opelriska Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Még mielőtt ezt írtad volna gyanakodtam erre a részre. Szedd le a kipufogótól jövő csövet. Lehet csak elakadt az a szelep és csak a meleget tudja szívni. Ha picit jobb lesz, akkor ott a hiba. Hello! Előre is bocs a terjengősségért, csak ritkán tudok a kocsival érdemben foglalkozni. Még régebben írtam: "Sziasztok! Egy 97-es opel astra f 1.4-ről van szó, motorszám x14nz, központi befecskendezéses, 140 ezret futott(az óra szerint, 2. tulaj vagyok) . Az a problémám, hogy az 1 évvel ezelőtti kb.6,5 literes fogyasztása(4 személlyel) kb fél éve megemelkedett 8-8,5 literre(1-2 személlyel). Már rövidebb állás után is viszonylag hoszan kell önindítózni. Alacsony fordulaton gyengébb, mint volt 1 éve, és a végsebessége is csökkent kb. 10 km/h-t (most 163 a műszeren). A vezetési stílusom nem pazarlóbb, mint volt, főúton 110-120, autópályán 140 körül + városi forgalom tempója, vegyesen használom, de leginkább lakott területen kívül. A következő dolgok lettek kicserélve rajta, kb október óta: 4 abroncs, gyertyák, motorolaj(10W40), olajszűrő, benzinszűrő,levegőszűrő gyújtáselosztófedél, rotor. Szerviz motordiagnosztikai műszere nem jelzett hibát. Várom az ötleteket, szerintetek mi(k)nek köszönhető ez a jó étvágy? üdv, riksa Nem tudom, hogy számít-e, de az ősszel, kb 10celsiusban, esőben történt egyszer, hogy nagyon nehezen indult be a motor. Gondoltam, hűvös van. Azonban kb 2 km után az első lámpánál elinduláskor gázadásra nem felpörgött, hanem lefulladt. Nehezen elindultam, de taposni kellett. Amikor a 3. lámpánál is eljátszotta ezt(valahogy ki kellett jutnom biztonságos helyre) benéztem a motortérbe, és láttam, hogy a meleg hideg-levegőt állító vákuumcső( a légszűrő előtt) le volt csúszva. Visszadugtam, utána lehetett vele közlekedni. Ekkortájt produkált még olyat is, hogy 2-ben nagyobb gázra kb 40-nél megtorpant. Ezekenek sztem valahogy köze lehet a mostani állapothoz." FPepe válasza: "3. a motorhőmérséklet-jeladót kéne ellenőrizni (a kétvezetékest! a motor hátsó részén van a szívócsonk alatt). 4. lambda-szonda, ezt ha cserélni kell, csak gyárira! (huszon-párezer Ft). 5. gyanús lehet az aktívszénszűrő ilyenkor, annak a hibája is okozhat fogyasztásemelkedést, ha a szén kijön belőle és a vákuumcsövekbe kerül. Egy ilyen 1.4-es motor itt a fórumon vkinek produkált már 18L (!) körüli fogyit is." yoocoo válasza: "lehet, hogy valahol falsot szív" Tápiószecső válasza: "Még mielőtt ezt írtad volna gyanakodtam erre a részre. Szedd le a kipufogótól jövő csövet. Lehet csak elakadt az a szelep és csak a meleget tudja szívni. Ha picit jobb lesz, akkor ott a hiba." Tegnap otthon voltam, és megnéztem a Tápiószecső által írt szelepet. Megmozgattam kézzel, mozgott. Egy fecskendővel megszívtam óvatosan, mozgott. Öszzeraktam, beindítottam, elértem az üzemi hőfokot, lehúztam a vákuumcsövet, és ujjal megnéztem, kb 95fokos motornál is érezhető volt a vákuum. Itt mindig vákuumnak kell lennie? Amit mellesleg megnéztem még, hogy ez a szelep alapállapotban részben engedi be a hideget, részben pedig a meleget, a kipufogótól. Megkíséreltem elzárni a melegbeömlő nyílását, és azt is el lehet a szeleppel teljesen, de üzemi körülmények között ez nem működik! Én most arra gondolok, hogy valamiért a vezérlés állandóan azt hiszi, meleget kell szívni, és emiatt nagyobb a fogyasztásom. Úgy gondolom ezek az általatok említett hibák miatt lehetnek. vagyis: Hogy ellenőrizzem a motorhő jeladót, a lambdaszondát, az aktívszénszűrőt? Mit csinál a lambdaszonda? Mi az? Digitmultim van. Hol szívhat falsot? Azt még ide tenném, hogy a belső keringető kapcsolója nem jó, pontosabban ha rajtatartom az ujjamat akkor lehet hallani, hogy megy, de ha elengedem, 1 másodperc múlva leáll a belső keringetés. Még 1x bocs a terjengősségért.. Üdv riksa
yooccoo Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Én a motorfékről, mint energiaelnyelő, hőtermelő valamiről beszéltem. A mozgási energiádat, amit drága üzemanyagon szereztél, hővé alakítod a motorban, motorfékkel. Ezért pazarlás a sűrű gyorsítás-(motor)fékezés! Merthogy eredetileg a takarékos vezetésről volt szó. azért nem mindegy, mert ha féket nyomod, attól még szívja a benyát, motorfékkel pedig nem a sűrű sebességváltás értelemszerűen nem jó, de a motorfék a kevésbé rossz
yooccoo Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 riska 1., értelemszerűen ha a hőfok jeladó rosszul jelzi a hőmérsékletet az ECU-nak, akkor persze hogy meleget fog szívni B) 2., belső levegő: ha kiszeded a gombot, kellene lenni alatta egy kis kerek réz izének, ami benn tartja a gombot 3., falsot a motortérben szívhat bármelyik csövön, aminek köze van a vákumhoz, ezt sajnos neked kell átnézned
Alex75 Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 azért nem mindegy, mert ha féket nyomod, attól még szívja a benyát, motorfékkel pedig nem a sűrű sebességváltás értelemszerűen nem jó, de a motorfék a kevésbé rossz Szerintem is... Ha kuplung kinyomva, féket használva alapjáraton használ vmennyi benzint, ezzel szemben motorféket használva a benzinfogyasztás 0.
opelriska Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 riska 1., értelemszerűen ha a hőfok jeladó rosszul jelzi a hőmérsékletet az ECU-nak, akkor persze hogy meleget fog szívni B) 2., belső levegő: ha kiszeded a gombot, kellene lenni alatta egy kis kerek réz izének, ami benn tartja a gombot 3., falsot a motortérben szívhat bármelyik csövön, aminek köze van a vákumhoz, ezt sajnos neked kell átnézned 1. ezek szerint ennek a jeladónak semmi köze a belső kijelzőhöz. Mit kell rajta mérni? gondolom lehet valamit 2. a belső levegő keringetőt csak azért írtam ide hátha beleszólhat-fogalmam sincs hogy- a fogysztásba a benne lévő ilyen olyan nyomás miatt. 3. oké, melyik csöveket nézzem át?
warwolf Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 8L xe-vel? B) ehhez elég optimális körülmények kellenek....és egyszer elgurul a gyógyszered annyi az átlagnak B) XEV esetében ez most 9.3L-re jött ki! :D
yooccoo Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 1. ezek szerint ennek a jeladónak semmi köze a belső kijelzőhöz. Mit kell rajta mérni? gondolom lehet valamit 2. a belső levegő keringetőt csak azért írtam ide hátha beleszólhat-fogalmam sincs hogy- a fogysztásba a benne lévő ilyen olyan nyomás miatt. 3. oké, melyik csöveket nézzem át? mint korábban asszem Pepe írta, két érzékelő van egy a műszerhez megy(egyvezetékes), egy pedig az ECU-hoz (kétvezetékes)
epk947 Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Ha az ember egy erős gépbe ül,mindig ott van a vállán kisördög,hogy nyomja neki! B) B) Én is próbáltam már a kisfogyasztás alsó határát kipuhatolni az enyémen, ki is jött 5,8 l/100 km fogyasztás 3x is!!! Igaz ekkor esti országúti forgalom volt és a max megengedett sebességeket mindenhol betartottam. Viszont még az életkedvem is elment ezután. Az éves átlagom pedig 8,2! Hoppá! Pedig nem száguldozok az országúton sem, csak picit a 90 fölött járok (itt jó a fogyasztásom....) és mégis. Viszont az igaz, hogy a mindennapi életben, pont az erős motor miatt, kevesebbet gurulok országúton kamionok, buszok és nagy dobozos autók után, mint amikor 1,4-es Astrám volt. Utálom, ha nem látok az előttem haladó miatt, és csak ezért, lemaradni se szeretek. Szóval ezt a lehetőséget bizony benzinért adják, és ez legalább másfél litert jelent százon nekem éves átlagban. De nem bánom! Ha egyszer eljön az az idő, hogy a nyugdíjamból már nem tudom kifizetni a benzinszámlát, akkor biztosan veszek valami Topolínó félét, amivel nem lehet a kamionokat megelőzni és lemaradok tőlük, de kényszerből.
Alex75 Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Én is próbáltam már a kisfogyasztás alsó határát kipuhatolni az enyémen, ki is jött 5,8 l/100 km fogyasztás 3x is!!! Igaz ekkor esti országúti forgalom volt és a max megengedett sebességeket mindenhol betartottam. Viszont még az életkedvem is elment ezután. Az éves átlagom pedig 8,2! Hoppá! Pedig nem száguldozok az országúton sem, csak picit a 90 fölött járok (itt jó a fogyasztásom....) és mégis. Viszont az igaz, hogy a mindennapi életben, pont az erős motor miatt, kevesebbet gurulok országúton kamionok, buszok és nagy dobozos autók után, mint amikor 1,4-es Astrám volt. Utálom, ha nem látok az előttem haladó miatt, és csak ezért, lemaradni se szeretek. Szóval ezt a lehetőséget bizony benzinért adják, és ez legalább másfél litert jelent százon nekem éves átlagban. De nem bánom! Ha egyszer eljön az az idő, hogy a nyugdíjamból már nem tudom kifizetni a benzinszámlát, akkor biztosan veszek valami Topolínó félét, amivel nem lehet a kamionokat megelőzni és lemaradok tőlük, de kényszerből. Felénk azért nem vészes a közlekedés, főleg a reggeli és az esti órákban, többnyire ekkor közlekedek. A többi pedig felfogás kérdése. A lassabban haladókat hamar átugrálom, egyébként pedig tartom a 90-100-at, nyugisan, zenét hallgatva... Így is lehet. B)
warwolf Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Ezért vettem én is inkább 2L-es Astrát..... B) 7közben spórolok a robogózással.De ha beleülök a ződbe, és nincs velem a család, szeretek haladni. B) Ha velem van, akkor max. 90km/h, és akkor szép is a fogyi.....
Szitamanó Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Mai nap: 16.84l/285km. Ez 5.9l/100km B) . 3 személy, kb. 200km 110-120-szal ( igaz óra szerint, de ugye a nagyobb kerékkel kevesebbet csal :D ). B)
epk947 Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Mai nap: 16.84l/285km. Ez 5.9l/100km B) . 3 személy, kb. 200km 110-120-szal ( igaz óra szerint, de ugye a nagyobb kerékkel kevesebbet csal :D ). B) Az enyém 50-nél is, meg 90-nél is 10-km/órát csal minuszban GPS szerint. Szóval ezzel kalkulálok vezetés közben, meg a trafikoknál!
Szitamanó Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Az enyém 50-nél is, meg 90-nél is 10-km/órát csal minuszban GPS szerint. Szóval ezzel kalkulálok vezetés közben, meg a trafikoknál! Én is kb. így számolok. 90-es táblánál 100-110, 110-esnél meg 120-130. Városban 50-60. Lehet arrébb kellene tenni a mutatót... Bár ki tudok vonni 10-et fejben is B) .
powerup Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 619km-39,99L=6.46 L/100km Sopron és Győr között, kevés várossal,amúgy 90-110 között. B)
Alex75 Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Az enyém 50-nél is, meg 90-nél is 10-km/órát csal minuszban GPS szerint. Szóval ezzel kalkulálok vezetés közben, meg a trafikoknál! Érdekes, korábban azt hittem, hogy százalékos arányban csalnak az órák. Múltkor én is megnéztem gps-sel, 30-nál ugyanúgy 10km/h-t csal, mint 160-nál. Hogy ez mitől lehet??? B)
opel16v Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Végkitérés közelében mindig kevesebbet csalnak az ilyen műszerek (hasonlóan mint a deprez).
warwolf Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Kicsit kísérleteztem a géppel ill. a BC-vel.Ha stabilan tudnám tartani hosszútávon a 70km/h-t, 6L alatt enne a gép....... B) Megakistökömet...... B) :D
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Kicsit kísérleteztem a géppel ill. a BC-vel.Ha stabilan tudnám tartani hosszútávon a 70km/h-t, 6L alatt enne a gép....... B) Megakistökömet...... B) :D Azt a tempót még én sem bírnám! ;)
egyhapsi Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Ezt számolja ki valaki. Full tele tank után, 449 km megtétele után ennyi maradt a tankban. Kép a kilóméterórámról
Tápiószecső Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Ezt számolja ki valaki. Full tele tank után, 449 km megtétele után ennyi maradt a tankban. Kép a kilóméterórámról Majd nézd meg az alján mennyi lesz. Nekem is volt már, hogy 400 felett volt amikor a közepét elhagyta, és mégis kifogyott 650 körül. De neked kell ismerned az órád mennyi szokott lenni ilyen mutatóállásnál.
warwolf Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Majd nézd meg az alján mennyi lesz. Nekem is volt már, hogy 400 felett volt amikor a közepét elhagyta, és mégis kifogyott 650 körül. De neked kell ismerned az órád mennyi szokott lenni ilyen mutatóállásnál. Jaja.Csalós tud lenni......... B)
Lacee Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 nekem egész könnyen megy a 8-as átlag a gsi-vel... vegyesben... más kérdés hogy olyan állapotú motort/autót szinte lehetetlen kifogni ami ezt produkálja... nekem szerencsém volt...
gergolabs Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Ezt számolja ki valaki. Full tele tank után, 449 km megtétele után ennyi maradt a tankban. Kép a kilóméterórámról Nincs ebben semmi extra. Ugye dízel autó révén simán lehet a fogyasztás 5.56L/100km.
digislaci Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Ezt számolja ki valaki. Full tele tank után, 449 km megtétele után ennyi maradt a tankban. Kép a kilóméterórámról Sziasztok Ez nem szokatlan:)Nekem ha fullra tankolom 500 km-ig elmegy,utána áll így a mutató.Persze utána gyorsabban megy visszafelé. Az enyém TD opel motoros.A legjobb benn a fogyasztása.Már rég eladtam volna ha nem tudnám hoyg 6 liter körül megáll,úgy hogy kb 200 kg súllyal közlekedek állandóan. Amíg van fusiba gázolaj nem is adom el:)
Alex75 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 770km után tankoltam 46,25L üzemanyagot (28,25l 95-ös, ill, 18L E85), így kereken 6,00L/100km-re jött ki a fogyasztás 60:40 95:E85-ból. 16,77Ft/km... Ez kb. dizlinek felel meg, nem igaz? B)
Recommended Posts