epk947 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Hogyhogy? Én úgy tudtam a télivel eszik többet, mert nayobb a gördölési ellenállása...vagy keskenyebb? Igen a téli kerekem 10 mm-el keskenyebb. 6. éves már a gumi és még mindig van rajta 5 mm minta. Ezért használom el nyáron. Egyébként amióta megvan ez az Eurotec téli gumim azóta produkál kb. 3-4 decivel kisebb fogyasztást a kocsim mint a nyári gumival nyáron. Igaz, hogy érezhetően kevésbé tapad mint a szélesebb nyári Falken . Nem a féktávon szoktam érezni, mert féket, azt igen keveset használok, hanem kanyarban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Igen a téli kerekem 10 mm-el keskenyebb. 6. éves már a gumi és még mindig van rajta 5 mm minta. Ezért használom el nyáron. Egyébként amióta megvan ez az Eurotec téli gumim azóta produkál kb. 3-4 decivel kisebb fogyasztást a kocsim mint a nyári gumival nyáron. Igaz, hogy érezhetően kevésbé tapad mint a szélesebb nyári Falken . Nem a féktávon szoktam érezni, mert féket, azt igen keveset használok, hanem kanyarban. Én nem szoktam fogyasztási különbséget észrevenni téli, nyári gumik között, a télim picit kisebb 165/60-as, mindíg 7.5-8.5-között szokott enni (benzin+etanol) ha sokat megyek hosszútávot, akkor lemegy 7-ig csak benzinnel 6.5-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Én nem szoktam fogyasztási különbséget észrevenni téli, nyári gumik között, a télim picit kisebb 165/60-as, mindíg 7.5-8.5-között szokott enni (benzin+etanol) ha sokat megyek hosszútávot, akkor lemegy 7-ig csak benzinnel 6.5-ig. Tiltásközelben használva, mind a kettővel sokat eszik B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Tiltásközelben használva, mind a kettővel sokat eszik B) :D Tiltás? Idén még nem is volt, meg sincs már talán, a multkor is jöttem haza a szomszéd faluból, nagypapisan, 70-80-al, 2500-nál elváltva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Most tankoltam 362Km-re 25 Litert!Szerintem az egész jó!V Power Racing-el! X16XEL! Attol függ milyen körülmények között. Országúton azért tud ennél jobbat is az X16XEL (Racing benya nélkül is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Attol függ milyen körülmények között. Országúton azért tud ennél jobbat is az X16XEL (Racing benya nélkül is). Városi használat volt benne!És volt benne 5 személy is!Nem racing benyával nekem országúton olyan 8L körül evett!Vagy kicsit alatta!Télen meg a 10-et is beveri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Valós 90Km/h-ás sebességet tartva ahol lehet, és vagy 130km-t utánfutóval megtéve(nem üresen) lett, 577km-en 5,2L/100km-es fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Ez az én fordításomban injektor tisztító. :) Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér. Ebben az esetben nem injektor tisztító a hatása, hanem telitank tisztító.... B) Én változtatnék a sorrenden. Beleöntöd az adalékot a tankba, aztán teletankolod. Szépen belemossa a cuccot a benzin, valamint jól el is keveredik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Én változtatnék a sorrenden. Beleöntöd az adalékot a tankba, aztán teletankolod. Szépen belemossa a cuccot a benzin, valamint jól el is keveredik! B) Amúgy így az ésszerű is, valamint rá is van írva, hogy tankolás előtt öntsük bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Sziasztok!Kipróbálnám én is ezt a benzin+etanol témát....csak nem tudom milyen arányban rakjam bele,és hogy nem e csinálok vele kárt a motorban.Olvastam valahol,hogy kipucolja a motort és talán picit jobban is megy.....Válaszotok előre is köszi!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Sziasztok!Kipróbálnám én is ezt a benzin+etanol témát....csak nem tudom milyen arányban rakjam bele,és hogy nem e csinálok vele kárt a motorban.Olvastam valahol,hogy kipucolja a motort és talán picit jobban is megy.....Válaszotok előre is köszi!! B) 50-50 % ban még használható átalakító nélkül, alacsony fordulatszám tartományban némi nyomaték növekedést, hidegben amíg hideg a moci torpanást lehet észrevenni nagy gáznál. Van amúgy egy topic kifejezetten az etanolnak is a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Sziasztok!Kipróbálnám én is ezt a benzin+etanol témát....csak nem tudom milyen arányban rakjam bele,és hogy nem e csinálok vele kárt a motorban.Olvastam valahol,hogy kipucolja a motort és talán picit jobban is megy.....Válaszotok előre is köszi!! B) Itt nézelődj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Itt nézelődj. B) KÖSZI NEKTEK!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ma tankoltam: 751km - 42.9L -> 5.71L/100km B) Ez már a nyárigumikkal ment, amikkel tavaly nem tudtam 6L alatti fogyasztást produkálni, úgy látszik bejáródtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ma tankoltam: 751km - 42.9L -> 5.71L/100km :D Ez már a nyárigumikkal ment, amikkel tavaly nem tudtam 6L alatti fogyasztást produkálni, úgy látszik bejáródtak. B) Morrrmorrmorr.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ma tankoltam: 751km - 42.9L -> 5.71L/100km :D Ez már a nyárigumikkal ment, amikkel tavaly nem tudtam 6L alatti fogyasztást produkálni, úgy látszik bejáródtak. B) Morrrmorrmorr.... Rám is irigykedhetsz, ha jobbnak látod: 300 km-re 35 liter... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Rám is irigykedhetsz, ha jobbnak látod: 300 km-re 35 liter... B) :D Ilyet tudok én is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ma tankoltam: 751km - 42.9L -> 5.71L/100km B) Ez már a nyárigumikkal ment, amikkel tavaly nem tudtam 6L alatti fogyasztást produkálni, úgy látszik bejáródtak. Milyen benyával?Gondolom nem rugtad neki!Csak olyan papásan!De amugy jó az a 5.7! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Milyen benyával?Gondolom nem rugtad neki!Csak olyan papásan!De amugy jó az a 5.7! Pepe meg a rúgás B) Ha kikormolni megy akkor se tolja 80 fölé, max visszakapcsol kettőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Pepe meg a rúgás B) Ha kikormolni megy akkor se tolja 80 fölé, max visszakapcsol kettőt :D Akkor nem szoltam semmit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Milyen benyával?Gondolom nem rugtad neki!Csak olyan papásan!De amugy jó az a 5.7! Sima 95-ös Agipos benya. Pepe meg a rúgás B) Ha kikormolni megy akkor se tolja 80 fölé, max visszakapcsol kettőt :D Nana, minden nap megyek pályán is, óra szerint 120 körül, meg mikor ráhajtók az autópályára, kissé emelkedős az a rész, ott harmadikban kigyorsítok 5000 fordulatig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Sima 95-ös Agipos benya. Nana, minden nap megyek pályán is, óra szerint 120 körül, meg mikor ráhajtók az autópályára, kissé emelkedős az a rész, ott harmadikban kigyorsítok 5000 fordulatig. :) 5000-íg hűhaaa! B) Már majdnem ledadog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Sima 95-ös Agipos benya. Nana, minden nap megyek pályán is, óra szerint 120 körül, meg mikor ráhajtók az autópályára, kissé emelkedős az a rész, ott harmadikban kigyorsítok 5000 fordulatig. :D Ott még a dízel is tovább pörög :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Sima 95-ös Agipos benya. Nana, minden nap megyek pályán is, óra szerint 120 körül, meg mikor ráhajtók az autópályára, kissé emelkedős az a rész, ott harmadikban kigyorsítok 5000 fordulatig. :D Én nem tolom még 3000 ig sem, oszt mégis benyel hétnyócat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Én nem tolom még 3000 ig sem, oszt mégis benyel hétnyócat! B) Én meg tolom 6500ig, mégis megáll 9.6nál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts