Thuby Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Megnéztem a hibakódot, ki is pislogta a 13-ast (lambda szonda - nincs feszültségváltozás), valamint a 31-est (fordulatszám szenzor - nincs jel), de utóbbi gondolom normális. Köszönöm a tanácsokat, szondát nem volt időm megkeresni + összemocskolni magam, mert sietnem kell. Majd holnap További szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ezeket a hibakodokat hol lehet leolvasni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ezeket a hibakodokat hol lehet leolvasni? 4 hozzászólással feljebb a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ...A hibakódos részt megkeresem, bár nincs se progim, se kábelem hozzá, de rémlik, hogy mintha futólag olvastam volna itt nálatok valami lámpavillogásos dolgokról (csak arra nem emlékszem, hogy hol :lol: ). Reméltem, hogy a dobban van a szonda, úgy nem kellett volna alatta fetrengve keresgélnem :lol: ... A lambda a kipuffleömlőben van. Ha egy éve volt cserélve, talán még nincs annyira berohadva. De ha veszel újat, CSAK GYÁRIT, az utángyártottak szokták eddig bírni. Ha már szerelgetsz, sztem nem ártana a motorhőmérséklet jeladót is cserélni (a kétvezetékest!), az is okozhat többletfogyasztást, és nem nagy költség kicserélni, de ebből is csak a gyárit ajánlom. Benzinnel kapcsolatban: sztem felesleges ennek a motornak olyan nagy oktánszámú benzint adni. Amikor ezt a mocit tervezték (valamikor a '80-as évek vége felé lehetett!) még a 95-ös volt talán a legjobb benzin, sztem nem tud nagyobb oktánszámúakat értlmesen kihasználni. Egy előnye lehet pl. a 98-as benzinnek: hogy annak legalább tuti megvan a 95-ös oktánszáma, ellentétben a hivatalosan 95-ösnek árult benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Sziasztok! Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topicba írok, de itt láttam, hogy volt lambdaszondás dolgokról szó. A problémám a következő: Egy hete elég rendesen megugrott a fogyasztásom (20-40%-kal). Ezelőtt városon kívül átlag 5,7 - 6 literrel sikerült elautóznom (közepesen nehéz lábbal :lol:, s mentem már Bakonyon át haza 5,4 !! literrel ), városban kb. 8 - 8,5 literből megálltam, most 11 alatt nemigen. Városon kívül sem megy finom vezetés mellett sem 8 liter alá. A fed. computer egy masszívabb gázadásnál kettesben néha közel 30 literes pillanatnyi fogyasztást ír. A sárga lámpácska mindezek mellett 3000 -es fordulat fölött kb. fél percre kicsullad. A jelek számomra lambdaszonda cserére utalnak, s ha így van, megpróbálnám kicserélni házilag. Azt szeretném tudni, hogy egyrészt hol található a szonda (gondolom, középdobban lehet), másrészt hogy ez mennyire problémás hadművelet. Emelni tudom autóemelővel, meg alácsúszni is, de szerelőaknám nincsen. Illetve, hogy van-e még valami, amire figyelni kell, esetleg utána beállítani. Ha jól sejtem, a művelet a következő lehet: kábel széthúz, szonda kiteker, új szonda beteker, kábel összedug... Hogy mennyire van berohadva, az már más kérdés... :lol: Kb. másfél éve cseréltette az előző tulaj, azóta 10-15 ezer km.-t mehetett az autó. Zöldkártyán voltam nemrég vele, ott mondták, hogy katalizátor megnyekkent, s emiatt eheti majd a szondákat (katalizátort is cseréltetem hamarosan, csak még gyűjtögetek :lol: ). Az autó egy Astra 2.0 i Caravan, 1993 évjárat, C20NE14 motorkód Kb. 10 ezer kilométerrel ezelőtt volt gyűrűzve + két dugattyú kicserélve, azért mehet el gondolom 6 literrel. Segítségeteket köszönöm előre is Szia tipustársam! Ha neked 6 literrel eddig elment, az a csoda kategóriába tartozik. 2-esben kövér gázzal bármikor tudok 30 literes pillanatnyi fogyasztást produkálni, tehát ez sem lehet ok a panaszra. A sárga motorhiba jelző viszont aggasztó, ha kigyullad. Ha az előző lambdaszonda csere alkalmával nem gyárit tettek be, akkor ne csodálkozz, ha kimurdalt. Nálam és a kollégáim között a gyári szonda (már többször is) kb. 180 ezer km-ig elmegy hiba nélkül. A lambdaszondát a motor mögött (fentről látható) a katalizátor előtt, a kipuffcsöbe felülről becsavarva találod. Csatlakozója a tűzfalon a műanyag szoknya borítás alatt van. Ha a katalizátorod bedőlt, akkor könnyen lehet az az oka a fogyasztásnövekedésednek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ezeket a hibakodokat hol lehet leolvasni? Ez szerintem könnyebben kezelhető lesz Neked is :lol: http://www.opel-magazin.hu/motor/hibakod-leolvasas.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Szia tipustársam! Ha neked 6 literrel eddig elment, az a csoda kategóriába tartozik. 2-esben kövér gázzal bármikor tudok 30 literes pillanatnyi fogyasztást produkálni, tehát ez sem lehet ok a panaszra. A sárga motorhiba jelző viszont aggasztó, ha kigyullad. Ha az előző lambdaszonda csere alkalmával nem gyárit tettek be, akkor ne csodálkozz, ha kimurdalt. Nálam és a kollégáim között a gyári szonda (már többször is) kb. 180 ezer km-ig elmegy hiba nélkül. A lambdaszondát a motor mögött (fentről látható) a katalizátor előtt, a kipuffcsöbe felülről becsavarva találod. Csatlakozója a tűzfalon a műanyag szoknya borítás alatt van. Ha a katalizátorod bedőlt, akkor könnyen lehet az az oka a fogyasztásnövekedésednek! Hello! 5,4 eddig a rekordom, megvétel után az első hataúton, hegyen - völgyön, falvakon át :lol: Én is csak lestem meglepődve. De a katalizátor már akkor is csilingelt kicsit. Mondjuk én ezelőtt 30 litert nem tudtam produkálni töviggázzal se, max. 22-24 -et, de eddig visszaesett megtartott pedálnál. 100%, hogy nem gyári van benn, mondta az extulaj. Gyári se bírta a 180 ezret, az tuti, mert most állunk 175ezernél :lol: Holnap meglesem a szondát napfénynél, köszi az útmutatást. Bár most hazafelé úgy tűnt, mintha néha OK lett volna a fogyasztás. Kontakthibára gyanakszom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A lambda a kipuffleömlőben van. Ha egy éve volt cserélve, talán még nincs annyira berohadva. De ha veszel újat, CSAK GYÁRIT, az utángyártottak szokták eddig bírni. Ha már szerelgetsz, sztem nem ártana a motorhőmérséklet jeladót is cserélni (a kétvezetékest!), az is okozhat többletfogyasztást, és nem nagy költség kicserélni, de ebből is csak a gyárit ajánlom. Benzinnel kapcsolatban: sztem felesleges ennek a motornak olyan nagy oktánszámú benzint adni. Amikor ezt a mocit tervezték (valamikor a '80-as évek vége felé lehetett!) még a 95-ös volt talán a legjobb benzin, sztem nem tud nagyobb oktánszámúakat értlmesen kihasználni. Egy előnye lehet pl. a 98-as benzinnek: hogy annak legalább tuti megvan a 95-ös oktánszáma, ellentétben a hivatalosan 95-ösnek árult benzinnel. Hmm, rákérdezek arra a hőjeladóra Opelboltban holnap. Félek, hogy a gyári lambda ára annyi, amennyiért neten a Start autónál láttam (22 e). Oktánszám kódolóm 91 és 95-öst kódol, lehet hogy tényleg nagy luxus a 99 EVO :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hello! 1Gyári se bírta a 180 ezret, az tuti, mert most állunk 175ezernél :D No persze, én is 154 ezerrel vettem 13 évesen annóóó! :lol: :lol: :lol: De a lényeg az, hogy most bár óra szerint 220 ezer van benne, de tudja az eredeti 116 lóerőt és olajat sem fogyaszt. Nagyon úgy néz ki, a motor nem volt megbontva még! Sokak szerint az egyik legjobb Opel motor a C20NE, én is nagyon meg vagyok elégedve vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hmm, rákérdezek arra a hőjeladóra Opelboltban holnap. Félek, hogy a gyári lambda ára annyi, amennyiért neten a Start autónál láttam (22 e). Oktánszám kódolóm 91 és 95-öst kódol, lehet hogy tényleg nagy luxus a 99 EVO :lol: Szerintem 22-ért nem eredeti gyári lambdaszondát kapsz. Úgy hallottam, hogy a Csergőnél 29 körül van. Én ezt még nem tudtam amikor az Opel Kövesdánnál cseréltettem 2006-ban, sajna 42 ezerért! :lol: De legalább jó! Én a legolcsóbb Jet-es 95-össel járok és semmi panaszom nincs rá. Kár bele a nagyobb oktánszámú benzin, pénzkidobás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Sokak szerint az egyik legjobb Opel motor a C20NE, én is nagyon meg vagyok elégedve vele. Egyetértek. Hamar ugrós, mindig elindulós, masszívan húzós motor :lol: Egyszer volt alkalmam kijáratni, 175 körül engedtem vissza, ott még bőven volt tartalék... Ment volna még, de nem akartam elrepülni a rossz aszfalt miatt, meg hát a gumik se éppen olyanok voltak... Bár izgatja ám a fantáziám az a 16 szelepesre átépítés a maga "kis" 150 lovacskájával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Egyetértek. Hamar ugrós, mindig elindulós, masszívan húzós motor :lol: Egyszer volt alkalmam kijáratni, 175 körül engedtem vissza, ott még bőven volt tartalék... Ment volna még, de nem akartam elrepülni a rossz aszfalt miatt, meg hát a gumik se éppen olyanok voltak... Bár izgatja ám a fantáziám az a 16 szelepesre átépítés a maga "kis" 150 lovacskájával :lol: Jó a 16V is ám ám ! és az NE is legalább annyira jó! Sztem megbízhatóságban semmi, és dinamikában nemsok a külömbség ha ügyesvagy és jó az NE lehet tartani a tempót az XE vel! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Bár izgatja ám a fantáziám az a 16 szelepesre átépítés a maga "kis" 150 lovacskájával :lol: Én is gondolkoztam egy cserén (nem átépítésen, mert az szerintem nem éri meg) de rájöttem, hogy nincs igazán szükségem rá. Amire kell, azt tudja, mármint kamiont (kamionokat sorban) előzni országúton, ugyanakkor fogyasztásban csak barátibb, mint a 16 szelepes! Főleg a nyomaték a csodás ott 2000 körül... egészen 4300-ig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 az Si és a GSi motorkban csak cm3-ben van különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 az Si és a GSi motorkban csak cm3-ben van különbség? A 8 szelepeseknél tulajdonképpen igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 A 8 szelepeseknél tulajdonképpen igen. Nemazé, de nagyon nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 A 8 szelepeseknél tulajdonképpen igen. szóval GSi=Grand Sport injection, Si= Sport injection? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nemazé, de nagyon nem. :lol: Miért? A köbcentin kívül milyen különbség van még? Bár lehet, hogy át kéne vonulnunk egy másik topikba ezzel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Miért? A köbcentin kívül milyen különbség van még? Bár lehet, hogy át kéne vonulnunk egy másik topikba ezzel :lol: Átviszem a motorba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 6,96, tűrhető forma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ma voltunk Dorogról Budapesten meg vissza. (Lurdy tali) Volt dugó volt sima menet meg pár adab@szós előzeé is meg klímázás is. A B.C. 7,4 litert írt ki átlagfogyinak. Holnap teletankolom és meglátjuk mennyit csal. Jaa amúgy1,8 ECOTEC. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nekem az elmúlt időszakban két telitankos tankolásom volt, először 5,85 másodszor 5,8 lett a fogyi. Ebben volt minden féle; Budapesti tötymörgés (kb. 2 óra), normál városi közlekedés, országút 100-110-el, autópálya 130-140-150-el, Mátra-Bükk hegymenetek (az 5,85-nél 3 és fél fővel, sátrazós kiránduláshoz szükséges cuccal, azaz a belső tükröt nem nagyon kellett használnom :lol: ) Kicsit megnyugodtam, mert mostanában úgy tűnt, hogy sokat eszik az olajkályha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Norbi, én mostanság szembesülök vele, milyen jól is fogyaszt a mi olajkályhánk.:-) Alíg várom, hogy visszakapjam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Norbi, én mostanság szembesülök vele, milyen jól is fogyaszt a mi olajkályhánk.:-) Alíg várom, hogy visszakapjam.. :lol: Miért, ki vette el? A választ a Mediterrán-szekció társalgó topikjába várjuk, és mindjárt felírhatod magad az ott található listára is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Ma voltunk Dorogról Budapesten meg vissza. (Lurdy tali) Volt dugó volt sima menet meg pár adab@szós előzeé is meg klímázás is. A B.C. 7,4 litert írt ki átlagfogyinak. Holnap teletankolom és meglátjuk mennyit csal. Jaa amúgy1,8 ECOTEC. :lol: 130 kilométerre tankoltam 10 litert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts