Gyuri_bácsi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nem szalad... Ha volt Ladád tudod, hogy ahhoz képest fürge is és ráadásul kevesebbet is eszik. Ami ilyen benzinárak mellett sokat jelent! Bátyám ráadásul gázzal eteti az Astráját (1.4NZ). Egy kicsit még lomhább, de még olcsóbban megússza a tankolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nem szalad... Ha volt Ladád tudod, hogy ahhoz képest fürge is és ráadásul kevesebbet is eszik. Ami ilyen benzinárak mellett sokat jelent! Bátyám ráadásul gázzal eteti az Astráját (1.4NZ). Egy kicsit még lomhább, de még olcsóbban megússza a tankolást. Ok, de én viszonyítottam, pl vezettem már pár gsi-t, calibrát, mazda xeroxot, no meg perzse V8-at ehem... na azok szaladnak. Persze ladához képest erőgép és szélvész az tuti (mondjuk láttam már kokas ladát is ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Én sajnos :crybaby: Ladát, Trabit meg Wartburgot vezettem (többnyire). No, meg egy párszor Ford Fiestát.Az 120-ig villám volt, ráadásul 5L körül fogyasztott. Viszont minden kis kavicsot megéreztem az úton. Rugó=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 asszem vissza kéne térni a fogyasztáshoz, mert még kapunk a fejünkre az off-ért :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Értettem! :salute: Szóval, ha még mindig a 205-ös gumik vannak fenn, akkor gratula! :thumbleft: Milyen lenne a fogyi 185-ös gumikkal? 4L l? :yawinkle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Értettem! :salute: Szóval, ha még mindig a 205-ös gumik vannak fenn, akkor gratula! :thumbleft: Milyen lenne a fogyi 185-ös gumikkal? 4L l? :yawinkle: Nézd, amikor a 185/60 asok voltak fent, akkor is itt körül volt a fogyi, tehát fogyasztásban nem változott, amin meg is lepődtem, csak a gyorsulása csappant vissza érezhetően (viszont taposni meg nem szoktam, mert minek egy ekkora motort, másrészt meg akkor nem ennyit enne) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 I_S! Valszeg csak azért nem csal többet az órád, mert nagyobbak kicsivel a kerekek, így kevesebbet mér mint a gyári kerékkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 I_S! Valszeg csak azért nem csal többet az órád, mert nagyobbak kicsivel a kerekek, így kevesebbet mér mint a gyári kerékkel. :lol: Ez valószínű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Hát igen, örülök is neki piszkosúl, csak az a baj, hogy viszonylag ritkán megyek városon kívűlre, a napi használat a 99 % város, úgyhogy ez a 4,8 csak max havonta 1 x jön elő :lol: De most városban se volt sok szvsz az a 6 lityi környéki fogyi, de a 4,8 jobb lenne ide is :lol:Én nekem 6,6 jött ki ebbe 450 km autopálya légkondival 220km városi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Most épp Ajkárol jöttem :lol: 300km-re ment bele 17.4L --->5.8 a héten lesz még egy Kaposvár-Orfű-Pécs Meg Kaposvár-Budapest .... Simán összejön a heti 1000km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 csak város 8,3. nem kíméltem a lámpáknál húzattam mint állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 200km autopalya 140-170km/h között + 160 km autout 90km/h + 20km város 6.5L ezt 3 szemellyel 205/40*17-el ... olcsó gázolajból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Nah... 318 km szinte szlalompályán kicsit lépegetve (nyírség) telepakolva átlag 110 (azon a kanyargós úton egyszerűel nem bírok többet menni :? ill. hamar fékezni kell oan 60-ra) 20 Lityit zabbantott = szűk 6,3 Egyszerüel a molos benzinnel nem tudom lejebb vinni :evil: (na jó, egyenesebb úton lehet lemenne 5,5-ig, de az alá biztos nem) Miko' lezs már megint ukrán nafta :smt012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Nekem is volt ma egy csúcsom. 8) 6,9/100km :wink: Majdnem el is aludtam. :lol: 230km-t mentem városon kívül többnyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 srácok! ne rövid utakat írjatok, hanem normál használat melletti teletank utána átlagokat! ;-) az a mérvadó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 srácok! ne rövid utakat írjatok, hanem normál használat melletti teletank utána átlagokat! ;-) az a mérvadó! Bazs! nekem az azért nem megy,mert olyan 40-50km-eket rohangálok,de azt 130-tól 180+-os tempóban. 8) Az nem normál használat,és olyankor le is zabálja a fejem! :lol: Ma 330km-t mentem de abből csak ezt a 231-et tudtam mérni.Ez van! :wink: X16XEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 srácok! ne rövid utakat írjatok, hanem normál használat melletti teletank utána átlagokat! ;-) az a mérvadó! és a bkv ma mennyit fogyasztott kollega mint kompetens személyt kérdezném :roll: :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Bazs! nekem az azért nem megy,mert olyan 40-50km-eket rohangálok,de azt 130-tól 180+-os tempóban. 8) Az nem normál használat,és olyankor le is zabálja a fejem! :lol: Ma 330km-t mentem de abből csak ezt a 231-et tudtam mérni.Ez van! :wink: X16XEL ha úgy használod, akkor az a normál ;-) vagy nevezzük át a topikot "A legalacsonyabb fogyasztás, amit produkáltam" címre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 és a bkv ma mennyit fogyasztott kollega mint kompetens személyt kérdezném :roll: :?: :lol: ma egésznap taxiztam egy Zafirával :-P aszonta a fickó, hogy klímával 9-10 az átlag városban (1.6 16V) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ma egésznap taxiztam egy Zafirával :-P aszonta a fickó, hogy klímával 9-10 az átlag városban (1.6 16V) Azért a taxis tempó meg a saját hajtós tempók között van némi különbség. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Ez igaz, néha érdemesebb egy megrakott IFA mögé beállni, mint a taxis mögé, mert jobban gyorsul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opi Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szerintetek mennyire befolyásolják a sport gyertyák a fogyasztást? Több vagy kevesebb lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Sokak szerint nem nagyon van értelme használni... Gyári tök jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Iagazából észrevehetelen lesz a különbség...mint a többletteljesítménye is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Tegnap 200km alatt kb 7Lel elmentem 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts