Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

..elmész ám a pi...ba! :o ;) ...a szivem szakad meg ilyenkor mert nekem meg majdnem a duplája(6,7l/100km) és még csak nem is megy az "egynégy".. :wacko:

Még akkor is ha nem összehasonlitható a diesel a benzinessel. <_<

Romániában tankol...lehet, hogy ott még jobb is a gázolaj nem csak olcsóbb? :(

fog az majd menni! :)

a benzinnel is így van kinnt? ;) :o nem mintha érintene mer attól baromi messze lakok de akkor már megkérdem! :D

Megosztás:

most nem tudom megdícsérjelek vagy ne szeresselek! :D :P :) :D széép fogyi!

hogyan tankolsz amúgy ha nem vagyok indiszkrét? kedvezmény vagy hogy??? :o

Kedvezmény, de csak néhány személnek! <_< Számléát nem biztos hogy kapok :wacko:

Jó fogyi, de ez szinte üresen volt, csak ketten a feleségemmel. :)

Kb így néztem a benzinkútnál: ;) :o Egyszerűen nem ment bele több, kattogtattam a pisztolyt vagy 20x...

egyszer már produkáltam hasonló fogyit, akkor ugyanez a táv 4,11-re jött ki, akkor egyedül! Talán most még annyira sem toltam, aszonykám állandóan szólongatott, lassabban, ne előzz, stb. :( Úgyhogy nyugisan haladtunk csak. ;)

Megosztás:

..elmész ám a pi...ba! :) :o ...a szivem szakad meg ilyenkor mert nekem meg majdnem a duplája(6,7l/100km) és még csak nem is megy az "egynégy".. :(

Még akkor is ha nem összehasonlitható a diesel a benzinessel. :wacko:

Romániában tankol...lehet, hogy ott még jobb is a gázolaj nem csak olcsóbb? ;)

ez egyszeri fogyasztás csak!!!! <_<

Amúgy kb 5L-el járok! :o

Kint tankoltam, eddig, mostmár ott is felment az áfa: 309 Ft most!

(És valóban, szerintem is kicsit mintha jobb lenne!) Lukoil-nál tankolok mindíg, ott nagyon jó az anyag! :D )

Ez egy magán kút itt magyarországon, itt ha minden igaz 280-ért már tudok tankolni (haveron keresztül persze...)

fog az majd menni! :D

a benzinnel is így van kinnt? ;) :P nem mintha érintene mer attól baromi messze lakok de akkor már megkérdem! :)

A benzin most olyan 300 körül van! A sima 95-ös.

Megosztás:

ez egyszeri fogyasztás csak!!!! <_<

Amúgy kb 5L-el járok! :(

Kint tankoltam, eddig, mostmár ott is felment az áfa: 309 Ft most!

(És valóban, szerintem is kicsit mintha jobb lenne!) Lukoil-nál tankolok mindíg, ott nagyon jó az anyag! ;) )

Ez egy magán kút itt magyarországon, itt ha minden igaz 280-ért már tudok tankolni (haveron keresztül persze...)

A benzin most olyan 300 körül van! A sima 95-ös.

Ma 225-ért tankoltam! :wacko:

Megosztás:

Én azt vettem észre, hogy az új szoftverrel sokkal jobb a fogyasztás, mint régen...

Nekem hosszú úton, kb 110-es átlagnál evett egy kicsivel 7 fölött, tiszta E85-tel...

Igaz h városban 9-10, de itt sokat megyek hideg mocival... <_<

Ui.: Vagy neked nem a Futó Gabi féle kütyü van?

Szia Pszilaj!

De igen, nekem is az van benne. Nekem eddig a rekord 90-100 között cc 6Liter benzinnel megspékelve 7,1 volt 2 személlyel, ez alá nem tudtam és nem is akarok menni, mert az nagyon necces már szerintem.

Megosztás:

Szia Pszilaj!

De igen, nekem is az van benne. Nekem eddig a rekord 90-100 között cc 6Liter benzinnel megspékelve 7,1 volt 2 személlyel, ez alá nem tudtam és nem is akarok menni, mert az nagyon necces már szerintem.

Nekem meg az a baj, hogy itt városban még rúgom is neki... :wacko:

Szeretem amikor 2.ban nyiszorognak a brillantiszok! <_<

Megosztás:

Meglepetés ért! ;) :(

Nem hajtottam nagyon, sötét volt, és esett egész úton, de a 90-100 átlagban megvolt azért!

A feleségemmel mentünk üresen szentgyörgy felé este-éjjel, 11-re értünk oda!

Nagy forgalom nem volt, de volt pár kamion az úton...

A fogyasztásom rendkívül meglepő lett! ;)

471 Km-re 17, 76 L-t tudtam betankolni! (színültig mind a 2x ugyanúgy) 3,77 L/100 km-en.

a visszafele úton 4 személy volt, kicsit keményebb tempó, 4,45-re jött ki!

Szeretem a dízelt! :o (Ja és most találtam egy benzinkutat, ahol tudok majd tankolni 280/L áron! :)

Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást <_< sztem vmit nagyon elszámoltál :wacko: a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :o

Megosztás:

Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást <_< sztem vmit nagyon elszámoltál :wacko: a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :(

Persze hpgy nullát, mert villannyal megy...de azt valamikor, valahonnan fel kell tölteni...

és választhat a csóka, hogy a benzinkúton fizet vagy majd a villanyszámlába tankol... :S

Megosztás:

Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást :wacko: sztem vmit nagyon elszámoltál :( a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu ;)

Nekem is volt már 4.2, nagyon alvósan, éjszaka, 400km egyben 80-90 között fixen, és akkor még tele is volt a hátulja. (jó, nem nehéz cuccokkal, csak ülésekkel, meg tető-oldal stb. kárpitokkal) Ha akkor sz.rodó termosztáttal 4.2 volt, simán elhiszem egy laza gurulással a 3.7-et ;) Az meg hogy a toyota legújabb csodahibridje mit fogyaszt... 23000 részecskeszűrő-szűrőn kell átpréselnie még azt a minimál fingot is amit kiadna, miközben 2 tonna kábelt, meg akksit húz magával, és akkor még benzines is... Ez oldszkúúl dízel, nem euro600-ra megy, hanem arra hogy 90-el gurulva kimenjen a világból. <_<

Megosztás:

Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást :wacko: sztem vmit nagyon elszámoltál ;) a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :o

km óra állása , számla a tankolásról

Nekem is szinte hihetetlen volt, de lefotóztam mindent, hogy meglegyen! :)

Nekem is volt már 4.2, nagyon alvósan, éjszaka, 400km egyben 80-90 között fixen, és akkor még tele is volt a hátulja. (jó, nem nehéz cuccokkal, csak ülésekkel, meg tető-oldal stb. kárpitokkal) Ha akkor sz.rodó termosztáttal 4.2 volt, simán elhiszem egy laza gurulással a 3.7-et ;) Az meg hogy a toyota legújabb csodahibridje mit fogyaszt... 23000 részecskeszűrő-szűrőn kell átpréselnie még azt a minimál fingot is amit kiadna, miközben 2 tonna kábelt, meg akksit húz magával, és akkor még benzines is... Ez oldszkúúl dízel, nem euro600-ra megy, hanem arra hogy 90-el gurulva kimenjen a világból. <_<

4,1 már többször is volt nekem! :o

Ha jól tudom, akkor Opeles90-nek is gyakran ilyen eredmények jönnek ki! :(

Megosztás:

km óra állása , számla a tankolásról

Nekem is szinte hihetetlen volt, de lefotóztam mindent, hogy meglegyen! :o

4,1 már többször is volt nekem! :D

Ha jól tudom, akkor Opeles90-nek is gyakran ilyen eredmények jönnek ki! ;)

Nekem egyszer volt 4.2, hulla is voltam köd is volt, nem nyomtam, örültem hogy megyek :( Debrecenből jöttem haza taliról asszem, de már az se biztos. ;) egyszer volt még 4.6, akkor nyaralni voltam. Amúgy 5.4-5.6 körül vagyok vele, csak Bp.-n, melóval, megpakolva <_< Ha sokat megyek hidegen, akkor csúszik be egy-egy 6-6.2, de inkább 5-el kezdődik :wacko:

Lacinak is csak egyszer volt olyan :o Ő is elment nyaralni, és egyben tekert le vagy 600-at fix 80-al :)

Megosztás:

Persze hpgy nullát, mert villannyal megy...de azt valamikor, valahonnan fel kell tölteni...

és választhat a csóka, hogy a benzinkúton fizet vagy majd a villanyszámlába tankol... :S

Nem, nem kell feltölteni. Menet közbe a nagy generátor a nagy akkumlátort tölti folyamatosan

Megosztás:

Nem, nem kell feltölteni. Menet közbe a nagy generátor a nagy akkumlátort tölti folyamatosan

Én ezt elhiszem, sőt tudom is!

De azért én akkor is furcsállom, hogy a motorja mozgatja a nagy súlyt, miközben egy nagy teljesítményű generátor még fojtja is, és csak 3,8-at eszik...

A mieink, meg feleannyi súllyal, generátor "nélkül" kétszer annyit esznek...

Csak szimpla fizika...

Megosztás:

Én ezt elhiszem, sőt tudom is!

De azért én akkor is furcsállom, hogy a motorja mozgatja a nagy súlyt, miközben egy nagy teljesítményű generátor még fojtja is, és csak 3,8-at eszik...

A mieink, meg feleannyi súllyal, generátor "nélkül" kétszer annyit esznek...

Csak szimpla fizika...

Erre mást nem tudok mondani, minden lehetséges vhogy. venni kell egyet vkinek és kikell probálni <_< de biztos csinálnak tesztet róla és meglehet nézni hogy is van ez

Megosztás:

Ma 225-ért tankoltam! :wacko:

Mennyiért váltották? Amúgy elmehetnek a sunyiba, benzint olcsósítják, a gázd meg drágítják. Majdnem fél hrivnyával (~14 Ft).

Ellenben engem is ért meglepi, Debrecenben a diószegin 149 Ft a gáz. Ha azt nézem, hogy mittomén Újfehértón 185, akkor nem gyengén olcsóbb. Ukrajnában ~120 1 lityó.

---

Nem mellesleg meg lett az eredménye a kerékfújásnak. Kemény kerék "óta" 7,9l, de 110-es országútival és sok várossal. Nincs 1000 huff/100km. <_< És nincs tattorhang! a048.gif

Megosztás:

Mennyiért váltották? Amúgy elmehetnek a sunyiba, benzint olcsósítják, a gázd meg drágítják. Majdnem fél hrivnyával (~14 Ft).

Ellenben engem is ért meglepi, Debrecenben a diószegin 149 Ft a gáz. Ha azt nézem, hogy mittomén Újfehértón 185, akkor nem gyengén olcsóbb. Ukrajnában ~120 1 lityó.

---

Nem mellesleg meg lett az eredménye a kerékfújásnak. Kemény kerék "óta" 7,9l, de 110-es országútival és sok várossal. Nincs 1000 huff/100km. <_< És nincs tattorhang! a048.gif

Simán forintért tankoltam a debreceni diószegi úton...csak E85-öt! :wacko: :(

Megosztás:

Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást <_< sztem vmit nagyon elszámoltál :wacko: a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :(

Szerintem lehet reális. Ha nekem 6 liter alá megy az X20XEV, akkor a jó öreg Dezső miért ne menne 4 alá?

Megosztás:

---

Nem mellesleg meg lett az eredménye a kerékfújásnak. Kemény kerék "óta" 7,9l, de 110-es országútival és sok várossal. Nincs 1000 huff/100km. :wacko: És nincs tattorhang! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a048.gif

Én minden hosszabb autópályás vagy autóutas karika előtt felnyomom őket. Ha visszatérek a "csodálatos városba", akkor meg komfortosítom némi nyomáscsökkentéssel <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.