SZaB Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Olvasgatom, itt, hogy mindenkinek 90-95 max amit az óra mutat. Hát nekem ha egy kis araszolgatás becsúszik, mondjuk másodszorra vagy harmadszorra férek csak át a lámpán, akkor simán 100 felé kacsingat a mutató. Országúton, pályán 95-ön vagy picivel felette megáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Így helyes. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Akkor az enyémmel tuti gond van :( Pályán nekem a 80at se éri el (vagy mennyi is a legelső beosztás az órán?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Lehet,hogy az enyémmel is gond van,de warwolf szerint dizel stabilabb hőfokra áll be.95 fölé eddig nem ment,még araszolgatás közben sem,legalábbis mutató szerint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Így helyes. :( Azt mondod ez így jó ahogy van? Kezdtem kicsit félni, hogy gyorsan eléri a 100 környékét, bár már többen mondták, hogy ez ilyen, csak én a dieseleknél megszoktam az alacsonyabb hőfokot és zavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Akkor kezdj aggódni, amikor belemegy a pirosba, és nem hallod a ventit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Tény! tudtommal az F astra általánosan véve 92-98, közel 100 fokos üzemihőfokon dolgozik optimálisan. Mondom ez általános, a különböző motortípusok eltérhetnek, de nem 10 fokokkal, az biztos. Tény hogy először nekem is furcsa volt a senator után, ami 85- max 90 fokon dolgozott, de aztán mondták, nyugodjak meg, ez így frankó. Nekem amikor az óra eléri a 102 (sacc) fokot, már el is kezd berregni a fenti, és fél perc alatt visszahűti oan 96 fokra. Mindez nyáron igaz ...ehe-ehe... télen azé' fázósabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Neked meg akkor pár fokot felfelé csal a műszered. :lol: 96-nál kell kapcsolnia a ventinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Nem vitázom, te vagy a szaki, a lényeg, hogy kapcsol a venti és vissza is hűt. Ha van egy kis eltérés, hát legyen, amíg nem éri a pirosat, nem érdekel igazán, mennyit csal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huane Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Üdv! Azt forgatom fejemben, hogy leváltom benzines lovamat egy olajkályhára, de eldöntetlen maradt a kérdés, hogy d vagy td (ami ugye vételárban nem mind1) Egy kollégám szentül +van győződve, hogy a td nem olyan torkos, mint egyszerűbb tesója. Én viszont úgy gondolkodtam, hogy a méneskülönbséget is jól kell lakatni. Jó a logika? :rabbit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Nekem td (Isuzu). 2500-nél indul a turbó. Addig, mint egy sima. Városban kényelmesen elmegy annélkül, hogy a turbót használnám. Ha viszont menni kell (előzés stb.) akkor van +22 paci, ami néha nagyon jól jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Nekem td (Isuzu). 2500-nél indul a turbó. Addig, mint egy sima. Városban kényelmesen elmegy annélkül, hogy a turbót használnám. Ha viszont menni kell (előzés stb.) akkor van +22 paci, ami néha nagyon jól jön. Előtte is megy a turbo csak nem akkor a fordulaton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Üdv! Azt forgatom fejemben, hogy leváltom benzines lovamat egy olajkályhára, de eldöntetlen maradt a kérdés, hogy d vagy td (ami ugye vételárban nem mind1) Egy kollégám szentül +van győződve, hogy a td nem olyan torkos, mint egyszerűbb tesója. Én viszont úgy gondolkodtam, hogy a méneskülönbséget is jól kell lakatni. Jó a logika? :rabbit: Azért pár decivel többet eszik a TD mint a D (szerintem!) De inkább TD mint D ! Isuzu TDs 91-, Opel TD meg 95- volt ... De a jó dieselt ki kell fogni .... Nekem most a 17''-el 7L korul van városban ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Előtte is megy a turbo csak nem akkor a fordulaton :lol: Nem megy! Illetve csak a tehetetlenségtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 A topicban olvastam pár helyen valami rezonátorról. Valaki elmondaná nekem, hogy mi ez és hogyan működik? Ja, hogy ontopic is legyek: 1.6 8V 7,2-re jött ki a fogyasztásom. 60-40/országút-város arány mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 http://www.opel16v.hu/ecotek.doc Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 http://www.opel16v.hu/ecotek.doc Erre gondolsz? Ez ha jól értelmezem működik a 93-as 8v-s motoromnál is?És mi az ára+beszerelés költsége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 30100 az ára, és asszem 3000 körül van a beszerelése. Most van is egy példány kipróbálásra (persze az árát ki kell perkálni letétbe, de visszaadhatod ha nem teccik). Szólj ha érdekel (privát üzi). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Most egyenlőre nincs rá lehetőségem,először meg kell fejtenem a rángatás okát,de majd visszatérünk rá,addig is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 http://www.opel16v.hu/ecotek.doc Erre gondolsz? Használja ezt valaki közületek? Vannak tapasztalatok a hatékonyságáról? (teljesítmény, fogy. változás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 30100 az ára, és asszem 3000 körül van a beszerelése. Most van is egy példány kipróbálásra (persze az árát ki kell perkálni letétbe, de visszaadhatod ha nem teccik). Szólj ha érdekel (privát üzi). Ennek a ketyerének csak nálam van TV-Shop fílingje? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 http://www.opel16v.hu/ecotek.doc Erre gondolsz? 16V mester, Te is használod ezt a szerkentyűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 A versenygépben? Szerinted ott szeretnék fogyit csökkenteni? :lol: Omiban meg azért nem látom sok értelmét, mert nehéz autó gyenge motorral, ott nem sokat hozna a fogyasztáson szerintem. De ha valaki ki akarja próbálni, ott a kipróbálható példány, uccu neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Gabi! Te alkalmasint tudsz szerezni ilyen kütyüt? Nem most kell még, csak szépen sorman mindent, úgy nyár végére kéne, de kíváncsiskodom, hogy kell e majd tovább mennem, vagy megoldható rajtad keresztül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Igen, megoldható rajtam keresztül is. Ugyanaz forgalmazza ezt a kütyüt, akitől a Metabond olajokat szerzem. Sőt, ha rajtam keresztül intézed, még támogatod is pár liter olajjal a csapatot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts