Tiv. Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Na most ugráljon valaki, hogy 5 litert eszik a városban a kocsi. Az enyém szépen kajol a 20-22 literből alig van már 14 pedig alig 38 km-t mentem vele: volt kb 20 városon kívül meg 10 hidegindítás. Hűtő letakarva, ésa amennyire lehet nem tök hidegen megyek vele Ha nem is 5, de 6 nál most sem eszik többet. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tavaly futárkodtam és 50l gázolajjal kb. 1050-1100km-t mentem vele! Pár héttel ezelőtt, csutkára kijártam a tankot, leállt, öntöttem bele 5l-t és kicsit több, mint 100 km-t mentem vele! 2 éve van nálam az autó és ha a sógorék beszélgetnek valakivel az autókról, mindig kihangsúlyozza, hogy milyen keveset eszik az autóm. Ok, nem egy versenyparipa, de ilyen drága fényképek mellett tökéletes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Érdi emelkedőn (fehérvár felé) 100-zal kezdek és 140-nel vagyok a tetején és nem tőgázon. ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Na hát akkor most tisztelettel felkérjük a GPS-el rendelkező cartársakat mérjenek indulástól végsebességig, és írják be az eredményt. Pölö 10-12, 20-24---stb. Köszönjük. De azért nem kell széthajtani a verdát, csak amedig szoktátok. Nem akarom azt olvasni, hogy miattam állt fejre vki. B) Mérést nem csinálok, de a zobjektív felelősség miatt néhány "párt" megnéztem: óra szerint - gps 150 - 142 :blush: ~53~66 - 50 (intervallumban változik, függ fokozattól, emelkedőtől, stb.) ~94~98 - 90 (intervallumban változik, függ fokozattól, emelkedőtől, stb.) 195/50R15-ös kerék van fenn, szóval normál kerékkel meglepően pontos lenne. (szvsz a rugó fáradt el az órában és a gyári értékhez képest már igencsak felfelé mér) Hét elején végre megetettem a ménest (igen, fizetés volt ;) ) és 7.27 literes átlag jött ki a megtett 6xx km-re. Volt benne 300km "még éppen nem fizet" tempójú autópálya a többi pedig reggeli és esti 5km-es munkába ingázás a mínuszban. Egy cartárs Budapesten használt 1.0-s (12 szelepes) b Corsa-jának adatával is tudok szolgálni: neki 8 liter jött ki, ő a reggeli és esti munkába/ból járásra (5-6km) használta a kocsit ezalatt, nagyobb dugóba nem került. Viszonyítás képen nyáron ugyanezzel a kocsival Veszprém-Budapest-Kecskemét távokon rendszeresen tudott 5l alatt autózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 (edited) Mérést nem csinálok, de a zobjektív felelősség miatt néhány "párt" megnéztem: óra szerint - gps 150 - 142 :blush: ~53~66 - 50 (intervallumban változik, függ fokozattól, emelkedőtől, stb.) ~94~98 - 90 (intervallumban változik, függ fokozattól, emelkedőtől, stb.) 195/50R15-ös kerék van fenn, szóval normál kerékkel meglepően pontos lenne. (szvsz a rugó fáradt el az órában és a gyári értékhez képest már igencsak felfelé mér) Hét elején végre megetettem a ménest (igen, fizetés volt ;) ) és 7.27 literes átlag jött ki a megtett 6xx km-re. Volt benne 300km "még éppen nem fizet" tempójú autópálya a többi pedig reggeli és esti 5km-es munkába ingázás a mínuszban. Egy cartárs Budapesten használt 1.0-s (12 szelepes) b Corsa-jának adatával is tudok szolgálni: neki 8 liter jött ki, ő a reggeli és esti munkába/ból járásra (5-6km) használta a kocsit ezalatt, nagyobb dugóba nem került. Viszonyítás képen nyáron ugyanezzel a kocsival Veszprém-Budapest-Kecskemét távokon rendszeresen tudott 5l alatt autózni. Köszönjük a mérést, én is naggyából ekkora csalást gyanítok az enyémnél is. Városban mehetek gyenge 60-al az óra szerint kint meg 100-al, és akkor még beleférek a határba. Ha városban óra szerinti 50-el mentem, akkor rendszeresen kerülgettek, meg a sarkamba autóztak, most már tudom miért. :D Igy viszont úgy néz ki megúsztam amikor belefutottam 40-el a 30-as trafiba. Legalábbis eddig nem jött csekk, és remélem már nem is fog. Valamikor a nyáron volt, igaz azok a gumik egy kicsit nagyobbak voltak, annál nem volt akkora a csalás. Mondjuk a táblázat szerint 30-nál 39-től büntetnek. Most láttam meg milyen régi cikket linkeltem be. B) Módosítva Január8, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Gyári beállítás szerint újkorában is csal felfelé 6-10%-ot az f astrában az óra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Gyári beállítás szerint újkorában is csal felfelé 6-10%-ot az f astrában az óra B) És ezt nem lehet a rugó előfeszítéssel beállítani? Amúgy miből adódik a spirálos óra és a óra kijelző seb.mérés közötti különbség? 60-53 Az óra kijelző honnan kapja a jelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én nem nagyon vagyok pályán most is csak azért mentem fel hogy padlózzak. Lefele 178, felfele 165. ;) Nehogy a mezôn döntsd meg a szárazföldi sebességi rekordot.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nehogy a mezôn döntsd meg a szárazföldi sebességi rekordot.. B) Nem szeretném, forgalom alig volt, na meg ott a szallagkorlát :blush: csak kicsit megkergettem, mert amúgy nagypapisan autózok. 50-90. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem szeretném, forgalom alig volt, na meg ott a szallagkorlát :blush: csak kicsit megkergettem, mert amúgy nagypapisan autózok. 50-90. B) Asszem rövidesen eléred a "veszélyes kort"!!! ;) Tipikusan 1 éves jogsi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem szeretném, forgalom alig volt, na meg ott a szallagkorlát :blush: csak kicsit megkergettem, mert amúgy nagypapisan autózok. 50-90. ;) Ooooooo...a szalagkorlát csak dekoráció, a roncsokon is jól mutat...ne de ez már nem fogyi. A termosztát csere óta, pofátlanul kevesebbet papil B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Asszem rövidesen eléred a "veszélyes kort"!!! :blush: Tipikusan 1 éves jogsi..... Nem, ez csak egyszer volt, de nem is éreztem jól magam. Nagyon ingatag volt, úgy értem a 80-90nél megszokott kormánymozdulatra nagyon hevesen reagált. Amúgy sem megyek pályán ahol lehetne hajtani. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy úgy érzem már marha fa@án megy, és elkezdek rutinból vezetni.Tudom, hogy ilyenkor kezdi az ember elereszteni magát, aztán meg, hopp, ezt benéztem. Eddig még nem követtem el hibát, a gyorshajtást kivéve. :D A termosztát csere óta, pofátlanul kevesebbet papil ;) Ez az! Csináld csak! Forgasd meg jobban a kést! Azért se cserélek -5 fokban termosztátot! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 És ezt nem lehet a rugó előfeszítéssel beállítani? Amúgy miből adódik a spirálos óra és a óra kijelző seb.mérés közötti különbség? 60-53 Az óra kijelző honnan kapja a jelet? De, biztosan, lehet próbálkozni B) A sebességjeladó fixen a spirál forgási sebességét adja, és a TID nincs feljebb kalibrálva, ebből adódik a pontosabb mérés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 TID ??? a micsodi? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ??? a micsodi? B) ;) Triple Info Display==>Három Funkciós Kijelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Triple Info Display==>Három Funkciós Kijelző Kösz.De ge@ik vagytok, mindig olyat irogattok, amit nem értek. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kösz.De ge@ik vagytok, mindig olyat irogattok, amit nem értek. B) ;) Mi az a "geaik"? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kösz.De ge@ik vagytok, mindig olyat irogattok, amit nem értek. B) :D Mit nem értesz azon, hogy három funkciós kijelző? B+ ;) Az a kijelző ami a rádió felett van. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mit nem értesz azon, hogy három funkciós kijelző? B+ ;) Az a kijelző ami a rádió felett van. :blush: A három funkción sem értem mit nem ért. Főz, mos, takarít az 3. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mit nem értesz azon, hogy három funkciós kijelző? B+ B) Az a kijelző ami a rádió felett van. ;) Nem neked írtam, neked azt írtam, hogy kösz. A TID-et nem értettem. Hogy miért kell nekem mindíg magyarázkodnom?! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem neked írtam, neked azt írtam, hogy kösz. A TID-et nem értettem. Hogy miért kell nekem mindíg magyarázkodnom?! B) ;) Nem csak írni kellene hanem olvasni is, és nem csak az új kommenteket, hanem a régieket is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem csak írni kellene hanem olvasni is, és nem csak az új kommenteket, hanem a régieket is. ;) write only módban van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem csak írni kellene hanem olvasni is, és nem csak az új kommenteket, hanem a régieket is. :blush: Hát ezt megkaptam. B) De meg is érdemeltem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát ezt megkaptam. B) De meg is érdemeltem. :blush: loréal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ez az! Csináld csak! Forgasd meg jobban a kést! Azért se cserélek -5 fokban termosztátot! B) Ugyan már...hisz csak 3 csavar az egész :lol: ...jaj várjunk csak, az a fránya bengás :) :P :D ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts