epk947 Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Bocs, lemaradt. X14NZ az autó. Hosszútávon 6 alatt ki lehet hozni. A rekord 5,2L pályán 120 körül. De ezt egyszer sikerült csak elérni. Lehet valami szuper üzemanyagot kaptam véletlen akkor. Ha az aláírásodba beteszed, nem kell kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Van valami ötletetek, hogy milyen fogyasztást mérő kütyüt lehetne utólagosan beszerelni? Lényeg, hogy mutassa, hogy adott kilóméter megtétele hány liter benzinből jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Bc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Bc? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Én is a BC-re gondoltam elsőre. Utólagosan beszerelhető az F Astrába? Meg kb. mennyi lenne ennek a költsége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 sziasztok nekem 1.7td isuzu a csucsom 4.1666 liter, egyebkent varosban kulvarosban vegyes hasznalat mellett 5.2 literre jovok ki omw dragabbik uzemanyagbol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Én is a BC-re gondoltam elsőre. Utólagosan beszerelhető az F Astrába? Meg kb. mennyi lenne ennek a költsége? A bc topic véletlenül pont errōl szól :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 550 km-re 42 liter szeszkó fogyott... 7,63... nem is olyan rossz... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Júniusi átlagra 7,47 jött ki, amiben több mint 1000 km autópályázás is volt, GPS szerint végig 135 - 140-nel . (Csekk nem jött :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 5.7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 9,5 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 9,5 :D 9 az XE-vel, és 5 a classiccal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Mostanában csak kb 500km-ig jutok egy teletankkal. Most már lassan tényleg oda kell b*ni ennek a motornak, hogy bejáratódjon végre. Na meg a 205-ös gumi sem épp a fogyasztáscsökkentés eszköze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Mostanában csak kb 500km-ig jutok egy teletankkal. Most már lassan tényleg oda kell b*ni ennek a motornak, hogy bejáratódjon végre. Na meg a 205-ös gumi sem épp a fogyasztáscsökkentés eszköze. :) Csütörtökön megtanítom járni, ha szeretnéd :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Csütörtökön megtanítom járni, ha szeretnéd :D :lol: Most 8,2 lett vegyesben, részben klímával. Taníthatsz neki egy kört, ha akarsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hegeduszsolt Elküldve Augusztus8, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2013 Sziasztok.Az a kérdésem hogy ezek a "Chiptuning" dolgok,hogy átírják a számítógépet a kocsiban és jobban megy de kevesebbet fogyaszt ez mennyire átverés?Nem értek hozzá ezért kérdezem tőletek.Érdemes belevágni, mert nekem egy C14NZ karavánom van és nagyon nem megy de viszont viszonylag sokat fogyaszt (8-9L). A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Augusztus8, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2013 Nem átverés, csak éppen csodát nem lehet várni tőle. A teljesítményed nem lesz számottevő, a fogyasztásodnál meg más a probléma. Jobban jársz egy SE befecskendezéssel... Az legalább növeli a lóerőket, és nem változik számottevően a fogyid... 2 liternél számít a chip. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Annyi kérdésem lenne, hogy mennyire befolyásolja a fogyasztást a fűtéskapcsoló a különböző fokozatokban? Mert hallottam, hogy nagyban növeli a fogyasztást! Ti mit gondoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Annyi kérdésem lenne, hogy mennyire befolyásolja a fogyasztást a fűtéskapcsoló a különböző fokozatokban? Mert hallottam, hogy nagyban növeli a fogyasztást! Ti mit gondoltok? A fűtéskapcsoló... :blink: Esetleg ha van a fűtéskapcsoló mellett egy AC feliratú gombocska, amit folyamatosan használnak, egy olyan autóban ami csak városban, és lehetőleg 5km-enként pihentetve közlekedik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Most értünk nemrég vissza Horvátországból. Az autó jól bírta a 120-130-140 es tempót. Autópályán a fogyasztás átlagban 6,2 L/100 km re jött ki, Shell V power üzemanyaggal. A kinti üzemanyaggal jobban ment az autó, és kicsivel kevesebbet fogyasztott, ezen azért meglepődtem. Pontos adatom nincs, de visszafele kb 6L/100km lehetett a fogyasztás 80% autópálya használatával. (X14NZ vel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Most értünk nemrég vissza Horvátországból. Az autó jól bírta a 120-130-140 es tempót. Autópályán a fogyasztás átlagban 6,2 L/100 km re jött ki, Shell V power üzemanyaggal. A kinti üzemanyaggal jobban ment az autó, és kicsivel kevesebbet fogyasztott, ezen azért meglepődtem. Pontos adatom nincs, de visszafele kb 6L/100km lehetett a fogyasztás 80% autópálya használatával. (X14NZ vel) :D Horvátországot én is kb 6 literes fogyasztással jártam meg, de pontosabban 7,5 liter volt a fogyasztás! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Van vkinek tapasztalata a C16NZ vs C16SE fogyasztása tekintetében? Most vonatkozatssunk el attól, hogy nincs 2 egyforma motor, meg láb, meg ilyesmi. Most nem "netto" fogyiadatra vagyok kiváncsi, hanem aki mind2vel járt vagy jár (na lehet hogy csak wookie maradt). Mert ugye vmivel korszerűbb a SE azt gondolnám kevesebbet eszik, csak a 100ló miatt lehet kinyomja az ember a szemét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Astra F Caraván C16NZ Club...380 Km ---->48 Lityó...városbann..na ez igen..és nem kapjuk a baját.. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Astra F Caraván C16NZ Club...380 Km ---->48 Lityó...városbann..na ez igen..és nem kapjuk a baját.. :-( az ~12l/100km kicsit sok, nem? nagyon meg volt pakolva? nekem7-8 körül van, igaz nem karaván és javarészt egyedül megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Rengeteg...semmi extrém körűlménynek nincs kitéve..hibakód nincs..gyertyák szépek..fűtés van(termosztát)..cseréltünk map szenzort,injektor fejet,komplett agyat(comp.),benya nyomás szabályzót mert könnyezett.Üzemmelegenn nagy fékezésnél a motor leáll.Annyi még hogy a benya nyomás 1.2 mert a 0.8-nál áll le a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts