zotya975 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Akkor már én se maradjak ki: 20903km jött össze az idén, erre 1410l -t égetett el a vas, ez 6,7-es átlagnak és javarészt vegyes használatnak felel meg. Mindezt 457382ft-om bánta. Fogyasztásban 6,1 valamint 7,2 a két véglet. Fél misi, hihetetlen nem? :D Mármint az ember csak tankol, aztán ha összeadnám én is csak lesnék...lehet jövőre írom én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 20903km jött össze az idén, Már az idén profitot termeltél volna, ha átalakítod a járgányt. :D Mi lesz jövőre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Fél misi, hihetetlen nem? :) Mármint az ember csak tankol, aztán ha összeadnám én is csak lesnék...lehet jövőre írom én is. :) Én Freeze kolléga táblázatát használtam, ezt mindjárt lezárom és újra letöltöm, mert mindjárt kezdődik egy újabb év... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Már az idén profitot termeltél volna, ha átalakítod a járgányt. :D Mi lesz jövőre... :) Jövőre megszorítás nálunk is- vagyis asszonynak lejár a munkaszerződése, így az autóhasználat is visszaesik a régi évi 12-14ezer körülire... Az átalakítás meg sajna nem megy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Én Freeze kolléga táblázatát használtam, ezt mindjárt lezárom és újra letöltöm, mert mindjárt kezdődik egy újabb év... :D Milyen táblázatról van szó? megosztanád esetleg velem is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 362 Km-en 20 L => 5,52 Ez is jó, de mostanában nem volt ám ennyi... A sok rövidtáv (max 20 km-ek). 2010-ben: 24.975 megtett Km, 5,1 L/100Km-es átlag, 1273,725 L gázolaj ment el összesen, 330 Ft-os üzemanyaggal számolva 420329,25 Ft :) :) Mint kb az autó ára... Azért ez nem semmi!!!! :D (ami persze azért nem ennyi volt, volt benne több mint a fele 200 Ft-os gázolaj is, de akkor is! :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Én meg totál nem tudom mennyit tankoltam :D Az F astraval mentem októberig vagy 25 ezer Km-t.. Aztán váltottam benzinesre. Azzal is lenyomtam már 5 ezret eddig. Kibaszott drága a gázolaj is, meg a benzin is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Én meg totál nem tudom mennyit tankoltam :D Az F astraval mentem októberig vagy 25 ezer Km-t.. Aztán váltottam benzinesre. Azzal is lenyomtam már 5 ezret eddig. Kibaszott drága a gázolaj is, meg a benzin is. :) Ja. Meg már az étolaj is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Ja. Meg már az étolaj is. :D Lassan már olcsóbb lesz a gyógyszertárból a sebbenzin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Lassan már olcsóbb lesz a gyógyszertárból a sebbenzin :D Azt én a hajamra kenhetem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Azt én a hajamra kenhetem. :D Khhhrrrr... Te rakjál bele trafóolajat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Khhhrrrr... Te rakjál bele trafóolajat :D Olyanunk szokott lenni a mávnál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Khhhrrrr... Te rakjál bele trafóolajat :) Olyan úgyis sok le lesz cserélve, a PCB tartalom miatt. :) Azért érdekes, a trafókban lecseréltetik, a közömbösítésre azért kíváncsi lennék, nem néhány autóba kerül-e tényleg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Olyan úgyis sok le lesz cserélve, a PCB tartalom miatt. :) Azért érdekes, a trafókban lecseréltetik, a közömbösítésre azért kíváncsi lennék, nem néhány autóba kerül-e tényleg. :) Anno, én nem mertem belerakni.. Bezzeg most.. Most minden éghető szart beleöntenék a tankba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Olyan úgyis sok le lesz cserélve, a PCB tartalom miatt. :D Azért érdekes, a trafókban lecseréltetik, a közömbösítésre azért kíváncsi lennék, nem néhány autóba kerül-e tényleg. :) Igen, a PCB tartalom miatt cserélik... ahogy most rászálltak a fázisjavító kondenzátorokra is. Régiek is tartalmaznak PCB-t.. :D Leszel a barátom? :) De semmi buzulás! :D Egyébként majd nyáron lesz elvileg, de nem tudom mennyi marad, mert az egyik állomási trafó két nyár között elengedi azt a 15 liter olajat és karbantartásra már üres a trafó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Igen, a PCB tartalom miatt cserélik... ahogy most rászálltak a fázisjavító kondenzátorokra is. Régiek is tartalmaznak PCB-t.. :D De semmi buzulás! :) Egyébként majd nyáron lesz elvileg, de nem tudom mennyi marad, mert az egyik állomási trafó két nyár között elengedi azt a 15 liter olajat és karbantartásra már üres a trafó. :D Az mi az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az mi az? :) Biztos valami nem jó dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az mi az? :D Egy környezetet erősen károsító és rákot okozó vegyi anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az mi az? :D Itt olvashatsz róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Új fogyasztási adat! 12,896 L 248 Km-en => 5,2 L/100 Km Ami meglepett, hogy csak rövidtávozom most vele.... A Vivaró szervízben van, és most az Astrával látom el a feladatot :) többnyire 21 km-esek az útjaim, 2-3 személlyel! Ennek fényében szerintem kiváló lett a fogyasztásom! :) Elszámolják Apeh normával, ami: A gázolajüzemű gépkocsi alapnorma-átalány mértéke a beépített motor hengerűrtartalma szerint: 1501-2000 cm3-ig 6,7 liter/100 kilométer + 9 Ft/km kopásdíj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 1501-2000 cm3-ig 6,7 liter/100 kilométer + 9 Ft/km kopásdíj. :D Ehh akkor ezek szerint én a melóbajárásra csak a kopásdíjjat kapom! :) pedig elvileg az az üzemanyag költségem nahh mindegyis :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ehh akkor ezek szerint én a melóbajárásra csak a kopásdíjjat kapom! :) pedig elvileg az az üzemanyag költségem nahh mindegyis :D Ez akkor él, ha "kiküldetési rendelvényen" történik mindez, vagyis ilyen nyomtatványon. Itt olvashatsz bővebben róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ehh akkor ezek szerint én a melóbajárásra csak a kopásdíjjat kapom! :) pedig elvileg az az üzemanyag költségem nahh mindegyis :D Nekem meg azért nem fizetik az autós bejárást, mert: 1. mégis csak a MÁV-nál dolgozom. :D 2. vasúti tömegközlekedéssel be tudok járni. :D Amúgy én csak 2,4Ft-ot kapok kilométerenként a cégesem vezetéséért. :D A kosarasemelősért már 3Ft-ot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem meg azért nem fizetik az autós bejárást, mert: 1. mégis csak a MÁV-nál dolgozom. :D 2. vasúti tömegközlekedéssel be tudok járni. :D Amúgy én csak 2,4Ft-ot kapok kilométerenként a cégesem vezetéséért. :D A kosarasemelősért már 3Ft-ot. :D nem nagyon tudom hogy hol mennyit fizetnek érte meg hogy mit vesznek figyelembe ilyenkor, de egyik ismerősömnek pl 9 forint kilométerenként! szóval ezt elég kevésnek találom de írásom elejére hivatkozok! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem meg azért nem fizetik az autós bejárást, mert: 1. mégis csak a MÁV-nál dolgozom. :D 2. vasúti tömegközlekedéssel be tudok járni. :D Amúgy én csak 2,4Ft-ot kapok kilométerenként a cégesem vezetéséért. :D A kosarasemelősért már 3Ft-ot. :D Akkor járj be kosaras emelővel, mert inkább megéri! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts