Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

1372 km-en 71L gázolaj 5,17 L /100 Km.

munkajárműnek használva, mert a Vivaro szerelőnél volt...

Leghosszabb útam 63 Km volt vele egyhuzamban. Szinte csak 19 kmekre volt használva, a legközelebbi városban lévő hivatalig/boltokig/rendelőig.

3-4 személlyel szinte mindíg.

Ahhoz képest elég jó! :D 6,7-el számolták el + km-enként 9ft. Egész jól kijöttem! :)

A változatosság kedvéért holnap kirándulás székelyföldre, újabb 1500 Km. :D Csak hogy be ne rozsdásodjon a verda. :D

Megosztás:

Szeged-Eger oda vissza plusz kis ingázás Felsőtárkány és Eger közt összesen 525km és 30L benzinből megvolt. Ami olyan 5.7 es átlagot jelent a tavalyi 6.2vel szemben! :) Azóta kapott sportkipufogót, komplett vezérlés cserét az összes folyadék és szűrő cseréjével együtt, persze ugyan azokon a 195/50es papucsokon gurultunk, szóval elégedett vagyok az én 60 lovacskás szekeremmel :D

Megosztás:

Szeged-Eger oda vissza plusz kis ingázás Felsőtárkány és Eger közt összesen 525km és 30L benzinből megvolt. Ami olyan 5.7 es átlagot jelent a tavalyi 6.2vel szemben! :D Azóta kapott sportkipufogót, komplett vezérlés cserét az összes folyadék és szűrő cseréjével együtt, persze ugyan azokon a 195/50es papucsokon gurultunk, szóval elégedett vagyok az én 60 lovacskás szekeremmel :D

A 8V-k nem esznek. Igaz, a 60 lóval nyugdíjas tempóban gyorsul, de közlekedni lehet vele, mondjuk előzni nem nagyon de, legalább nem eszik. A sedan nálunk futóval is megvolt 6-ból, pályán, és Bp belvárosban. 4,5 körül odafigyelve elmegy vegyesben. Mondjuk Bp belvárosi fogyit mértem már 4,3-at is, de akkor tényleg fogyasztáskímélően mentem (mondjuk sok araszolás volt benne). Ráadásul mindig plusz súllyal, mivel teli tankolásos mérés híve vagyok, így mindig cipeli a sok benzint. :)

Megosztás:

A 8V-k nem esznek. Igaz, a 60 lóval nyugdíjas tempóban gyorsul, de közlekedni lehet vele, mondjuk előzni nem nagyon de, legalább nem eszik. A sedan nálunk futóval is megvolt 6-ból, pályán, és Bp belvárosban. 4,5 körül odafigyelve elmegy vegyesben. Mondjuk Bp belvárosi fogyit mértem már 4,3-at is, de akkor tényleg fogyasztáskímélően mentem (mondjuk sok araszolás volt benne). Ráadásul mindig plusz súllyal, mivel teli tankolásos mérés híve vagyok, így mindig cipeli a sok benzint. :)

Bp belváros 4.3???????????????????????????????

Ezt még a dieselek is megirigyelnék

Megosztás:

Bp belváros 4.3???????????????????????????????

Ezt még a dieselek is megirigyelnék

Hát meg, talán még a gyári adatot is jóval allulmúlja. Nekem a legkevesebb hosszútávon, 6.2-volt eddíg. :) FPepének szokott lenni 6-liter alatt, már az is csodaszámba megy. Majd egyszer ha lesz fölös pénzem, felmegyek a pályára telitankal, 90-el elmegyek Pöstig, majd vissza, újra telitank, csodálnám ha 5.5-alá menne.

Megosztás:

Hát meg, talán még a gyári adatot is jóval allulmúlja. Nekem a legkevesebb hosszútávon, 6.2-volt eddíg. :) FPepének szokott lenni 6-liter alatt, már az is csodaszámba megy. Majd egyszer ha lesz fölös pénzem, felmegyek a pályára telitankal, 90-el elmegyek Pöstig, majd vissza, újra telitank, csodálnám ha 5.5-alá menne.

Szerintem ő ott elszámolhatott valamit. 4.3-ból pesten még az 1.4 HDI se jön ki, nemhogy egy 1.4-es benzines.

Megosztás:

ogabry áruld már el nekünk milyen kúton tankolsz, mert ezek a fogyasztási adatok tuti vmi jófajta fogyasztáscsökkentő adalékos benzintől származó tankolás eredményei :) én csak shellnél tankoltam eddig de ha te jobbat mondasz akkor hallgatok rád :D

Micsodi??? :D Persze a kúton azért adnak fogyasztáscsökkentős benzint, hogy még ritkábban menjél hozzájuk. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.