astrásgyerek Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nem hát. :rolleyes: :blink: nah jójó, de most csak nem löketed így a farát :D vagy most még jobban :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nekem most 6 L-re jött ki a fogyim. reggeli járatásokkal, leghosszabb út 25 km volt, többnyire 5-10 km-s utaim vannak 2-3 személlyel.. volt ez nyáron 4,5 is :rolleyes: de most tél van, mindenkinek emelkedik télen a fogyija ilyenkor. és nem beszélve arról, hogy újabban 5.et nem is tudok kapcsolni... :lol: már lassan elfelejtem hol is van pontosan :blink: még a végén gyakorolnom kell a garázsban az 5. fokozat kapcsolását ;) :D A kapcsolgatás ilyenkor senkinek sem megy túl jól, kivétel akinek /fűtött/ garázsban áll a gépe. Nálam a feléig jelez a mutató, illetve alig felette, aztán kb 160 km-t mentem vele. Majd tankolok bele még áremelés előtt, biztos lesz egy 10-12 liter 100 on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Fogyasztásról még nem írok, de botrányos... Van benne 170km, és kb fél tank... Jó volt benne egy kis játszós is de nem ennyi sztem... Ami érdekel erről hallott e már valaki látott e már avagy netalán használ is? Kinek mi a véleménye? http://www.vatera.hu/turbomag_duo_fogyaszt..._158836283.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Fogyasztásról még nem írok, de botrányos... Van benne 170km, és kb fél tank... Jó volt benne egy kis játszós is de nem ennyi sztem... Ami érdekel erről hallott e már valaki látott e már avagy netalán használ is? Kinek mi a véleménye? http://www.vatera.hu/turbomag_duo_fogyaszt..._158836283.html Kamu. Nem mai találmány. De ha meggondolom akkor veszek 3-at és benzin nélkül autózok akkor már 90-pacival. :rolleyes: Sőt, ha veszek 4-et akkor termeli a benzint, csak el ne felejtsem időnként lefejteni a tankból. A benzinben, gázban nem lehet polarizálni a molekulákat. De gondolj bele logikusan 35%-ot ír a benzinnél, szinte egy tank alatt bejönne az ára, ha tényleg működni miért csak 5 ropiért árulná? Kérhetne érte akár 30-at is akkor is vennék, ha működne. Meg a többlet lóerő, honnan ered? Ahhoz több üzemanyag, több levegő kell a motorba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Fogyasztásról még nem írok, de botrányos... Van benne 170km, és kb fél tank... Jó volt benne egy kis játszós is de nem ennyi sztem... Ami érdekel erről hallott e már valaki látott e már avagy netalán használ is? Kinek mi a véleménye? http://www.vatera.hu/turbomag_duo_fogyaszt..._158836283.html Rajzfilm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Rajzfilm.... Né mit találtam! Klikk ide! csak amig a vaterás változat polarizál, ez pont megszünteti az elektrosztatikus feltöltődést. Hmm... érdekes nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Fogyasztásról még nem írok, de botrányos... Van benne 170km, és kb fél tank... Jó volt benne egy kis játszós is de nem ennyi sztem... Ami érdekel erről hallott e már valaki látott e már avagy netalán használ is? Kinek mi a véleménye? http://www.vatera.hu/turbomag_duo_fogyaszt..._158836283.html nekem volt felrakva ilyen a fábiában.... ugyanannyit evett, ugyanúgy ment, semmi változás.... még jó hogy csak kölcsönben volt nállam :rolleyes: , párszáz km után vissza is adtam... lehet, hogy valamit segít, de a megtakarítás akkor sem ennyi: 6L-nél 6decit meghagyna, az azért nekem is feltűnt volna :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nekem volt felrakva ilyen a fábiában.... ugyanannyit evett, ugyanúgy ment, semmi változás.... még jó hogy csak kölcsönben volt nállam :rolleyes: , párszáz km után vissza is adtam... lehet, hogy valamit segít, de a megtakarítás akkor sem ennyi: 6L-nél 6decit meghagyna, az azért nekem is feltűnt volna :blink: Egy állófűtésnek több értelmét látom, a hideg moci többet eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Egy állófűtésnek több értelmét látom, a hideg moci többet eszik. van benne valami :blink: nekem a dieselhez most nagyon jól jönne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 van benne valami :blink: nekem a dieselhez most nagyon jól jönne :rolleyes: Most, hogy ilyen hidegek vannak, filózok, hogy berakjak egy szobai fűtőventillátort az utastérbe, részben az utasteret fűteni, részben a motor melegedését gyorsítani, mert így azonnal nyomatom a fűtést, a víz is lassabban melegszik. Csak kicsit félek nehogy mire kimenjek a kocsi is égjen. Mondjuk ez a fogysztás szempontjából olyan sokat nem számítana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 A köv. eredmény: 44,01L --> 637km-re=6,9L. Itt a hideg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Né mit találtam! Klikk ide! csak amig a vaterás változat polarizál, ez pont megszünteti az elektrosztatikus feltöltődést. Hmm... érdekes nem? :rolleyes: Ha ez, és hasonló társai használnának valamit, akkor az autógyárak miért nem teszik be az uj autóikba gyárilag? Nekik megérné a nagyobb teljesitmény, kisebb fogyasztás miatt. :blink: :lol: :D Azért vannak hiszékeny emberek. Belőlük megélnek az ilyen csodaszerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ma tankoltam, legolcsóbb a városban az agip, klubtagságival. Most először. :rolleyes: 276.9-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ma tankoltam, legolcsóbb a városban az agip, klubtagságival. Most először. :blink: 276.9-ért. Nálunk ennyi az Agipon tagsági nélkül. :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ma tankoltam, legolcsóbb a városban az agip, klubtagságival. Most először. :blink: 276.9-ért. én meg szerzek mol kutast 200ért :lol: és néha ingyért is havi 20-40 lityit, változó :D de ha nincs, akkor tankolok a határon túl (12 km) romániában 240 ért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 én meg szerzek mol kutast 200ért :lol: és néha ingyért is havi 20-40 lityit, változó :D de ha nincs, akkor tankolok a határon túl (12 km) romániában 240 ért :rolleyes: Vagy tankolok a shell kúton és iszok még egy ingyen kávét is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Én meg 292ft-ért Avia kúton... Viszont ami rosszabb az a játszós városi fogyi ami 11,1l/100km-en lett. És mellesleg a mutató csak lepkefing távolságban volt a 25l felett, és mégis csak 19,45l ment bele a tankba. Szóval ott már 5l csalás van... De ez az alsó határon is hasonló nekem legalábbis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Én meg 292ft-ért Avia kúton... Viszont ami rosszabb az a játszós városi fogyi ami 11,1l/100km-en lett. És mellesleg a mutató csak lepkefing távolságban volt a 25l felett, és mégis csak 19,45l ment bele a tankba. Szóval ott már 5l csalás van... De ez az alsó határon is hasonló nekem legalábbis! Hát igen a mutató sajna nem túl pontos, inkább tájékoztató jellegű. Viszont a BC elég jól belövi a mutató alapján a megtehető távot, nekem ez a legmeglepőbb. Városi fogyi továbbra is 7,7 . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 25Liter Etanolt, meg 9 Liter benyát tankoltam 389Km-re=8.74L/100Km. Mondjuk ezt tiszta benzinből kajolta mert legutóbb ne volt etanol a kúton. Szerintem simán észrevehető alsó fordulatszám tartományban a nyomatéktöbblet, a faluban a dombon 1500-as fordulattal simán felmegy 5-ben óra szerint 60-al, csak benyával meg esik vissza a fordulatszám. Vagy akkora hátszelem volt, hogy feltolta. :rolleyes: Ja és csak város, rövidtáv húha hidegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 25Liter Etanolt, meg 9 Liter benyát tankoltam 389Km-re=8.74L/100Km. Mondjuk ezt tiszta benzinből kajolta mert legutóbb ne volt etanol a kúton. Szerintem simán észrevehető alsó fordulatszám tartományban a nyomatéktöbblet, a faluban a dombon 1500-as fordulattal simán felmegy 5-ben óra szerint 60-al, csak benyával meg esik vissza a fordulatszám. Vagy akkora hátszelem volt, hogy feltolta. :rolleyes: Ja és csak város, rövidtáv húha hidegben. Átvan alakítva valami a kocsiban vagy csak szimlán mehet bele az etanol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Átvan alakítva valami a kocsiban vagy csak szimlán mehet bele az etanol? Csak úgy szimplán megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Átvan alakítva valami a kocsiban vagy csak szimlán mehet bele az etanol? Csak úgy szimplán megy bele. ...persze, tegyük hozzá még mielőtt dani telenyomná etanollal, hogy keverve...max. felesben, ha jól tudom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Hát igen a mutató sajna nem túl pontos, inkább tájékoztató jellegű. Viszont a BC elég jól belövi a mutató alapján a megtehető távot, nekem ez a legmeglepőbb. Városi fogyi továbbra is 7,7 . :rolleyes: A szintérzékelő alapján. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 ...persze, tegyük hozzá még mielőtt dani telenyomná etanollal, hogy keverve...max. felesben, ha jól tudom. :rolleyes: Amíg nem ástam el magam a témában káros nem káros mit a hogyan stb... Addig biztosan nem próbálkozom vele! De érdekel a téma hogyan lehetne némileg csökkenteni a költségeken ezzel a motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 ...persze, tegyük hozzá még mielőtt dani telenyomná etanollal, hogy keverve...max. felesben, ha jól tudom. :rolleyes: Persze felesben, de az adódik is abból hogy írtam 25Liter etanol, 9 liter benzin, és előtte csak benzint tankoltam. Amíg nem ástam el magam a témában káros nem káros mit a hogyan stb... Addig biztosan nem próbálkozom vele! De érdekel a téma hogyan lehetne némileg csökkenteni a költségeken ezzel a motorral. Sokat lehet olvasni mellette, ellene, én tavasz óta járok vele folyamatosan meg tavaly egész nyáron, még semmi gondot nem okozott. Nekem is mondta már autószerelő, hogy tönkreteszi a motort, kérdem hogyan? Hát mert nem belevaló. Kimerítő magyarázat volt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts