Lou Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Igen, megoldható rajtam keresztül is. Ugyanaz forgalmazza ezt a kütyüt, akitől a Metabond olajokat szerzem. Sőt, ha rajtam keresztül intézed, még támogatod is pár liter olajjal a csapatot. :D Igazándiból a kollégám érdekelné egy ilyen ketyere. Majd rábeszélem, hogy támogasson titeket pár liter olajjal :lol:
szantozoli Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Hali! Erre az EcoTek-re én is kiváncsi lennék, hogy tényleg működik-e? Ha az üzemanyag fogyasztást csökkenti, akkor tényleg jó lehet! De ha még plusz erőt is adna hozzá, akkor már királyság! :twisted: Azon gondolkoztam, hogy: Ha a környezetszennyezést is csökkenti, akkor ki kell venni a katalizátort, hogy tényleg javuljon a teljesítmény, és lehet hogy a károsanyag kibocsájtás sem nő meg drasztikusan. :twisted:
opel16v Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 A katalizátor sok olyan anyagot köt meg, ami mindenképpen benne van a kipuffgázban, akármilyen jó is lesz a fogyasztása. Szal nem jó ez a gondolatmenet. :lol: Ha ki akarod próbálni, akkor tudok intézni egyet, aminek le kell tenni az árát, elviheted kipróbálni, aztán ha nem tetszik, vissza minden. Egy hátulütő: be kell szerelni/szereltetni. Ezt is megcsinálják, egy ajánlott szerelő 3000 Ft környékén megoldja.
Lou Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 ha tényleg növeli a teljesítményt, akkor egy versenygépbe miért nem érdemes beletenni? Ha meg a fogyasztást is csökkenti, akkor azt sem értem, hogy az omegába miért nem érdemes? Nem kötözködök, hanem kiváncsi vok. :lol:
szantozoli Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Köszi Gabi! De még várok, hogy "más kárán tanuljak" :wink: Inkább a tapasztalatokra hagyatkoznék. Igazából én nem hiszek benne, de ha meggyőznek majd az érvek, akkor talán majd rászánom magam. Vannak ezek az adalékok is, amik szerint csökken a fogyasztás, hát abban sem hiszek igazán. Amikor megvettem a direktszűrőt, és egyéb finomságokat a kocsihoz, akkor rájöttem, hogy sokkal többet igérnek egy termékről, mint amit valójában tud. Szerintem egyáltalán nem csökkent eddig sem a fogyasztásom, és a menettulajdonságok sem javultak, egyedül a hanghatás az, amiben igazuk volt.
warwolf Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 ha tényleg növeli a teljesítményt, akkor egy versenygépbe miért nem érdemes beletenni? Ha meg a fogyasztást is csökkenti, akkor azt sem értem, hogy az omegába miért nem érdemes? Nem kötözködök, hanem kiváncsi vok. :D 1X majd egy talin kuksizz be Opel16V mociterébe, aztán lehet szörnyülködni.Utána majd megérted, hogy Ő miért nem teszi bele. :wink: :lol:
leslie Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 No, alakul a fogyasztásom, közelít a nyári normális 7L-hez. Most csak városban lett 7.2, erre már nem nagyon morgok. Viszont meleg kutasok, ahogy drágítják a benyát, úgy kattan elöbb a töltő akármi. Piros tetején volt a mutató, besaccoltam 41-42L-re, ennyit kell majd tölteni. Erre kattan 35-nél. :shock: És rácsorgott még 6L, csak néztem.
opel16v Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Lou! Bár még nem próbáltam, mint már említettem is, azért a véleményem az, hogy a teljesítményt valszeg nem növeli, viszont a fogyasztást tényleg csökkentheti. Az Omegámba azért nem érdemes beletenni, mert a marha nehéz kasznihoz a leggyengébb motor párosul, így mindig ki kell nyomni a szemét, hogy menjen. Ezért semmilyen fogyasztáscsökkentő eljárás nem okozna sztem kézzel fogható eredményt. Félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem akarok jobban belefolyni ebbe a témába, én csak annyit tudok tenni az ügyben, hogy aki ki akarja próbálni, annak ezt el tudom intézni. :lol:
Lou Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Lou! Félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem akarok jobban belefolyni ebbe a témába, én csak annyit tudok tenni az ügyben, hogy aki ki akarja próbálni, annak ezt el tudom intézni. :lol: Köszi! Már ez is nagy segítség, mert 30e nem az a kis összeg, amire rálegyint az ember, ha nem jön be a cucc. Ez a próba dolog megy vidékre is? Ps. Ha a kolégámnak bejön, akkor én is veszek egyet. Én is úgy vok mint az egyik cartars előttem mondja, majd a más kárán tanulok ;-)
leslie Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Ha bejön mondjuk fél lityi fogyi csökk, akkor én is veszek. De így nem akarok beleugrani, várok vmi tapasztalatot. :lol:
opel16v Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Nekem mindegy hova viszik, de fel kell jönni érte a budafoki útnál levő üzletükbe, és személyesen le kell rakni az árát, akkor lehet vinni. Egyébként nem mindig van ez a lehetőség, úgyhogy előtte mindenképpen kell egyeztetni.
mélykék76 Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 ....Félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem akarok jobban belefolyni ebbe a témába, én csak annyit tudok tenni az ügyben, hogy aki ki akarja próbálni, annak ezt el tudom intézni. :lol:.... Kis diplomatikus :lol: :D :lol:
opel16v Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Már megszoktam hogy vannak itt mindenbe belekötős, nagyon unatkozós emberek. :lol:
Gyuri_bácsi Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Nemrég tankoltam Romániában, de nem estem hanyatt a benzinártól. 16,5L-ért fizettem 4200 Ft-ot. (254,5 Ft/L) :scratch: Igaz, MOL kút volt, de nem gondoltam, hogy magyar áron adják a benzint. (Vagy csak a magyaroknak van külön ár :?: ) Mindenesetre a nagyváradi MOL kút ezután kerülendő. Egyébként hegyek között, völgyek között 6,9-es fogyi.
istván Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Nemrég tankoltam Romániában, de nem estem hanyatt a benzinártól. 16,5L-ért fizettem 4200 Ft-ot. (254,5 Ft/L) :scratch: Igaz, MOL kút volt, de nem gondoltam, hogy magyar áron adják a benzint. (Vagy csak a magyaroknak van külön ár :?: ) Mindenesetre a nagyváradi MOL kút ezután kerülendő. Egyébként hegyek között, völgyek között 6,9-es fogyi. Igen, ez a 98-as ára. Nem hiszem, hogy valakinek is megérné átjönni tankolni. Amúgy 220 Ft körül van litere a 95-ösnek. És még ígértek drágulást... . :lol: . Amugy a MOL olyan közepes az árak szempontjábol itt. Van drágább is (OMV), olcsóbb is (Petrom).
istván Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Egyébként hegyek között, völgyek .... Milyenek az utak, merre jártál? Láttam magyar rendszámos Astrát :lol: , nem te voltál :?:
Butragueno Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Sziasztok! Nekem ilyen megafogyasztásom még nem volt! Egy pesti út is volt benne, de így is az autóút-város arány 30%-70%. Most tartok 5.49-nél :!: :lol: :lol: (765km-42 liter) , és még van benne nafta úgy 40-50 km-re. Hogy érthető legyek, mindig akkor megyek el tankolni mikor a mutató eléri a piros jel tetejét, és így 42 liter szokott belecsorogni. Ahhoz kell még kb. 40 km és így 765+40=805km - 42liter = 5.21 :!: :!: :!: :!: Hú vazze, termeli az autóm a benzint :!: :!: :!: :!: Eddigi csúcsom 42 L. - 675 km. De meg tudnám szokni... :wink: :wink:
Butragueno Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Persze autóút-város arány: 70%-30% helyessen :!: :!:
I_S Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 :shock: 1.4? Nekem a csucsom eddig 20 liter 452 Km .... öööö... mittom én, számoljátok ki... 5 alatt valahol, szintén oan 70-30-as arányban.
Butragueno Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 :shock: 1.4? Nekem a csucsom eddig 20 liter 452 Km .... öööö... mittom én, számoljátok ki... 5 alatt valahol, szintén oan 70-30-as arányban. 1.4, de evvel az 5 alattival kicsit lelomboztál. Valamit ki kéne találnom... :roll: :roll: :lol: :lol:
leslie Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 1,4-el nálam csak városba 7L alá nem megy. Vhogy nem nekem találták ki ezt a befonom a szemöldökom, olyan lassan megyek című vezetési stílust. Pedig nem megyek gyorsan sem. :lol: A piros teteje az télleg 42L. Én is ott tankolok általában. :lol:
I_S Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy csak városban nekem is oan 7 lityi körül mozog, de a városon kívülivel elég jól lehet kompenzálni :lol:
istván Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Jó annak akinek kell sokat sétafikálnia városban :? Széles országutak...stb. Nekem 5.2 a minimum és 7.5 a maximum. Ezek szerint nem is olyan jó. Kedves, nem 1.4-es, cartársak, valamivel mi is kell büszkélkedjünk... :oops: ha már a lóerővel nem is.
BlackCat Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Már megszoktam hogy vannak itt mindenbe belekötős, nagyon unatkozós emberek. :lol: Gabi! Nem tudod valami ismerősödnek berakatni próbaképpen a kütyüt?A forgalmazónak is,neked is jól jönne,ha beindulna az üzlet,nem?Látnánk tényeket,hogy mi a pálya.Xintem jóval több kelne el így,mint,hogy mindenki a másikra vár,hogy be ugorjon valami nem igazán jó üzletbe.Használnák 1-2 hétig legalább.8v 16v 1600ccm 2000ccm.Volna legalább ténylegesen egy-két megbíztható adat! Benned megbíznak itt az emberek,és legalább nem "TV SHOP" feeling-je lenne a dolognak! Ez csak javaslat!Ha rosszul gondolom,bocsi! :wink:
Recommended Posts