epk947 Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Hát akkor passzolom.....cserélem a szondát meg a katalizátoron is gondolkodom...mondjuk az tény, hogy pörgetem ha kell ha nem.... A kis Astrámat én pörgettem mint a bolond, mert csak úgy haladt. Az is igaz, hogy egyszer amikor 180 ezer után lambada szondát kellett cserélni benne (az 1,4-esben), utána úgy meglódult a kis vas, hogy csak néztem ki a fejemből! Kb. 10 km/órával több lett a végsebessége, de a fogyasztás is megugrott kb. 3 - 4 decivel. Azért ebben a tegnapi kis kirándulásban is volt 2 - 3 eset amikor tiltásig forgattam.... Országút, ballagunk (a nejemmel voltam) 90 - 100 között, amikor rámesik egy toyottta vagy 150-el. Megelőzni nem tudott a forgalom miatt. Csak, hogy ne akadályozzam a haladásban, vissza, 3, - 4, -5 és eltűnt a visszapillantómban. :D Ugyanez megismétlődött egy "alig bmw" vel is ( 10 éves szakadék 1,6-os) kopasz napszemüveges gyerekkel fekvő helyzetben vezetve... Azután már nem próbálkoztak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrApi Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Kis segítség kellene egy alkatrész beazonosítása miatt. A motortérben van és csöpög belőle a benzin. Kicsi hengeres valami kb.:2cm vastag, fém és mind a két felére csatlakozi a benzin cső. A kocsi egy 1,6 Astra Caravan 100LE. Képet hogyan tudok beileszteni? http://kepfeltoltes.hu/120724/IMGP2814_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A kerek fém foltos valamiről lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mr.Yamaha Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 sziasztok. épp autó vásárlás előtt állok és a kiszemeltem egy 1992.10. havi Astra GSI 2,0 16v 150 lóerős. mik ahibái és mire kell odafigyelni vásárláskor? miket kell megnézni? és a fogyasztására is kíváncsi lennék hogy mennyi a minimum amire kilehet hozni? válaszotokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 sziasztok. épp autó vásárlás előtt állok és a kiszemeltem egy 1992.10. havi Astra GSI 2,0 16v 150 lóerős. mik ahibái és mire kell odafigyelni vásárláskor? miket kell megnézni? és a fogyasztására is kíváncsi lennék hogy mennyi a minimum amire kilehet hozni? válaszotokat előre is köszönöm. Keress rozsdát, a hátsó kerékjáratnál, a küszöböknél, a padlón és az első toronynál. Állj fel ferdén egy padkára, és figyeld hallasz-e ropogást közben, illetve nyisd ki az ajtót, nagyon nem szabad feszülnie. Ha teheted, intézzétek el hogy hidegen indíthassad be a motort és figyeld ki jön ki hátul. Városban 10 liter, főúton kb 6 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Kis segítség kellene egy alkatrész beazonosítása miatt. A motortérben van és csöpög belőle a benzin. Kicsi hengeres valami kb.:2cm vastag, fém és mind a két felére csatlakozi a benzin cső. A kocsi egy 1,6 Astra Caravan 100LE. Képet hogyan tudok beileszteni? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg A kerek fém foltos valamiről lenne szó. Ez valami kis nyomástároló dob, belül üres egyébként. Egy idő után hajlamos kilyukadni, forrasztottam már ilyet. Nem lehet drága sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Keress rozsdát, a hátsó kerékjáratnál, a küszöböknél, a padlón és az első toronynál. Állj fel ferdén egy padkára, és figyeld hallasz-e ropogást közben, illetve nyisd ki az ajtót, nagyon nem szabad feszülnie. Ha teheted, intézzétek el hogy hidegen indíthassad be a motort és figyeld ki jön ki hátul. Városban 10 liter, főúton kb 6 :) Mert ha férfi akkor jó ha nő akkor nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Mert ha férfi akkor jó ha nő akkor nem? :D Ha az okos fórummotor a hozzászólás szerkesztést nem számolná bele a napi 5-ös limitbe, akkor ki tudtam volna javítani az elírást, de így nem annyira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok! Most voltam vidéken a kocsimmal,mentem 577Km-t ebbe volt autópálya meg autóút is meg egy kicsi város és erre a kilométerre tankoltam 35Litert!Az 6literes fogyasztás!X16XEL motor!Két személy és csomagok! Szerintem ez elég jó fogyasztás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok! Most voltam vidéken a kocsimmal,mentem 577Km-t ebbe volt autópálya meg autóút is meg egy kicsi város és erre a kilométerre tankoltam 35Litert!Az 6literes fogyasztás!X16XEL motor!Két személy és csomagok! Szerintem ez elég jó fogyasztás! Jó bezony! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Most tankoltam: 800km - 46,7L -> 5.83L/100km :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Szeged-Zánka-Siófok-Zánka-Szeged 703km 40.1L 5 emberrel tetőig pakolva csomagokkal 5.7L/100km sose produkáltam még ilyen kis értéket a szekérrel :D elégedett vagyok vele :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Egy kis fogyasztás..Nagyon sok csomaggal és 3 személlyel. Eger/kb.60km indulás és tankolás között, egy 4 nap telt el kb. ilyenkor használtam a verdát reggeli indítássokkal./-Budapest/Fő út, autópálya/ egy kis városnézés kb. 20-30 km utána, irány Zalaegerszeg M7 pálya néha azért túl ment a mutató 170-nél ez kb 430 km vót összesen itt kért 32 liter bennyát ez kb. 7,4 átlag itt teletank irány Graz- részben fő út utána A2 pálya Graz városnézés- következő tankolás Villach itt 22 euróért tankoltam ami olyan 6500 Ft itt ahogy számoltam 6,5! átlag fogyasztás jött ki igaz a pálya nagy részén 100-as korlátozás van. Innen irány Olaszország Grado városa autópályán. Vissza felé is volt egy 100 as temponál fogyasztási rekord kb.6,2. Szerintem ez egy 20 éves 1,8 Astra-tól nem rossz. Összességében azt tudom mondani hogy ahogy számoltam 1880 km 134l benzin ez 7,2 átlag jön ki mindennel együtt úgy, hogy a magyar pályán azért néha nyomni kellet neki illetve Forma 1 idején jöttünk vissza + Olaszban is volt pár helyütt dugó ja és meg se nyekkent a gép..... I Love ASTRA Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Egy kis fogyasztás..Nagyon sok csomaggal és 3 személlyel. Eger/kb.60km indulás és tankolás között, egy 4 nap telt el kb. ilyenkor használtam a verdát reggeli indítássokkal./-Budapest/Fő út, autópálya/ egy kis városnézés kb. 20-30 km utána, irány Zalaegerszeg M7 pálya néha azért túl ment a mutató 170-nél ez kb 430 km vót összesen itt kért 32 liter bennyát ez kb. 7,4 átlag itt teletank irány Graz- részben fő út utána A2 pálya Graz városnézés- következő tankolás Villach itt 22 euróért tankoltam ami olyan 6500 Ft itt ahogy számoltam 6,5! átlag fogyasztás jött ki igaz a pálya nagy részén 100-as korlátozás van. Innen irány Olaszország Grado városa autópályán. Vissza felé is volt egy 100 as temponál fogyasztási rekord kb.6,2. Szerintem ez egy 20 éves 1,8 Astra-tól nem rossz. Összességében azt tudom mondani hogy ahogy számoltam 1880 km 134l benzin ez 7,2 átlag jön ki mindennel együtt úgy, hogy a magyar pályán azért néha nyomni kellet neki illetve Forma 1 idején jöttünk vissza + Olaszban is volt pár helyütt dugó ja és meg se nyekkent a gép..... I Love ASTRA bár nem tartozik szorosan a témához, de ez automata váltós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 bár nem tartozik szorosan a témához, de ez automata váltós? Realis kerdes... Annyira gyakori Mo-n az automata valtos F astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Realis kerdes... Annyira gyakori Mo-n az automata valtos F astra... fikázz agyon na...én 1.8as, csak azzal láttam na akkor mi van? igaz azok CD felszereltségűek voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Ma tankoltam: 835km - 44.88L -> 5.37L/100km :blink: Asszem jót tett neki a szegedi túra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Ma tankoltam: 835km - 44.88L -> 5.37L/100km :blink: Asszem jót tett neki a szegedi túra :blink: Hihetetlen...még pár év és termelni fogja a naftát! :D :D Amúgy nagyon jó fogyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Hihetetlen...még pár év és termelni fogja a naftát! :D :D Amúgy nagyon jó fogyi... orulok ha felevente egyszer tele birom a tankot, nem hogy kb heti szinten.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 fikázz agyon na...én 1.8as, csak azzal láttam na akkor mi van? igaz azok CD felszereltségűek voltak Isten ments hogy automata váltós legyen, automata csak nőknek :evilgrin: az enyém aszem GLS felszereltség. Igaz vezettem autamata váltósat de nem jött be...de ez má más témába való Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 orulok ha felevente egyszer tele birom a tankot, nem hogy kb heti szinten.... Amúgy én is az az ember vagyok akinek nem drágul sose a benzin mindig 5 rongyért tankolok havonta max 2-3 alk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Isten ments hogy automata váltós legyen, automata csak nőknek :evilgrin: az enyém aszem GLS felszereltség. Érdekes, ilyet csak az mond, aki nem vezetett még automatát. Nem pár km-en, hanem hosszabb távon. Jó dolog az nagyon. Nem meggyőzni akarok senkit, de érdekes, mindenki leszólja az automatát, és 90%-uk sosem vezetett olyan autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Ma tankoltam: 835km - 44.88L -> 5.37L/100km :blink: Asszem jót tett neki a szegedi túra :blink: Ma tankoltam: 589 km - 42,73L -> 7,25 L/100km :hiya: Vegyes használat, 10 - 30 km-es etapok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Ma tankoltam: 589 km - 42,73L -> 7,25 L/100km :hiya: Vegyes használat, 10 - 30 km-es etapok... Látod? mert nem voltál Szegeden :D Ott osztották a fogyicsökkentést :D (egyébként tényleg, Jani BC-je is beállt 5.2 körülre NE-vel, jót tett neki is :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 orulok ha felevente egyszer tele birom a tankot, nem hogy kb heti szinten.... Ne csüggedj! Tavaly december óta most tudtam teletankolni a kocsit... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Látod? mert nem voltál Szegeden :D Ott osztották a fogyicsökkentést :D (egyébként tényleg, Jani BC-je is beállt 5.2 körülre NE-vel, jót tett neki is :D ) Nekem 7.7 lett, de legalább nem szüttyögtem... :D Klasszik viszont tudja városban az 5alját... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts