astrásgyerek Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 fel van újítva a motor, helló. ;) Ennyit számít? :icon4: Az igen, nem gondoltam volna! :D Mennyi a gyári megállapított fogyija a "tefajta" motornak? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Ennyit számít? :icon4: Az igen, nem gondoltam volna! :icon4: Mennyi a gyári megállapított fogyija a "tefajta" motornak? ;) Ezekszerint. Néztem én is egy óriásit, hogy 564km után 32 liternél több nem fért bele. :D Hát passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ezekszerint. Néztem én is egy óriásit, hogy 564km után 32 liternél több nem fért bele. :D Hát passz. Az király! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hali mi a véleményetek az átalakítás nélküli E85 használatról? 1.6 16V '96 sedan. van értelme használni tiszta E85el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hali mi a véleményetek az átalakítás nélküli E85 használatról? 1.6 16V '96 sedan. van értelme használni tiszta E85el? Elég egy helyre is beírni! De 50%nál több szeszt ne rakjál bele, mert a motor fogja bánni... Többet itt tudsz olvasni a tapasztalatokról! KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Elég egy helyre is beírni! De 50%nál több szeszt ne rakjál bele, mert a motor fogja bánni... Többet itt tudsz olvasni a tapasztalatokról! KATT köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 5.5, Blitzre pályázással, itthon időnként idegesen baccamneki, meg úgy megpakolva hogy eltörjön a rugótányér fölötti carság. Még elfogadom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 5.5, Blitzre pályázással, itthon időnként idegesen baccamneki, meg úgy megpakolva hogy eltörjön a rugótányér fölötti carság. Még elfogadom :D Tökéletes az a fogyi :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Ma tankoltam: 796km - 44.34L -> 5.57L/100km :icon4: Ebben benne van a Szegedről hazaút is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 456/39.4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Van valaki aki vissza tud emlékezni 2008-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Van valaki aki vissza tud emlékezni 2008-ra? Még régebbre is amikor 1 forintért nyaltam a fagyit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Van valaki aki vissza tud emlékezni 2008-ra? Jó lenne most is ennyiért! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Van valaki aki vissza tud emlékezni 2008-ra? http://kepfeltoltes.hu/110730/benzin_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bakker!!!!! Most a gáz annyi, mint akkor a benzin! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Van valaki aki vissza tud emlékezni 2008-ra? http://kepfeltoltes.hu/110730/benzin_r_www...ltoltes.hu_.jpg Az a 140 Ft ide vagy oda... :) De szomorú a helyzet az biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Alig merem leírni a legutolsó fogyasztás adatait... :D 4-essel kezdődik az átlagfogyasztás 100km-enként. :D Szerintem szegény a keverék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 8,49-re jött ki a fogyi 415 km-es távon...70-30 országút-város arányban... :) Sztem jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 1372 km-en 71L gázolaj 5,17 L /100 Km. munkajárműnek használva, mert a Vivaro szerelőnél volt... Leghosszabb útam 63 Km volt vele egyhuzamban. Szinte csak 19 kmekre volt használva, a legközelebbi városban lévő hivatalig/boltokig/rendelőig. 3-4 személlyel szinte mindíg. Ahhoz képest elég jó! :D 6,7-el számolták el + km-enként 9ft. Egész jól kijöttem! :) A változatosság kedvéért holnap kirándulás székelyföldre, újabb 1500 Km. :D Csak hogy be ne rozsdásodjon a verda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Szeged-Eger oda vissza plusz kis ingázás Felsőtárkány és Eger közt összesen 525km és 30L benzinből megvolt. Ami olyan 5.7 es átlagot jelent a tavalyi 6.2vel szemben! :) Azóta kapott sportkipufogót, komplett vezérlés cserét az összes folyadék és szűrő cseréjével együtt, persze ugyan azokon a 195/50es papucsokon gurultunk, szóval elégedett vagyok az én 60 lovacskás szekeremmel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogabry Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Szeged-Eger oda vissza plusz kis ingázás Felsőtárkány és Eger közt összesen 525km és 30L benzinből megvolt. Ami olyan 5.7 es átlagot jelent a tavalyi 6.2vel szemben! :D Azóta kapott sportkipufogót, komplett vezérlés cserét az összes folyadék és szűrő cseréjével együtt, persze ugyan azokon a 195/50es papucsokon gurultunk, szóval elégedett vagyok az én 60 lovacskás szekeremmel :D A 8V-k nem esznek. Igaz, a 60 lóval nyugdíjas tempóban gyorsul, de közlekedni lehet vele, mondjuk előzni nem nagyon de, legalább nem eszik. A sedan nálunk futóval is megvolt 6-ból, pályán, és Bp belvárosban. 4,5 körül odafigyelve elmegy vegyesben. Mondjuk Bp belvárosi fogyit mértem már 4,3-at is, de akkor tényleg fogyasztáskímélően mentem (mondjuk sok araszolás volt benne). Ráadásul mindig plusz súllyal, mivel teli tankolásos mérés híve vagyok, így mindig cipeli a sok benzint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 A 8V-k nem esznek. Igaz, a 60 lóval nyugdíjas tempóban gyorsul, de közlekedni lehet vele, mondjuk előzni nem nagyon de, legalább nem eszik. A sedan nálunk futóval is megvolt 6-ból, pályán, és Bp belvárosban. 4,5 körül odafigyelve elmegy vegyesben. Mondjuk Bp belvárosi fogyit mértem már 4,3-at is, de akkor tényleg fogyasztáskímélően mentem (mondjuk sok araszolás volt benne). Ráadásul mindig plusz súllyal, mivel teli tankolásos mérés híve vagyok, így mindig cipeli a sok benzint. :) Bp belváros 4.3??????????????????????????????? Ezt még a dieselek is megirigyelnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Bp belváros 4.3??????????????????????????????? Ezt még a dieselek is megirigyelnék Hát meg, talán még a gyári adatot is jóval allulmúlja. Nekem a legkevesebb hosszútávon, 6.2-volt eddíg. :) FPepének szokott lenni 6-liter alatt, már az is csodaszámba megy. Majd egyszer ha lesz fölös pénzem, felmegyek a pályára telitankal, 90-el elmegyek Pöstig, majd vissza, újra telitank, csodálnám ha 5.5-alá menne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hát meg, talán még a gyári adatot is jóval allulmúlja. Nekem a legkevesebb hosszútávon, 6.2-volt eddíg. :) FPepének szokott lenni 6-liter alatt, már az is csodaszámba megy. Majd egyszer ha lesz fölös pénzem, felmegyek a pályára telitankal, 90-el elmegyek Pöstig, majd vissza, újra telitank, csodálnám ha 5.5-alá menne. Szerintem ő ott elszámolhatott valamit. 4.3-ból pesten még az 1.4 HDI se jön ki, nemhogy egy 1.4-es benzines. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 ogabry áruld már el nekünk milyen kúton tankolsz, mert ezek a fogyasztási adatok tuti vmi jófajta fogyasztáscsökkentő adalékos benzintől származó tankolás eredményei :) én csak shellnél tankoltam eddig de ha te jobbat mondasz akkor hallgatok rád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 ogabry áruld már el nekünk milyen kúton tankolsz, mert ezek a fogyasztási adatok tuti vmi jófajta fogyasztáscsökkentő adalékos benzintől származó tankolás eredményei :) én csak shellnél tankoltam eddig de ha te jobbat mondasz akkor hallgatok rád :D Micsodi??? :D Persze a kúton azért adnak fogyasztáscsökkentős benzint, hogy még ritkábban menjél hozzájuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts