Alex75 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha a fogyasztásra játszol akkor ne vegyél GSi-t B) Meggondolandó... B) És egynyóc...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha a benzint nem veszed el, akkor a teljesítmény növekszik, de ez nem a teljesítménynövelésről szól, hanem a fogyasztás csökkentésről. Egyébként egy kis kapcsoló átváltásával a fogyasztáscsökkentés bármikor kikapcsolható. Különben az 50 W befektetett energiát nincs ember aki érzékelni tudná a kimenő teljesítmény "csökkenésén". Akkor nálad az is meg van oldva, hogy ha megy a készüléked, akkor kevesebb benint kap a kocsi?Vagy csak erősebb lesza otor és nem kell annyi gázt adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Akkor nálad az is meg van oldva, hogy ha megy a készüléked, akkor kevesebb benint kap a kocsi?Vagy csak erősebb lesza otor és nem kell annyi gázt adni? Kikapcsolt elektronikával nem tapasztaltam fogyasztás csökkenést. Erősebb motor= keményebb előzések! B) Egy -két kemény előzéssel el lehet tolni az aznapi "jó" átlagfogyasztást! Fogyasztásra hajtani csak nagy önuralommal lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Fogyasztásra hajtani csak nagy önuralommal lehet. Megerősítem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 amióta így megy fel a benzin ára és megbüntettek a múltkor, a költségtérítésben meg nem emelték az összeget, gond nélkül tudok 90-el menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 30% város 70 % országút... nekem szerencsém van ezzel a motorral mert nagyon jó állapotú, de tényleg nyugodtan számolhatsz 9 literrel... városban 10-el is simán mert ki van taposva a belük sajna :D Ez nem szerencse,és nem is motor függö szerintem.....Menj be egyszer a városba és akkor a Tied is fog 10felet kajálni...... :P De nem is kell város elég egy baleset vagy bármi ahol dugó van + a klímára nyugodtan rá lehet számolni 1liter pluszt....... Meggondolandó... :D És egynyóc...? Az 1.8 ami nekem van c18xel 8-9liter,klímával....nyomatékosabb alul ezért nem kell forgatni......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Volt hogy fordítva volt az arányom, talán áprilisban vagy márciusban... A hungárián jártam melózni, mondanom sem kell hogy ott találkoztam "némi" dugóval. 8.6 -nál feljebb nem ment úgy sem... a régi motorom bőven bekajálta a rövidtáv-dugó kombóval a 10-12-őt... Ez nem szerencse,és nem is motor függö szerintem.....Menj be egyszer a városba és akkor a Tied is fog 10felet kajálni...... :D De nem is kell város elég egy baleset vagy bármi ahol dugó van + a klímára nyugodtan rá lehet számolni 1liter pluszt....... Az 1.8 ami nekem van c18xel 8-9liter,klímával....nyomatékosabb alul ezért nem kell forgatni......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Volt hogy fordítva volt az arányom, talán áprilisban vagy márciusban... A hungárián jártam melózni, mondanom sem kell hogy ott találkoztam "némi" dugóval. 8.6 -nál feljebb nem ment úgy sem... a régi motorom bőven bekajálta a rövidtáv-dugó kombóval a 10-12-őt... Akkor nekem szar a motorom,mert 12L fogyaszt?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Akkor nekem szar a motorom,mert 12L fogyaszt?????? nem, csak te sem találod a gyógyszeres szekrény kulcsát :D :D én csak BC-vel nézem ami meg lehet, hogy hazudik mint az állat de 11-13 között van de én néha nagyon megszivom a dugókkal :P de nemérdekel, amint megmozdul a víz mutatója és van hely "miért ne" alapon megy a dolog B) legalább ennyi öröm legyen az életben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ki mondta hogy szar? miért lenne? lehet több km van benne vagy több súlyt cipelsz álatlában, ( a nagy kipuff fél literrel emelte haver c20xe-ben a fogyasztást pl )...valamiből ered a különbség és nálam egyértelműen látszódik a motor csere óta... a vezetési stílusom sem változott se a lambdaszondám sem más igazán... Akkor nekem szar a motorom,mert 12L fogyaszt?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ki mondta hogy szar? miért lenne? lehet több km van benne vagy több súlyt cipelsz álatlában, ( a nagy kipuff fél literrel emelte haver c20xe-ben a fogyasztást pl )...valamiből ered a különbség és nálam egyértelműen látszódik a motor csere óta... a vezetési stílusom sem változott se a lambdaszondám sem más igazán... A 174e nem valószínű hogy sok.....Én is inkább azt mondom mint Redi hogy ha olyan akkor szúrom neki....És nekem állandóan megy a klíma :D Mondjuk tavaly németország oda vissza is kb 9L volt átlagban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Mondjuk az biztoss hogy a 17es felni,és a nagyobb súly miatt fogyaszthat többet,de szerintem nagyon ritka az a GSi ami 9 liter alatt eszik városban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Fogyasztásra hajtani csak nagy önuralommal lehet. Hááát... Ezt én is tanusíthatom. :D Néha nagyon remeg a láb, pedig ez csak egynégy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Vízbontásos cucc nekem is volt anno C14NZ És hová volt a központira szerelve a beporlasztófuvóka? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 nekem mindennap kap egy tiltást az autó... kis túlzással. Én is hajtom a vasat bár igyekszem hamar 5.-et váltani mindig, ez tény... én is a mellett vagyok hogy /mint írtam is/, hogy 9 felett eszik városban a c20xe. az enyém rejtélyes oknál fogva mégis jól kajál. én még mindig azt mondom szerencsés példányt fogtam ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 az enyém rejtélyes oknál fogva mégis jól kajál. Laci, te ezeket méred (telitank) vagy BC alapján mondod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Telitank! Egy éve asszem nem is nagyon tankolok másképp mint telitankról telitanra. A motorcsere óta a BC is jól kalimpál, igaz a legutóbbi 7.7-es mérésnél a BC 8.0-át mutatott. Laci, te ezeket méred (telitank) vagy BC alapján mondod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Telitank! Egy éve asszem nem is nagyon tankolok másképp mint telitankról telitanra. A motorcsere óta a BC is jól kalimpál, igaz a legutóbbi 7.7-es mérésnél a BC 8.0-át mutatott. Nálam is kb ennyi a különbség a telitankos mérés és a BC között egy - egy tankolásnál. Az az érdekes, hogy ha egész hónapot mérek, akkor már nagyon közel jár a két mérés eredménye, vagy meg is egyezik! Szerintem a BC tizedre kerekít, a kútnál meg századra mér, és ezért van az eltérés. Nálam átlagosan havi 4 tankolásom alapján ez már kiegyenlítődik. No persze aki a méréstechnikához kicsit is ért, az tudja, hogy egy BC nem egy hitelesített műszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 egy picit lassan áll át a BC ... ha megteszek még egy tankot ugyanilyen körülmények között (ami ugye elég nehéz lenne) akkor szép lassan le megy 7.7-re... érdekes módon mintha felfele picit gyorsabban mozdulna el... tájékoztatónak adatnak szerintem tökéletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Küldtem privit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nálam is kb ennyi a különbség a telitankos mérés és a BC között egy - egy tankolásnál. Az az érdekes, hogy ha egész hónapot mérek, akkor már nagyon közel jár a két mérés eredménye, vagy meg is egyezik! Szerintem a BC tizedre kerekít, a kútnál meg századra mér, és ezért van az eltérés. Nálam átlagosan havi 4 tankolásom alapján ez már kiegyenlítődik. No persze aki a méréstechnikához kicsit is ért, az tudja, hogy egy BC nem egy hitelesített műszer! Naszóval... :D Küldtem privit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sziasztok nemtudja valaki hogy egy F Astrának (ferdehátú) mennyi liter a benzintankja? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sziasztok nemtudja valaki hogy egy F Astrának (ferdehátú) mennyi liter a benzintankja? köszi. A képen láthatónak 52L, a Caravannak 50L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Naszóval... :D Küldtem privit. Sajna sem a fórumban, sem az emilemben nem jött meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Sajna sem a fórumban, sem az emilemben nem jött meg. Köszönöm! :D Én megkaptam, megpróbálom elküldeni újra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts