epk947 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Azt ugye tudjátok, hogy 100km-es távon ha 100 helyett 130-al mész az 14 percet jelent. Érdemes 2 literrel több benzint elfogyasztani?:D Ne rövid távot számolj! 400 km-en az már 1 óra különbség!!! Sokszor mentem napi 800 vagy 1000 km-t, és akkor nem mindegy az idő. Igaz, hogy nem is 130-al mentem, hanem ami a csövön kifért.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ne rövid távot számolj! 400 km-en az már 1 óra különbség!!! Sokszor mentem napi 800 vagy 1000 km-t, és akkor nem mindegy az idő. Igaz, hogy nem is 130-al mentem, hanem ami a csövön kifért.... :lol: én már kezdek leállni róla...figyelve a benzin árakat ! :D Ma voltam teletankolni 12 800 ért ment bele 36 liter plusz úgy mentem kútra hogy volt benne kb 10-15 l között valahol (vörös sáv teteje) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Sokat volt hideg, sokat rúgtam az agyát, 5.6 :D Nah majd a következővel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Hát nagyon nem mindegy, hogy 5 vagy 25km. Ha 5km-eket mész ebben a hidegben akkor teljesen jó lehet a 10l, de ha 25-öt akkor valóvan sok. Jaja hát igazad van...nem mindegy hogy jár vele...5 vagy 25 :D Csak város, rövidtávok a januári nagy hidegekben nekem is bekajolt elég sokat 8.9l / 100km Most utoljára, hosszú úton (autópálya, főút) + város rövidtávokkal: 7,1l/100km -re már lement... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Országúton, törvényes közlekedés közepette 8 liter... :D Városban 2 km-es utakon, 12... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akiraly2 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Sziasztok. Az én fogyasztásom 6,1 lett.C14SE Napi 25km oda és 25km vissza. autópályán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Sziasztok. Az én fogyasztásom 6,1 lett.C14SE Napi 25km oda és 25km vissza. autópályán! Jó kis dízel fogyi! :lol: Nekem az utóbbi héten 4,9re jött ki.. Csak rövidtávok, max 25 km közúton... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Jó kis dízel fogyi! :D Nekem az utóbbi héten 4,9re jött ki.. Csak rövidtávok, max 25 km közúton... :D A többit a kertben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A többit a kertben? :lol: Tréleren. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A többit a kertben? ;) A donorral igen! Azzal a focipályán szoktam rallyzni! Meglepő amúgy, hogy 5 L gázolajjal mennyit lehet hülyéskedni egy Isuzu dízellel... :D :) Kíváncsi vagyok benzinessel ugyanaz mennyi lenne.... :D Tréleren. :D Még a donor sem volt tréleren.... :lol: Azt is a lábán hoztam haza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A donorral igen! Azzal a focipályán szoktam rallyzni! Meglepő amúgy, hogy 5 L gázolajjal mennyit lehet hülyéskedni egy Isuzu dízellel... ;) :) Kíváncsi vagyok benzinessel ugyanaz mennyi lenne.... :D Még a donor sem volt tréleren.... :lol: Azt is a lábán hoztam haza. :D 5,6. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A donorral igen! Azzal a focipályán szoktam rallyzni! Meglepő amúgy, hogy 5 L gázolajjal mennyit lehet hülyéskedni egy Isuzu dízellel... :D :lol: Kíváncsi vagyok benzinessel ugyanaz mennyi lenne.... :D Kit érdekel? Mindenképp nagyobb élmény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 5,6. :D Na perszeee! ;) Nyugtasd csak magad... ;) Kit érdekel? Mindenképp nagyobb élmény. :D Jégen szerintem tökmindegy, ugyanúgy csúsztatható mindkettő, és ugyanúgy elkapar mindkettő... Vagy nem jól gondolom? :) Apropó: holnaptól mindkét üzemanyag + 5 Ft! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Na perszeee! ;) Nyugtasd csak magad... :D Jégen szerintem tökmindegy, ugyanúgy csúsztatható mindkettő, és ugyanúgy elkapar mindkettő... Vagy nem jól gondolom? :) Apropó: holnaptól mindkét üzemanyag + 5 Ft! :D :lol: :D Csináltam már ennyit. ;) Én is tudok nagy arcú lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Csináltam már ennyit. ;) Én is tudok nagy arcú lenni. :) Bocsi, nem vagyok nagyarcú... Amúgy meg most nem a legkisebb fogyasztásról volt szó. :D De rallyzás közben is csak 5.6 maradt a fogyasztásod? :D Ez nekem valahogy hihetetlen, de attól még lehetséges! :D Csak szerintem a dízel akkor is kevesebbet eszik, ha extrém körülmények között használjuk... Vagy nem jól gondolom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Bocsi, nem vagyok nagyarcú... Amúgy meg most nem a legkisebb fogyasztásról volt szó. :D De rallyzás közben is csak 5.6 maradt a fogyasztásod? :D Ez nekem valahogy hihetetlen, de attól még lehetséges! ;) Csak szerintem a dízel akkor is kevesebbet eszik, ha extrém körülmények között használjuk... Vagy nem jól gondolom? :lol: De, jól gondolod. Csak más az élményfaktor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 De, jól gondolod. Csak más az élményfaktor. :) De a jégen is? :lol: Azt hittem azon nem számít, csúszik mind a kettő, és egyikkel se tudsz megállni! :D nah mindegy is, nem akarnék feszültséget szítani, látom van aki félreérti a dolgokat, nem úgy mint te! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 De a jégen is? :lol: Azt hittem azon nem számít, csúszik mind a kettő, és egyikkel se tudsz megállni! :D nah mindegy is, nem akarnék feszültséget szítani, látom van aki félreérti a dolgokat, nem úgy mint te! :D Menjünk át egyébbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ma voltam tankolni: 767km - 45.9L -> 5.98L/100km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ma voltam tankolni: 767km - 45.9L -> 5.98L/100km :lol: Nem tudom hogyan csináljátok, nekem még soha nem ment 6.2-alá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem tudom hogyan csináljátok, nekem még soha nem ment 6.2-alá. :D Óvatosabb vezetési mód, másabb útviszonyok, vagy egyszerűen más vezetési stílus. :) (Sok tiltatás nem hiszem, hogy lenne benne!) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Kevesebb km, másabb útviszonyok, vagy más vezetési stílus. ;) (Sok tiltatás nem hiszem, hogy lenne benn!) :lol: :D Valószínű itt a válasz. Tiltás, mi az? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Valószínű itt a válasz. Tiltás, mi az? :D :D A váltás-jelződ :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A váltás-jelződ :D :D Az ott ül mellettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts