol volt a kútnál, meleg motorral gond nélkül elment tisztán egy másik kútig, ott meg rátankolt valami power vagy nemtommi szuperbenzint, azt mondta így ezzel a koktéllal ég-és föld, megy mint állat. Majd ha sok pézem lesz egyszer kipróbálom. :D Tehát soha. :) Nálam viszont a motor hőmérsékletétől függetlenül torpan ha keverék van benne. Bár sikerült 50%-os arány túlhaladni, de segáz, ECU nem reklamált azért, csak most reklamál másért, de az majd meg lesz csinálva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nálam viszont a motor hőmérsékletétől függetlenül torpan ha keverék van benne. Bár sikerült 50%-os arány túlhaladni, de segáz, ECU nem reklamált azért, csak most reklamál másért, de az majd meg lesz csinálva. :) Legutóbb úgy tankoltam, hogy 5 liter benya, 10 liter etanol, kicsit túlmentem az 50 %-on. :) Egész télen felesben jártam, hidegen torpant rendesen nagy gázra, de szerintem elviselhető volt, hidegen amúgy sem nagyon pörgetem max.2000-ig. De ugye attól függ hol laksz, itt falun nem gond, ha nyugisan gyorsulsz fel 50-re, ha városban kellne indulnom, lehet nem jártam volna etanolal télen , csak fentartanám a forgalmat. Aztán ha meleg a motor már nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Legutóbb úgy tankoltam, hogy 5 liter benya, 10 liter etanol, kicsit túlmentem az 50 %-on. :) Egész télen felesben jártam, hidegen torpant rendesen nagy gázra, de szerintem elviselhető volt, hidegen amúgy sem nagyon pörgetem max.2000-ig. De ugye attól függ hol laksz, itt falun nem gond, ha nyugisan gyorsulsz fel 50-re, ha városban kellne indulnom, lehet nem jártam volna etanolal télen , csak fentartanám a forgalmat. Aztán ha meleg a motor már nincs gond. EZT szerintem érdemes elolvasnotok etanollal kapcsolatban, sok okosságot írnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nálam viszont a motor hőmérsékletétől függetlenül torpan ha keverék van benne. Bár sikerült 50%-os arány túlhaladni, de segáz, ECU nem reklamált azért, csak most reklamál másért, de az majd meg lesz csinálva. :) Haverom tankolt a Yaris-ba, szerinte jobban megy. Volt gimis ofőm kipróbálta Xedos6-ban is és E30 316 BMW-ben is, és azt mondta mindkettő érezhetően lomhábban ment. Szóval autófüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Haverom tankolt a Yaris-ba, szerinte jobban megy. Volt gimis ofőm kipróbálta Xedos6-ban is és E30 316 BMW-ben is, és azt mondta mindkettő érezhetően lomhábban ment. Szóval autófüggő. A matchboxok haragosabbak lesznek a nagy gépek lomhábbak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 EZT szerintem érdemes elolvasnotok etanollal kapcsolatban, sok okosságot írnak! :D Nem sok ujdonságot ír számomra, az viszont orbitális nagy baromság, hogy akár több liter víz összegyűlhet a tartály alján , mert ugye a pumpa onnan szívja az üzemanyagot ergo nem lehet ott összegyűlve semmi. Ez olyan mint hogy vizezik a benzint. Keveredik a víz a benzinnel? Nem. Akkor gondolom biztos van valami keverő berendezés a benzinkúton, hogy tudjanak mókolni a kutasok? :D A matchboxok haragosabbak lesznek a nagy gépek lomhábbak :) Hja akinek alig fér be az istállóba a sok ló, az ne akarjon szesszel több pacit szerezni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nem sok ujdonságot ír számomra, az viszont orbitális nagy baromság, hogy akár több liter víz összegyűlhet a tartály alján , mert ugye a pumpa onnan szívja az üzemanyagot ergo nem lehet ott összegyűlve semmi. Ez olyan mint hogy vizezik a benzint. Keveredik a víz a benzinnel? Nem. Akkor gondolom biztos van valami keverő berendezés a benzinkúton, hogy tudjanak mókolni a kutasok? :) Miért a gázolaj keveredik? ... és mégis... Belinkelem még 1x... Íme! És csak hogy tudd, mifelénk elő előfordul, hogy manipulálnak a benzinnel (is)... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Most a gázolajról, vagy a gázról beszélsz? A mostani árakkal számolva gázból (10 L-es gáz fogyasztással számolva - 170 Ft/L) 6.120.000 Ft lenne a te "360.000 km"-es futásteljesítményed Benzinnel számolva 7,99/100Km-vel és 330 Ft-al számolva 9.492.120 Ft lenne. Gázolajjal pedig 6L/100Km-el számolva 310Ft-al számolva 6.696.000 Ft lenne. GÁZ______: 6.120.000 Ft___-___1700 Ft/100 Km Gázolaj____: 6.696.000 Ft___-___1860 Ft/100 Km Benzin_____: 9.492.120 Ft___-___2636 Ft/100 Km Szóval akkor hogy is van? nem éri meg? Nah ugyan már, simán megéri ha hosszú távra tervezel... :D Most ezt nem csak neked írtam, hanem úgy általánosságban! Ja és a gáz motorélettartamára gyakorolt hatásairól csak ennyit: Tesóm barátja üzletkötő, 5 éves autójában ennyi km van: 501.022 újonnan dual üzemmóddal vette, a szükséges cseréken kívül nem költött rá (értsd: szíjjak, feszítőgörgők, kuplungtárcsa... amiket amúgy is cseréltek volna rajta) Életemben egyszer vezettem dízelautót amikor a sajátomat (céges) elkérték egy németországi útra kölcsön. A bérelt dízel Fiat 1 hétig volt nálam, de azelőtt is utáltam a hangjukat (előítéletes vagyok), azóta meg megrögzött dízel ellenes lettem. :D Fogyasztása ellenére soha, soha! Büdös, füstös, lusta, zajos. Így vagyok az arabokkal is... :) Előítélettel mentem hozzájuk, és miután eltöltöttem közöttük több szakaszban több mint fél évet, csak megerősödött az ellenszenvem. Büdös, füstös, lusta, zajos, ÉS egy szavát se hiheted el! :D Huh, még rámfogják, hogy rasszista vagyok! :) DÍZEL RASSZISTA!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Életemben egyszer vezettem dízelautót amikor a sajátomat (céges) elkérték egy németországi útra kölcsön. A bérelt dízel Fiat 1 hétig volt nálam, de azelőtt is utáltam a hangjukat (előítéletes vagyok), azóta meg megrögzött dízel ellenes lettem. :D Fogyasztása ellenére soha, soha! Büdös, füstös, lusta, zajos. Így vagyok az arabokkal is... :) Előítélettel mentem hozzájuk, és miután eltöltöttem közöttük több szakaszban több mint fél évet, csak megerősödött az ellenszenvem. Büdös, füstös, lusta, zajos, ÉS egy szavát se hiheted el! :) Mondjuk egy diesel Fiattól nem csodálom, hogy előítéletes lettél, de vannak ám annál kultúráltabb diesel autók is (ill. annál csak kultúráltabbak vannak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts