FPepe Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 60-nal mentél a 7-esen maximum? ;) :D Nem, mindenhol annyival, amivel max lehet, kivéve az útépítésnél a 30-as táblákat, ott azért az 50-et tartom általában :lol: Emmá a bűnözés kategóriája! :lol: :D Szted a hidrogénes cuccoddal lehetne lejjebb vinni? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem, mindenhol annyival, amivel max lehet, kivéve az útépítésnél a 30-as táblákat, ott azért az 50-et tartom általában :D Szted a hidrogénes cuccoddal lehetne lejjebb vinni? :D :lol: Múltkor voltam nálatok. Utálom azt a lassítást. Nem figyelted, hogy olyan helyen kint vannak még a 30-as táblák, ahol már rég kész a járda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Múltkor voltam nálatok. Utálom azt a lassítást. Nem figyelted, hogy olyan helyen kint vannak még a 30-as táblák, ahol már rég kész a járda? :lol: Jaja, ez jellemző. Remélem mikor teljesen elkészül, leszedik mindenhonnan a táblákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 6,94 A város az város! :lol: 50/50 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 6,94 A város az város! :lol: 50/50 Mit akarsz nem is rossz, nekem csak most ment 7 liter alá, hogy volt benne hosszútáv, amikor csak város volt szinte mindíg 7.5-8 között volt. Igaz hogy a SE-kevesebbet eszik mint az NZ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Mit akarsz nem is rossz, nekem csak most ment 7 liter alá, hogy volt benne hosszútáv, amikor csak város volt szinte mindíg 7.5-8 között volt. Igaz hogy a SE-kevesebbet eszik mint az NZ? Papiron nem igazán, már mint a gyári specifikációban, de azt hiszem 0,1-0,2 literről beszélünk összesen! Az biztos, hogy anno az nz-vel egy horvát nyaralás volt a rekord ami 3 tank benyát jelentett és annak az átlaga volt 5,85! Most nem tudok ilyet mérni, de szerintem most is beférne ebbe a mocim és azért ott van még a + erő is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Papiron nem igazán, már mint a gyári specifikációban, de azt hiszem 0,1-0,2 literről beszélünk összesen! Az biztos, hogy anno az nz-vel egy horvát nyaralás volt a rekord ami 3 tank benyát jelentett és annak az átlaga volt 5,85! Most nem tudok ilyet mérni, de szerintem most is beférne ebbe a mocim és azért ott van még a + erő is! Vagyis valójában, ha arányosan vesszük(LE/L/100Km), végeredményben nem is csak 1-2dcl a különbség.. :D Tegnap voltam Pozsonyban és olyan rossz volt az az érzés, hogy nyomom a gázt de nem megy :lol: Kár, hogy ilyen lomha az NZ, ráadásul legalább ugyanannyit fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Vagyis valójában, ha arányosan vesszük(LE/L/100Km), végeredményben nem is csak 1-2dcl a különbség.. :D Tegnap voltam Pozsonyban és olyan rossz volt az az érzés, hogy nyomom a gázt de nem megy :lol: Kár, hogy ilyen lomha az NZ, ráadásul legalább ugyanannyit fogyaszt. Erre csak egy megoldás van.: SE-projekt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Vagyis valójában, ha arányosan vesszük(LE/L/100Km), végeredményben nem is csak 1-2dcl a különbség.. :D Tegnap voltam Pozsonyban és olyan rossz volt az az érzés, hogy nyomom a gázt de nem megy :lol: Kár, hogy ilyen lomha az NZ, ráadásul legalább ugyanannyit fogyaszt. Nekem etanolból beveri a 10-et városban,nem lusta lábbal,de az élmény megéri! (850kg-ra 90lovacska) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 563 km/42,19 L ( 60% etanol)= 7,49l/100km :lol: .. Ha azt vesszük, hogy jófajta benyával (kagylós) max. 6,8-at eszik, ez bizony sok, igaz , kicsit toltam neki. Ki fogom próbálni az orosz érdekeltségű kutat, ott mindíg 12-20 Ft-al olcsóbb a benzin mint máshol. Kiváncsi vagyok, milyen minőség, az mindenesetre bíztató, hogy állítólag nem a MOL-tól veszik a benzint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Szted a hidrogénes cuccoddal lehetne lejjebb vinni? :D :lol: Szerintem igen. Igaz, hogy több mint fél év kihagyás (lustaság miatt) után most kezdtem el megint használni, és túl vagyok bizonyos fejlesztéseken is, de a korrekt méréseket csak kb. a nyár végére igérem. Egy dolog biztos, tavaly hosszú távú túrán 1,2 literrel, (2400 km) vegyes felhasználásban 0,5 - 0,7 literrel csökkent a fogyasztás. Utólag kiderült, hogy tévedésből a leggyengébb fogyasztás csökkentésre volt kapcsolva a szabályzó elektronikám akkor. Azt hiszem most jön el az ideje komolyan foglalkozni vele, amikor megint 300 Ft felett lesz a benzin ára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Szerintem igen. Igaz, hogy több mint fél év kihagyás (lustaság miatt) után most kezdtem el megint használni, és túl vagyok bizonyos fejlesztéseken is, de a korrekt méréseket csak kb. a nyár végére igérem. Egy dolog biztos, tavaly hosszú távú túrán 1,2 literrel, (2400 km) vegyes felhasználásban 0,5 - 0,7 literrel csökkent a fogyasztás. Utólag kiderült, hogy tévedésből a leggyengébb fogyasztás csökkentésre volt kapcsolva a szabályzó elektronikám akkor. Azt hiszem most jön el az ideje komolyan foglalkozni vele, amikor megint 300 Ft felett lesz a benzin ára! Elektronikája is van? Ezt eddig nem is említetted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 epk cartárs tisztára Árpi történetére emlékeztet. (ami a technikai fejlesztés buzgóságát illeti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 epk cartárs tisztára Árpi történetére emlékeztet. (ami a technikai fejlesztés buzgóságát illeti) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Elektronikája is van? Ezt eddig nem is említetted. Kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Kérdezted? Miért kell titkolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Miért kell titkolni? Miért kell floodolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Miért kell floodolni? Te csak kussolj!lusta dög! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Te csak kussolj!lusta dög! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Miért kell titkolni? Semmi titkolózás. Azt hiszem párszor linkeltem már azt a speciálisan ezzel foglalkozó oldalt ahol az én gépemről is van beszámoló. Ez a fórum szűk hely az ismertetéséhez, és azt hiszem nem is idevaló a téma részletezése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Semmi titkolózás. Azt hiszem párszor linkeltem már azt a speciálisan ezzel foglalkozó oldalt ahol az én gépemről is van beszámoló. Ez a fórum szűk hely az ismertetéséhez, és azt hiszem nem is idevaló a téma részletezése. Már jópárszor, csak lusták olvasni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 45,72 l -> 635 km -> 7,2l/100km. :D Sok rövidtáv, néhány hosszú. :lol: Azért látszik, hogy már jobb idő van. 9 literről lement 7-re a fogyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 45,72 l -> 635 km -> 7,2l/100km. :lol: Sok rövidtáv, néhány hosszú. :D Azért látszik, hogy már jobb idő van. 9 literről lement 7-re a fogyi. :lol: Ebból is látszik, hogy az 1.6-os ugyanannyit, vagy kevesebbet eszik mint az enyém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ebból is látszik, hogy az 1.6-os ugyanannyit, vagy kevesebbet eszik mint az enyém. :lol: ...és azt is, hogy nem működik a klíma. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 ...és azt is, hogy nem működik a klíma. :lol: :D Lehet, de ha van akkor legalább tudsz választani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts