conquistador Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Ahogy én is SE után nézelődök, azt láttam, hogy az nem szív a kipuff mellől meleget. Szóval az lehet amit mondasz. Szia invictus! Hát igen, tehát valahogy össze kell hekkelnem az Se légzürőházát az Nz-s hez mert ez így nem lesz kerek ezzel a fogyival. Az biztos, hogy most nagyon érzi a hideget sajna, a rginél ez nem volt ennyire észrevehető a fogyiban. Csak nem Te is fejet hajtasz a teljesítmény, elött? Hát egy nagy kalappal hozzá, mert amint olvasod elég sok a macera vele és még közelsem biztos, hogy a mütét után minden egyből sikeres lesz! Elég összetett rendszerről beszélünk és sok a buktató benne! Üdv:BB
invictus Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Szia invictus! Hát igen, tehát valahogy össze kell hekkelnem az Se légzürőházát az Nz-s hez mert ez így nem lesz kerek ezzel a fogyival. Az biztos, hogy most nagyon érzi a hideget sajna, a rginél ez nem volt ennyire észrevehető a fogyiban. Csak nem Te is fejet hajtasz a teljesítmény, elött? Hát egy nagy kalappal hozzá, mert amint olvasod elég sok a macera vele és még közelsem biztos, hogy a mütét után minden egyből sikeres lesz! Elég összetett rendszerről beszélünk és sok a buktató benne! Üdv:BB Az a baj, hogy a hideg ellen nem biztos, hogy hatékony lenne. Hisz mire a csonk átmelegszik rendesen...de kit tudja. Én amúgy még csak tervezgetek. :lol: Persze nyilván az lenne a legjobb ha minden zökkenőmentesen menne, de ilyennel én még sosem találkoztam, semmilyen téren...mindig van valami akadály amit le kell küzdeni.
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Az enyémet látnád mikor kanyar 3-ban lepadlózom az övét. Csak úgy visítanak a papucsok... :lol: Olyankor jön a szöveg: "Bezzeg a tieddel ezt nem csinálod soha..." Én ilyenkor szoktam neki beszélni hogy néha meg kell hajtani, hogy tisztuljon az injektor, meg ellustul, de nem nagyon hiszi el. :lol: :)
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Én is arra fogom, hogy a common rail rendszerűeket néha meg kell kicsit zavarni, hogy a szelepekről letakarodjon a korom, a közös nyomócsőben leállt olajsár a hirtelen nagy nyomástól feloldódik és gond nélkül átmegy az injektorszelepeken, a turbó nagyobb kenést kap mivel az olajnyomás is megnő és az esetlegesen beleálló olajkormot kilöki belőle mivel alaposan felpörög, és egyéb észérvnek hangzó tudományos okosságok listája... :P :lol: Erre: "A szívem is belefájdul, bezzeg a tiéddel nem csinálsz ilyeneket..." mondom csinálnék ha tudnék de az az euro 2-es csúcstechnika azontúl, hogy 2-3-ba kihúzatom vége is van. Nincs teljesítmény benne. :) Majd hülye leszek megmondani neki, hogy ez egy strapabíró motor a saját nemében meg nem akarom én szétlőni. :P Na meg az, hogy Opel és :lol:
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Én is arra fogom, hogy a common rail rendszerűeket néha meg kell kicsit zavarni, hogy a szelepekről letakarodjon a korom, a közös nyomócsőben leállt olajsár a hirtelen nagy nyomástól feloldódik és gond nélkül átmegy az injektorszelepeken, a turbó nagyobb kenést kap mivel az olajnyomás is megnő és az esetlegesen beleálló olajkormot kilöki belőle mivel alaposan felpörög, és egyéb észérvnek hangzó tudományos okosságok listája... :lol: :) Erre: "A szívem is belefájdul, bezzeg a tiéddel nem csinálsz ilyeneket..." mondom csinálnék ha tudnék de az az euro 2-es csúcstechnika azontúl, hogy 2-3-ba kihúzatom vége is van. Nincs teljesítmény benne. :P Majd hülye leszek megmondani neki, hogy ez egy strapabíró motor a saját nemében meg nem akarom én szétlőni. :P Na meg az, hogy Opel és :lol: Ez jó duma, lehet hogy felhasználom, bár kicsit átt kell dolgoznom, mert az enyémbe nincs turbó. De még lehet! :lol:
J0hnny Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Az XE Corsád mit eszik most? :lol: Nőtől sem kérdezed meg hány éves! :) Na, azért le lehetne nyomni a torkán többet, is ha nagyon akarnád nem? :lol: Egyrészt nem akarom,másrészt a szívódízellel nem tudsz többet megetetni,max ha feltekered az üa-t neki,de annak meg értelme nincs,mert csak elfüstöli,teljesítményt alig kapsz érte.
FPepe Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Nőtől sem kérdezed meg hány éves! :lol: Dehogynem, nehogy lesitteljenek miatta :lol: :)
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Egyrészt nem akarom,másrészt a szívódízellel nem tudsz többet megetetni,max ha feltekered az üa-t neki,de annak meg értelme nincs,mert csak elfüstöli,teljesítményt alig kapsz érte. Azért én nagyon kiváncsi lennék, hogy mennyit iszik,amikor néha tolom nekije. Ezt csak BC-vel lehet mérni? Nincs vmi egyszerűbb megoldás? Vmi átfolyásmérő vagy tudomisén.
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Azért én nagyon kiváncsi lennék, hogy mennyit iszik,amikor néha tolom nekije. Ezt csak BC-vel lehet mérni? Nincs vmi egyszerűbb megoldás? Már hogyne lenne! 1. beállsz a benyakúthoz 2. csutkára lövöd anyaggal, közben addig rázod míg az összes levegő ki nem jön belőle 3. csapsz egy kanyart aztán vissza az 1. lépésre. Minden kiderül... :lol: :lol:
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Már hogyne lenne! 1. beállsz a benyakúthoz 2. csutkára lövöd anyaggal, közben addig rázod míg az összes levegő ki nem jön belőle 3. csapsz egy kanyart aztán vissza az 1. lépésre. Minden kiderül... :) :lol: Oké-oké, de én olyan műszerre gondoltam amire ha rápillantok menet közben akkor látom hogy 23 litert zabáll, és ideje felváltani. Amúgy biztos perverz vagyok, de nekem a rázásról megint más jutott az eszembe.... :lol:
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Oké-oké, de én olyan műszerre gondoltam amire ha rápillantok menet közben akkor látom hogy 23 litert zabáll, és ideje felváltani. Amúgy biztos perverz vagyok, de nekem a rázásról megint más jutott az eszembe.... :lol: "Board Computer" a neve és beszerelhető, Futó cartárs úr jobban tudna mesélni róla. Esküszöm kikészítesz ezekkel a beszólásokkal! :lol: sokszor azt se tudják a környékemen min röhögök, lehet kezdenek abnormálisnak nézni. :) :P :P Végülis nem csodálkozok a 3 gyerkőcön... :lol:
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 "Board Computer" a neve és beszerelhető, Futó cartárs úr jobban tudna mesélni róla. Esküszöm kikészítesz ezekkel a beszólásokkal! :lol: sokszor azt se tudják a környékemen min röhögök, lehet kezdenek abnormálisnak nézni. :lol: :o :P Végülis nem csodálkozok a 3 gyerkőcön... :P Ember hát nem figyelsz? Azzal kezdtema témát hogy a BC-kívül van-e olyan műszer ami méri a fogyasztást. Erre te 3 hozzászólással később benyögöd, hogy vegyek BC-t. Hát én beszarok rajtad! :lol: :) :P
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Jówanna, 12 órája dolgozok és még nem tudom meddig avagy fáradt vagyok. :lol: :lol: Lehet kapni ilyen "üzemanyag-álló" átfolyásmérőt, hasonló mint a vízóra de az decire méri és nem a pillanatnyit szóval ha nem a kérdésedre adtam a választ bocsi. Ezzel a ketyerével kapcsolatban nézz körbe valami víz-gáz szerelési szakboltban, talán tudnak benne segíteni. Anno a warnyúmban volt egy ilyen ideiglenesen míg szét nem marta a benya.
brezsó Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Sziasztok! Teszt folyamat van jelenleg, most lehúztam az Nz-s szürőházról azt a csövet ami a kipuf melegitett levegőjét vezeti be és láss csodát, megy mint a meszes, de a benga is folyik a torkán rendessen. Azt hiszem ez a project tabu marad, pedig én ugy tudtam, hogy az Se-nél a szivósort melegíti a viz és azzal melegiti elő a levegőt! Akkor ezek szerint ezt rosszul tudtam? Szerintem simán 8 felett kajál ezzel a modszerrel, bár ma reggel 3 fok volt és az is sokat nyom rajta szerintem! Üdv:BB Nekem van mind a kettő :lol: ..vagyis a szivósort is melegiti a viz (legalábbis ott egy jeladó amit amikor kivettem megpucolni akkor folyott a viz) és a szűrőházon is van egy csö amelyen a kipuffról szivja a meleg levegőt. Van egy vákum által működtetett szelep/lapátocska összekötve a folytószelepházzal...bár ez a szelep teljesen kinyit ha lehúzom azt a csövet és (csak)résnyire zár ha visszateszem(persze járó motornál) ..ez nooormális!? :) :lol:
J0hnny Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Dehogynem, nehogy lesitteljenek miatta :lol: :lol: Ne legyél Stefan/Opel16V! :)
J0hnny Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Azért én nagyon kiváncsi lennék, hogy mennyit iszik,amikor néha tolom nekije. Ezt csak BC-vel lehet mérni? Nincs vmi egyszerűbb megoldás? Vmi átfolyásmérő vagy tudomisén. Bevarrt zsebű opeles! :lol:
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Bevarrt zsebű opeles! :lol: Há most mér? Eztet most nem értem! :lol:
Novy Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 me te is csóró vagy mint pl én és nincs pízed egy bcre
zotya975 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 me te is csóró vagy mint pl én és nincs pízed egy bcre Ja igy már értem, igy igaz. :lol: De különben kicsit tartok is a BC-től, ha egyszer lesz, mert most pölö nem tudom, hogy a lambda szondámmal mi van, de ha lenne BC egész nap azt villogtatnám, nincs-e vmi baj a kocsival. :lol:
Tápiószecső Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Teszt folyamat van jelenleg, most lehúztam az Nz-s szürőházról azt a csövet ami a kipuf melegitett levegőjét vezeti be és láss csodát, megy mint a meszes, de a benga is folyik a torkán rendessen. Azt hiszem ez a project tabu marad, pedig én ugy tudtam, hogy az Se-nél a szivósort melegíti a viz és azzal melegiti elő a levegőt! Akkor ezek szerint ezt rosszul tudtam? Szerintem simán 8 felett kajál ezzel a modszerrel, bár ma reggel 3 fok volt és az is sokat nyom rajta szerintem! Nem értem jól. Eddig dőlt be a meleg vagy most?
spzoli Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Nem értem jól. Eddig dőlt be a meleg vagy most? Sztem eddig szívott meleget is.
Tápiószecső Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Sztem eddig szívott meleget is. "pedig én ugy tudtam, hogy az Se-nél a szivósort melegíti a viz és azzal melegiti elő a levegőt!" Akkor ezt nem értem miért írta. Hisz ez így is van.
spzoli Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 "pedig én ugy tudtam, hogy az Se-nél a szivósort melegíti a viz és azzal melegiti elő a levegőt!" Akkor ezt nem értem miért írta. Hisz ez így is van. ezt majd elmondja:D
Recommended Posts