Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

Hello azt szeretném kérdezni, hogy ezeknél a szeleptisztitoknál csak annyi hogy beleöntöm a tankba és kész is .Tehát ilyet h benzinszűrőt nem kell cserélni?a flakonon csak annyit talátam hogy325ml for 4000km én ezt úgy értelmeztem hogy 1flakon 4000km re elég .Mondjuk azt jóenne tudni hogy 1x re öntsem bele a flakonnal vagy csak először kevesebbet???

Megosztás:

Hello azt szeretném kérdezni, hogy ezeknél a szeleptisztitoknál csak annyi hogy beleöntöm a tankba és kész is .Tehát ilyet h benzinszűrőt nem kell cserélni?a flakonon csak annyit talátam hogy325ml for 4000km én ezt úgy értelmeztem hogy 1flakon 4000km re elég .Mondjuk azt jóenne tudni hogy 1x re öntsem bele a flakonnal vagy csak először kevesebbet???

Sztem azt jelenti, hogy 4000km-enként érdemes megismételni a kezelést.

Megosztás:

Sztem egy teli tankba kell beleönteni, állítólag később már kevesebb kell belőle. Nincs ráírva az adagolása?

Ugyan ezen típusú dízel dermedésgátlóra rá volt írva B) (igaz hogy így is shimán túl lőttem, de ráírva rá volt :D )

Egy teli tankba kellett tolni.

Megosztás:

wynns a márkája injector cleaner a neve de nincs rajta sok lerás csak h növeli a teljesitményt meg szeleptisztitóhatása van

Ez az én fordításomban injektor tisztító. B) Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér.

Megosztás:

Ez az én fordításomban injektor tisztító. B) Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér.

aham értem akkor az a másfél kupaknyi cucc megseláccik h belement mondjuk most nincs tele olyan 3/4 és fél között óra szerint

Megosztás:

aham értem akkor az a másfél kupaknyi cucc megseláccik h belement mondjuk most nincs tele olyan 3/4 és fél között óra szerint

Igazából ezeket túladagolni nem lehet, úgy értve baj nincs belőle, meg azon az elven műkönek, hogy megemelik az oktánszámot, ahogy írják enyhén teljesítményt növelnek , a lerakódás leég innen-onnan.

Megosztás:

Igazából ezeket túladagolni nem lehet, úgy értve baj nincs belőle, meg azon az elven működnek, hogy megemelik az oktánszámot, ahogy írják enyhén teljesítményt növelnek , a lerakódás leég innen-onnan.

igazából még sosem használtam ijet de 1 flakontól még nem lesz nagyon észre vehetö de nemtudom mondom olvastam h vannak ijenek mondom kipróbálom mert nemtom milyen volt az előzőtulaja az autónak én meg csak karban szeretném tartani.Meg van mostanság amikor nehezebben indul eddig meg indult normálisan majd kiderül milyen.

Megosztás:

igazából még sosem használtam ijet de 1 flakontól még nem lesz nagyon észre vehetö de nemtudom mondom olvastam h vannak ijenek mondom kipróbálom mert nemtom milyen volt az előzőtulaja az autónak én meg csak karban szeretném tartani.Meg van mostanság amikor nehezebben indul eddig meg indult normálisan majd kiderül milyen.

Ártani nem árt, az biztos! B)

Én is használok télen Spurit!

Elvileg az is tisztító hatású, no meg dermedésgátló! :D

Megosztás:

A következő iLYet jutalmazni fogom. B) :D

Megosztás:

Ez az én fordításomban injektor tisztító. :D Ráöntöd a telitankra oszt csókolom. Esetleg ha van kannád, egy-két liter benyável elegyíted, mert a 3 decinek fele felragad az üanyagcsőre mire leér.

Ebben az esetben nem injektor tisztító a hatása, hanem telitank tisztító.... B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.