Tápiószecső Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Akkor mégis vmi gubanc lehet? Ne má! Most semmi kedvem kocsit szerelni! Lambdaszonda, légtömegmérő, meg ilyesmi? Mérjél már két telitankot egymás után. Aztán majd aggódj. Légtömegmérőd meg nincs. Vízhőfok amúgy rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Mérjél már két telitankot egymás után. Aztán majd aggódj. Légtömegmérőd meg nincs. Vízhőfok amúgy rendben? Há ember! Figyelsz te rám? Nem tudok telitankot mérni, 30 liter után megáll a kocsi! :rolleyes: :) Vizhőfok felmegy 90-re és ott marad. Utoljára nyáron hallottam a ventit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Há ember! Figyelsz te rám? Nem tudok telitankot mérni, 30 liter után megáll a kocsi! :rolleyes: :) Vizhőfok felmegy 90-re és ott marad. Utoljára nyáron hallottam a ventit. Jóvanna. Én sem tudok mindent észben tartani. Akkor azt a hibát csináld meg amit érzékelsz ne újakat keresgélj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 szerintem nincs is benne AC pumpa a vákum szívja a benzint, de aztán annyira mélyen van, hogy nem bírja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 szerintem nincs is benne AC pumpa a vákum szívja a benzint, de aztán annyira mélyen van, hogy nem bírja :rolleyes: Akkó nézzemeg a lábszelepet, hátha visszaenged! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Jóvanna. Én sem tudok mindent észben tartani. Akkor azt a hibát csináld meg amit érzékelsz ne újakat keresgélj. :rolleyes: Meg kéne, csak nem akaródzik mínuszokban a kocsi alatt feküdni. Ha lenne esetleg egy enyhébb nap, lehet megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 490 km. 37,4 L. 7.6/100km Ennyi volt nyáron is kb. 195/50R15 kerekekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 490 km. 37,4 L. 7.6/100km Ennyi volt nyáron is kb. 195/50R15 kerekekkel. Város, hosszútáv, vagy vegyes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Város, hosszútáv, vagy vegyes? zavar, hogy kevesebb, mint a tied, igaz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 zavar, hogy kevesebb, mint a tied, igaz? :) Hát nyugodtabb lennék, ha mondjuk azt írná, hogy pálya nagypapis tempóban. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Város, hosszútáv, vagy vegyes? Hosszútáv nincs benne,15km-re melózok,max annyi. (kb. minden második napon) A többi város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hát nyugodtabb lennék, ha mondjuk azt írná, hogy pálya nagypapis tempóban. :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hát nyugodtabb lennék, ha mondjuk azt írná, hogy pálya nagypapis tempóban. :rolleyes: :) hát, ezt bebuktad :) vegyél egy másikat helyette Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 hát, ezt bebuktad :) vegyél egy másikat helyette Minek vegyek? Ezzel most kezdek egyenesbe jönni. :) Lehet hogy elszámoltam magam, vagy csal a kút a tecsónál. Az én kocsim nem eszik ennyit! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Minek vegyek? Ezzel most kezdek egyenesbe jönni. :) Lehet hogy elszámoltam magam, vagy csal a kút a tecsónál. Az én kocsim nem eszik ennyit! :rolleyes: Itt a baj .....Volt egy off autóm, ami ugyanezt produkálta. Ha már csak 20 lityi volt benne, fulladozott, nem akart menni le-leállt.(ha több volt benne, ment rendesen) Mivel ugyanannál az ócsított kútnál tankoltam mint te, semmi kétségem nem volt afelől, hogy vizes benzint sóztak rám... A végén levetettem a tankot és kiöntöttek belőle 20 lityi "valamit" :) De nem sok köze volt a benzinhez. Azóta sokat hallottam panaszkodni arra a kútra és részemről csak kagylós benzint tankolok. Drágább , de kevesebbet eszik belőle és azzal megy a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Itt a baj .....Volt egy off autóm, ami ugyanezt produkálta. Ha már csak 20 lityi volt benne, fulladozott, nem akart menni le-leállt.(ha több volt benne, ment rendesen) Mivel ugyanannál az ócsított kútnál tankoltam mint te, semmi kétségem nem volt afelől, hogy vizes benzint sóztak rám... A végén levetettem a tankot és kiöntöttek belőle 20 lityi "valamit" :) De nem sok köze volt a benzinhez. Azóta sokat hallottam panaszkodni arra a kútra és részemről csak kagylós benzint tankolok. Drágább , de kevesebbet eszik belőle és azzal megy a legjobban. Nem vonom kétségbe a tényt amit írsz, csak azt nem értem, hogy ha szerinted a benzin vizes volt, akkor miért ment jól a kocsi amíg a tank tele volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Megszületett az egyik legborzasztóbb fogyasztási eredményem. Hét egész kettő!!! :rolleyes: Mi jöhet még? Abból a drága gázolajból. :) :) Ezért követtem el azt a vezérműtengelyes balhét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Itt a baj .....Volt egy off autóm, ami ugyanezt produkálta. Ha már csak 20 lityi volt benne, fulladozott, nem akart menni le-leállt.(ha több volt benne, ment rendesen) Mivel ugyanannál az ócsított kútnál tankoltam mint te, semmi kétségem nem volt afelől, hogy vizes benzint sóztak rám... A végén levetettem a tankot és kiöntöttek belőle 20 lityi "valamit" :) De nem sok köze volt a benzinhez. Azóta sokat hallottam panaszkodni arra a kútra és részemről csak kagylós benzint tankolok. Drágább , de kevesebbet eszik belőle és azzal megy a legjobban. Először én is gyanakodtam a benzinre, de már kezdettől ott tankolok, és volt 6-3-as fogyim is! Mert akkor még volt magyar futball! Ja ez egy másik téma. :) Mondjuk a kezelési kézikönyv tényleg említi a rángatásra a szennyezett üanygot. :D Meg kéne próbálnom, egy ideig adott kútnál tankolni, csak azután lehetne véleményt mondani a minőségről. Mert most hol-ide hol -oda járok. Nem vonom kétségbe a tényt amit írsz, csak azt nem értem, hogy ha szerinted a benzin vizes volt, akkor miért ment jól a kocsi amíg a tank tele volt? :rolleyes: Mert idő kellett a motornak, hogy rájöjjön, hogy átbacták! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Először én is gyanakodtam a benzinre, de már kezdettől ott tankolok, és volt 6-3-as fogyim is! Mert akkor még volt magyar futball! Ja ez egy másik téma. :rolleyes: Mondjuk a kezelési kézikönyv tényleg említi a rángatásra a szennyezett üanygot. :) Meg kéne próbálnom, egy ideig adott kútnál tankolni, csak azután lehetne véleményt mondani a minőségről. Mert most hol-ide hol -oda járok. Mert idő kellett a motornak, hogy rájöjjön, hogy átbacták! :) először meg kellene nézni, mi van benne lehet, hogy egy takarítás se ártana neki tolj bele 5-10liter E85-öt, aztán takarítsátok ki, Karcsi bácsi biztos segít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 tolj bele 5-10liter E85-öt, aztán takarítsátok ki, Karcsi bácsi biztos segít :rolleyes: Meg legyen nála vontató kötél és mobiltelefon. Szükség esetén egy doboz gyufa is. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Meg legyen nála vontató kötél és mobiltelefon. Szükség esetén egy doboz gyufa is. :rolleyes: :) :) szerintem ezek már alap dolgok nála, Karcsi meg készen áll :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 először meg kellene nézni, mi van benne lehet, hogy egy takarítás se ártana neki tolj bele 5-10liter E85-öt, aztán takarítsátok ki, Karcsi bácsi biztos segít :) Már volt benne 10 liter etanol, tavasszal majd raszoktatom, aztán takarítok. :D Meg legyen nála vontató kötél és mobiltelefon. Szükség esetén egy doboz gyufa is. :) :) :D Kötél van, telcsi van. Gyufa minek is? Nekem nem dermed bele a gázolaj! :rolleyes: :D Hátsóablakfűtésem meg van, ha tolni kell nem fázik a keze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Már volt benne 10 liter etanol, tavasszal majd raszoktatom, aztán takarítok. :rolleyes: szűrőcsere megvolt utána? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 szűrőcsere megvolt utána? Nem. :) :rolleyes: De utánna még sokáig volt 6-7 körül a fogyím, miért pont most zavarna be? Előtte volt tank takarítva, és szűrő cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nem. :) :rolleyes: De utánna még sokáig volt 6-7 körül a fogyím, miért pont most zavarna be? Előtte volt tank takarítva, és szűrő cserélve. Emlékezz, nekem is cserélni kellett utánna. Sztem nálad sem kerülhető el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts