warwolf Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Én is mindig teli tankolok, aztán nálam SHELL benyából (95) olyan 8.4-8.6 szokott lenni a fogyi.Főleg városi használat mellett.Legutóbb az OMV-nél tankoltam, és 9.3L lett a fogyi úgy, hogy főleg a feleségem használja a gépet.Most vagy anyuka jár nagytalppal, vagy szar a benya, vagy v.mi kezd gallyra menni a masinában.Most újra a SHELL-nél tankoltam, és kíváncsian várom a fejleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hát nekem a molnál is meg a shell-nél is volt ratyi benzinem, úgyhogy én még mindíg maradok az ukrán inportnál. Azzal még mindíg 6 körül maradok vegyesben Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hát nekem a molnál is meg a shell-nél is volt ratyi benzinem, úgyhogy én még mindíg maradok az ukrán inportnál. Azzal még mindíg 6 körül maradok vegyesben egyszerűen nem tudom hogyan csinálod ezzel a mocival meg ilyen bazi nagy kerekekkel pedig sztem a szedán kasztni még nehezebb is egy hangya######nyival mint a csapotthátú..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Dízelje van! He Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Lehet, hogy ratyi a benyád! Én leteszteltem... Lámpagyulladástól lámpagyulladásik mentem (+-2 Km), tankoltam össz 74 lityi benyát, mentem én mindenhol, pályán, országúton, városban, keresztül az országon, 60-as döcögés és 150-es tempó vegyesen! Eredmény: 1358 Km Ez azért nem oan rosz ... szerintem :( Hát én sem értem... Én ha ennek a felét elmegyek ennyi benyával, már verem a seggem az üléshez... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Dízelje van! He c14nz? :( nemtom én 7-8 évig benzint tankoltam ugynailyen mocis asztrába.....lehet, hogy ez volt a baj :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Mörfinek van dízelje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Mörfinek van dízelje Meg Nekem meg Johhnynak meg Fekosznak meg Ivannorbinak meg ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Lámpagyulladástól lámpagyulladásik mentem (+-2 Km), tankoltam össz 74 lityi benyát, mentem én mindenhol, pályán, országúton, városban, keresztül az országon, 60-as döcögés és 150-es tempó vegyesen! Eredmény: 1358 Km Ez azért nem oan rosz ... szerintem :( Ez azért szerintem is erős, nem kötözködésképp, de ez még dízelből is jó fogyi lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Most néztem csak városban 6.5L .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Ez azért szerintem is erős, nem kötözködésképp, de ez még dízelből is jó fogyi lenne. 5.4 L .... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Uraim!Csak javaslat,felfedeztem egy adalékot a neve Spuri.Tiszta magyar termék,jó benzinbe,dieselbe is.Én már elhasználtam egy flakonnal ami 250l üa.elég.Tapasztalatom szerint a fogyasztást csökkenti nálam a városi átlag7,5-8l volt,most 6,5-6,8l/1,616v caraván/pálya 140-150km+országút 90-110km 900km-es út 6,2l a vége.Egy kollégám a"mi a autónkban használja,ő is fogyi csökkenésről számolt be.A spuri.hu oldalon lehet nézelődni ha valakit érdekel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 A spuri.hu oldalon lehet nézelődni ha valakit érdekel. :wink: Én itt csak rágcsálóriasztókat látok :( :D :D Kiírtja a motorból a csótányokat, amik megzabálják a benzint, vagy mi? :D Szerintem te erre gondoltál http://spuri-adalek.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 :( :D :D Én is csak ilyet látok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Szerintem te erre gondoltálhttp://spuri-adalek.hu/ Bocs,igazatok van,egyszer néztem a neten,azóta nem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Tényleg csökket egy literrel a fogyid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Ennyit megér, ha tényleg jó. Én régen a wartbiban használtam ahasonlót az jó volt, tényleg csökkent a fogyi tőle. Öcsém is rakott a trabiba, neki is hatásos volt, igaz azt valami oxi-up-nak hívták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Nos... a fogyasztásomhoz annyit, hogy volt már ettől jobb is, de akkor csak előzésnél értem el a 120-at, tehát óvatosban mentem 100-110-el, és akkor nekem is volt benne Spuri, így letoltam a fogyit oan 4,8-ra 70-30% országút javára. Ha nem hiszi valaki, hogy a legutóbbim is megállt 5,4-nél, azt nem is akarom meggyőzni, úgyis ez csak nekem király, hogy ennyit eszik a szekér (mondjuk fel lehet tornászni télen városban 8-9 L környékére az tuti), és tényleg ritka az ekkora fogyi benzinesnél ez tuti. Hozzáteszem, havernak x16xel vegyesben 6,4 a fogyija általánosan, és ő városon kívül átlag 120-130. Szerintem az sem rosz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 ja.... 2 hónapja jó öreg mollos benzintől felszaladt a városim 12 lityire :shock: no akkor pánikoltam, de csörgött is, úgyhogy gyorsan kijártam a benzint... nem volt nehéz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Csörgött? Csak nem valami kisebb oktánszámút adtak? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 hát minden bizonnyal, mert egy bizonyos ford tartománynál ill. gyorsításnál (nem túl intenzíven) becsörgött mint a hülye, nem szaladt, viszont cserébe kb 12-t evett városban és a városon kívüli sem ment igazán 10 alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 ahhogy kifogyott, tettem bele 20 lityi ukránt, aztán azzal már visszaállt a csak városim oan 6,5-7 lityire, és csöndben is maradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Hozzáteszem, havernak x16xel vegyesben 6,4 a fogyija általánosan, és ő városon kívül átlag 120-130. Szerintem az sem rosz. Nekem is x16xel van, és 6.7 körül eszik vegyesben, maiben van azért autópálya is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 I_S: lehet jobban jártál volna, ha megpróbálod átállítani az oktánszám-dugót a motortérben, de fő, hogy nem lett baja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Lassan a benyások kevesebbet esznek mint az oil kályhám. Fel vettem a tavalyi cipőm az mindig is nyomta a lábam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts