opel16v Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Te Gabi, ne akarj pánikot kelteni. :lol: :lol: Hát én csak megnyugtattam a megijedt kartársakat, hogy 270 alá nem fog menni a benya, mert akkor elvesztették volna a fogadást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Most ajánlottak, vmi demagnetizálló készüléket állitólag 4-5 decivel garantáltan csökken a fogyasztás. :lol: A csávó azt mondta viszik mint a cukrot, 200db-ot rendelt belőle Ámerikábol. Annyira be volt lelkesedve, nem volt szívem beszólni neki, ezért azt mondtam, hű de jó lenne, csak most sajna nincs pízem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 demoralizáló? :lol: Új könnyebb lábat kapsz majd. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 demoralizáló? :lol: Új könnyebb lábat kapsz majd. :lol: :lol: :D Neeem, demagnetizálló! Gondolom vmi mágnesesség elvén kell-ene hogy működjön. Volt már vele dolgom. Van egy aranyos kisöreg a családban egy kocka Ladával. Roppant büszke a kocsira , de lehet is mert csilli-villi, mintha most jött volna a gyárból. Ö mondta el a nagy titkot a fogyasztás csökkentésre, egy mágnes a benzincsőre szerelve. Garantált -2 liter. Mondtam neki miért nem tesz rá 5-6 darabot, akkor nem is zabálná, hanem termelné a benzint. :D Na akkor nem beszélt velem 1-2 hónapig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hát én csak megnyugtattam a megijedt kartársakat, hogy 270 alá nem fog menni a benya, mert akkor elvesztették volna a fogadást! :lol: Azééé má alakul! Tegnap 278-ért tankoltam... Castrolnál!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Azééé má alakul! Tegnap 278-ért tankoltam... Castrolnál!:lol: Az már tudtommal Avia, nem? Legalábbis két castrol kutat is láttam mostanság átcimkézve erre... Mondjuk egyezményes alapon én nem a tesco-auchan-jet-avia árakat nézném, inkább maradjunk a mol "középáras" dolognál :lol: Előbb említett kutaknál megvan a véleményem a minőségről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Az már tudtommal Avia, nem? Legalábbis két castrol kutat is láttam mostanság átcimkézve erre... Mondjuk egyezményes alapon én nem a tesco-auchan-jet-avia árakat nézném, inkább maradjunk a mol "középáras" dolognál :lol: Előbb említett kutaknál megvan a véleményem a minőségről :lol: Múltkor jött egy kolléga olajcserére ( 1,4 F Caravan ), motortér kinyit, WINNY motorolaj ott figyelt :D Fúúúúúúú, mondom, bazdmeg! :D Bazdmeg... bocsánat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Az már tudtommal Avia, nem? Legalábbis két castrol kutat is láttam mostanság átcimkézve erre... Mondjuk egyezményes alapon én nem a tesco-auchan-jet-avia árakat nézném, inkább maradjunk a mol "középáras" dolognál :lol: Előbb említett kutaknál megvan a véleményem a minőségről :lol: Ez színtiszta Castrol, legalábbis a logó szerint, bár nyugta szerint RI-OL kft itt Érden, és nemrég fedeztem fel, mert eddig nem jártam abban az utcában. Én meg csak ezekre koncentrálok :lol: és semmi rossz tapasztalatom nincs. Lehet, hogy a C20NE mindenevő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Ez színtiszta Castrol, legalábbis a logó szerint, bár nyugta szerint RI-OL kft itt Érden, és nemrég fedeztem fel, mert eddig nem jártam abban az utcában. Én meg csak ezekre koncentrálok :lol: és semmi rossz tapasztalatom nincs. Lehet, hogy a C20NE mindenevő? Omega nálam is mindent zokszó szerint megeszik, bár rakom hozzá a metabond adalékot is... De pl a 4T robogóban meglátszik, milyen minőségű benya van benne, főleg a hidegindításnál. Na ott kijött, amikor egyszer jet, meg egyszer tesco kúton tankoltam :lol: Többet egyiken sem mocival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Azééé má alakul! Tegnap 278-ért tankoltam... Castrolnál!:lol: Nálunk is Castrol van, ugyanennek a (RI-OR) cégnek a kezelésében. Sztem kicsit vizes a benzinjük, de az NZ elég jól megy vele. Egyszer tankoltam kagylós kúton extra adalékolt benyát, csak próbaképpen, de az árán kívül semmi észrevehető hatást nem éreztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Mondjuk egyezményes alapon én nem a tesco-auchan-jet-avia árakat nézném, inkább maradjunk a mol "középáras" dolognál :lol: Előbb említett kutaknál megvan a véleményem a minőségről :lol: A Kadett szerette az ósanos benzint és a robogóm is jobban ment tőle mint az őemvétöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 dejo nektek nekem van agip, meg mol Szerencs... deeddig 297 volt alegalacsonyabb benya...bár kéthet nem voltam tankolni...a bicóba nem kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Olyan olcsó már a benya, hogy átállok 98-asra. :lol: Amúgy 274ft a 95-ös ahol én tankolok, kedvezménnyel. Agip kutaknál is van -10Ft ha kérsz valami kártyát. Nem tudom áram vagy gáz szolgáltató hírlevelében volt. Az Agip nem tudom mennyire drága alpból. Amúgy benzinadalákokat javasoljátok? Pl. ott van az a Spuri, az jó, esetleg más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Amúgy benzinadalákokat javasoljátok? Pl. ott van az a Spuri, az jó, esetleg más? Kerozint 2000/literért? Vagy még többért? Kár érte pénzt kiadni. Akkor tankolj bele egy kis 103 vagy 106-os oktánszámú benyát, jobb mol kutaknál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Mer' a Spuri az kerozin? Más adalék? Akkor 98 lesz szerintem, az olyan középút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Mer' a Spuri az kerozin? Más adalék? Akkor 98 lesz szerintem, az olyan középút. Az is kerül benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Neeem, demagnetizálló! Gondolom vmi mágnesesség elvén kell-ene hogy működjön. Volt már vele dolgom. Van egy aranyos kisöreg a családban egy kocka Ladával. Roppant büszke a kocsira , de lehet is mert csilli-villi, mintha most jött volna a gyárból. Ö mondta el a nagy titkot a fogyasztás csökkentésre, egy mágnes a benzincsőre szerelve. Garantált -2 liter. Mondtam neki miért nem tesz rá 5-6 darabot, akkor nem is zabálná, hanem termelné a benzint. :lol: Na akkor nem beszélt velem 1-2 hónapig. :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 én meg még itt páran pl a metabondos adalékot használjuk elégedettség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Nyomás mindenki tankolni! Lennébb jött a licsi-locsi ára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Nyomás mindenki tankolni! Lennébb jött a licsi-locsi ára! :lol: Azmiaz???? :lol: Lenntebb, esetleg lejjebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Azmiaz???? :lol: Lenntebb, esetleg lejjebb. :lol: Elôször "lejjebb"-et írtam de nagyon gagyin nézett ki! Tessék szedni elô a zsebpénzt, nem itt helyesírást oktatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Elôször "lejjebb"-et írtam de nagyon gagyin nézett ki! Inkább kapjál az alkalmon nem itt kötekedni szegény gyermekkel! Szegééééény??? Ezekben az ínséges időkben dizillel jár, és szegééééény. Ne mááááá". :lol: :lol: Amúgy azért a párszáz forintért amit nyernék ezen, nem éri meg még eltolni sem odáig. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Szegééééény??? Ezekben az ínséges időkben dizillel jár, és szegééééény. Ne mááááá". :lol: :lol: Amúgy azért a párszáz forintért amit nyernék ezen, nem éri meg még eltolni sem odáig. :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Én meg nemtok tankolni. Televan. :lol: A Rekordnak 70 literes a tankja de azt meg már nem szedem elő a téli garázsból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Az már tudtommal Avia, nem? Legalábbis két castrol kutat is láttam mostanság átcimkézve erre... Mondjuk egyezményes alapon én nem a tesco-auchan-jet-avia árakat nézném, inkább maradjunk a mol "középáras" dolognál :lol: Előbb említett kutaknál megvan a véleményem a minőségről :lol: van valami konkrét infó is? egy cimbim a molnál dolgozik és ő mondta,hogy a 95-ös oktánja talán 90-91. ez elég szomorúúúúúú........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts