Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 hát igen a fordulatmérös órákban van lámpa h tankolni kéne a simákba nincs semmi visszajelzö :sdemértnemtudtak abbais tenni:o Már bocs, de nem elég visszajelzés ha elfekszik a mutató? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Már bocs, de nem elég visszajelzés ha elfekszik a mutató? :D :wacko: :wacko: elfeküdni többféleképpenis tud pl nekem már fogyott ki a benzin belöle fullra és aztmutatta h még negyedig van felment a mutató az elsö vonalig aztán órát cseréltem most megint nem megy fel a mutató már nemolyan rég leirtam h mivolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Elfeküdni többféle képpen is tud. Pl. nekem, már fogyott ki a benzin belőle fullra és azt mutatta hogy még negyedig van. Felment a mutató az első vonalig, aztán órát cseréltem és most megint nem megy fel a mutató. ?ár nem olyan rég leírtam hogy mi volt. Emlékszem, de ezt egy fordulatszám mérős, csóróság-jelzős műszeregység nem fogja megoldani. Az a lámpa, a mutató állása szerint lövi be, hogy hol fog elkezdeni világítani. Ha a mutató össze-vissza mutogat, akkor a lámpa is csak azért van, hogy legyen :D Azt kéne megnézni, hogy a szint-jelző, a tankban, normálisan működik -e, mert ha az hülyeséget jelez, akkor a 36. műszer sem fog rendesen mutatni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Emlékszem, de ezt egy fordulatszám mérős, csóróság-jelzős műszeregység nem fogja megoldani. Az a lámpa, a mutató állása szerint lövi be, hogy hol fog elkezdeni világítani. Ha a mutató össze-vissza mutogat, akkor a lámpa is csak azért van, hogy legyen :D Azt kéne megnézni, hogy a szint-jelző, a tankban, normálisan működik -e, mert ha az hülyeséget jelez, akkor a 36. műszer sem fog rendesen mutatni :wacko: Az a szegénységjelző is a tankban lévő szintjelzőtől kapja a delejt, amit a műszer is. A jelzőnek van egy kis elektronikája a fordulatszámmérő (egy panelon van a vezérlőjével gyk.) alatt és az villantja ki, ha kell. Ettől még a műszer mutathat baromságot. Persze ha a tankban lévő cucc a rossz, akkor tehet akármit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Az a szegénységjelző is a tankban lévő szintjelzőtől kapja a delejt, amit a műszer is. A jelzőnek van egy kis elektronikája a fordulatszámmérő (egy panelon van a vezérlőjével gyk.) alatt és az villantja ki, ha kell. Ettől még a műszer mutathat baromságot. Persze ha a tankban lévő cucc a rossz, akkor tehet akármit. Azt hittem a mutatóval van összehozva. :D (Nekem a tankban levő cucc a rossz, így csak azt láttam hogy szinkronban sz.r mind a kettő :wacko: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Azt hittem a mutatóval van összehozva. :D (Nekem a tankban levő cucc a rossz, így csak azt láttam hogy szinkronban sz.r mind a kettő :wacko: ) Nem, függetlenek egymástól igazából. :wacko: Nade ez már nem az a topic, húzzunk innen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Azt hittem a mutatóval van összehozva. :D (Nekem a tankban levő cucc a rossz, így csak azt láttam hogy szinkronban sz.r mind a kettő :wacko: ) Nem, függetlenek egymástól igazából. :D Nade ez már nem az a topic, húzzunk innen. :wacko: Jó lenne, mert már kezdem unni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 fogyasztás:50-50% benzin-etanol:620km-40liter anyaggal=6.4l/100km. vegyesen város és országút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 486km 34,74l = 7,15l/100km (most csak benzin) belváros, országút 4fő+csomag, felefele elmegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 588km, 39,1 l- 6,6l-es átlag. Család, telecsomagtartó, Keszthelyig autópálya (max.130), félórás dugó baleset miatt, visszafele meg Balaton északi oldalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 662Kilóméterre 41.4 Liter majdnem csak benzin pár liter szesz volt benne, az 6.25L/100Km. :D Sosem volt még ilyen kevés, ebben volt 3 Balatoni út, kevés város, nyugis tempóban, kivéve a Blitzen a "bírja-e a hűtőragasztás a tiltást"-szituáció. :wacko: Most azért ment bele etanol is felesben, jobb a szaga, és jobban megy. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 662Kilóméterre 41.4 Liter majdnem csak benzin pár liter szesz volt benne, az 6.25L/100Km. :D Sosem volt még ilyen kevés, ebben volt 3 Balatoni út, kevés város, nyugis tempóban, kivéve a Blitzen a "bírja-e a hűtőragasztás a tiltást"-szituáció. :wacko: Most azért ment bele etanol is felesben, jobb a szaga, és jobban megy. :wacko: Ezen van a hangsúly! :D (de azért jó ha ellenőrzöd néha a tiltást is, sosem lehet tudni, nehogy egyszercsak majd ne tudja! :wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Ezen van a hangsúly! :wacko: (de azért jó ha ellenőrzöd néha a tiltást is, sosem lehet tudni, nehogy egyszercsak majd ne tudja! :D) Fogom is, ne aggódj. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Fogom is, ne aggódj. :wacko: De ha ezekután sírni fogsz a magas fogyasztásért, gázolajat töltök a benzintankodba. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 De ha ezekután sírni fogsz a magas fogyasztásért, gázolajat töltök a benzintankodba. :D :wacko: Az nem attól van, hogy néha megpörgetem 2 másodpercre, hanem az állandó várostól meg az etanoltól. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 682 Km 36L => 5,27 L/100 Km 4 személy, vegyesben, minden volt benne, de jó sok városozás! (dugóban :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 mostani mérés szerint országút, nagyon kicsi várossal (kb 10%) 7,8 liter/100km :D Örülök! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 682 Km 36L => 5,27 L/100 Km 4 személy, vegyesben, minden volt benne, de jó sok városozás! (dugóban :wacko: ) 529 Km 21.43 liter lónyál -> 4.05 L/100Km :D Hol 1, hol 2 személlyel vegyesben.. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 mostani mérés szerint országút, nagyon kicsi várossal (kb 10%) 7,8 liter/100km :D Örülök! :wacko: Az ugy nem sok egy kissé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Az ugy nem sok egy kissé? Kukoricaléből nem vészes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 529 Km 21.43 liter lónyál -> 4.05 L/100Km :D Hol 1, hol 2 személlyel vegyesben.. :wacko: :wacko: Akkor Lacika 4 lityije sem trükk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Akkor Lacika 4 lityije sem trükk? Nem trükk, hanem dinsznóság! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nem trükk, hanem dinsznóság! :D :D Miért? :D A tiéd is annyit eszik. 50 km-en. ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Akkor Lacika 4 lityije sem trükk? Nekem is volt már 1 személlyel 4,18, pedig az enyém még nem volt felújítva! ^_^ A trükk az amikor már 6-ot eszik! :D Akkor már valami nem stimmel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Az ugy nem sok egy kissé? Szerintem nem, mert kb 20 %-kal evett többet mint benzinből. Szeszből elvi számítások szerint kb 30%-kal kellene több szeszből a motornak, csak a jó átalakítóval ebből le lehet csalni egy keveset! :D Benzinből 2145 HUF-ba kerülne, de szesszel 1911 HUF-ba került 100 km. ^_^ Szerintem jó ez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts