opel16v Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nem igazán van érdekem a dologban, úgyhogy nem akarok ennek utánafutkosni, és mástól függeni, idegeskedni, stb. Ha valaki ki akarja próbálni, hát tegye. Én ennek megbeszélésében tudok segíteni a forgalmazóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nem igazán van érdekem a dologban, úgyhogy nem akarok ennek utánafutkosni, és mástól függeni, idegeskedni, stb. Ha valaki ki akarja próbálni, hát tegye. Én ennek megbeszélésében tudok segíteni a forgalmazóval. Csak javaslat volt!Gondoltam forgalmazónak talán érdeke. :lol: Na ebből se lesz semmi.Legalább is mostanában xintem... Köszi azért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 A forgalmazónak érdeke, ezért is ajánlotta fel a pénzvisszafizetéses kipróbálási lehetőséget. :lol: Ingyen semmit nem adnak manapság. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nekem 1.6 16V ECOTEC, de nem kell fogyicsökkentő.Lvagyok én azzal a városi 8.3-al.Meg legalább lehet haladni.Országúton, meg ha nagyon spórolni akarok, akkor beállok egy stabil 80-ra, és akkor olyan 5.7-5.8L/100km a fogyi.Ez meg Ögenszép produkcijó egy ilyen mocitól!Sztem.Pedig már 166e. km van benne. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 A forgalmazónak érdeke, ezért is ajánlotta fel a pénzvisszafizetéses kipróbálási lehetőséget. :lol: Ingyen semmit nem adnak manapság. :roll: Szemét egy világ! :twisted: DEMOAUTÓ!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nekem 1.6 16V ECOTEC, de nem kell fogyicsökkentő.Lvagyok én azzal a városi 8.3-al.Meg legalább lehet haladni.Országúton, meg ha nagyon spórolni akarok, akkor beállok egy stabil 80-ra, és akkor olyan 5.7-5.8L/100km a fogyi.Ez meg Ögenszép produkcijó egy ilyen mocitól!Sztem.Pedig már 166e. km van benne. :wink: Még egy apróság.Ha nagyon fogyicsökkenést akarok, akkor nyakon öntöm egy egység PROTEC-kel, és máris 7.6 a városi, és a káposzta is jóllakik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nekem 1.6 16V ECOTEC, de nem kell fogyicsökkentő.Lvagyok én azzal a városi 8.3-al.Meg legalább lehet haladni.Országúton, meg ha nagyon spórolni akarok, akkor beállok egy stabil 80-ra, és akkor olyan 5.7-5.8L/100km a fogyi.Ez meg Ögenszép produkcijó egy ilyen mocitól!Sztem.Pedig már 166e. km van benne. :wink: Nekem is X16XEL van de nekem torkosabb a jószág!Mondjuk városban se nagyon megyek 80-nal. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Még egy apróság.Ha nagyon fogyicsökkenést akarok, akkor nyakon öntöm egy egység PROTEC-kel, és máris 7.6 a városi, és a káposzta is jóllakik! :lol: Jól hangzik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Majdnem Kolozsvárig mentünk (Magyarkiskapus). A Király-hágó tényleg :king: . Pláne 90 lóval elhúzni a felfelé kapaszkodó Dáciá-sok mellet. :lol: Szóval 98-as volt :idea: Én meg itt gyanusítgatok :oops: Akkor még mindig jobban jártam, mint egy barátom, aki 95-ös helyett dízelt tankolt. Nem ért ki vele a benzinkútról sem. :banghead: Nekem bezzeg nem akart 160 alatt menni a gép :biggrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Azt olvastam alább,hogy a régebbi 93 as caravan tankja 50 l(a műszeren is ennyit ír) és hogy ha eléri a pirosat akkor még 15l van benne.Ez utóbbi biztos ? tud valaki hiteleset mondani ezügyben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Az a lámpa relatív, elég nagy rátartással lehet csak kb. értéket definiálni a kigyulladásánál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ez sajna nem a kigyulladós,legalábbis még egyszer sem láttam világítani... Csak jo lenne fogyit saccolni de az a 15 liter sztem sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ja, nem a lámpát kérdezted... :lol: Nekem nem Caravan van, de abban érzésre 10-12L körül ért bele a pirosba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ha ez tényleg 10 liter,akkor 40l/615 km =6,5L ! Ezt keveslem,bár nem haragudok meg érte :lol: Ebből 350 km pálya 120-180 között a többi város folyamatosan működtetett klímával,250000km -es motorral... Az nem túl rossz vagy rosszul számolok ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ha ez tényleg 10 liter,akkor 40l/615 km =6,5L ! Ezt keveslem,bár nem haragudok meg érte :lol: Ebből 350 km pálya 120-180 között a többi város folyamatosan működtetett klímával,250000km -es motorral... Az nem túl rossz vagy rosszul számolok ? :?Szerintem nagyon jó :thumbup: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Azt olvastam alább,hogy a régebbi 93 as caravan tankja 50 l(a műszeren is ennyit ír) és hogy ha eléri a pirosat akkor még 15l van benne.Ez utóbbi biztos ? tud valaki hiteleset mondani ezügyben ? Amikor eléri a pirosat akkor teletankolod. Abból meg bírod állapítani mennyi is maradt még benne. Persze ez is csak kb. érték lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Amikor eléri a pirosat akkor teletankolod. Abból meg bírod állapítani mennyi is maradt még benne. Persze ez is csak kb. érték lesz. Jaja. Minden kúton máshol kattan a töltő. Nekem volt már olyan, hogy utána még beleraktam 6-7L benyát, csak néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Jaja. Minden kúton máshol kattan a töltő. Nekem volt már olyan, hogy utána még beleraktam 6-7L benyát, csak néztem. Én már ugyanannál a kútnál, ugyanannál a pompánál is jártam úgy, hogy hamarabb kattant. Azóta csordultig töltöm...persze mindig nagyobb út elött :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Gondolom másképpen habzott... pedig csak egy nap volt a két tankolás között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Ha jobban habosodik a benzin töltésnél (leginkább melegebb időben), akkor előbb fog kattanni. Nem érdemes fullra telecsorgatni, mert így nagyobb az esélye a szellőző eltömődésének, ami után az AC összeszívja a tankot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Ha jobban habosodik a benzin töltésnél (leginkább melegebb időben), akkor előbb fog kattanni. Nem érdemes fullra telecsorgatni, mert így nagyobb az esélye a szellőző eltömődésének, ami után az AC összeszívja a tankot. Meglehet nézni ezt valahogy, hogy el van-e tömődve? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Valahogy biztos. :lol: Én még nem néztem. Igaz nálam teletankot nem sokat látott egyik autó sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Nem is tudom. BIztos igazatok van ezzel az eltömődéssel, összeszívással, de cirka 9 éve mindíg fullra töltöm a gépet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Valahogy biztos. :lol: Én még nem néztem. Igaz nálam teletankot nem sokat látott egyik autó sem. :lol: Mindíg teletankolom, mer egy hét alatt úgyis kifogy! Na majd szétnézek! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Nekem amikor felvillan a lámpa, de még el is alszik, akkor van oan 10 körül benne, ha beáll folyamatosra, akkor oan 5-7 lityi marad a tankba kb. No én, most, hogy üa. válság van ukránoknál (is), muszáj voltam kútra menni :lol: Eredmény= Mol-os benyával kb 1-1,5 lityivel többet eszik, és nem is megy annyira. Ezt eddig is tudtam, de reménykedtem, hát nem jött be. Mentem 40 lityiből 698 Km, ebből 350 körül város, a többi hosszú táv város érintéssel. Hát nem estem hasra. Remélem lesz már lassan kinti benya :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts