Tiu Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Hol lehet hozzájutni? Itt volt, de ahogy nézem levették a listáról. Mondjuk attól még rá lehet kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 NGK NTK szonda van ben, a boltos szerint gyári. a hőfok érzékelő jó lesz kb 10°Cnál 4,4kohm 70°Cnál 410 ohm. Nem biztos hogy ide tartozik, de találtam egy cikket hibakód kiolvasásról műszer nélkül és jó lenne tudni melyik az az A és B pont a csatlakozón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 NGK NTK szonda van ben, a boltos szerint gyári. a hőfok érzékelő jó lesz kb 10°Cnál 4,4kohm 70°Cnál 410 ohm. Nem biztos hogy ide tartozik, de találtam egy cikket hibakód kiolvasásról műszer nélkül és jó lenne tudni melyik az az A és B pont a csatlakozón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 köszi. kipróbáltam és működik. csak most nincs ben semmi hibakód. igy még mindig nem tudom mi lehet a gond. ha esetleg valakinek van ötlete mitől lehet még magas a fogyasztás azt várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 köszi. kipróbáltam és működik. csak most nincs ben semmi hibakód. igy még mindig nem tudom mi lehet a gond. ha esetleg valakinek van ötlete mitől lehet még magas a fogyasztás azt várom. Széthullott aktívszén-szűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Azt meg hol találom és hogy lehet megállapítani hogy jó e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Azt meg hol találom és hogy lehet megállapítani hogy jó e? Jobb első kerék mögött a lemez alatt, vagyis a motortéren kívül. A kerékjárati műanyag doblemezt kell kivenni és úgy tudsz hozzáférni, talán a kereket se árt kivenni hozzá, de nem muszáj. A csövek szoktak eltömődni, érdemes lehet kitakarítani. De hogy kívülről honnan tudni, hogy a szűrő jó-e azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Jobb első kerék mögött a lemez alatt, vagyis a motortéren kívül. A kerékjárati műanyag doblemezt kell kivenni és úgy tudsz hozzáférni, talán a kereket se árt kivenni hozzá, de nem muszáj. A csövek szoktak eltömődni, érdemes lehet kitakarítani. De hogy kívülről honnan tudni, hogy a szűrő jó-e azt nem tudom. Egy lengyel fórumon voltak róla jó képek, belül egy filc szűrő van a tartály alján és tetején, közte van a szén, a szűrő ha elszakad/elporlad akkor a darabkák ki tudnak menni a csöveken. Sajna csak szétvágni lehet a tartályt, máshogy nem lehet kinyitni, de elvileg nem szabadna tudnod kirázni belőle a cuccot, ha a szűrők még jók benne. Majd jön valaki aki megmondja melyik csövön kell tudnod átfújni/szívni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Azt meg hol találom és hogy lehet megállapítani hogy jó e? A képen a jobb első kerék mögött az a henger Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 A képen a jobb első kerék mögött az a henger Ha jól látom ez a saját verdád, hogy szedted ki az ajtó zsanérokat? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Ha jól látom ez a saját verdád, hogy szedted ki az ajtó zsanérokat? Köszi Ez nem az én műhelyemben készült kép, de a verda saját. Szerelő + kalapács a módszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Ha jól látom ez a saját verdád, hogy szedted ki az ajtó zsanérokat? Köszi Alul, a jobb oldalon ott az árulkodó szerszám. Szerintem leflexelte. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb3r70 Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 ma kiszedtem az aktívszén szűrőt és abból nem jött ki semmi, ezek szerint az jó lesz. kezdek tanácstalan lenni. Az üzemanyagszűrőt valamikor kicserélem, mert elég réginek tűnik. bár nem hinném, hogy az bármit is befolyásola fogasztáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 ma kiszedtem az aktívszén szűrőt és abból nem jött ki semmi, ezek szerint az jó lesz. kezdek tanácstalan lenni. Az üzemanyagszűrőt valamikor kicserélem, mert elég réginek tűnik. bár nem hinném, hogy az bármit is befolyásola fogasztáson. Hát nem sokat, ha el van tőmődve akkor max rángat a kocsi mert nem kap elég benyát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Olyat kérdeznék, hogy ha az aksi több napig nincs a kocsiba és ha újra beleteszem akkor az ECU újra tanulja a dolgokat? Mármint fogyasztás ügyileg? Pl hogy meddig húzatom, vagy hogy milyen fordulatnál váltok? Ill mintha valami lett volna régebben hogy újra tanulja a beállításokat, vagy nagyon hülyeségen gondolkozok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Olyat kérdeznék, hogy ha az aksi több napig nincs a kocsiba és ha újra beleteszem akkor az ECU újra tanulja a dolgokat? Mármint fogyasztás ügyileg? Pl hogy meddig húzatom, vagy hogy milyen fordulatnál váltok? Ill mintha valami lett volna régebben hogy újra tanulja a beállításokat, vagy nagyon hülyeségen gondolkozok? :rolleyes: google: eprom, eeprom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 google: eprom, eeprom... Szóval ha jól értelmezem akkor tényleg hülyeségen agyalok és egy erőteljes nem a válasz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGyor Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Üdv! x17dtl-német motorosnak mennyi a fogyasztása?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Üdv! x17dtl-német motorosnak mennyi a fogyasztása?? 4,5 liter, meg 14 liter között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 4,5 liter, meg 14 liter között. :D :D Erre vártam, erre a válaszra. :lol: -Hol lakik az idős Józsi bácsi fia? -A korán érő almafánál balra majd tovább egyenesen a madárfütty irányába! Tipikus esete.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGyor Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 4,5 liter, meg 14 liter között. oké..erre a kérdésre valóban ilyesmi a válsz..de mégis hogy kellene megkérdeznem?? Így?: Mennyit fogyaszt a német motoros 17dtl 60 km/h sebességnél városban illetve 130 km/h-nál autópályán? Na most is tudsz valami érdemlegeset irni?Tudodmit..nem is érdekel a véleményed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 oké..erre a kérdésre valóban ilyesmi a válsz..de mégis hogy kellene megkérdeznem?? Így?: Mennyit fogyaszt a német motoros 17dtl 60 km/h sebességnél városban illetve 130 km/h-nál autópályán? Na most is tudsz valami érdemlegeset irni?Tudodmit..nem is érdekel a véleményed... Azt gondoltad, hogy a 7 szavas kérdésedre valaki katalógus adatokat fog hosszasan idézni, és írásba foglalja neked az élettapasztalatát? Itt van egy csak fogyasztásról szóló"topic", a maga 439 oldalával, ahol a fórumozók összes tapasztalatát kb. 8 évre visszamenőlegesen ingyen elolvashatod. Ez nem elég? Úgy látom te csak dolgoztatni szeretsz, dolgozni nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 oké..erre a kérdésre valóban ilyesmi a válsz..de mégis hogy kellene megkérdeznem?? Így?: Mennyit fogyaszt a német motoros 17dtl 60 km/h sebességnél városban illetve 130 km/h-nál autópályán? Na most is tudsz valami érdemlegeset irni?Tudodmit..nem is érdekel a véleményed... Van egy olyan oldal, hogy www.autoweek.nl - namost itt az összes autó gyári adatait, így a fogyasztását is megtalálod. A gyári fogyasztás pedig az esetek 90 %-ban tökéletesen reális. ;) Szerk.: de megnéztem neked, mert biztos az lesz a baj, hogy holland az oldal... :D Város: 8,5 l/100km Országút: 5,2 l/100km Vegyes: 6,4 l/100km Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Tegnap tankoltam: 740km - 44,77L -> 6,05L/100km :icon10: Javul az idő :icon1: Ja, és a Mote kártyával majd' egy ezres lejött az árból :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Ja, és a Mote kártyával majd' egy ezres lejött az árból :w00t: Melyik kúton tudod használni a MOTE kártyát???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts