Reeckatee Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 60 ezrenként. A dizilben max. minden második olajcserénél cserélem, de általában ősszel is meg tavasszal is cserélek olajat és szűrőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Hát a fene se tudja hogy most a szűrő ilyen szar minőség vagy szutyok van a tankban :huh: Ha a leveszem a szűrőt átlehet mosatni a tankot valahogyan esetleg? Valaki próbálkozott már ilyennel? Kissé korrodál mellesleg a tankom, valaki cserélt már műanyag tankra újabb opelből? Mivel az AC szívócsőcsonkja, lejjebb van az AC nyílásnál, hát lehet jobb levenni a tankot és úgy átmosni, hegeszteni ahol szükséges, vagy ha van valami, amivel le tudod robbanás nélkül szívni, mind a dzsuvát mind a mosószert. Nem olyan könnyű . A mi kocsink is ilyen volt, aztán kapott egy új tankot, ami összeugrott, aztán ez már a harmadik ami rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Megint van adatom. Tatabánya-Bp útvonal, de most egy haveromat is hoztam, volt sok cucc...stb, és emiatt sokat kellett menni Bp-en is. Jó tempóban, nem a fogyasztásra figyelve, 20perces dugóval az Andrássy-n a fogyasztás 5,3L/100km. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Mivel az AC szívócsőcsonkja, lejjebb van az AC nyílásnál, hát lehet jobb levenni a tankot és úgy átmosni, hegeszteni ahol szükséges, vagy ha van valami, amivel le tudod robbanás nélkül szívni, mind a dzsuvát mind a mosószert. Nem olyan könnyű . A mi kocsink is ilyen volt, aztán kapott egy új tankot, ami összeugrott, aztán ez már a harmadik ami rajta van. Én levettem a tankot, és leszívtam a dzsuvás benyát az AC-alatti dobozból, átszűrtem, visszaöntöttem, és így tovább. Szülinaposok kerüljék az eljárást, vagy legalább ne üljön senki szemben amikor a gyertyát fújjál el. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Megint van adatom. Tatabánya-Bp útvonal, de most egy haveromat is hoztam, volt sok cucc...stb, és emiatt sokat kellett menni Bp-en is. Jó tempóban, nem a fogyasztásra figyelve, 20perces dugóval az Andrássy-n a fogyasztás 5,3L/100km. :huh: Elképesztő, szinte hihetetlen! :D Nekem meg a gyengusz egynégy hét literes átlagot produkált. :lol: Igaz, nekem többnyire 15-20km-es hidegen indulós rövidtávokból állt ez össze és egy héten keresztül napi kétszer négyen voltunk, mind hozzám hasonló súly/alkat.(melóba járás) ...de akkoj is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Elképesztő, szinte hihetetlen! :lol: Nekem meg a gyengusz egynégy hét literes átlagot produkált. :lol: Igaz, nekem többnyire 15-20km-es hidegen indulós rövidtávokból állt ez össze és egy héten keresztül napi kétszer négyen voltunk, mind hozzám hasonló súly/alkat.(melóba járás) ...de akkoj is... :huh: 5-én tankoltam szinte üres tankba 23,8 litert, a mutató a 25-ös vonal fölött picivel volt. Azóta volt 3x Tatabánya-Bp távolság, plusz otthon Tatabányán 3-4 boltba menés...és most van a negyedet jelző vonal alatt nem sokkal. Azt hiszem ezzel teljesen elégedett lehetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 5-én tankoltam szinte üres tankba 23,8 litert, a mutató a 25-ös vonal fölött picivel volt. Azóta volt 3x Tatabánya-Bp távolság, plusz otthon Tatabányán 3-4 boltba menés...és most van a negyedet jelző vonal alatt nem sokkal. Azt hiszem ezzel teljesen elégedett lehetek. Há'má'hogy a pi...ba, ne lehetnél elégedett! :lol: Félre ne érts! Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked, hanem irigykedem. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Há'má'hogy a pi...ba, ne lehetnél elégedett! :lol: Félre ne érts! Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked, hanem irigykedem. :lol: :huh: Igazából így lehet alacsony fogyásztást elérni, amikor BC-vel látod az adott pillanatban, hogy milyen szituációk okoznak magasabb fogyit. Egyszer mentem egy Suzukival egész úton a fogyasztásmérőt lestem érdekes volt, hogy egy idő után simán lent tudtam tartani 4-5 liter alatt, amikor meg padlóztam csak úgy pörögtek a számok. Pölö kevesebbet kajolt ha visszaváltottam a falu végén és 4-ből gyorsultam, mintha 50-ről 5-ben akartam finoman felgyorsítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 6,8 nem vagyok rá büszke, de ebben nem volt hosszú táv csak a melós táv ködben 60-al sokszor :huh: az Se télen többet fogyaszt, ez tény a régi időkből kiindulva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Valakinek csak városi fogyira van adata 1.4 benyással? 9.2L / 100km 1.4 se, 100% város, többnyire 4-5 km-es távokkal! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 9.2L / 100km 1.4 se, 100% város, többnyire 4-5 km-es távokkal! :rolleyes: Reális... :blink: Nekem ~10 liter volt az utolsó fogyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Sajnos most, hogy hazajöttem Bp-ről téli szünetre a csodafogyijaim is elhaláloztak. Mióta itt a városban csak ide-oda megyek 2-10km közti távokat, felment 7,7-re. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Sajnos most, hogy hazajöttem Bp-ről téli szünetre a csodafogyijaim is elhaláloztak. Mióta itt a városban csak ide-oda megyek 2-10km közti távokat, felment 7,7-re. :rolleyes: De örülnék neki én, ha ilyet produkálna. Ám az enyém 10-12 alatt nem áll meg. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 De örülnék neki én, ha ilyet produkálna. Ám az enyém 10-12 alatt nem áll meg. :rolleyes: De Te majdnem csak városban és nagyon rövidtávon mész vele, nem? Nekem eddig a rekord 7,6-vagy 7,9 volt, nem tudom pontosan, de ez tavaly télen, családdal, városban és itt sincsenek olyan nagy távolságok. Meglepődnék ha tényleg ennyit lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 De Te majdnem csak városban és nagyon rövidtávon mész vele, nem? Nekem eddig a rekord 7,6-vagy 7,9 volt, nem tudom pontosan, de ez tavaly télen, családdal, városban és itt sincsenek olyan nagy távolságok. Meglepődnék ha tényleg ennyit lenne. Egyszer már leírtam, hogy 800 m-eket megyek vele reggel, meg du is. Nagyon xar a fogyim így. Ám most javítottam kicsit az átlagon, mert voltam Tbányán. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Tankoltam 1,5 hete 20 lityit. Ebből már alig van, a pirost súrolja a műszer. Ezalatt 109,8km-t tettem meg. Csak az ingázás alatt (parkoló-v.állomás-parkoló útvonalon) megeszik naponta összesen több mint fél liter benyát. :blink: :rolleyes: Körülbelül 6 km alatt kicsivel több mint 6 decit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nekem most 6 L-re jött ki a fogyim. reggeli járatásokkal, leghosszabb út 25 km volt, többnyire 5-10 km-s utaim vannak 2-3 személlyel.. volt ez nyáron 4,5 is :rolleyes: de most tél van, mindenkinek emelkedik télen a fogyija ilyenkor. és nem beszélve arról, hogy újabban 5.et nem is tudok kapcsolni... :lol: már lassan elfelejtem hol is van pontosan :blink: még a végén gyakorolnom kell a garázsban az 5. fokozat kapcsolását ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Most is 5.7. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Most is 5.7. :rolleyes: Mázlista :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Most is 5.7. :rolleyes: de hosszú vagy rövidtávokon? (mondjuk az a +3 deci igazán nem sok nekem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 de hosszú vagy rövidtávokon? (mondjuk az a +3 deci igazán nem sok nekem) Nem számit hosszu vagy rövidtáv, és az sem, hogy autópálya, vagy város. Fél literen belül mozog. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nem számit hosszu vagy rövidtáv, és az sem, hogy autópálya, vagy város. Fél literen belül mozog. :rolleyes: értem. de azért gondolom te sem hajtod akkor szét az agyát :D ... mert akkor számítana :lol: nyáron nekem hosszútávon 4,6-4,8 ból is kijött. de ez a tél meglöki a fogyit, nekem legalábbis. ha minden igaz kedden megyek hosszútávra (500 km) meglátjuk akkor mi lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 értem. de azért gondolom te sem hajtod akkor szét az agyát ;) ... mert akkor számítana :D nyáron nekem hosszútávon 4,6-4,8 ból is kijött. de ez a tél meglöki a fogyit, nekem legalábbis. ha minden igaz kedden megyek hosszútávra (500 km) meglátjuk akkor mi lesz :lol: Nem hát. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 ha minden igaz kedden megyek hosszútávra (500 km) meglátjuk akkor mi lesz :rolleyes: Kitalálhatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Kitalálhatom? kitaláltad te szerintem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts