Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ugyan már miért szeretnék pölö egy ilyet? :lol: :) Sokat fogyaszt egy ilyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Sokat fogyaszt egy ilyen... :lol: Az lehet, de az a 2perc amíg tart a füzetésem megérne egy misét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Az lehet, de az a 2perc amíg tart a füzetésem megérne egy misét! :P Mivva? :lol: Éhes Makk disznókat álmodik? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Mivva? :lol: Éhes Makk disznókat álmodik? :lol: :) Á dehogy, csak álmodik a nyomor! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Igaz, Gábor MESTER? :lol: ( most próbálom visszanyalni magam :lol: ) Már fent vagy a halállistán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Már fent vagy a halállistán :lol: Medve, nem húznál ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Medve, nem húznál ki? :) "Elég lesz egy szimpla köszönöm is!" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 A motormelegítésről egy érdekes cikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 A motormelegítésről egy érdekes cikk. "Másrészt abból is kiindulhattak, hogy a tipikus célközönség nem az (önjelölt) versenypilótáké, és a családi-városi kisautó motorja ritkán üzemel a 8000 fölötti fordulatszám-tartományban. Eltekintve persze attól az esettől, mikor a gyerek kölcsönkéri szombat este." :lol: Hasznos, bár szerintem nem hülyeség indulás előtt legalább addig járatni üresben, míg le nem kaparja az ember a jeget. Ez max 1-2 perc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ... Hasznos, bár szerintem nem hülyeség indulás előtt legalább addig járatni üresben, míg le nem kaparja az ember a jeget. Ez max 1-2 perc :lol: Ha nem tudsz kiállni, mert nem látsz, akkor mindenképp :) Bár hallottam olyat (hallottam, hogy látták :P ), hogy bepiálva a beparkolás simán megy reflexből is... Egyébként én is így szoktam, ha nagyon kell vakarászni. Annyit kibír. Nem akarok még egyszer külön ezért kiszállni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ugyan már miért szeretnék pölö egy ilyet? :lol: :P Vagy inkább miért ne? Nem? -Nem kellene gondolkoznod azon, hogy hova költsd a kereseted -Nem kellene a tévét bámulnod hátha elkapsz egy hasonló pillanatot -Nem kellene az autódra gondolnod hiszen ott van előtted -Nem kellene megnézni a hörcsögét (vagy mókusát -tökmindegy) -Nem kellene nyaggatnod az asszonyt, hogy táncolj már nekem egy kicsit "szivem..." -Nem kellene ennyire komolyan venned mindezt... :o :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hali. 730 megtett km= 47 liter ment be tankba. Vegyes fogyi, minden volt benne. Új légszürö, és gyertya van benne. Sztem nem rossz fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ma tankoltam: 671km - 44L -> 6.55L/100km. Hiába, lassan tél lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Vagy inkább miért ne? Nem? -Nem kellene gondolkoznod azon, hogy hova költsd a kereseted -Nem kellene a tévét bámulnod hátha elkapsz egy hasonló pillanatot -Nem kellene az autódra gondolnod hiszen ott van előtted -Nem kellene megnézni a hörcsögét (vagy mókusát -tökmindegy) -Nem kellene nyaggatnod az asszonyt, hogy táncolj már nekem egy kicsit "szivem..." -Nem kellene ennyire komolyan venned mindezt... :o :lol: :lol: :) :P Na felejtős a téma, mert kibacnak a topicból, meg itthonról is. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Nem is írtam , hogy kb 5,9 literes átlaggal kb 420 km-t tettem meg, de ez inkább jobb, mert még volt bőven város ezen kívül Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Idei novemberi átlagom (sok rövid úttal és több budapesti vánszorgással) 7,9 l/100 km. Abból is látszik, hogy többnyire helyben furikoltam, hogy csak 1345 km-t mentem, de azt ócsó benyával. A legutóbbi tankolásomnál már 234,9 Ft/liter volt a kikiáltási ár!!! Ilyet alacsony árat még nem regisztráltam amióta a jelenlegi kocsim megvan.... (2005 szeptember)! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 és ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 és ez? Ezt majdnem én is belinkeltem. Hirtelen elgondolkoztam milyen lenne, ha becsusszanna 200 alá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 A legutóbbi tankolásomnál már 234,9 Ft/liter volt a kikiáltási ár!!! Ilyet alacsony árat még nem regisztráltam amióta a jelenlegi kocsim megvan.... (2005 szeptember)! :lol: Igen, pedig nemrég még arra ment a fogadás, hogy lemegy-e 275 alá. Nem gondoltam volna. Lehet hogy inkább arra kéne fogadásokat kötni, hogy lesz-e olyan, hogy még a kúton fizetnek azért, hogy tankoljunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Lehet hogy inkább arra kéne fogadásokat kötni, hogy lesz-e olyan, hogy még a kúton fizetnek azért, hogy tankoljunk :lol: Bármennyit felteszek, hogy nem lesz ilyen. Ki állja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 433Km-33.84Liter=7.8L/100Km .Csak város, és nuku ötödik sebesség! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Az igen :lol: ennyiből még egy c20ne is kijönne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Figyelek, oszt ha elkezd visszafele tendálni az ár, tele is nyomom a 75 lityós tankot az omiban, meg a 20 literes kannát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Figyelek, oszt ha elkezd visszafele tendálni az ár, tele is nyomom a 75 lityós tankot az omiban, meg a 20 literes kannát :lol: Én ezt az egész benzinár mizériát nem értem. Múlt héten is ötezerért tankoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts