zozo astra1.6 16v Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 323KM-re tankoltam tegnap 26L-t.Az 8L-es fogyasztás!Az picit sok nem?Ebben volt város is meg kicsi országút is! OMW-s 95-ös üzemanyagot és elötte is az volt benne!X16XEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 323KM-re tankoltam tegnap 26L-t.Az 8L-es fogyasztás!Az picit sok nem?Ebben volt város is meg kicsi országút is! OMW-s 95-ös üzemanyagot és elötte is az volt benne!X16XEL Nem sok az. :D Shimán tudok intézni az X16XEL-el 13-14-et is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nem sok az. :D Shimán tudok intézni az X16XEL-el 13-14-et is :D :P Szerintem nekem is sikerülne!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Szerintem nekem is sikerülne!:D Ha hirtelen nőtt meg a fogyi, akkor nézz rá a termosztátra, vagy a lambdára, de nem tűnik nekem olyan soknak ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 323KM-re tankoltam tegnap 26L-t.Az 8L-es fogyasztás!Az picit sok nem?Ebben volt város is meg kicsi országút is! OMW-s 95-ös üzemanyagot és elötte is az volt benne!X16XEL Nekem 8,5-9 körül szokott lenni vegyesben... :D Igaz, hogy etanolból...:D De hogy megnyugtassalak, nagyban függ a lábmérettől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsiga Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 323KM-re tankoltam tegnap 26L-t.Az 8L-es fogyasztás!Az picit sok nem?Ebben volt város is meg kicsi országút is! OMW-s 95-ös üzemanyagot és elötte is az volt benne!X16XEL Nekem kb. 8.3-ra jött ki vegyesben.X16XEL Havernak ugyan ez volt anno.Azt mondta ez ennyit eszik. Ja! Lábméretem:46 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Ha hirtelen nőtt meg a fogyi, akkor nézz rá a termosztátra, vagy a lambdára, de nem tűnik nekem olyan soknak ez :D A lambdaszomdám az szerintem jó mert tavaly vizsgán jók voltak az értékei!A termosztátom is jó mert rendesen működik! :D Ez ennyit eszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nekem 8,5-9 körül szokott lenni vegyesben... :D Igaz, hogy etanolból...:D De hogy megnyugtassalak, nagyban függ a lábmérettől... :P Hát ha neked annyit eszik etanolból akkor jó az a 8L-es fogyasztás! A lábméret:45! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nekem kb. 8.3-ra jött ki vegyesben.X16XEL Havernak ugyan ez volt anno.Azt mondta ez ennyit eszik. Ja! Lábméretem:46 :D Akkor rendben csak ettől több ne legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Hát ha neked annyit eszik etanolból akkor jó az a 8L-es fogyasztás! A lábméret:45! :D De azt tudni kell, hogy benzinhez képest kb 20%-kal több szesz kell a motornak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 191.575nél járok -vezérléscsere után. Az olajat még nem toltam le. Eszegeti a kocsi az 5W40et , alul nem csöppenik. 12,44 l /200 km ami 6,22l /100 km, sok közút, némi város és kapcsolgatás, 0-ról indulás. Emelkedőn nem spóroltam, sok volt a 3-as kapcsolás, és nem gyötörtem a motort. A termosztát szerintem jobb benne, a műszer szerint nem megy vissza annyit és nem is forr 95 fokig, ventikapcsolásig. Szerintem megérte lecserélni. A terhelést figyelembe véve 2 nagy ember ( na jó én nem vagyok 120 kiló a feleségem is csak 110),sok cucc, kopott gumik keményre fújva. Ja és létezik, hogy a vezérléscsere után jobban megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
robimid Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 4000 -ért tankoltam 10,6 litert a shellnél, 212 Km-t mentem vele városban országúton vegyesen. Nem akartam hinni a szememnek. Ilyen jól még nem evett mióta nálam van. Az etanolt nekem nem eszi, hanem FALJA :D(( Nem éri meg nekem beletankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 911 km-re 77 liter gáz. Hozza a szokásost (8,4), abszolúte nem kímélve (ha úgy tetszik, kinyomom a szemét), klímával. Like :D Majd ha meglesz az első 30-as, netalán 60-as csekkem, visszafogom magam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Ma tankoltam: 824km - 46.23L -> 5.61L/100km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Segítséget szeretnék kérni a következő problémához. Az autó most volt műszakin és a zöldkártya nem lett jó. A co-ja kifogástalan egy másik érték az meg borzalmasan sok. A fogyasztása 5,8 -6,2 között mozog 1,4-es benzines 10 éves és 50000 e km van benne. Menet közben néha világít a hibát jelző sárga lámpa 10mp-ig azután elalszik. Lehet hogy, lambdaszonda megatta magát mert az fogyasztásnövekedéssel jár mindenhol ezt írják. Egyvezetékes van benne és az autó jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Segítséget szeretnék kérni a következő problémához. Az autó most volt műszakin és a zöldkártya nem lett jó. A co-ja kifogástalan egy másik érték az meg borzalmasan sok. A fogyasztása 5,8 -6,2 között mozog 1,4-es benzines 10 éves és 50000 e km van benne. Menet közben néha világít a hibát jelző sárga lámpa 10mp-ig azután elalszik. Lehet hogy, lambdaszonda megatta magát mert az fogyasztásnövekedéssel jár mindenhol ezt írják. Egyvezetékes van benne és az autó jól működik. Az a fogyasztás teljesen rendben van. A másik érték alatt a HC-ra gondolsz? Mert az lehet motormechanikai problémától kezdve, a gyújtáshibán át, a katalizátorig bármi. A kipufogógáz lambda értéke mennyi volt? Felesleges lenne találgatni, ha már az ecu is jelez valami hibát. Csak meg kell hallgatni, hogy mit akar mondani... Kiindulási alapnak általában megfelelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Az a fogyasztás teljesen rendben van. A másik érték alatt a HC-ra gondolsz? Mert az lehet motormechanikai problémától kezdve, a gyújtáshibán át, a katalizátorig bármi. A kipufogógáz lambda értéke mennyi volt? Felesleges lenne találgatni, ha már az ecu is jelez valami hibát. Csak meg kell hallgatni, hogy mit akar mondani... Kiindulási alapnak általában megfelelő. Gorbi köszi a gyors választ. A vizsgáztató helyre nem engedtek be nem tudok semmi értéket csak annyit hogy a co teljesen normális az a HC az borzalmas cseréltessek lambda szondát. Magyarul vigyem el rakjuk számítógépre és megmutatja mi a gond ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Alig hiszek a szememnek! Az utolsó három tankolásomnál: 622 km-en 6,5-ös, 625 km-en 7,13-as, 621 km-en 6,44-es átlag fogyasztás 95 -ös tiszta ócsó Ermoil benzinből! (Ma 364-ért literje) :D Akár egy 1,4-es nyóccelepesé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Alig hiszek a szememnek! Az utolsó három tankolásomnál: 622 km-en 6,5-ös, 625 km-en 7,13-as, 621 km-en 6,44-es átlag fogyasztás 95 -ös tiszta ócsó Ermoil benzinből! (Ma 364-ért literje) :D Akár egy 1,4-es nyóccelepesé! Azért annyira nem kevés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Azért annyira nem kevés :D Carok a fogyira, zöcséglét nekem és had fusson! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Carok a fogyira, zöcséglét nekem és had fusson! :D Én is tennék bele, de azt csúnyán büntetik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Szegény szakács fószer, elkapták a sütőolajjal. Pedig még idegen rendszám, komoly szűrő adagoló rendszere is volt. Pedig biodízel volt. Jó hát volt szaga, de nem lehet minden tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Azért annyira nem kevés :D Nekem az! Főleg egy 19 éves bontatlan motortól. Ráadásul az olajat se szereti zabálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Miki66 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sziasztok Segitséget szeretnék kérni. Van egy astra classikom 1,4-es 44kw-os, 1998-as. A problémám a fogyasztása. Hoszú távon nem megy a fogyasztás 7,5L alá. Helybe meg 1-2L-el több. Jeladó szondák cserélve, olaj rendszeresen cserélve,gyertyák rendbe.Kompresszió vizsgálat szerint rendbe. Vezetési stilus nyugodtt. De nem tudok rájönni mit lehetne tenni azzal,hogy zabál. Ha valakinek van ötlete kérem jelezze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sziasztok Segitséget szeretnék kérni. Van egy astra classikom 1,4-es 44kw-os, 1998-as. A problémám a fogyasztása. Hoszú távon nem megy a fogyasztás 7,5L alá. Helybe meg 1-2L-el több. Jeladó szondák cserélve, olaj rendszeresen cserélve,gyertyák rendbe.Kompresszió vizsgálat szerint rendbe. Vezetési stilus nyugodtt. De nem tudok rájönni mit lehetne tenni azzal,hogy zabál. Ha valakinek van ötlete kérem jelezze. Termosztátod jó? Cseréltél lambda szondát, milyen került bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts