Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Voltam ma Invictus cartársnál BC cserélgetés ügyben. Visszafelé az átlag fogyim 5,7 l/100 km lett, a BC szerint. :lol:

Miért cseréltétek vissza?

Korrekt fogyasztás!

Elküldve
de neked dizel, mi? bocs ha keverlek :$

Az :) Amúgy aláírásba le van csinálva a legtöbb népnek hogy mit hajt. Úgy könnyebb beazonosítani ;) :lol:

Elküldve

Nos. Nyári nagykerékkel is tudok értéket mondani. Tegnap nulláztam, azóta volt kis bolt, nagyfater, stb, szóval rövidtávok, aztán feljöttem Bp-re, 100 körül jöttem rendesen, nem óvatoskodva. Így erre a BC 6,1-et írt, ha hozzáadok az eddigi tapasztalatok alapján 2-3 decit, akkor is bőven 7 liter alatt vagyok alufelnivel, széles gumival együtt.

130-as sebességnél (óra szerint 140) a pillanatnyi fogyasztás 6,8-7,1 között mozgott.

2-en ültünk az autóban rengeteg cuccal (tömött csomagtartó+cuccok a hátsó ülésen is).

Szerintem korrekt.

Elküldve

483Kilóméterre tankoltam 25Liter etanolt (232-ért) meg 15Liter 95-öset (330-ért) azaz 8.3Liter/100Kilóméter, szinte csak rövidtáv, faluvégi tecsó körút, egyszer volt egy 60 kilóméteres hosszútáv, de az is falukon keresztül.

Most olyan 60-40% arányban van benne Etanol, és benzin. Melegen nem volt gond vele, kiváncsi leszek a reggeli indulásra.

Elküldve
483Kilóméterre tankoltam 25Liter etanolt (232-ért) meg 15Liter 95-öset (330-ért) azaz 8.3Liter/100Kilóméter, szinte csak rövidtáv, faluvégi tecsó körút, egyszer volt egy 60 kilóméteres hosszútáv, de az is falukon keresztül.

Most olyan 60-40% arányban van benne Etanol, és benzin. Melegen nem volt gond vele, kiváncsi leszek a reggeli indulásra.

Húúú, Te aztán sokat jársz tecsóba. :lol:

Elküldve

Újabb fogyasztásadattal tudok szolgálni.

682km 47L (3 kattanás), ez 6,89 L/100km fogyasztás, ebben már benne van a nagykerék is, nyomtam is, volt benne Bp belváros, meg sok vásárlós mászkálás itthon, szóval egész korrekt fogyasztás szerintem.

A BC 6,7-es adatot mutatott, 0,18 literes tévedés pedig ismét azt mutatja, hogy a BC egészen pontosan tudja mutatni az átlagfogyasztást. :lol:

Elküldve
Mennyit eszik az 1.9ed? Részecskeszűrőjével nem szokott gond lenni? vagy ebben még nincs?

PF nincs az enyémen. Hát csak városban, télen 7.4 liter volt és nem volt tojás a pedál alatt. Hosszúban 5.1 és akkor is tempósan. 100-nál 6-ban 1500 pörög az meg bőven elég az itteni útviszonyokhoz képest.

Elküldve
PF nincs az enyémen. Hát csak városban, télen 7.4 liter volt és nem volt tojás a pedál alatt. Hosszúban 5.1 és akkor is tempósan. 100-nál 6-ban 1500 pörög az meg bőven elég az itteni útviszonyokhoz képest.

az nagyon korrekt akkor. haver 1.3 cdti corsa-ja 4,1 re jött ki most:D 75 paci ha jól tudom.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.