Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ahogy mondod...ráadásul -8 fok volt ma egész nap, ám akárhányszor mentem vhová az ótóval...no dusítás és alapból langyosat fujt.

Akkor minden faca:)

Nem fázol, és zsebed is kimélve van. :rolleyes:

Elküldve
Akkor minden faca:)

Nem fázol, és zsebed is kimélve van. :)

Közel 10L licsi-locsit amortizált a kicsi zöld tegnap óta...100km vegyesen :)

A fôtengely szimmering meg gondoskodott arrol, hogy olajtöbblet se legyen az autóban...de az idén 1 lofaust kap... :rolleyes:

Elküldve
Közel 10L licsi-locsit amortizált a kicsi zöld tegnap óta...100km vegyesen :)

A fôtengely szimmering meg gondoskodott arrol, hogy olajtöbblet se legyen az autóban...de az idén 1 lofaust kap... :rolleyes:

Nohát az a 10 L licsi locsi sem kevés 100 km-en! :)

Elküldve

Meg van az első fogyasztási eredmény, a vezérműtengely beállítása után.

2/3 város, 1/3 ország út, 662.8 Km 42,68 L, ebből 3 liter 95-ös.

6,43 L/100 Km. :rolleyes:

Az autó megy mint a meszes. Mindegy, hogy fölfele, lefele, megrakva vagy üresen, csak beindulni nem akar egy kis hidegtől.

Elküldve
Közel 10L licsi-locsit amortizált a kicsi zöld tegnap óta...100km vegyesen

Nem kell egész nap a hóban 3 padlóval driftelni... :) :rolleyes: :) :)

Elküldve

Az autó megy mint a meszes. Mindegy, hogy fölfele, lefele, megrakva vagy üresen, csak beindulni nem akar egy kis hidegtől.

Na akkor az enyém pont fele olyan jó mint a tied. Igaz, hogy többet eszik, de indul hidegben is. És lefele, meg üresen megy mint a meszes. :)

Elküldve

Nekem az átlag benzinár

2007-ben 281,66 Ft/liter volt

2008-ban 287,40 Ft/liter,

ergo, az éves benzinár emelkedés 2% volt! :rolleyes:

ezzel szemben 100 km-ként 4%-al kevesebb volt a fogyasztásom 2008-ban.

Elküldve
Nekem az átlag benzinár

2007-ben 281,66 Ft/liter volt

2008-ban 287,40 Ft/liter,

ergo, az éves benzinár emelkedés 2% volt! :)

ezzel szemben 100 km-ként 4%-al kevesebb volt a fogyasztásom 2008-ban.

Lehet én is elkezdek naplót irni a fogyasztásról, szerelésről jövőre. Csak azt bánom, hogy nem kezdtem el amikor a kocsit vettem. Most így visszamenőleg nehéz lesz összeszedni, mikor mennyit költöttem. :rolleyes:

Elküldve

Dúsítás működik rajta?

Elküldve
Nekem meg csak nem jó valami.

Városban az átlagom már nem is 13L, hanem 14L. :rolleyes:

Ennyi dob télen a sok rövid táv, vagy a van valami baja a kocsinak? Ez már azért durva.

Pedig látta már vagy 5 szerelő meg 5 computer, de semmi.

én sem állok sokkal jobban a fogyasztással

itt Debrecenben rövid távokon 13-14 liter

X16xel automata autóról van szó

én csak lesek itt a sok álomfogyasztásról 5-6-7 liter

én már vagy 10 szerelőnél jártam , de senki nem jött rá a hibára

pedig nem egy leütött autóm van

szép a hangja ,jól húz , de a fogyasztásmérő mutatója szinte folyamatosan mozog a 0 felé :)

ilyen állapotban van :

http://www.hasznaltauto.hu/2615567_opel_astra_1996

Elküldve
én sem állok sokkal jobban a fogyasztással

itt Debrecenben rövid távokon 13-14 liter

X16xel automata autóról van szó

én csak lesek itt a sok álomfogyasztásról 5-6-7 liter

én már vagy 10 szerelőnél jártam , de senki nem jött rá a hibára

pedig nem egy leütött autóm van

szép a hangja ,jól húz , de a fogyasztásmérő mutatója szinte folyamatosan mozog a 0 felé :rolleyes:

ilyen állapotban van :

http://www.hasznaltauto.hu/2615567_opel_astra_1996

Szerintem ebből legalább 3 literbe kerül az ótomata.

Elküldve

Itt Debrecenben nagy gond lehet....

Pedig már próbáltam mindenféle márkájú benzint én is. De 12 L alatt nem volt még. Jó, volt már, az országút miatt 8L is. De csak városban 12-13 volt eddig. Mostanában 14-es számot is láttam sajna.

Elküldve
Itt Debrecenben nagy gond lehet....

Pedig már próbáltam mindenféle márkájú benzint én is. De 12 L alatt nem volt még. Jó, volt már, az országút miatt 8L is. De csak városban 12-13 volt eddig. Mostanában 14-es számot is láttam sajna.

Ha csak városhatáron belül használod, akkor én nem NAGYON csodálkozom a fogyasztásodon.

Elküldve

Csak a városban használom és sok a rövidtáv is. Szerintem mehetnék sokszor gyalog is, de késésben vagyok és beröffentem a kocsit. Megyek vagy 1,5 Km-t és leállítom...

Elküldve
Csak a városban használom és sok a rövidtáv is. Szerintem mehetnék sokszor gyalog is, de késésben vagyok és beröffentem a kocsit. Megyek vagy 1,5 Km-t és leállítom...

Hát, Epk-nak van egy már többször belinkelt táblázata a fogyasztás-kilóméter összefüggésről, ha azt megnézed, akkor nem is sok.

Elküldve
Köszi!

Így tényleg nem olyan nagyon gáz.

És így már nekem se, hiába 1.4-es, volt olyan hét, hogy csak a lányokat vittem suliba, nincs egy kilóméter se oda vissza. Meg amikor betlehemezni vittem a csapatot 8 helyen voltunk falun bellül. :)

A G astrásoktól csakliztam ezt a linket szerintetek? :rolleyes:

Elküldve
Ez má megin milyen csodakészülék?

2004-es hirdetés, feltalált az ürge vmi kis ketyerét, az injektor elé kell bekötni az ü.anyag vezetékre és 20% al csökkenti a fogyasztást. Kiváncsi volnék mi van benne, vki csak szétvágta aki vett 21 ezer pízért.

Elküldve
2004-es hirdetés, feltalált az ürge vmi kis ketyerét, az injektor elé kell bekötni az ü.anyag vezetékre és 20% al csökkenti a fogyasztást. Kiváncsi volnék mi van benne, vki csak szétvágta aki vett 21 ezer pízért.

Mágnes :rolleyes:

Elküldve (edited)
Mágnes :)

Olyan volt már nagyon régen is, még gyerekkoromban emlékszem egy rokon a ladára vett egyet. Nekem most is ajánlottak ilyet, csak most demagnetizálló készülék a neve, a srác csak nekem, csak most az USA-ból hozatta volna. És én hülye kihagytam. :) :)

Most kerestem rá a Google-ban a demagnetizálló készülékre, és tudjátok mi az? A tv-képernyöről tünteti el a mágnes által okozott szivárványos foltokat. :rolleyes: Hát erről ennyit.

Módosítva : zotya975
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.