Dáwid Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Melyik kúton tudod használni a MOTE kártyát???? Én Agipon szoktam Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Én Agipon szoktam Akkor gondolom csak azon a kúton fogadják el!És hány forint kedvezményt kapsz literenként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Akkor gondolom csak azon a kúton fogadják el!És hány forint kedvezményt kapsz literenként? Azt hiszem, tizet szoktam én kapni. De lehet hogy tizenöt. Nem tudom pontosan. És én is az AGIP- nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Helló! Szerintetek még mi lehet az oka a viszonylag magas fogyasztásmonak? Már jópár dolog ki lett zárva. Volt szerelőnél és beállították a gyújtást gyári értékre, de úgy nem akart menni rendesen az autó. kb 10fok pluszba volt előtte. Azt mondta lehet a hátsó kipufogó dob van tele és azért nem megy. Ettől a fogyasztás változhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Azt hiszem, tizet szoktam én kapni. De lehet hogy tizenöt. Nem tudom pontosan. És én is az AGIP- nál. Régebben 5 forint volt a kedvezmény, mosmár 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Régebben 5 forint volt a kedvezmény, mosmár 10. Minusz 10 forint literenként az azért elég jó!És ez érvényes benzin és dieselre is gondolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Minusz 10 forint literenként az azért elég jó!És ez érvényes benzin és dieselre is gondolom! Pontosan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Régebben 5 forint volt a kedvezmény, mosmár 10. Lehet akkor érdemes lesz utánajárni mi van a kártyámmal január óta. :huh: (igaz tavaly kettőt is kaptam, de most még egyet sem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 ma mentem egybe 200kmet és láss csodát kb 12l ez szép és jó 6l/100km, de a városba mitől lesz 10l? azért ez durva külömbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 ma mentem egybe 200kmet és láss csodát kb 12l ez szép és jó 6l/100km, de a városba mitől lesz 10l? azért ez durva külömbség... 1 tonna az autó, ennyi az oka.. Gyorsításkor 15-20l/100, sebesség tartásakor 3-4l/100 ebből sajnos 10-es átlagok simán kijönnek. Azzal tudsz spórolni ha sugárutakon közlekedsz városban még ha kicsit hosszabb is, és ha csak tartani kell a sebességet akkor ötös, hatvan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 hát ez nem épp jó hir sopronba nem nagyon vannak sugárutak xD inkább kanyargós kis utcák. azért köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 hát ez nem épp jó hir sopronba nem nagyon vannak sugárutak xD inkább kanyargós kis utcák. azért köszi Jaja, ismerem nagyjából Sopront, belvárosban biztosan nem fog 10 liter alá menni a fogyasztásod, kb. csak a 84esen meg a Győri út-Csengery úton tudsz megszakítás nélkül végiggurulni.. Futárkodok Győrben, próbáltam már mindent és 7,4l/100 volt a legjobb városi, de aznap nem is voltam a belvárosban, csak külvárosi részeken és mindez vasárnap.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 hát én épp ez az hogy sokszor használom ezeket. Bár már szinte lehetetlen végigmenni a városon úgy hogy nem kapj lámpát. pl a Győri uton a körházól a tescoig van már 4 lámpa kész vicc talán 1km :D mondjuk az idő nagyon sokat számít ez a meleg ami most van sokat javít, bár az órára nem lehet adni az már cserés lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 hát én épp ez az hogy sokszor használom ezeket. Bár már szinte lehetetlen végigmenni a városon úgy hogy nem kapj lámpát. pl a Győri uton a körházól a tescoig van már 4 lámpa kész vicc talán 1km :D mondjuk az idő nagyon sokat számít ez a meleg ami most van sokat javít, bár az órára nem lehet adni az már cserés lesz Én bármit csinálok nem tudom 6.6.alá vinni a fogyit de 9 liter fölé sem..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Én bármit csinálok nem tudom 6.6.alá vinni a fogyit de 9 liter fölé sem..... :D Ezzel én is így vagyok! :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Nekem 10fölé nem megy városban, akárhogy kínzom. :D Hosszútávon meg 6-7 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Nekem 10fölé nem megy városban, akárhogy kínzom. :D Hosszútávon meg 6-7 :) Gondolom, erre ne írjak semmit. :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Gondolom, erre ne írjak semmit. :evilgrin: :evilgrin: Ne!!!! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 írjak fogyit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 írjak fogyit ? :lol: Van olyan hogy kabbe szmájli???? :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Van olyan hogy kabbe szmájli???? :sneaky: Biztos van, de val'szeg kimoderálják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Az élmény kárpótol azért a +2literért. Ráadásul autó hangja van. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Az élmény kárpótol azért a +2literért. Ráadásul autó hangja van. :D :D Nem tudod mi az az élmény :D amikor az ezres swifttel komoly harcot kell vívni azért, hogy te kanyarodj el elsõnek, az az igazi élmény xD én ha csak közlekedni szeretnék is folyamatosan racsingba vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Tegnap jól megtankoltam a kocsit. Kapott 2 adag E85öt, és egy adag benzint, meg rátöltöttem az injektor-tisztítót. Volt előtte sok autópálya, némi Pest, sok óvoda- fuvar, meg a nejem 29 km * munkába és vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Tegnap jól megtankoltam a kocsit. Kapott 2 adag E85öt, és egy adag benzint, meg rátöltöttem az injektor-tisztítót. Volt előtte sok autópálya, némi Pest, sok óvoda- fuvar, meg a nejem 29 km * munkába és vissza. Kicsit sok a 2/3 szesz nem? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts