J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Én meg szarok a fogyira! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Én meg szarok a fogyira! :) B) Aztán nehogy elhízzál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Én meg szarok a fogyira! :) B) Helyes Szesztestvér! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hello, nem olvastam vissza, és még új is vagyok... viszont számít fogyasztásban, hogy mennyire van felfújva a kerék? (illetve mennyire kell felfújni a kerekeket, elől-hátul?) Kössz a választ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Helyes Szesztestvér! :D B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hello, nem olvastam vissza, és még új is vagyok... viszont számít fogyasztásban, hogy mennyire van felfújva a kerék? (illetve mennyire kell felfújni a kerekeket, elől-hátul?) Kössz a választ B) Hello! Hát számit valamit,hogy mennyire van felfújva!Álltalában olyan 2.2bar-ra szokták fújni!Attól is függ mennyire van megpakolva a verda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hello! Hát számit valamit,hogy mennyire van felfújva!Álltalában olyan 2.2bar-ra szokták fújni!Attól is függ mennyire van megpakolva a verda! Köszi szépen! Nekem most hátul 2.2 bar, elől meg 2.4bar. azt mondták elől lehet annyi, mert az a hajtott kerék... sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Köszi szépen! Nekem most hátul 2.2 bar, elől meg 2.4bar. azt mondták elől lehet annyi, mert az a hajtott kerék... sok? Elméletileg annyira kell fújni amennyi pölö a tanksapkaajtó belsején van, nekem ha jól emlékszem, elöl 2.0, hátul meg 1.8 üresen, bár nem értem mert mind a négy keréken egyforma a súly. B) Ha többet fújsz bele az csökkenti a fogyasztást mert kisebb a kerék gördülési ellenállása is, meg a tapadást is, mert kisebb az asztfaltal érintező felület nagysága. Én is többet nyomok bele, olyan 2.3-at aztán mindenki döntse el maga mennyit akar nyerni a fogyin, és mennyire fontos neki a biztonság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Elméletileg annyira kell fújni amennyi pölö a tanksapkaajtó belsején van, nekem ha jól emlékszem, elöl 2.0, hátul meg 1.8 üresen, bár nem értem mert mind a négy keréken egyforma a súly. :D Ha többet fújsz bele az csökkenti a fogyasztást mert kisebb a kerék gördülési ellenállása is, meg a tapadást is, mert kisebb az asztfaltal érintező felület nagysága. Én is többet nyomok bele, olyan 2.3-at aztán mindenki döntse el maga mennyit akar nyerni a fogyin, és mennyire fontos neki a biztonság. Nekem 2.2 megy bele... A Vivaróba meg 3,6 B) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nekem 2.2 megy bele... A Vivaróba meg 3,6 B) :D :) A montikbájkomba meg 4.5-na most mi van? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 A montikbájkomba meg 4.5-na most mi van? :) Te nyertél! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hello, nem olvastam vissza, és még új is vagyok... viszont számít fogyasztásban, hogy mennyire van felfújva a kerék? (illetve mennyire kell felfújni a kerekeket, elől-hátul?) Kössz a választ B) A legegyszerűbb, ha kinyitod a tankajtót és leolvasod, hogy mi van odaírva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 A legegyszerűbb, ha kinyitod a tankajtót és leolvasod, hogy mi van odaírva! :) Hát pl.: lakkfilccel az hogy " Astra f (és egy bontós szignója)" B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hát pl.: lakkfilccel az hogy " Astra f (és egy bontós szignója)" B) :D Nem mindenkié bontószökevény...:( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nem mindenkié bontószökevény...:( :D Jó, van aki képes utángyártottat is venni, és lefényeztetni :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Akkor a menzás néni gumi nélkül is járhat? Mert neki még tankajtó sincs B) Na ő aztán olvashatja... ((Busz 9-12Bar csak lestem múlt alkalommal a kúton...)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Akkor a menzás néni gumi nélkül is járhat? Mert neki még tankajtó sincs B) Na ő aztán olvashatja... ((Busz 9-12Bar csak lestem múlt alkalommal a kúton...)) A menzás néni guglizza ki a keréknyomását... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeter80 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A legegyszerűbb, ha kinyitod a tankajtót és leolvasod, hogy mi van odaírva! B) Csak azt ne! Én vettem 4 új Barum Qartarist, a gumis 2.0-ra fujta. Megnéztem a Continental termékleírását és az volt benne, hogy 2.0 alatt nem garantálják hogy a felnin marad, a tanksapkán meg félterhelésre 1.7-et írnak hátul !!! Középút a 2.2 gondolkodás nélkül, vagy előveszed a gumid gyártójának az adatlapját és megnézed miket ajánl. A tanksapka és az adatlap közötti különbségből én azt szűrtem le, hogy a tanksapkába írt számok a gyári felni+gumi kombóra érvényes és vélhetőleg arra üzembiztos adatok, de azok a felnik hol vannak már... Szóval 2.2 vagy adatlap. Én 2.4 elöl, 2.3 hátul nyomással járok, de ezek 13-as nagyon lufis felnik, nem sok oldaltartásuk van. Ha lejárom őket, egyből megyek fel 15"-ra, ott már nagyobb a felni+gumi választék is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Szóval 2.2 vagy adatlap. Én 2.4 elöl, 2.3 hátul nyomással járok, de ezek 13-as nagyon lufis felnik, nem sok oldaltartásuk van. Ha lejárom őket, egyből megyek fel 15"-ra, ott már nagyobb a felni+gumi választék is. Ezt inkább gumihoz... De az tény hogy 14"-ost még nem találtam jót, 15"-os meg 3x annyi van választékban. Csak ahoz drágább az új gumi is 4x5000Ft legalább. Csak hogy ne legyen OFF: az új gumikkal most mérem a fogyasztásom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezt inkább gumihoz... De az tény hogy 14"-ost még nem találtam jót, 15"-os meg 3x annyi van választékban. Csak ahoz drágább az új gumi is 4x5000Ft legalább. Csak hogy ne legyen OFF: az új gumikkal most mérem a fogyasztásom :D 15-ös gumikat újonnan már 11-13 ezerért lehet venni... :) Én majd csak szombaton fogom mérni... Debrecen-Bp.-Zsámbék-Bp.-Debrecen távon! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok. Sikerült vásárolnom egy nagyon jó állapotban levő 1,4 -es F Astra Classic -ot , 2001 évjárat 38000 km, sérülésmentes, legalább is úgy néz ki. A fogyasztása is jó 5,7 - 6,3 között mozog még télen se ment ennél feljebb az étvágya. Az üzemanyag visszajelzőn már állítottam , mert az borzalmas amit mutatott. Az lenne a kérdésem , hogy hány literes a tankja vagy ezt hol tudom megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok. Sikerült vásárolnom egy nagyon jó állapotban levő 1,4 -es F Astra Classic -ot , 2001 évjárat 38000 km, sérülésmentes, legalább is úgy néz ki. A fogyasztása is jó 5,7 - 6,3 között mozog még télen se ment ennél feljebb az étvágya. Az üzemanyag visszajelzőn már állítottam , mert az borzalmas amit mutatott. Az lenne a kérdésem , hogy hány literes a tankja vagy ezt hol tudom megnézni. Hello! Én ugy tudom,hogy 50 literes!Az enyém az annyi!Csak annyi a különbség,hogy az enyém 1.6-os!De szerintem nem változtattak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 15-ös gumikat újonnan már 11-13 ezerért lehet venni... :) Én majd csak szombaton fogom mérni... Debrecen-Bp.-Zsámbék-Bp.-Debrecen távon! :D Persze hogy vannak olcsóbbak is de kérdés hogy milyen márka. Én pl úgy szoktam nézni az összehasonlítást hogy ugyan az a márka ugyan az a típus csak hogy egyel nagyobb mennyi, aztán +/- szélességgel mennyi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Hello! Én ugy tudom,hogy 50 literes!Az enyém az annyi!Csak annyi a különbség,hogy az enyém 1.6-os!De szerintem nem változtattak! zozo astra1.6 16... Köszönöm a gyors választ. Ha a tankot teljesen kiürítem az autó leáll öntök bele naftát , felszívja az üzemanyag szivattyú és tudok vele tovább menni?? Vagy vihetem szerelőhöz légteleníteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 zozo astra1.6 16... Köszönöm a gyors választ. Ha a tankot teljesen kiürítem az autó leáll öntök bele naftát , felszívja az üzemanyag szivattyú és tudok vele tovább menni?? Vagy vihetem szerelőhöz légteleníteni. Simán felszívja a cuccot, csak kicsit tovább kell inditózni... B) A tank meg úgy van hogy a 3/5-4 ajtósok 52 literes, a Caravanok pedig 50 lityisek! :D Tudtommal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts