judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sziasztok! Van egy 2000-es évjáratú 1.4-es 8 szelepes astrám. Kétségbe vagyok esve, mert az enyém normál autózással kb. 11 litert eszik. Szerintem ez irreálisan sok. Elvittem már beméretni, de az sem mutatott semmilyen hibát. A kipufogó szépen ki van égve, újjak a gyergyák is. Van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sziasztok! Van egy 2000-es évjáratú 1.4-es 8 szelepes astrám. Kétségbe vagyok esve, mert az enyém normál autózással kb. 11 litert eszik. Szerintem ez irreálisan sok. Elvittem már beméretni, de az sem mutatott semmilyen hibát. A kipufogó szépen ki van égve, újjak a gyergyák is. Van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszi. Írd le hogy hol, és hogyan használod. (mennyi város, tolod-e neki, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 SZia! szinte teljes egészében a városban használom 15-ös alukerék van rajta 195/50-es gumival, mondjuk a gyárival sem eszik kevesebbet:( figyelj! nem mondom azt hogy tolom neki, de nem is megyek vele olyan túl papásan. volt már hogy kipróbáltam azt is, de akkor is ennyit evett. egy éve van nálam a kocsi van benne 70000 km. nagyon b.sztat ez a probléma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 SZia! szinte teljes egészében a városban használom 15-ös alukerék van rajta 195/50-es gumival, mondjuk a gyárival sem eszik kevesebbet:( figyelj! nem mondom azt hogy tolom neki, de nem is megyek vele olyan túl papásan. volt már hogy kipróbáltam azt is, de akkor is ennyit evett. egy éve van nálam a kocsi van benne 70000 km. nagyon b.sztat ez a probléma! Mennyiket mész vele egyhuzamban, hidegen? 1-2 km-t. Attól nagyon megugrik a fogyi. Meg persze a 195-ös kerekek sem tesznek jót a fogyinak. Persze nem akkora mértékben mint a sok rövidtáv, hidegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 hidegen kb. olyan 5-6 km-ert megyek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 hidegen kb. olyan 5-6 km-ert megyek vele. Addigra kéne pont felmelegedni a motornak üzemi hőfokra. A hőmérő felmegy 90 fölé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 simán felmegy 90 fölé. de van egy haverom akinek ugyan ez a 8 szelepes 1.4-ese van, csak egy picit régebbi és ő is kb. ugyan így használja rövidtávokra , mint én és az övé így eszik olyan 6.5-et 7-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 simán felmegy 90 fölé. de van egy haverom akinek ugyan ez a 8 szelepes 1.4-ese van, csak egy picit régebbi és ő is kb. ugyan így használja rövidtávokra , mint én és az övé így eszik olyan 6.5-et 7-et. Akkor lehet, hogy az ECU hőfok jeladója (2 vezetékes) ment tönkre. Ezt hátul találod a szívócsonkon a generátor felé, hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 mondjuk én nagyon hülye vagyok az autókhoz (még azért ezt hozzáteszem). akkor gondolom ez szabályozhatja a szivatót? vagy nem ?:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 mondjuk én nagyon hülye vagyok az autókhoz (még azért ezt hozzáteszem). akkor gondolom ez szabályozhatja a szivatót? vagy nem ?:S Lényegében igen, csak ebben nincs szivató, hanem a motorvezérlő (ECU) szabályozza az üzemanyag mennyiségét, de ez alapján az érzékelő alapján tudja a motor hőmérsékletét. Ha hidegebbnek hiszi, mint valójában, akkor túl dús keveréket állít be, ettől lehet sok a fogyi. Másik tippem a lambda-szonda lenne, de az drágább buli. A lényeg, hogy mindkettőből gyárit érdemes venni (lambdából különösen!!!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Lényegében igen, csak ebben nincs szivató, hanem a motorvezérlő (ECU) szabályozza az üzemanyag mennyiségét, de ez alapján az érzékelő alapján tudja a motor hőmérsékletét. Ha hidegebbnek hiszi, mint valójában, akkor túl dús keveréket állít be, ettől lehet sok a fogyi. Másik tippem a lambda-szonda lenne, de az drágább buli. A lényeg, hogy mindkettőből gyárit érdemes venni (lambdából különösen!!!). De figyelj már. nemrég vittem el beméretni, de nem mutatott semmilyen hibát. direkt rákérdeztem, hogy nem-e rossz a lambda-szonda, de erre a válasz nemleges volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 mondjuk én nagyon hülye vagyok az autókhoz (még azért ezt hozzáteszem). akkor gondolom ez szabályozhatja a szivatót? vagy nem ?:S Ebben nincs szívató. Az ECU vezérli a befecskendezési mennyiséget, és a levegőt. A jeladók által "közölt" adatok alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Akkor te mit javasolnál? mit cseréljek még ki rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Akkor te mit javasolnál? mit cseréljek még ki rajta? Én először a hőfok jeladót cserélném, mert lényegesen olcsóbb. Ha esetleg nem az a bibi, akkor még mindig ott a másik lehetőség. A lambda csere sokkal jobban megterheli a zsebet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 De figyelj már. nemrég vittem el beméretni, de nem mutatott semmilyen hibát. direkt rákérdeztem, hogy nem-e rossz a lambda-szonda, de erre a válasz nemleges volt. A diagnosztika csak akkor mutatja hibásnak a lambdát, ha már teljesen meghalt. Amíg csak halódik és hamis értékeket produkál egy bizonyos határon belül, addig nem. Sztem először cseréld ki a kétvezetékes (!!) hőmérsékletjeladót (ez a nagyobbik, ha jól emléxem 19-es kulcs megy rá), aztán ha nem javul a helyzet, akkor nincs más tippem, mint a lambda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ok meg lesz. de kb mire számítsak, mennyi lesz kb? milyet vegyek? gyárit? és a lambda-szonda mennyi lesz kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ok meg lesz. de kb mire számítsak, mennyi lesz kb? milyet vegyek? gyárit? és a lambda-szonda mennyi lesz kb? Mindkettőből csak gyárit, a jeladó olyan 3e Ft körül van, a lambda 32e körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 akkor először egy olyan jeladót veszek. a lambda-szonda kicsit drága:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
judomadar Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 köszönöm szépen a segítséget! remélem jobb lesz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem azért, de ilyen alapon kicseréltethetitek vele az egész autót. Judo: Szerintem ne kezdj vaktában alkatrészeket cserélgetni. A fogyasztást telitank-telitank módszerrel méred? Hosszabb távon sosem járatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 248km -> 32,4liter = 13l/100km ;) 2,5km-es rövidtávok, hidegindítással. Csak város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Azért lambda csere előtt nem ártana valós lambdát méretni zk gépen. Hátha jó minden, és csak a rövidtávok dobják meg ennyire a fogyit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 248km -> 32,4liter = 13l/100km ;) 2,5km-es rövidtávok, hidegindítással. Csak város. :lol: :lol: :lol: :) ennyire hideg helyen tárolod a kocsit??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 :lol: :lol: :lol: :) ennyire hideg helyen tárolod a kocsit??? :( Csillaggarázs. Inkább az a baj, hogy a műszer meg se moccant még, mikor leparkolok a vasútállomáson. Megint olyan trutyi van az olajsapkán, hogy öröm nézni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Nem azért, de ilyen alapon kicseréltethetitek vele az egész autót. Judo: Szerintem ne kezdj vaktában alkatrészeket cserélgetni. A fogyasztást telitank-telitank módszerrel méred? Hosszabb távon sosem járatod? Épp ezt akartam mondani. Én üzemmelegen bemennék egy kútra, megtankolnám csurig, mennék vele min 60-70km-t egyhuzamban, városon kívül, visszamennék ahhoz a benzinkúthoz, és újra telitankolnám. Ha elmegy 6-7 L benzin ezalatt, akkor lehet gondolkozni :lol: Kerülne kb 2000 Ft-ba a mutatvány. Bár persze legjobb a telitank-telitank lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts