akiraly2 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Hali 715km 41,86 literrel. :D C14SE BENZIN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 5.4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hali 715km 41,86 literrel. <_< C14SE BENZIN 5,85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 5.4 Érden már 7 forinttal drágább a gázolaj mint a 95-ös! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Érden már 7 forinttal drágább a gázolaj mint a 95-ös! <_< Mindenhol drágább! :angry: :P Nekem most 5,1re jött ki, lassan mehetne már lejjebb is, hisz itt a jó idő... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nekem meg egy 450 km-es átlag 9,1-re jött ki...vegyesen város és országút kb 1/4-3/4 arányban... Viszont most besz@rt valami, mert 40 km alatt bevágott kb 8 litert... :angry: valamint csúnyán jár... Hétvége hibakeresés lesz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Érden már 7 forinttal drágább a gázolaj mint a 95-ös! <_< Itt is vadászom a kutak között azt ahol éppen a legkevésbé szívom meg... :P A Bulgárok már tüntetnek :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Itt is vadászom a kutak között azt ahol éppen a legkevésbé szívom meg... :angry: A Bulgárok már tüntetnek <_< "Bulgáriában több éves rekordokat döntenek az üzemanyagárak; egy liter benzin átszámítva 342 forintba kerül, egy liter gázolaj ára 2,55 leva (356 forint)." Mi örülnénk ha csak ennyi lenne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Itt is vadászom a kutak között azt ahol éppen a legkevésbé szívom meg... :angry: A Bulgárok már tüntetnek <_< Nálunk Egerben az OMV-nél 373.90 a benzin. Ott szoktam tankolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Tankoltam már Molnál és Shellnél is, de mindenhol ugyanazt a sz?rt adják és többet is eszik vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nálunk Egerben az OMV-nél 373.90 a benzin. Ott szoktam tankolni Nekem nem igazán esik útba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nekem nem igazán esik útba <_< Nekem se Bulgária, pedig ott a leírtak szerint olcsóbb a benzin Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 szevasztok! Mínőség szempontjából szerintetek hol érdemes tankolni?És fogyasztás szempontjából is?Mert eddig a LUKOIL-nél tankoltam elég sokáig és abból többet evett a verda!Utóbbi időben a shell-nél meg az omw-nél is tankoltam!És a shell-esből nem fogyasztott annyit!Azt vettem észre!Meg sokan azt mondják,hogy a shell az nagyon jó! Meg nem nagyon akar 8,5L és 8L alá menni a fogyasztás!(X16XEL)Pedig nem nyomom neki!Az igaz rövid távokat megyek!De azért van benne hosszabb is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 szevasztok! Mínőség szempontjából szerintetek hol érdemes tankolni?És fogyasztás szempontjából is?Mert eddig a LUKOIL-nél tankoltam elég sokáig és abból többet evett a verda!Utóbbi időben a shell-nél meg az omw-nél is tankoltam!És a shell-esből nem fogyasztott annyit!Azt vettem észre!Meg sokan azt mondják,hogy a shell az nagyon jó! Meg nem nagyon akar 8,5L és 8L alá menni a fogyasztás!(X16XEL)Pedig nem nyomom neki!Az igaz rövid távokat megyek!De azért van benne hosszabb is! Inkább kút, mint felirat függő. Keszin 2 Lukoil van, egyiknél rakat sz.r a gázolaj, a másknál meg jobb, mint a környékbeli Shell, Agip, Mol-nál. A múltkor tankoltam Pilisvörösvár felé egy OMV-nél, (mint utóbb kiderült a környék legdrágább kútjánál), és még vacak is volt a lé. Haverom is arra felé szokott tankolni, egy tök noném kútnál ami állítólag MOL anyagot ad, azt dícséri hogy mennyire faca, a környéken az összesnél jobb. Ki kell tapasztalni hogy a környékeden hol érdemes, a névre kár adni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 szevasztok! Mínőség szempontjából szerintetek hol érdemes tankolni?És fogyasztás szempontjából is?Mert eddig a LUKOIL-nél tankoltam elég sokáig és abból többet evett a verda!Utóbbi időben a shell-nél meg az omw-nél is tankoltam!És a shell-esből nem fogyasztott annyit!Azt vettem észre!Meg sokan azt mondják,hogy a shell az nagyon jó! Meg nem nagyon akar 8,5L és 8L alá menni a fogyasztás!(X16XEL)Pedig nem nyomom neki!Az igaz rövid távokat megyek!De azért van benne hosszabb is! Szia! Én az OMV-nél tankolok, legalábbis városon belül. De azt hallottam, hogy itt nálunk M.országon a Shellnek is a MOL szállítja a benyát <_< Amikor a sógort fuvarozgattam két éve, a Lukoilnál tankoltam elég sokat és szerintem nem fogyasztott többet. De akkor nem én álltam a benzint, nem jelentett gondot :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Szia! Én az OMV-nél tankolok, legalábbis városon belül. De azt hallottam, hogy itt nálunk M.országon a Shellnek is a MOL szállítja a benyát :angry: Amikor a sógort fuvarozgattam két éve, a Lukoilnál tankoltam elég sokat és szerintem nem fogyasztott többet. De akkor nem én álltam a benzint, nem jelentett gondot :P :P :P Minden "ismert" kút a Moltól veszi a nyálat tudomásom szerint (kivétel az omv az Osztrák határ fele), az a változó, hogy milyen adalékot tesznek hozzá. Nomeg mennyi vizet <_< Sokan szidják a madarasteszkó, metró kútjait (utóbbit én is), van akinek meg semmi baja velük. Shell és shell között is van különbség, pl. én a multkor Békésen tankoltam elég jót kagylóéktól, csak az a baj, hogy 300 km-re van a lakóhelyemtől :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Minden "ismert" kút a Moltól veszi a nyálat tudomásom szerint (kivétel az omv az Osztrák határ fele), az a változó, hogy milyen adalékot tesznek hozzá. Nomeg mennyi vizet :P Sokan szidják a madarasteszkó, metró kútjait (utóbbit én is), van akinek meg semmi baja velük. Shell és shell között is van különbség, pl. én a multkor Békésen tankoltam elég jót kagylóéktól, csak az a baj, hogy 300 km-re van a lakóhelyemtől :P Pár éve volt egy qrva nagy balhé a szánalmas minőség miatt, és akkor annyira rájuk szálltak, hogy azóta nem tudtak még visszaromlani <_< ritkán, de szoktam tankolni ilyeneknél, és nem olyan rossz a nafta, csak nem is annyival olcsóbb, mint amennyivel régen volt :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Inkább kút, mint felirat függő. Keszin 2 Lukoil van, egyiknél rakat sz.r a gázolaj, a másknál meg jobb, mint a környékbeli Shell, Agip, Mol-nál. A múltkor tankoltam Pilisvörösvár felé egy OMV-nél, (mint utóbb kiderült a környék legdrágább kútjánál), és még vacak is volt a lé. Haverom is arra felé szokott tankolni, egy tök noném kútnál ami állítólag MOL anyagot ad, azt dícséri hogy mennyire faca, a környéken az összesnél jobb. Ki kell tapasztalni hogy a környékeden hol érdemes, a névre kár adni <_< Szerintem kocsi függő is a dolog. Van amelyik érzékenyebben reagál egy kis minőségi hiányra, és van amelyik "mindenevő". Én szerencsés vagyok, úgy érzem az utóbbi kategóriába tartozik a kocsim. Az eddig nálam töltött >100.000 km alatt soha nem prüszkölt a motorom, és jól is indul. Éppen ezért shellt még sosem látott a belében..... Az átlagom meg elfogadható nekem. Volt aki kérdezte tőlem, hogy miért mutat csökkenő tendenciát az átlag fogyasztásom? Nem igazán tudtam megválaszolni. Sok tényező befolyásolhatja, bár aránylag egyforma város/országút összetételű utakat futok. Aztán valami eszembe jutott. Már el is felejtkeztem róla, hogy tavaly kaptam egy erős mágnest, amit felszereltem az injektor elé a benzincsőre.... Fene tudja, lehet, hogy az is csinál valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Szerintem kocsi függő is a dolog. Van amelyik érzékenyebben reagál egy kis minőségi hiányra, és van amelyik "mindenevő". Én szerencsés vagyok, úgy érzem az utóbbi kategóriába tartozik a kocsim. Az eddig nálam töltött >100.000 km alatt soha nem prüszkölt a motorom, és jól is indul. Éppen ezért shellt még sosem látott a belében..... Az átlagom meg elfogadható nekem. Volt aki kérdezte tőlem, hogy miért mutat csökkenő tendenciát az átlag fogyasztásom? Nem igazán tudtam megválaszolni. Sok tényező befolyásolhatja, bár aránylag egyforma város/országút összetételű utakat futok. Aztán valami eszembe jutott. Már el is felejtkeztem róla, hogy tavaly kaptam egy erős mágnest, amit felszereltem az injektor elé a benzincsőre.... Fene tudja, lehet, hogy az is csinál valamit? Lehet hogy az együtt eltöltött évek száma többet csinál, mint az a mágnes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Hát lehet!Biztos kút függő is!Mikor a luk-nál tankoltam nekem se csinált semmi rosszat a kocsim!Ugyanugy ment,ugyanugy indult,ha odaléptem neki akkor is jól ment!De viszont nálunk megfordultak olyan autók amik egyes kutakon tankoltak és és minden bajuk volt tőle!Utána kaptak kagylós üzemanyagot és hibátlanul járt az autó! Majd most nyáron kiváncsi leszek mit fog az enyém fogyasztani! Még egy kérdés.Valaki használ vagy használt ilyen STP üzemanyag adalékot?Mert én használok!És hogy érdemes e ezt beletölteni vagy semmi értelme?Mondjuk valamit biztos csinálhat!Ártani nem árthat szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Lehet hogy az együtt eltöltött évek száma többet csinál, mint az a mágnes <_< Ez sincs kizárva! :angry: Írtam is: "Fene tudja".... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Még egy kérdés.Valaki használ vagy használt ilyen STP üzemanyag adalékot?Mert én használok!És hogy érdemes e ezt beletölteni vagy semmi értelme?Mondjuk valamit biztos csinálhat!Ártani nem árthat szerintem! Nem írtad, hogy milyen STP adalékot használsz! Ha injektor tisztítót, akkor márkától függetlenül használ, mert tisztít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Mondjuk nekem kicsit hihetetlennek hangzik, hogy legálisan kapható üanyagtól baja lehet egy autónak. Túl finnyásak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Mondjuk nekem kicsit hihetetlennek hangzik, hogy legálisan kapható üanyagtól baja lehet egy autónak. Túl finnyásak? <_< Hallottam olyat, de már jópár éve történt, hogy bizonyos kutaknál tankolt autóknak az üzemanyag rendszerét kikezdte a benzin, vagy az abban lévő valamilyen anyag. De, hogy ez autótípus függő volt-e, vagy benzikút, arra már nem emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem írtad, hogy milyen STP adalékot használsz! Ha injektor tisztítót, akkor márkától függetlenül használ, mert tisztít. Én is szoktam adalékot használni, de csak injektortisztító formájában és csak hosszú út előtt, mikor televágom a tankot. Előtte veszek egyet, ami kapható a havernál az autósboltban. A tankba öntöm és ráeresztem a naftát. Dolgozza ki a rendszerből a vizet és ami nem oda való. Általában a Balcsira szoktam menni hosszabb útra a hugomékhoz nyáron. Közel 300 km. Oda-vissza kipucolja a rendszert <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts