Opi Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Tehát jó. Erről is sokat lehet hallani valaki áldja, valaki szerint nulla Köszike :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Hali! Hogy a francba megy nektek ennyire a dízel astra? Nekem 140-ig megy aztán csak lassan gyorsul max 152-ig de szerintem az óra is csal mint minden opelban tehát valójában nem is annyi. De hogy 170-el menjen az nem semmi. ja opel motornál lehet a turbón állítani?? (kisturbós) pár kép az alapgépről http://kep.tar.hu/dzsolo/50073781#2 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Azért a taxis tempó meg a saját hajtós tempók között van némi különbség. :wink: mire gondolsz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Na meghajtottam kicsit a gépjárművet, mentem tegnap 550km-ert egyhuzamban, ennek fele ótópálya, 140es tempó (ezzel az öreg járgánnyal az már sok :lol:, főleg a tegnapi nagy szélben), meg volt benne kb 100km Bp-n araszolgatás, mindezt 33L benyával. Azt hittem többet benyel majd, de így elég korrekt. Asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buckó Imre Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Szerintem ez a fogyasztás nagyon korekt, főleg ha szelet is hozzá vesszük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Hali! Hogy a francba megy nektek ennyire a dízel astra? Nekem 140-ig megy aztán csak lassan gyorsul max 152-ig de szerintem az óra is csal mint minden opelban tehát valójában nem is annyi. De hogy 170-el menjen az nem semmi. ja opel motornál lehet a turbón állítani?? (kisturbós) pár kép az alapgépről http://kep.tar.hu/dzsolo/50073781#2 :oops: Azért Nekem is türelem kellett a 172km/h-hoz 8) A viz is megindult felfelé :? itt láthatod Szerintem a turbón nem lehet állítani ... legalább is Én nem tudom, hogy lehet-e :lol: De szeritnem ezt már a Diesel topicban vitassuk meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Szerintem ez a fogyasztás nagyon korekt, főleg ha szelet is hozzá vesszük Szerintem se rossz :lol: Annyiban "hazudtam", hogy azért persze nem végig 140 volt odavissza az ótópályán (siófok-bp, bp-siófok), bár odafele 130-140 megvolt, de visszafele inkább csak 110-120 környékén. De így sem rossz, azt hittem több lesz, még nemmentem ennyit egyhuzamba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Sziasztok '92 1,6i C16NZ 6,1L/100 Km 622 Km 38L Ebből 100Km Budapesten belül. Remélem ez marad még sokáig. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a városim télen 9 L is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 5.6L ebből 30km város 300km kint ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 5.6L ebből 30km város 300km kint ... Boldog ember vagy, most tele a tartályod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Boldog ember vagy, most tele a tartályod :( Ma 120km-re belement 5.8 liter = 4.83' L /100km ;) Igaz max 90-95km/h és csak kint ...és tojás a gázpedál alatt ... :lol: :lol: E hónapbani 3e km megint megvolt ... Így folytatom 2.5 havonta olajcsere .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hali! Nem tud valaki egy jó megoldást arra, hogy tudnám egyszerűen leszívni a benzint a kocsiból? Már próbálkoztam azzal, hogy a kocsi alá bújok (mert sajnos nincs aknám), és kézzel nyomkodtam a tankba vezető csövet, hogy beletaláljon a lyukba a lezsívó cső, de ez 2 emberes, és a másiknak közben tolnia kell a csövet, amúgy meg elég sz*r munka, mert elég szűk a hely és koszos is leszek. Idegtépő, de legalább működik! Azt is hallottam, hogy vegyem ki a szivattyút, és onnan próbáljam meg leengedni, de ettől a megoldástól félek, mert ha megsérül a szivattyú, akkor az komoly összeg. Ja, azzal is próbálkoztam, hogy lejtőre állok, és hátha hátra folyik a csőbe a benzin, de nem! Már melegítettem a leszívó csőnek is a végét, hogy már remegett, mint a kocsonya, hogy könnyebben beletaláljon a tankba, de ez sem ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 E hónapbani 3e km megint megvolt ... Így folytatom 2.5 havonta olajcsere .... Akkor neked kellene lenni a hivatalos motorolaj-tesztelőnknek! :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Akkor neked kellene lenni a hivatalos motorolaj-tesztelőnknek! :( :wink: :lol: :lol: :lol: Aszem most kiprobalom a Q8-at :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július16, 2005 Megoszt Elküldve Július16, 2005 Megint 4.8L / 100km ... Ez alá nem megy :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Megint 4.8L / 100km ... Ez alá nem megy :wink: Az nem rossz! Hogyan méred le, hogy pontosan mennyit tankolsz (töltesz bele :roll: )? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Az nem rossz! Hogyan méred le, hogy pontosan mennyit tankolsz (töltesz bele :roll: )? :wink: Feltolod csurig,aztán 100km után rátöltesz és már látod is mennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Feltolod csurig,aztán 100km után rátöltesz és már látod is mennyi! És hogyan töltöd fel csurig? Nem látsz bele a tankba. Kattanásig tölteni meg nem hiteles, eleve minden kúton máshol kattan, plusz függ a hőmérséklettől is, stb. Nálam volt olyan, h kattanás után még 7(!)L benga belement. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tyutyo Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Én úgy szoktam mérni, hogy teletankolom kattanásig elmegyek 700 km-t és ugyanazon a kúton tele töltöm . Ha csak 100 km-t mész és úgy tankolsz az nemjó. Én 1x 8,5 litert mértem az meg nem lehet igaz hogy ennyit fogyasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Johnny! És azt hogyan csinálod, hogy pont 100km-t mész? Elmész a kúttól 50-et és visszafordulsz? :roll: :wink: Ui.: Bocs, látom te kannás verzióról írsz. Igy könnyebb, csak vinni kell a kannát! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Egyébként, szerintem kúton lehet csordultig tölteni ugyanúgy, csak sokat kell tökölni vele. Kannából egy kicsit nehezebb, mert ott nehéz megállapítani, hogy mennyit töltöttél ki a kannából, illetve még mennyi van benne! Így sokkal pontatlanabb, mint kúton. tyutyo! A 700km nem mindenkinél kivitelezhető ám! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Az nem rossz! Hogyan méred le, hogy pontosan mennyit tankolsz (töltesz bele :roll: )? :wink: Teletankolom kannabol itthon, elmegyek 1xx km-t majd megint teletankolok (olyan kannam van amin a litertek fel vannak tuntetve) ... Pl. ha 180km-t mentem és belemegy 8.5 L akkor a 8.5L/180km*100 = 4.72 L/100km :( Érted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Egyébként, szerintem kúton lehet csordultig tölteni ugyanúgy, csak sokat kell tökölni vele. Kannából egy kicsit nehezebb, mert ott nehéz megállapítani, hogy mennyit töltöttél ki a kannából, illetve még mennyi van benne! Így sokkal pontatlanabb, mint kúton. tyutyo! A 700km nem mindenkinél kivitelezhető ám! :lol: Vegyel 20L-es kannát amin literenként van a jelölés az talán nem csal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Vegyel 20L-es kannát amin literenként van a jelölés az talán nem csal :( Dehogy veszek! Éppen elég a 10 literesból töltögetni! Amíg fél tank anyaggal elmegyek kb 500km-t, addig nem nagyon érdekel a pontos fogyasztás! (kb: JÓ!) 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Dehogy veszek! Éppen elég a 10 literesból töltögetni! Amíg fél tank anyaggal elmegyek kb 500km-t, addig nem nagyon érdekel a pontos fogyasztás! (kb: JÓ!) 8) :wink: Én 50L-ből töltöm át 20L-be :lol: Most jöttem Pécsről de most nem nézem meg a fogyit .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts