J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Sziasztok! Főként dizelesekhez lenne egy kérdésem! Haszáltatok/használtok e üzemanyag adalékot (elsősorban tisztitora gondolok) azt irjak hogy üzemanyagszűrőt ill. porlasztokat tisztja, én igazabol konkrét véleményre és tapasztalatra lennék kiváncsi meg esetleg márkára hogy milyet hasznaltok. Pont annyiba kerül egy szűrő is,semmi értelme.Fő összetevője kerozin,azt meg nem veszünk ezresé! :lol: Üzemanyag pedig...mondhat bárki bármit,magyar gázolaj az magyar gázolaj...tele van parafinnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Pont annyiba kerül egy szűrő is,semmi értelme.Fő összetevője kerozin,azt meg nem veszünk ezresé! :lol: Üzemanyag pedig...mondhat bárki bármit,magyar gázolaj az magyar gázolaj...tele van parafinnal. Melyik nincs??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Melyik nincs??? A probléma nem is ezzel van,csak azzal,hogy eladnak neked drágán extrának nevezett gázolajat,aztán amikor kiveszed a szűrőt besírsz azon ,amit látsz benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 A probléma nem is ezzel van,csak azzal,hogy eladnak neked drágán extrának nevezett gázolajat,aztán amikor kiveszed a szűrőt besírsz azon ,amit látsz benne. Az biztos! Egyszer szétvágtam egyet bádogos-ollóval...............gyönyörű volt a belseje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Melyik nincs??? Főleg felétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor azt mondjátok nem éri meg ilyen adalékot venni ? Mámint funkciojat tekintve... Vagy is olyan tipikus ártani nem használ dolog Sanci itt irtad hogy a petroleumos dolgokat kerulni ajanlatos ebbe az STP tipusuban van petroleum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Üzemanyag pedig...mondhat bárki bármit,magyar gázolaj az magyar gázolaj...tele van parafinnal. Akkó mé büntették a MOL-t meg most 5 milliárd forintra a parafin "karterrrban" való részvételéért, ha neked ingyen adja? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor azt mondjátok nem éri meg ilyen adalékot venni ? Mámint funkciojat tekintve... Vagy is olyan tipikus ártani nem használ dolog Sanci itt irtad hogy a petroleumos dolgokat kerulni ajanlatos ebbe az STP tipusuban van petroleum? A kerozin végülis finomított petro,télen nem gond ha teszel bele,mert nehzebben dermed és könnyebben indul hidegben,de tankolhatsz bele 5%-ig bengát is. Akkó mé büntették a MOL-t meg most 5 milliárd forintra a parafin "karterrrban" való részvételéért, ha neked ingyen adja? :lol: :lol: Költői kérdéseket ne tegyél fel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Akkor azt mondjátok nem éri meg ilyen adalékot venni ? Mámint funkciojat tekintve... Vagy is olyan tipikus ártani nem használ dolog Sanci itt irtad hogy a petroleumos dolgokat kerulni ajanlatos ebbe az STP tipusuban van petroleum? Nagyon nem. Van benne ezért írtam is, hogy az előírtnál-ajánlottnál kevesebbet tettem bele. Ugyanez a helyzet a motorblokk-belső tisztító kotyvalékokkal is (bár az egy másik topic de végülis ehhez a témához kapcsolódik), egy néhány éves nem agyonhasznált vagy frissen szimeringezett, tömítéscserélt motornál nem csinál kárt és igazából kitisztítja az eltömült részeket -ami a hidrotőkéknék a legjobb dolog de egy "öregebbnél" bizony leszedi az olajsarat, esetleges kormot ésatöbbit valamint megeszi a szimeringek elvékonyodott és kikeményedett peremét és "folyik orrán-száján minden", na akkor megtudod hol is található mindez és anyagilag mibe fáj tehát én abszolút nem javaslom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Oké hát nem mai darab a vas, úgyhogy meg lettem győzve nem kap adalékot.Max majd egy kis benyát abbol mindegy melyiket töltöm bele? Nem benzines, 1,7 TDS Isuzus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 motormosót semmi esetre se, üzemanyaghoz rendszertisztítót igen (benzinesnél legalábbis biztosan jót tesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 5,2L/100km vegyesben...asszem megtartom a kicsikét még jóideig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Max majd egy kis benyát abbol mindegy melyiket töltöm bele? Olyan sok fajta van még forgalomban? Úgy tudtam, hogy már csak 95-öst lehet kapni. Pont jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Olyan sok fajta van még forgalomban? Úgy tudtam, hogy már csak 95-öst lehet kapni. Pont jó bele. Hébe-hóba van még 98-as (Agip, Lukoil, ...?), adalékolt 95-ös (OMV, Shell), van Shell VPóver nagyon sok oktános, meg OMV 100 (?). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Ma tankoltam: 726km - 43.66L -> 6.01L/100km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Ma tankoltam: 726km - 43.66L -> 6.01L/100km :lol: Nehergejjééé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nem értem, hogy sikerül, Nekem 6,3 alá nem megy az öreg istennek sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nem értem, hogy sikerül, Nekem 6,3 alá nem megy az öreg istennek sem. :lol: Nekem se, pedig én sem tolom nekije! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nem értem, hogy sikerül, Nekem 6,3 alá nem megy az öreg istennek sem. :lol: Hát figyelj , városban nem mehet vízzel, meg benzingőzzel... nekem is max 6,5 a legjobb eredményem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nekem se, pedig én sem tolom nekije! :lol: De a tiéd caravan, vazze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Hát figyelj , városban nem mehet vízzel, meg benzingőzzel... nekem is max 6,5 a legjobb eredményem.. Biztos az a külömbség, hogy én naponta 15-20-szor indítom be, Ő meg kétszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nekem gyakrabban 6.0 alá megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nekem gyakrabban 6.0 alá megy :lol: De ti (dizilesek) nem játszhattok. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Óóóó, nemán. :D Hagy jácccunk mán Karcsibá'! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Óóóó, nemán. :lol: Hagy jácccunk mán Karcsibá'! :lol: :D :D Mögmondtam, hát mögmondtam. :lol: Nem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts