Dáwid Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Üdv mindenkinek! Csak megerősítést akarok kérni h akkor a bioetanol tényleg tisztítja az Üzemanyag rendszert? és hogy 50-50% ban lehet keverni max bármilyen átalakítás nélkÜl is? Egen. Anno céges zafira x16xel, szépen járt 65% kukoricalével is, de mióta föltúrták az árát, már õ is csak idõnlént kap tisztításként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Egen. Anno céges zafira x16xel, szépen járt 65% kukoricalével is, de mióta föltúrták az árát, már õ is csak idõnlént kap tisztításként. És olyankor cseréled a benzinszűrőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 És olyankor cseréled a benzinszűrőt? Amikor elkezdte kapni az etanolt, akkor úgy egy hónap után, kicseréltük a szűrőt, de tök tiszta volt. Megkapta az újat, azóta se volt hozzányúlva. 50:50-nél többet viszont tényleg nem ajánlott adni neki. A zafír is csak nyáron viselte el, viszont miután beállt a kukoricás cuccra, nem volt egyszerű leszoktatni róla :lol: tele lett tankolva tisztán benzinnel, és nem ment, fuldoklott, rángatott, vergődött mint egy kábszeres az elvonón :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június10, 2012 Megoszt Elküldve Június10, 2012 Amikor elkezdte kapni az etanolt, akkor úgy egy hónap után, kicseréltük a szűrőt, de tök tiszta volt. Megkapta az újat, azóta se volt hozzányúlva. 50:50-nél többet viszont tényleg nem ajánlott adni neki. A zafír is csak nyáron viselte el, viszont miután beállt a kukoricás cuccra, nem volt egyszerű leszoktatni róla :lol: tele lett tankolva tisztán benzinnel, és nem ment, fuldoklott, rángatott, vergődött mint egy kábszeres az elvonón :D Nem csoda. Ugyanis a hosszútávú keverékillesztést jól eltolta az etanol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Sziasztok segítségre lenne szükségem!1.4 8 szelepes 98-as F Astrám van a gondom az autópályán nem megy a fogyasztás 8.5-9l alá 120-130-as temponál mindegy hányan ülünk a kocsiba.De volt hogy 503km mentem egy tank benzinnel.Városba van hogy 10l be puszil és kicsit sokallom.Lambdaszondát már cseréltem.Esetleg ha lenne ép kézláb ötletetek meg köszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Sziasztok segítségre lenne szükségem!1.4 8 szelepes 98-as F Astrám van a gondom az autópályán nem megy a fogyasztás 8.5-9l alá 120-130-as temponál mindegy hányan ülünk a kocsiba.De volt hogy 503km mentem egy tank benzinnel.Városba van hogy 10l be puszil és kicsit sokallom.Lambdaszondát már cseréltem.Esetleg ha lenne ép kézláb ötletetek meg köszönném. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1759 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Vákum csőre már gondoltam én is.A jeladók közül is volt már cserélve.700-750km megyek folyamatosan tehát az sincs hogy nem lenne üzem meleg bármi de haza megyek rá nézünk ezekre szerintem.Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyugipolice Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 Nincs 75 Le-s 1.4-es F Astra, vagy 60, 82, vagy 90 Le! Utána jöhet a fogyasztás és az üzemanyagtank. Elvileg 2001-ben már csak Lengyel Astra lehet 1.4-es, az meg 60 pacis! :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 Amikor elkezdte kapni az etanolt, akkor úgy egy hónap után, kicseréltük a szűrőt, de tök tiszta volt. Megkapta az újat, azóta se volt hozzányúlva. 50:50-nél többet viszont tényleg nem ajánlott adni neki. A zafír is csak nyáron viselte el, viszont miután beállt a kukoricás cuccra, nem volt egyszerű leszoktatni róla :lol: tele lett tankolva tisztán benzinnel, és nem ment, fuldoklott, rángatott, vergődött mint egy kábszeres az elvonón :D Baszki, akkor lehet nálam is csak ez a baj? :D kb 500 kilométert mentem 70/30% arányú E85/E95 keverékkel. :D Ahhoz hozzászokhatott a drága ECU-ság. :D Nekem totál kifogyott az üzemanyag hazafele, hoztak tisztán benzint, aztán nagyon nem akart menni a rohadék. :D Motorféknél is berángat, meg ilyenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 Nincs 75 Le-s 1.4-es F Astra, vagy 60, 82, vagy 90 Le! Utána jöhet a fogyasztás és az üzemanyagtank. Elvileg 2001-ben már csak Lengyel Astra lehet 1.4-es, az meg 60 pacis! :icon11: Nagyon köszönöm! Most már többet tudok a témáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Nincs 75 Le-s 1.4-es F Astra, vagy 60, 82, vagy 90 Le! Utána jöhet a fogyasztás és az üzemanyagtank. Elvileg 2001-ben már csak Lengyel Astra lehet 1.4-es, az meg 60 pacis! :icon11: Dehogy nincs, a karbis, 14NV ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Baszki, akkor lehet nálam is csak ez a baj? :D kb 500 kilométert mentem 70/30% arányú E85/E95 keverékkel. :D Ahhoz hozzászokhatott a drága ECU-ság. :D Nekem totál kifogyott az üzemanyag hazafele, hoztak tisztán benzint, aztán nagyon nem akart menni a rohadék. :D Motorféknél is berángat, meg ilyenek. :D simán. A fél tankot ki kellett autózni belõle legalább, mire átállt a tiszta benyára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Ma tankoltam: 813km - 46,38L-> 5.7L/100km :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Ma tankoltam: 813km - 46,38L-> 5.7L/100km :icon10: Ne idegelj má! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Ne idegelj má! :evilgrin: ne aggódj, ha jól néztem 2020-ra (8,8év) Te is eljutsz ehhez a fogyasztáshoz... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Hát Pepe... Bammeg :lol: Tegnap tankoltam Lurdy előtt, és 5.8-ra jöttem ki :D (oké, megvolt pakolva párszor, meg volt egy kis "rendszer koromtalanítás", de akkor is :D ) Viszont szombaton megyek feléd, remélem megint leesik a fogyim a felére azon a környéken :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Hát Pepe... Bammeg :lol: Tegnap tankoltam Lurdy előtt, és 5.8-ra jöttem ki :D (oké, megvolt pakolva párszor, meg volt egy kis "rendszer koromtalanítás", de akkor is :D ) Viszont szombaton megyek feléd, remélem megint leesik a fogyim a felére azon a környéken :D Mikor jössz errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Mikor jössz errefelé? Dél körul indulunk barátosnémmal, meg Errant kollégával fürdeni egyet, ott alszunk, és vasárnap reggel meg húzunk haza. De ebben a hónapban leszünk még tôbbet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 Dél körul indulunk barátosnémmal, meg Errant kollégával fürdeni egyet, ott alszunk, és vasárnap reggel meg húzunk haza. De ebben a hónapban leszünk még tôbbet is :D De jó neked!Szét ásztatod majd megad! :D És hova mentek fürdeni?Helyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 De jó neked!Szét ásztatod majd megad! :D És hova mentek fürdeni?Helyileg? Fogadni mernék, hogy Velencére az Ifi melletti szabadstrandra. :D Ha nem Rovinj-ban lenne az autóm, a horvát tengerparton és nem egy megbízhatatlan kadett kulcsa lenne nálam, csatlakoznék én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 Fogadni mernék, hogy Velencére az Ifi melletti szabadstrandra. :D Ha nem Rovinj-ban lenne az autóm, a horvát tengerparton és nem egy megbízhatatlan kadett kulcsa lenne nálam, csatlakoznék én is. ön nyert :D gyere, ha gõz van legalább szerelünk is egy kicsit :lol: max hazahúzlak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 ön nyert :D gyere, ha gõz van legalább szerelünk is egy kicsit :lol: max hazahúzlak :P Csak a karbit kéne kitakarítani benne. :D Igaz, így legalább alig fogyaszt. :D Vállig kihúzott szívatóval üzemképes, csak meddig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Legutóbbi tankolásom 35l amivel sikerült 500km-t autózni,ennek 70%-a hosszútáv autópálya semmi,30%-a városi forgalom,gyakori klíma használat így 7l(X16SZR)Ja és G Astra Ezzel a motorral az F is ezt tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Legutóbbi tankolásom 35l amivel sikerült 500km-t autózni,ennek 70%-a hosszútáv autópálya semmi,30%-a városi forgalom,gyakori klíma használat így 7l(X16SZR)Ja és G Astra Ezzel a motorral az F is ezt tudja? 5,6 liter a rekordom. Országúton, 0 autópálya. :) Klíma nélkül. Egyébként most ért haza horvátból a kocsim. 600km-t mentek hazajövet és még van benne 20 liter benya... :))) Az 6,5 literes fogyasztás kb. végig autópályán 120-130-cal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 5,6 liter a rekordom. Országúton, 0 autópálya. :) Klíma nélkül. Egyébként most ért haza horvátból a kocsim. 600km-t mentek hazajövet és még van benne 20 liter benya... :))) Az 6,5 literes fogyasztás kb. végig autópályán 120-130-cal. Mondjuk nálam az országút azt jelenti,hogy 40km oda közben 5 falun át majd vissza,tehát nincstúl sok folyamatos egy gáz Amúgy az ilyen távokon 6-6.5l között eszik,a városi kocsikázások nyomják meg sztem 8-8,5l beveri simán klima nélkül is,télen 1l-el többet is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts