zotya975 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Mondjuk én nem szoktam rövidtávon fogyasztást mérni , ugy csinálom hogy telitankból leautózok kb 500km-ert rátankolok szintén csurig, oszt számolok. Végül is a 6.3l-ben lehet 5.2l-es országuti totyorgás meg 14l-es 120km/h 3.-ban. :lol: . Ha olyan kedvem van meg nincs forgalom kilövök a lámpától oszt huzatom minden sebességben amig lehet. A "kilövésnél" azért vegyétek figyelembe a 60 pacit. Szóval nincs 50 méteres guminyom de az átlagot le lehet rontani vele. :lol: Meg aztán csak egy személyel lehet gyorsulni, mert telepakolva hiába tolom neki nem megy. Lehet hogy most megbotránkoztok, de mi az a BC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ...de mi az a BC? Board Computer, Fedélzeti Kompjúter. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Board Computer, Fedélzeti Kompjúter. :lol: Kösz, És oan lehet az enyémben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kösz, És oan lehet az enyémben? HA a C16NZ-be lehet, akkor a tiédbe is. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Mondjuk én nem szoktam rövidtávon fogyasztást mérni , ugy csinálom hogy telitankból leautózok kb 500km-ert rátankolok szintén csurig, oszt számolok. kb. egyetlen értelmes értéket igy kapod aminek a van némi köze a valósághoz......az ilyen 1 km-en evett ennyit akkor megsaccolom, hogy 100-on mennyit eszik önmagunk hülyítése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kösz, És oan lehet az enyémben? gyárit belerakni szop. meg kell venni a opel16v-től azt amit ő árul mert az jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kösz, És oan lehet az enyémben? Lehet, beszélj Opel16V-vel ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A múlt héten unalmamban minden vackot ami a mocihoz tartozik komolyabb részének bontása nélkül szétszedtem és kipucoltam, mit ne mondjak jött ki belőle ez-az. Aztán a hétvégi kis autózgatás utáni tankoláskor kiszámítgatás után így nézett ki a vegyes fogyasztás: 72 km után tanksapkáig töltve (azelőtti tankolás is addig volt) -megvárva míg kijön belőle az összes levegő- a visszatöltött üzemanyag 2.8 liter, azaz akárhogy számolom 3.61 liter / 100 km-re jön ki. Bödön meg egyéb nélkül és tanúm is van rá aki netán nem hinné. Engem anno mikor megvettem a kocsit, úgy okosítottak ki, hogy ne nagyon töltsem tanksapkáig, mert azt nem szereti. Józan ésszel és kevés technikai ismerettel belegondolva, lehet benne valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kösz, És oan lehet az enyémben? http://www.bcweb.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 http://www.bcweb.hu :lol: Kösz a felhomályositást, majd egyszer ha sok pénzem lesz. Összel befigyel 4 téli gumi az most el is viszi az árát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A múlt héten unalmamban minden vackot ami a mocihoz tartozik komolyabb részének bontása nélkül szétszedtem és kipucoltam, mit ne mondjak jött ki belőle ez-az. Aztán a hétvégi kis autózgatás utáni tankoláskor kiszámítgatás után így nézett ki a vegyes fogyasztás: 72 km után tanksapkáig töltve (azelőtti tankolás is addig volt) -megvárva míg kijön belőle az összes levegő- a visszatöltött üzemanyag 2.8 liter, azaz akárhogy számolom 3.61 liter / 100 km-re jön ki. Bödön meg egyéb nélkül és tanúm is van rá aki netán nem hinné. Ha majd legalább egy 40 l üzemanyag elfogyasztása után is ez a fogyi jön ki, akkor fogok gratulálni! 2,8 literből, meg annak a mérési pontosságából azért ne következtess hosszú távra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Legújabb tankolás: 45L->761= 5,9L. Fele üresen, másik fele teljesen tele, 90% országút, a többi város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 mutató alapján fogyasztást nézni? meredek :lol: 7,46 sok futózás 100-110-el, meg a szokásos rövidtáv Miért? tudomásom szerint a BC is a szintjelzőt veszi alapul. Ha az csal, akkor a BC is csal. Egyébként a kútoszlop számlálóját és a napi km számlálót szoktam alapul venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Miért? tudomásom szerint a BC is a szintjelzőt veszi alapul. Ha az csal, akkor a BC is csal. Egyébként a kútoszlop számlálóját és a napi km számlálót szoktam alapul venni. rosszul tudod. a BC az injektorok által átengedett mennyiséget méri. szintmutató után nem lehet jó értéket számolni, ez tény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 rosszul tudod. a BC az injektorok által átengedett mennyiséget méri. szintmutató után nem lehet jó értéket számolni, ez tény. Akkor annak elég pontosnak kellene lennie, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 akko mé van az h nekme a BC 9,3 amugy 13.5 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 akko mé van az h nekme a BC 9,3 amugy 13.5 :lol: Valószínű hogy nyitási időkkel számol, és ha nem egyezik a nyomás vagy nem olyan injektor van benne amihez a kompit kalibrálták, akkor téveset mutat. Esetleg ha az injektorok nagyon ramaty állapotban vannak akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Akkor annak elég pontosnak kellene lennie, nem? :lol: Nekem tökrepontos talán 2-3 deci eltérés lett amikor kiszámoltam és a BC-t néztem az meg szerintem lófütyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ha majd legalább egy 40 l üzemanyag elfogyasztása után is ez a fogyi jön ki, akkor fogok gratulálni! 2,8 literből, meg annak a mérési pontosságából azért ne következtess hosszú távra. A legközelebbi "40 literes fogyasztás" a Blitzre menet lesz -az se egy személlyel és rakatlanul, olyan hosszú távokat egyébként sem mentem mostanában. Másrészről a tegnapi majdnem 200 km-es táv is igazolt -igaz több városi menettel és az eredmény vége 3.96 lityő átlag lett, hozzáteszem hogy nem versenyző módjára járkálok vele, nem taposom át a padlón a gázpedált, csak szépen takarosan 80-90 közt gurulgatok -majdnem "nagyfater módjára". Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 NEkem is 2-4 decin belül van a BC fogyija a valósághoz képest, de ezt mindíg rászámolom. Ha növelném a benzinnyomást, akkor a BC fogyimérése is változna a valósághoz képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 A legközelebbi "40 literes fogyasztás" a Blitzre menet lesz -az se egy személlyel és rakatlanul, olyan hosszú távokat egyébként sem mentem mostanában. Másrészről a tegnapi majdnem 200 km-es táv is igazolt -igaz több városi menettel és az eredmény vége 3.96 lityő átlag lett, hozzáteszem hogy nem versenyző módjára járkálok vele, nem taposom át a padlón a gázpedált, csak szépen takarosan 80-90 közt gurulgatok -majdnem "nagyfater módjára". Csak nehogy rátekeredjen a szakálad a kormányra. :lol: A legutóbbi tankolásom eredményét nem merem leírni, mert amikor eszembejut, rögtön a Duna felé veszem az irányt :lol: 7,6 L/100 Km Nem én irtam le. :lol: Tény volt benne indítozás nembeindulással füszerezve, Generátor nélküli önfeleddtörömautozásutánkoppanás, spórolós tologatás, füstölős sietés. Persze csak "városban". De akkor is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 7,6 L/100 Km Ez nemsok , mitszólnál a téli városi 12.5 literemhez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ez nemsok , mitszólnál a téli városi 12.5 literemhez! :lol: Gázolajból?? Azonnal nyilvános harakirit követnék el a nemzeti olajtársaság székáza előtt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Gázolajból?? Azonnal nyilvános harakirit követnék el a nemzeti olajtársaság székáza előtt. :lol: :lol: Jaaa nem, kéremszépen ez 95-s benya :lol: :lol: Csak azt ne mond hogy gázolajból annyi neked?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ha növelném a benzinnyomást, akkor a BC fogyimérése is változna a valósághoz képest? Szerintem mindenképpen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts