zoli083 Elküldve Október18, 2012 Megoszt Elküldve Október18, 2012 Nos,mai eredményem:Üzemmeleg motornál leállítva azt,széthúztam a vezetéket,és 9 km-ren keresztül 90-nel hazáig jöttem.Eredmény:hiba jelzés nincs,viszont jobban reagál a kocsi gázadásra,és alapjáratra is azonnal visszamegy,ami eddig tartott kb 3-4 másodpercig. :confused: Nos,nem tudom,hogy mi történt,de az eredményem a következő:8 liter benzin 126 km-re.Ez 100km-re számolva 6,3 liter méghozzá vegyes fogyasztással.Hozzá sem lett még nyúlva semmihez sem,úgyhogy nem tudom,hogy mi történhetett ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 Nos,nem tudom,hogy mi történt,de az eredményem a következő:8 liter benzin 126 km-re.Ez 100km-re számolva 6,3 liter méghozzá vegyes fogyasztással.Hozzá sem lett még nyúlva semmihez sem,úgyhogy nem tudom,hogy mi történhetett ... Megijedt a szerelőtől és inkább jól viselkedik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 Nos,mai eredményem:Üzemmeleg motornál leállítva azt,széthúztam a vezetéket,és 9 km-ren keresztül 90-nel hazáig jöttem.Eredmény:hiba jelzés nincs,viszont jobban reagál a kocsi gázadásra,és alapjáratra is azonnal visszamegy,ami eddig tartott kb 3-4 másodpercig. :confused: A szondának a vezetékét húztad szét?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 A szondának a vezetékét húztad szét?? Igen,a szondának a vezetékét húztam szét.Most változó a fogyasztásom,6-7 liter között.Ez rövid táv,hosszú táv,hidegen,melegen,forgalomban,tehát vegyes fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 7 literes fogyim lett... :blink: a vezetési stílusomat a kocsi terhelését és a terepviszonyokat nézve ez nagyon meglepő.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Tegnap tankoltam. 168Km-re tankoltam 13.4L-t. 7.9 literes fogyasztás.Csak város. X16XEL Nem sok kicsit ez a fogyasztás szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Tegnap tankoltam. 168Km-re tankoltam 13.4L-t. 7.9 literes fogyasztás.Csak város. Nem sok kicsit ez a fogyasztás szerintetek? Csak város...annyira nem...én most pályáztam egy nagyot, nem mértem fogyit, de meglepően kevés fogyott "szemre" csak a mutatót nézve, meg merem kockáztatni hogy talán elértem a 6 literes álomhatárt...tuti valami gond van a kocsival.. :D Nagy átlagban 120-al mentem, de volt egy "eldurrant az agyam" padlózás olyan 100kilóméteren keresztül 140-felett amíg bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Csak város...annyira nem...én most pályáztam egy nagyot, nem mértem fogyit, de meglepően kevés fogyott "szemre" csak a mutatót nézve, meg merem kockáztatni hogy talán elértem a 6 literes álomhatárt...tuti valami gond van a kocsival.. :D Nagy átlagban 120-al mentem, de volt egy "eldurrant az agyam" padlózás olyan 100kilóméteren keresztül 140-felett amíg bírta. Tud ha akar a kocsi. :D Mondjuk ahhoz képest,hogy csillag garázsban áll és rövid távokat megyek vele ahhoz képest lehet nem sok.Meg ugye itt vannak a hidegebb idők is.Hol szoktál tankolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Tegnap tankoltam. 168Km-re tankoltam 13.4L-t. 7.9 literes fogyasztás.Csak város. Nem sok kicsit ez a fogyasztás szerintetek? Teljesen jó csak városban ekkora motorral,nekem fele-fele város és hosszútáv mostanság 7-7,2 1.6 8V motorral Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Csak város...annyira nem...én most pályáztam egy nagyot, nem mértem fogyit, de meglepően kevés fogyott "szemre" csak a mutatót nézve, meg merem kockáztatni hogy talán elértem a 6 literes álomhatárt...tuti valami gond van a kocsival.. :D Nagy átlagban 120-al mentem, de volt egy "eldurrant az agyam" padlózás olyan 100kilóméteren keresztül 140-felett amíg bírta. 6l fogyi 140 felett ugye ezt Te sem hiszed el? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Teljesen jó csak városban ekkora motorral,nekem fele-fele város és hosszútáv mostanság 7-7,2 1.6 8V motorral Akkor jó.Tied is azért eszik ennyit mert már hüvösebb az idő gondolom. Nyáron azért kevesebbet eszik gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 6l fogyi 140 felett ugye ezt Te sem hiszed el? <_< Már megcsináltam, nem is egyszer. Igaz nekem sokkal hosszabb váltóval van szerelve az 1.6 8V. :) Horvátországi út 5,2-be állt meg pl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Nekem stabil 9.0 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Nekem stabil 9.0 :D Mindig tudtam, hogy klasszikot nem szabad venni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Mindig tudtam, hogy klasszikot nem szabad venni. :D Csak azért eszik sokat, mert rücskös a zártakaró a csomiajtón, és nagy a légellenállása. Majd viszem rá a fényezettet, és csak úgy elbújik majd a levegő alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Nem a klasszik, raadasul azon fenyezett fekete cuccok vannak hatul :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 De a 9 akkor is sok, nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 De a 9 akkor is sok, nem? :huh: David jott mogottem a minap...sztem nem sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 David jott mogottem a minap...sztem nem sok :D Miről beszélsz? Simán tartottam a dízellel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 6l fogyi 140 felett ugye ezt Te sem hiszed el? <_< Kicsi virágszálam ,800kilómétert mentem tegnap, és előtte autópályán, ebből 100Km volt padlózás a többi 90-120-as tempó.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Akkor jó.Tied is azért eszik ennyit mert már hüvösebb az idő gondolom. Nyáron azért kevesebbet eszik gondolom. Attól függ mennyi a városi út,hosszún 90-100km/h 6-6.5l között ennél kevesebb sose volt De ennél kevesebbet még 1 autómból se tudtam kihozni(1.4 1.6) pedig nem hajtok Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Ma tettünk a nejemmel egy kis "szépidős, nyugdíjas" kört 160 dimbes - dombos kilométeren át Etyek - Alcsútdoboz - Bajót - Esztergom és vissza (másfelé) útvonalon, és nem akartam hinni a szememnek! BC szerint (ami nálam nagyon megbízhatóan hozza a papíron számolt értékeket) 6,4 literes átlagfogyi jött ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 itt vannak a hűvösebb idők: 12l-el 160km,fele város fele országút 7,5l elkezdtem használni a spurit 1 hónapja Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 itt vannak a hűvösebb idők: 12l-el 160km,fele város fele országút 7,5l elkezdtem használni a spurit 1 hónapja én most akarok venni spurit. eddig milyen tapasztalatod van róla? vettél észre vmilyen változást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Összeadásból kijött végeredmény: 762km --> 67liter shell euro 95. Ez 8,79l/100km A megtett kilométer 70%-a 2-3kilóméteres rövidtáv és város. Volt nemrég egy kis problémám !!!úgyhiszem!!! a lambda szondámmal, de aztán kis pörgetés után eltűnt. Ez így reális ebben az időben ilyen feltételekkel nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts