zsemlevonal Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Elmentem tankolni, amikor is felvillant a lámpa, hogy éhes és 42,5 L ment bele, 614km ment el ez olyan 6.9 L-es fogyasztás /100km. Az érdekesség az, hogy ez volt a kocsiba a 3. tankolásom (mivel nem rég vettem), és legelőször 19Literrel elment 390 km-ert , ami 4.8L /100km (hú de örültem :) ) A motor melegszik rendesen, azt mondta több szerelő is,hogy szép a hangja, nincs ezzel gond Ajánlották ezt a tisztító folyadékot öntsek bele a tankba, állítólag sokat segít, mi a véleményetek róla? Az isuzu motornak lehet állítani az adagolóján? vagy nem érdemes azzal foglalkozni? Vagy valami tipp mi lehet a gond? vagy csak a tél? Használj spurit nekem 4.5l a fogyasztása elözéseknél , emelkedön érzem erösseb a motor mint ellöte volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi111 Elküldve Március12, 2013 Megoszt Elküldve Március12, 2013 Hello Mindenkinek! Az lmúlt 2 napban lettem figyelmes egy jelenségre... Eddig kb 600-620km-t mentem el 1 tele tank benzinnel. Fél tank állásnál arányosan 300 km körül volt a nap számlálóm. Most elmentem vele 470km-t és még pont a fele állást jelzi a mutató. Annak nem hiszem hogy lehet köze hozzá, hogy AC pumpa csere volt a hétvégén, inkább gyanakszok valami műszeres problémára vagy a szintjelzőre a tanknál. Lehetséges az hogy az AC cseréjkor megbabrálhattam valamit a szintjelző körül? Vagy hirtelen ennyire takarékos lettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március12, 2013 Megoszt Elküldve Március12, 2013 Hello Mindenkinek! Az lmúlt 2 napban lettem figyelmes egy jelenségre... Eddig kb 600-620km-t mentem el 1 tele tank benzinnel. Fél tank állásnál arányosan 300 km körül volt a nap számlálóm. Most elmentem vele 470km-t és még pont a fele állást jelzi a mutató. Annak nem hiszem hogy lehet köze hozzá, hogy AC pumpa csere volt a hétvégén, inkább gyanakszok valami műszeres problémára vagy a szintjelzőre a tanknál. Lehetséges az hogy az AC cseréjkor megbabrálhattam valamit a szintjelző körül? Vagy hirtelen ennyire takarékos lettem :D Menj meg egy 50km-et es le fog zuhanni a szintjelzod... Ha sokat tankoltak bele fel szint alatt, akkor hajlamos kontaktosra kopni a szint erzekelo. Igy sokaig sokat mutat, majd egyszer csak mintha eltunne a benzin a rendszerbol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Hi Szerintetek alapjárati 0.9L/h (BC szerint) fogyasztás az normális? mert kicsit mintha magas lenne az alapjárati fordulatszámom 900 körül van melegen is és az a határ felső része néha melegen próbálja lejjebb vinni, de akkor elkezd fuldokolni és megemeli vissza 900 körülire tudom állítani nem lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Hi Szerintetek alapjárati 0.9L/h (BC szerint) fogyasztás az normális? mert kicsit mintha magas lenne az alapjárati fordulatszámom 900 körül van melegen is és az a határ felső része néha melegen próbálja lejjebb vinni, de akkor elkezd fuldokolni és megemeli vissza 900 körülire tudom állítani nem lehet Sztem ilyen hidegben nem kell törődni vele. Nyáron nekem általában 0,8-ra áll be, de néha 0,7-re is lemegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Az teljesen jó. ;) Ezeknél a motoroknál úgy tudtak normális kipufogógáz értékeket tartani, hogy emelték az alapjáratot. SE-nél még a 980 is normális. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Hi Szerintetek alapjárati 0.9L/h (BC szerint) fogyasztás az normális? mert kicsit mintha magas lenne az alapjárati fordulatszámom 900 körül van melegen is és az a határ felső része néha melegen próbálja lejjebb vinni, de akkor elkezd fuldokolni és megemeli vissza 900 körülire tudom állítani nem lehet Az tokeletes. Nekem meg mindig 1.2-1.3... Es meg mindig nem tudom az okat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 2000 cm^3 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 2000 cm^3 :D Másnak is ugyanannyi, csak nekem ilyen magas vmiért... Lambda cserével sikerült le húznom 1.4ről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Amíg annyit fogyaszt amit írtál, addig ez nem érdekes szerintem. ;) Mivel ez fogyasztásjel és az ECU-tól jön, még azt lehetne cserélni próbára, esetleg injektorokat. :icon1: Én biztos nem bántanám amíg ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Amíg annyit fogyaszt amit írtál, addig ez nem érdekes szerintem. ;) Mivel ez fogyasztásjel és az ECU-tól jön, még azt lehetne cserélni próbára, esetleg injektorokat. :icon1: Én biztos nem bántanám amíg ilyen. :D Ez vigasztal engem is :) Mondjuk légtömegmérőn filóztam még... (vagy mennyiség... mindig keverem... lapátos :) ) Mert ugye Vekiből van az egész, és a légszűrőház a szűrőig le van vágva, hogy beférjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Az tokeletes. Nekem meg mindig 1.2-1.3... Es meg mindig nem tudom az okat... Nálam 7 éve 1,3 az alapjárati fogyasztás, nyugi. Minden eredeti gyári. Ha nagyon nagy meleg van, néha benéz az 1,2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi91 Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 szasiztok! egy 15ös 195/50es gumival mennyire nőhet meg a e.4 astra fogyasztása? 1-2 liter? 2ezres fordulatnál váltok álltalában és városban hajtok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 szasiztok! egy 15ös 195/50es gumival mennyire nőhet meg a e.4 astra fogyasztása? 1-2 liter? 2ezres fordulatnál váltok álltalában és városban hajtok... Mongyuk fél liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Mongyuk fél liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Mongyuk fél liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 szasiztok! egy 15ös 195/50es gumival mennyire nőhet meg a e.4 astra fogyasztása? 1-2 liter? 2ezres fordulatnál váltok álltalában és városban hajtok... Beb.szna :D Ha nem méred rendszeresen, ugyan annál a kútfőnél tankolva, görcsösen ugyan arra a használatra ráhülyülve, akkor nagyjából észre se veszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Beb.szna :D Ha nem méred rendszeresen, ugyan annál a kútfőnél tankolva, görcsösen ugyan arra a használatra ráhülyülve, akkor nagyjából észre se veszed. Ez vonatkozik bármire, nem csak a gumi méretére. Ha nem méred, nem tudod mennyi az annyi. Szerintem vagyunk annyian az itt fórumozók közül, hogy egy kezemen meg tudom számolni, akik tudják, hogy mennyi a fogyasztásuk pontosan. A többinek csak a szája jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani mennyi benzin van még a tankban ha pirosba ér a benyamutató? nem fordulatszámmérős, szóval nem villan ki semmi:/ de jó lenne tudni.. előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani mennyi benzin van még a tankban ha pirosba ér a benyamutató? nem fordulatszámmérős, szóval nem villan ki semmi:/ de jó lenne tudni.. előre is köszönöm! 8-10 littyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 köszi:D az nagyon soknak tűnik:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 mondjuk nem mérem a fogyit mostanában, hanem általában mivel szinte csak városba megyek 10litert szoktam tankolni megyek kb 130kmt kb és újra tankolok 10 litert.. de mikor a pöcök tartja már csak(porzik) és tankolok 10 ltert akkor jóval a piros felett van.. ilyen összevissza mutat ez?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 mondjuk nem mérem a fogyit mostanában, hanem általában mivel szinte csak városba megyek 10litert szoktam tankolni megyek kb 130kmt kb és újra tankolok 10 litert.. de mikor a pöcök tartja már csak(porzik) és tankolok 10 ltert akkor jóval a piros felett van.. ilyen összevissza mutat ez? :D Jaja. Nálam amikor a felénél van a mutató akkor fogyott kb 10 liter. Most már lassan nálam is csak a pöcök tartja a mutatót, de km-ből visszaszámolva még 150-200 km-re elegendő üzemanyagom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Nekem is rettentően csal. Teletankoltam és csak a 25 és az utána lévő vonás közé ment a mutató. Mentem vele 420km-t közbe még 8l rátankoltam és akkor már a piros felett volt egy picivel csak... aztán kapott 25l pedig kiakartam járni h megnézzem mennyit csal a mutató mert csak nem eszik ennyit hiába hideg meg város.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy x16szr motorral szerelt F Asra sedan mennyit fogyaszt kb vegyesbe és városi rövidtávval (kb8km) klímával. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts