zozo astra1.6 16v Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azt a piros flakonost szoktam használni!Üzemanyag adalék!Tisztit is meg ilyenek!Én is csak teli tanknál hosszú út elött szoktam a tankba löttyinteni! De amugy már sok félét kiprobáltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 De amugy már sok félét kiprobáltam! Akkor légyszi számolj be az eredményről, mert kíváncsian várom! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Akkor légyszi számolj be az eredményről, mert kíváncsian várom! <_< Sztem jobb, ha az adalékra szánt pénzből löktök egy kis E85-öt a tank benyához...az is ki tudja takarítani a rendszert szépen... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Probáltam az STP-t meg a SPURIT is meg egy másikat is!Az STP meg a SPURi az szerintem jó!Kicsit mindha jobban menne a gép mikor benne van!Persze hosszú úton!Én ezt a kettőt javaslom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Probáltam az STP-t meg a SPURIT is meg egy másikat is!Az STP meg a SPURi az szerintem jó!Kicsit mindha jobban menne a gép mikor benne van!Persze hosszú úton!Én ezt a kettőt javaslom! Piros Pro-tec. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 A piros Pro-tec az melyik és milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 A piros Pro-tec az melyik és milyen? Visit My Website <_< Az Opel hivatalosan is ajánlja. Nem lehet sz?r. Anno 3100Ft-ért vettem egy flakonnal, beletöltöttem, majd teletank és kicsit másképp nézett ki utána a szívó oldal. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 És ez csak itt ebben az üzletben lehet kapni?Vagy esetleg más hol is?Lehet,hogy egyszer kiprobálom!Köszi a tanácsot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 És ez csak itt ebben az üzletben lehet kapni?Vagy esetleg más hol is?Lehet,hogy egyszer kiprobálom!Köszi a tanácsot! Utána kell járni. Speciel én Kápolnásnyéken vettem egy kis autós boltban, de láttam nálunk palotán is a Bosch autószervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sztem jobb, ha az adalékra szánt pénzből löktök egy kis E85-öt a tank benyához...az is ki tudja takarítani a rendszert szépen... :angry: Szerintem az injektort az injektor tisztító tisztíttccsa ki igazán! <_< Az E85 meg a tankot, meg a csöveket. Nekem nem volt gondom eddig a tankkal, ezért nem teszek bele E85-öt, hogy ezután se legyen! ..... :P Nincs szükségem műsoron kívüli szűrő cserére! Ellenben egy bármilyen injektor tisztítós kezelés után érezhetően fürgébb a kocsim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Én is így vagyok vele!Maradok a tisztítónál!Jó az bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ma tankoltam: 775km - 45L -> 5.8L/100km <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ma tankoltam: 320 km 35 liter... <_< Érződik hogy 150 km-t teljesen halott lambda-szondával tettem meg... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 570Kilóméterre tankoltam 20 Liter szeszt, és 21.3Liter benyát, az ugye 7.23L/100Km vegyes használatban és a szokásos stílusban. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 570Kilóméterre tankoltam 20 Liter szeszt, és 21.3Liter benyát, az ugye 7.23L/100Km vegyes használatban és a szokásos stílusban. :D Nekem elsejétől máig 7,6 az átlagom..... (téli gumival.) Ha feltenném a nyárit, rögtön felmenne 8-ra! B) Ezért nem teszem. Úgyis öreg már, elhasználom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Nekem elsejétől máig 7,6 az átlagom..... (téli gumival.) Ha feltenném a nyárit, rögtön felmenne 8-ra! B) Ezért nem teszem. Úgyis öreg már, elhasználom. Hogyhogy? Én úgy tudtam a télivel eszik többet, mert nayobb a gördölési ellenállása...vagy keskenyebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Hogyhogy? Én úgy tudtam a télivel eszik többet, mert nayobb a gördölési ellenállása...vagy keskenyebb? Ha kopott, lehet, hogy kevesebb... Amúgy én is lejárom a téli papucsaimat... még 1 telet nemigen bírna ki.... Ha elpasszoltam a Fábiát, kap egy új szettet: téli-nyárit! :D Már alig várom... Addig meg óvatosabban közlekedek, mivel téliekkel nagyobb a fékút... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Ha kopott, lehet, hogy kevesebb... Amúgy én is lejárom a téli papucsaimat... még 1 telet nemigen bírna ki.... Ha elpasszoltam a Fábiát, kap egy új szettet: téli-nyárit! :) Már alig várom... Addig meg óvatosabban közlekedek, mivel téliekkel nagyobb a fékút... :D Eddíg csak egyszer néztem el a fékutat 100ropi lett a vége ez ugye 8-10db gumi, megéri kockáztatni? B) A téli kerekeim még egy szezont bírnak ki , aztán eljátszhatja valaki őket.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Eddíg csak egyszer néztem el a fékutat 100ropi lett a vége ez ugye 8-10db gumi, megéri kockáztatni? B) A téli kerekeim még egy szezont bírnak ki , aztán eljátszhatja valaki őket.. :D azért erre vigyázok, ezért írtam! 185-ös gumik vannak alatta 14"-osak, tapadnak azok úgy mint a 165-ös 13"-as nyárik, legalábbis érzésre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 azért erre vigyázok, ezért írtam! 185-ös gumik vannak alatta 14"-osak, tapadnak azok úgy mint a 165-ös 13"-as nyárik, legalábbis érzésre... :D Hát csak óvatosan..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Hogyhogy? Én úgy tudtam a télivel eszik többet, mert nagyobb a gördölési ellenállása...vagy keskenyebb? Télen azért ehet többet, mert hamarabb kipörög, de a téligumi általában keskenyebb, így száraz úton nem tapad le annyira. Nekem viszont a nyárival eszik kevesebbet, pedig 195/50 R15-ös.Elgondolkodtam már a 185/60 R15-ös méreten is. Így a km óra is reális értéket mutatna, meg autópályán kevesebbet pörögne a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Télen azért ehet többet, mert hamarabb kipörög, de a téligumi általában keskenyebb, így száraz úton nem tapad le annyira. Nekem viszont a nyárival eszik kevesebbet, pedig 195/50 R15-ös.Elgondolkodtam már a 185/60 R15-ös méreten is. Így a km óra is reális értéket mutatna, meg autópályán kevesebbet pörögne a motor. ...meg némileg lassabban melegszik, így többet megy hidegen, meg a téli gumi amúgy is jobban lefogja, normál esetben télivel többet nyakal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Télen azért ehet többet, mert hamarabb kipörög, de a téligumi általában keskenyebb, így száraz úton nem tapad le annyira. Nekem viszont a nyárival eszik kevesebbet, pedig 195/50 R15-ös.Elgondolkodtam már a 185/60 R15-ös méreten is. Így a km óra is reális értéket mutatna, meg autópályán kevesebbet pörögne a motor. Ja-ja kérdezd csak meg Opelosfatert hogyan volt amikor mentek télen Pestre aztán a 100Kilóméteres úton 150km-ert tekertek a kocsiba. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Elgondolkodtam már a 185/60 R15-ös méreten is. Így a km óra is reális értéket mutatna, meg autópályán kevesebbet pörögne a motor. Azzal nehezen. 185/60 R14 az okés. 15-ös felnikhez mind /55 a váltó. De elvileg így sem csal sokat. Úgyhogy én inkább a következő cserénél egy 195/55 R15-re váltanék. B) Habár tudja a fene: 175/65 R14-et alapul véve a /50 kevesebbet csal (100 helyett 101), mint /55-el (100 helyett 98). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Azzal nehezen. 185/60 R14 az okés. 15-ös felnikhez mind /55 a váltó. De elvileg így sem csal sokat. Úgyhogy én inkább a következő cserénél egy 195/55 R15-re váltanék. :) Habár tudja a fene: 175/65 R14-et alapul véve a /50 kevesebbet csal (100 helyett 101), mint /55-el (100 helyett 98). He???? Ezt hogy számoltad ki? Akkor felrakhatok 225/55-öt is? B) Részemről amit eddig tapasztaltam, hogy a 195-ös gumi nem befolyásolja jelentősen a fogyit. Nekem semmivel sem evett többet a téliken, mint a nyárin. Ha az a + 4centi jelentősen befolyásolná, akkor ott más baj van. Ne a kmóra miatt variáljatok a gumimérettel. Odébb kell tenni a mutatót, ha nagyon zavar és annyi. Nálam egyforma eltérést mutatott 30-nál is, meg 130-nál is. 186/60 R14-el kb. 8-al mutat többet, 195/60-al kb 3-4-el. Sztem felesleges piszkálni......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts