hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nekem az 1.4 Astram kerek 10-be állt meg :rolleyes: vegyesbe... agyrém Csak? Nekem kb 12. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danri Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 ez csak téli időszakban lesz???? vagy marad egész évben??? vagy ez menyire orvosolható???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 ez csak téli időszakban lesz???? vagy marad egész évben??? vagy ez menyire orvosolható???? Először is, használd a válasz gombot, hogy tudjuk kinek szól. Másodszor, ez nekem a sok hideg rövidtáv miatt van. Nyáron lejjebb megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csak? Nekem kb 12. :rolleyes: nekem most pont 9l-re jött ki 100% város, mondjuk reggelente meleg garázsból állok ki! Kb 5 km megyek egy indítással! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 ez csak téli időszakban lesz???? vagy marad egész évben??? vagy ez menyire orvosolható???? vegyesnek elég soknak hangzik, de tényleg sokat számít a sok rövid táv! Termosztátod rendben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nekem most pont 9l-re jött ki 100% város, mondjuk reggelente meleg garázsból állok ki! Kb 5 km megyek egy indítással! Ott a lényeg. Én meg az utcán parkolok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Ott a lényeg. Én meg az utcán parkolok. :rolleyes: az az érdekes,h nyáron se tudok vele 8.5 liter alá menni városban, de lehet nyáron meg a jobb lábam nehezebb, mert hamarabb melegszik a motor! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 az az érdekes,h nyáron se tudok vele 8.5 liter alá menni városban, de lehet nyáron meg a jobb lábam nehezebb, mert hamarabb melegszik a motor! :rolleyes: :D Attól még, hogy "nyár van", a motor hideg, amíg el nem éri az üzemi hőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danri Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 az az érdekes,h nyáron se tudok vele 8.5 liter alá menni városban, de lehet nyáron meg a jobb lábam nehezebb, mert hamarabb melegszik a motor! :rolleyes: :D akkor kiváncsi leszek majd rá én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Attól még, hogy "nyár van", a motor hideg, amíg el nem éri az üzemi hőt. akkor nálad "nyáron" mondjuk ugyanazon az útvonalon, mint most, mikor 12l eszik, mennyit fogyaszt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nah megvolt a termostátcsere. ( a termosztát közepe már egyújjas volt :D szinte erő nélkül le tudtam nyomni, az újat erölködve is alig) egyúttal tele is tankoltam, és szomorúan tapasztaltam, hogy 453 Km-en 29 L-t evett :rolleyes: 6,4 L/100 Km igaz a leghosszabb útam 25 km volt egyhuzamban... leginkább 6-10 km-eket használtam reggel és estefele. most csaptam vele 1 kört, tényleg sokkal hamarabb melegedett fel :lol: és amíg a mutató el nem érte a 91-et, ki sem nyitott, hideg volt a cső (a régivel langyosodott sokkal hamarabb) most megnézem majd így a fogyasztását, kíváncsi vagyok mennyit jelent majd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nekem az 1.4 Astram kerek 10-be állt meg :rolleyes: vegyesbe... agyrém ....Termosztátod rendben van? megéri ránézni, nekem dieselnél kb: +1 lityit jelentett :D szerintem benzinesnél is sokat számít :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danri Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 megéri ránézni, nekem dieselnél kb: +1 lityit jelentett :rolleyes: szerintem benzinesnél is sokat számít :D ránézek mindenképp! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 akkor nálad "nyáron" mondjuk ugyanazon az útvonalon, mint most, mikor 12l eszik, mennyit fogyaszt? :rolleyes: Nyáron nincs iskola, így nincs ugyanolyan útvonal. Ebként nyáron csak városi menetben 8 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Attól még, hogy "nyár van", a motor hideg, amíg el nem éri az üzemi hőt. Azért nyáron pl. 25-ről melegszik fel 90-re, télen mondjuk 0-ról 90-re. Nem mindegy. Plusz a beszívott levegő is melegebb, a motort körbejáró levegő is melegebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Azért nyáron pl. 25-ről melegszik fel 90-re, télen mondjuk 0-ról 90-re. Nem mindegy. Plusz a beszívott levegő is melegebb, a motort körbejáró levegő is melegebb. Persze. Nem is azt mondtam, hogy meg van fagyva a motor. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 még ha fűtött garázsból indulnánk is, akkor is nőne télen a fogyasztás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csak? Nekem kb 12. :rolleyes: Nekem most, hogy full autópályán járok melóba (27.5km, vettem éves matrinyát), 6.75-re jött ki a fogyim. A BC 6.5-nek mutatta :D . Remélem nyáron lejjebb megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Nekem most, hogy full autópályán járok melóba (27.5km, vettem éves matrinyát), 6.75-re jött ki a fogyim. A BC 6.5-nek mutatta :rolleyes: . Remélem nyáron lejjebb megy. De ez nem 130-as tempó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 De ez nem 130-as tempó. Nem, 90-100 körüli (valós). Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Nem, 90-100 körüli (valós). Na akkor jól gondoltam. Én ha nagy ritkán pályán megyek akkor 130-at igyekszem tartani (gps) , mert nem azért fizetek töksokat hogy lassan menjek. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Na akkor jól gondoltam. Én ha nagy ritkán pályán megyek akkor 130-at igyekszem tartani (gps) , mert nem azért fizetek töksokat hogy lassan menjek. :D :P :lol: Én meg azért fizetek töksokat, hogy ne kelljen a tóparton 30 és 50 között cammognom, meg nyáron a túristákat kerülgetnem, meg a trafipaxok miatt aggódnom... :rolleyes: meg mert 10 perccel rövidebb az út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Én meg azért fizetek töksokat, hogy ne kelljen a tóparton 30 és 50 között cammognom, meg nyáron a túristákat kerülgetnem, meg a trafipaxok miatt aggódnom... :rolleyes: Ez valóban egy ésszerű érv. Ez pedig valóban egy OFF hozzászólás a részemről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Csak? Nekem kb 12. :rolleyes: Ebben a "versenyben" a kisebb szám a jobb ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 szerintem benzinesnél is sokat számít :rolleyes: jól gondolod :D 1l-rel nekem is simán jobb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts