Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

"Másrészt abból is kiindulhattak, hogy a tipikus célközönség nem az (önjelölt) versenypilótáké, és a családi-városi kisautó motorja ritkán üzemel a 8000 fölötti fordulatszám-tartományban. Eltekintve persze attól az esettől, mikor a gyerek kölcsönkéri szombat este."

:lol:

Hasznos, bár szerintem nem hülyeség indulás előtt legalább addig járatni üresben, míg le nem kaparja az ember a jeget. Ez max 1-2 perc :lol:

Megosztás:

...

Hasznos, bár szerintem nem hülyeség indulás előtt legalább addig járatni üresben, míg le nem kaparja az ember a jeget. Ez max 1-2 perc :lol:

Ha nem tudsz kiállni, mert nem látsz, akkor mindenképp :)

Bár hallottam olyat (hallottam, hogy látták :P ), hogy bepiálva a beparkolás simán megy reflexből is...

Egyébként én is így szoktam, ha nagyon kell vakarászni. Annyit kibír. Nem akarok még egyszer külön ezért kiszállni :lol:

Megosztás:

Ugyan már miért szeretnék pölö egy ilyet? :lol: :P

Vagy inkább miért ne? Nem?

-Nem kellene gondolkoznod azon, hogy hova költsd a kereseted

-Nem kellene a tévét bámulnod hátha elkapsz egy hasonló pillanatot

-Nem kellene az autódra gondolnod hiszen ott van előtted

-Nem kellene megnézni a hörcsögét (vagy mókusát -tökmindegy)

-Nem kellene nyaggatnod az asszonyt, hogy táncolj már nekem egy kicsit "szivem..."

-Nem kellene ennyire komolyan venned mindezt... :o :lol: :lol: :) :P

Megosztás:

Vagy inkább miért ne? Nem?

-Nem kellene gondolkoznod azon, hogy hova költsd a kereseted

-Nem kellene a tévét bámulnod hátha elkapsz egy hasonló pillanatot

-Nem kellene az autódra gondolnod hiszen ott van előtted

-Nem kellene megnézni a hörcsögét (vagy mókusát -tökmindegy)

-Nem kellene nyaggatnod az asszonyt, hogy táncolj már nekem egy kicsit "szivem..."

-Nem kellene ennyire komolyan venned mindezt... :o :lol: :lol: :) :P

Na felejtős a téma, mert kibacnak a topicból, meg itthonról is. :lol: :P

Megosztás:

Idei novemberi átlagom (sok rövid úttal és több budapesti vánszorgással) 7,9 l/100 km. Abból is látszik, hogy többnyire helyben furikoltam, hogy csak 1345 km-t mentem, de azt ócsó benyával.

A legutóbbi tankolásomnál már 234,9 Ft/liter volt a kikiáltási ár!!! Ilyet alacsony árat még nem regisztráltam amióta a jelenlegi kocsim megvan.... (2005 szeptember)! :lol:

Megosztás:

A legutóbbi tankolásomnál már 234,9 Ft/liter volt a kikiáltási ár!!! Ilyet alacsony árat még nem regisztráltam amióta a jelenlegi kocsim megvan.... (2005 szeptember)! :lol:

Igen, pedig nemrég még arra ment a fogadás, hogy lemegy-e 275 alá. Nem gondoltam volna. Lehet hogy inkább arra kéne fogadásokat kötni, hogy lesz-e olyan, hogy még a kúton fizetnek azért, hogy tankoljunk :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.