Csücsök Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 He???? Ezt hogy számoltad ki? Akkor felrakhatok 225/55-öt is? B) Egyébként valóban pongyola volt a megfogalmazás. :D Innen indultam ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Egyébként valóban pongyola volt a megfogalmazás. :D Innen indultam ki: http://img813.imageshack.us/img813/1161/gumi.png poénból ütöttem egy számot.......ilyen gumi ritkaság...... Szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez a fogyi topic. Szét lesz rúgva a hátsónk ha nem húzunk innen...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Hello azt szeretném kérdezni, hogy ezeknél a szeleptisztitoknál csak annyi hogy beleöntöm a tankba és kész is .Tehát ilyet h benzinszűrőt nem kell cserélni?a flakonon csak annyit talátam hogy325ml for 4000km én ezt úgy értelmeztem hogy 1flakon 4000km re elég .Mondjuk azt jóenne tudni hogy 1x re öntsem bele a flakonnal vagy csak először kevesebbet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Hello azt szeretném kérdezni, hogy ezeknél a szeleptisztitoknál csak annyi hogy beleöntöm a tankba és kész is .Tehát ilyet h benzinszűrőt nem kell cserélni?a flakonon csak annyit talátam hogy325ml for 4000km én ezt úgy értelmeztem hogy 1flakon 4000km re elég .Mondjuk azt jóenne tudni hogy 1x re öntsem bele a flakonnal vagy csak először kevesebbet??? Sztem azt jelenti, hogy 4000km-enként érdemes megismételni a kezelést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sztem azt jelenti, hogy 4000km-enként érdemes megismételni a kezelést. Beleöntsem az 1flakonnal 1x re vagy többszörre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Beleöntsem az 1flakonnal 1x re vagy többszörre? Mi a pontos neve annak a szernek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Mi a pontos neve annak a szernek? wynns a márkája injector cleaner a neve de nincs rajta sok lerás csak h növeli a teljesitményt meg szeleptisztitóhatása van Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 wynns a márkája injector cleaner a neve de nincs rajta sok lerás csak h növeli a teljesitményt meg szeleptisztitóhatása van Sztem egy teli tankba kell beleönteni, állítólag később már kevesebb kell belőle. Nincs ráírva az adagolása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sztem egy teli tankba kell beleönteni, állítólag később már kevesebb kell belőle. Nincs ráírva az adagolása? Nincs semi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sztem egy teli tankba kell beleönteni, állítólag később már kevesebb kell belőle. Nincs ráírva az adagolása? Ugyan ezen típusú dízel dermedésgátlóra rá volt írva B) (igaz hogy így is shimán túl lőttem, de ráírva rá volt :D ) Egy teli tankba kellett tolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 wynns a márkája injector cleaner a neve de nincs rajta sok lerás csak h növeli a teljesitményt meg szeleptisztitóhatása van Ez az én fordításomban injektor tisztító. B) Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ez az én fordításomban injektor tisztító. B) Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér. aham értem akkor az a másfél kupaknyi cucc megseláccik h belement mondjuk most nincs tele olyan 3/4 és fél között óra szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 aham értem akkor az a másfél kupaknyi cucc megseláccik h belement mondjuk most nincs tele olyan 3/4 és fél között óra szerint Igazából ezeket túladagolni nem lehet, úgy értve baj nincs belőle, meg azon az elven műkönek, hogy megemelik az oktánszámot, ahogy írják enyhén teljesítményt növelnek , a lerakódás leég innen-onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Igazából ezeket túladagolni nem lehet, úgy értve baj nincs belőle, meg azon az elven működnek, hogy megemelik az oktánszámot, ahogy írják enyhén teljesítményt növelnek , a lerakódás leég innen-onnan. igazából még sosem használtam ijet de 1 flakontól még nem lesz nagyon észre vehetö de nemtudom mondom olvastam h vannak ijenek mondom kipróbálom mert nemtom milyen volt az előzőtulaja az autónak én meg csak karban szeretném tartani.Meg van mostanság amikor nehezebben indul eddig meg indult normálisan majd kiderül milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 igazából még sosem használtam ijet de 1 flakontól még nem lesz nagyon észre vehetö de nemtudom mondom olvastam h vannak ijenek mondom kipróbálom mert nemtom milyen volt az előzőtulaja az autónak én meg csak karban szeretném tartani.Meg van mostanság amikor nehezebben indul eddig meg indult normálisan majd kiderül milyen. Ártani nem árt, az biztos! B) Én is használok télen Spurit! Elvileg az is tisztító hatású, no meg dermedésgátló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ártani nem árt, az biztos! :D Én is használok télen Spurit! Elvileg az is tisztító hatású, no meg dermedésgátló! :) Dermedés az mi? Az olyasmi mint a hidegen nehezen indulás? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 igazából még sosem használtam ijet de 1 flakontól még nem lesz nagyon észre vehetö de nemtudom mondom olvastam h vannak ijenek mondom kipróbálom mert nemtom milyen volt az előzőtulaja az autónak én meg csak karban szeretném tartani.Meg van mostanság amikor nehezebben indul eddig meg indult normálisan majd kiderül milyen. A következő iLYet jutalmazni fogom. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Dermedés az mi? Az olyasmi mint a hidegen nehezen indulás? :D Mi dízelesek ezzel küzdünk! :( (legalábbis én a nyári gázolajommal :) B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Dermedés az mi? Az olyasmi mint a hidegen nehezen indulás? B) Olyan mint a Checkengine, csak könnyebb elhárítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Olyan mint a Checkengine, csak könnyebb elhárítani :) Én ezt már be sem mertem írni! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Most tankoltam 362Km-re 25 Litert!Szerintem az egész jó!V Power Racing-el! X16XEL! Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 E85 + Benya 50:50 arányban átalakitó nélkül, kinek a mi a véleménye, tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 E85 + Benya 50:50 arányban átalakitó nélkül, kinek a mi a véleménye, tapasztalata? Kicsivel emelkedni fog a fogyasztásod, de menni fog mint állat! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 E85 + Benya 50:50 arányban átalakitó nélkül, kinek a mi a véleménye, tapasztalata? Két éve így járok, nekem nagy hidegben , hideg motornál kicsit torpan, neked a hengerenkénti befecsivel csak jobb lehet. Ha a spórólás motivál, sokat nem nyersz rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Ez az én fordításomban injektor tisztító. :D Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér. Ebben az esetben nem injektor tisztító a hatása, hanem telitank tisztító.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts