J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Spuri ~ Kerozin Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 nah green fuel előtt 6,3 fogyasztás, most használat után 5.1, akkor csak ért valamit ez a szar...egy teli tankon spórolok vele közel 2ezer pénzt....szerintem megéri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 nah green fuel előtt 6,3 fogyasztás, most használat után 5.1, akkor csak ért valamit ez a szar...egy teli tankon spórolok vele közel 2ezer pénzt....szerintem megéri... ...és persze a mérés ugyanazon körülmények között került megrendezésre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 nah green fuel előtt 6,3 fogyasztás, most használat után 5.1, akkor csak ért valamit ez a szar...egy teli tankon spórolok vele közel 2ezer pénzt....szerintem megéri... Jó lenne ha ez tényleg igaz így!Egy próbát akkor megér! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Jó lenne ha ez tényleg igaz így!Egy próbát akkor megér! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Spuri ~ Kerozin Mindenesetre nekem használ! :) Aztán tegyen mindenki saját belátása szerint. (én sem használom mindíg, minden teli-tankhoz, de hosszabb út előtt mindenképpen, és kemény hidegben, indításkönnyítő célból. :lol: Ugyanazon mérési tartományban, ha van benne, akkor kevesebbet fogyaszt, nem 1-2 decivel, hanem jelentősen. :) Jó lenne ha ez tényleg igaz így!Egy próbát akkor megér! ;) Egy próbát mindenképpen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 nah green fuel előtt 6,3 fogyasztás, most használat után 5.1, akkor csak ért valamit ez a szar...egy teli tankon spórolok vele közel 2ezer pénzt....szerintem megéri... Ha még a 4. használatnál is számolsz ilyen különbséget, akkor abból talán már lehet óvatosan következtetni valamire. Minden esetre érdekes eredmény és ad bizakodásra (további próbára) okot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Egy próbát mindenképpen. ;) De többet nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Mindenesetre nekem használ! :) Aztán tegyen mindenki saját belátása szerint. (én sem használom mindíg, minden teli-tankhoz, de hosszabb út előtt mindenképpen, és kemény hidegben, indításkönnyítő célból. :lol: A kerozin mi is? Finomított petróleum. Régen mit is öntöttek a dízelbe télen, hogy könnyebben induljon? Hár persze, hogy petrót. Senki nem mondta, hogy nem használ, csak nem kell túlmisztifikálni. Az ócska minőségű magyar gázolaj cetánfokát javítod fel kerozin hozzáadásával. Ezt a reptéren már nem ma fedezték fel, csak volt aki pénzt csinált ebből. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 A kerozin mi is? Finomított petróleum. Régen mit is öntöttek a dízelbe télen, hogy könnyebben induljon? Hár persze, hogy petrót. Senki nem mondta, hogy nem használ, csak nem kell túlmisztifikálni. Az ócska minőségű magyar gázolaj cetánfokát javítod fel kerozin hozzáadásával. Ezt a reptéren már nem ma fedezték fel, csak volt aki pénzt csinált ebből. :lol: A benzinesekhez marketingelt teljesítményfokozó adalékok zöme is kerozin, tehát petróleum. Erről bővebben a www.meteorcee.hu (nem linkelek... ;) ) oldalon a letölthető biztonsági adatlapokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 A kerozin mi is? Finomított petróleum. Régen mit is öntöttek a dízelbe télen, hogy könnyebben induljon? Hár persze, hogy petrót. Senki nem mondta, hogy nem használ, csak nem kell túlmisztifikálni. Az ócska minőségű magyar gázolaj cetánfokát javítod fel kerozin hozzáadásával. Ezt a reptéren már nem ma fedezték fel, csak volt aki pénzt csinált ebből. :) Ezt nem vitatta senki! :lol: :) Nekem használ, ennyit mondtam. Dízeleseknek tudom ajánlani. :P (vagy öntsetek bele petrót, ahogy tanácsolják! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Cruising-IV előtt teletankoltam Lurdynál: 4.8 lényegében csak város, és sok hidegen mászkálás. Én eddig dermedésgátlósat játszottam "tuningnak" :) ;) (izzítógyertyákra, meg önindítóra kéne kicsit gyúrni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fenestra Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Valakinek van tapasztalata Opel Insigna 1.6 XER fogyasztásával kapcsolatban? Ismerem a hivatalos értékeket, de érdekelne, hogy a gyakorlatban mennyi is az annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Valakinek van tapasztalata Opel Insigna 1.6 XER fogyasztásával kapcsolatban? Ismerem a hivatalos értékeket, de érdekelne, hogy a gyakorlatban mennyi is az annyi... Itt leginkább az F astrák fogyasztásáról vannak tapasztalatok :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=116 esetleg ők többet tudnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Valakinek van tapasztalata Opel Insigna 1.6 XER fogyasztásával kapcsolatban? Ismerem a hivatalos értékeket, de érdekelne, hogy a gyakorlatban mennyi is az annyi... Nálam Astra J-ben volt ugyanez a motor és 7,8 literes tesztátlagot produkáltam vele, egy normakörön pedig 6,9 litert evett meg. Itt a teszt: ASTRA 1.6 TESZT Ha megnézed a tömegek különbségét, abból tudsz következtetni az Insignia fogyasztására. Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Kicsit felhozom ezt a témát is, ma tankoltam: 787km - 46.62L -> 5.92L/100km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Kicsit felhozom ezt a témát is, ma tankoltam: 787km - 46.62L -> 5.92L/100km :devlish: Élvezed a mások alázását? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Élvezed a mások alázását? :devlish: :lol: Ha már teljesítményben nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Kicsit felhozom ezt a témát is, ma tankoltam: 787km - 46.62L -> 5.92L/100km :D Véletlen nem 5.93? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Véletlen nem 5.93? :lol: Nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Múltkori tankolásom: 530km-re 37 liter. 6,98l/100km. Kezdem kordában tartani a lábam ( meg ugye csúznak az utak, felesleges rugdalózni. :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Ha már teljesítményben nem tudom :lol: Ez hogy jön ki ilyenkor télen? Gondolom országút,fix 90,60 tempó,2500nál elváltva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Ez hogy jön ki ilyenkor télen? Gondolom országút,fix 90,60 tempó,2500nál elváltva. Minek 2500-ig forgatni??? Én elváltogatom 1600-1800-nál. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Ez hogy jön ki ilyenkor télen? Gondolom országút,fix 90,60 tempó,2500nál elváltva. Kb. így. Magam is meglepődtem, ilyenkor nem szokott 6L alatt lenni, 6.5 körül inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Nekem most is 5.5 :D AGIP kutnál, opelklubkártyával -8 ft / liter. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts