pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hát nekem anno benzines korszakban 5,9 volt a legjobb fogyasztásom. De annyira hajtottam, hogy BP-DB útvonal a 4-esen 3,5 óra volt...ebből ki lehet találni a tempózást! :D :wacko: Maradjunk annyiban, hogy nem előzgettem sokat... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 5.5Liter c14nz? Nem azt mondom hogy hamukázol, de szinte csodaszámba megy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 5.5Liter c14nz? Nem azt mondom hogy hamukázol, de szinte csodaszámba megy.... :D Ez komoly a számok nem hazudnak.kímélni szoktam a járgányt. télen is épphogy üti a hetet Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ez komoly a számok nem hazudnak.kímélni szoktam a járgányt. télen is épphogy üti a hetet De ugye neked benn áll a nappalidban télen? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Télen még az enyém is eszi a 6-ot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Télen még az enyém is eszi a 6-ot. :D Én simán meg tudom vele etetni a 12 is! :wacko: Főleg mikor rám tör a lustaság és a 1,5 km-re lévő melóhelyre járok vele... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 De ugye neked benn áll a nappalidban télen? :wacko: :wacko: Kinti garázs,nem túl meleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Kinti garázs,nem túl meleg :D Sok a Balkányi utam ezért többet járom az országutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ez komoly a számok nem hazudnak.kímélni szoktam a járgányt. télen is épphogy üti a hetet Én is próbálom kímélni, csak valahogy sosem sikerül. Mit jelent a kímélés? 3000? 5000, vagy éppen hogy csak nem tilt? :wacko: De most hogy benya van benne szemlátomást kevesebbet eszi. Eddíg felesben olyan 500Kilóméternél villant a szegénységjelző, úgye az 40Liter, és 8literes fogyasztás. Most van benne 190kilométer, és az első (37.5) vonalnál jár. Csak éppen nem húz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Én is próbálom kímélni, csak valahogy sosem sikerül. Mit jelent a kímélés? 3000? 5000, vagy éppen hogy csak nem tilt? :wacko: De most hogy benya van benne szemlátomást kevesebbet eszi. Eddíg felesben olyan 500Kilóméternél villant a szegénységjelző, úgye az 40Liter, és 8literes fogyasztás. Most van benne 190kilométer, és az első (37.5) vonalnál jár. Csak éppen nem húz. :D Nekem nincs fordulatszámérő 100km/h fölé nem nagyon adom ugyanis fizettem a zsaruknak elegett :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Én is próbálom kímélni, csak valahogy sosem sikerül. Mit jelent a kímélés? 3000? 5000, vagy éppen hogy csak nem tilt? :wacko: De most hogy benya van benne szemlátomást kevesebbet eszi. Eddíg felesben olyan 500Kilóméternél villant a szegénységjelző, úgye az 40Liter, és 8literes fogyasztás. Most van benne 190kilométer, és az első (37.5) vonalnál jár. Csak éppen nem húz. :D Nekem még nem érte el az első vonalat, és már van benne 160 km... :wacko: tiszta E85... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nekem nincs fordulatszámérő 100km/h fölé nem nagyon adom ugyanis fizettem a zsaruknak elegett :D Nekem még nem érte el az első vonalat, és már van benne 160 km... :wacko: tiszta E85... :wacko: Hát akkor a fene sem érti, lehet lambdaszondát kéne cserélnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hát akkor a fene sem érti, lehet lambdaszondát kéne cserélnem. Én is kicseréltem, gondoltam annyit megér - ha másért nem is, akkor marad egy tartaléknak - de nem történt változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hát akkor a fene sem érti, lehet lambdaszondát kéne cserélnem. Nyugi, csaltam egy keveset! :D Színültig volt töltve, tölcsérrel...az utolsó féldeci már kicsurgott! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 az nem semmi van piz nekemis jöhetne hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 az nem semmi van piz nekemis jöhetne hihi Egy feles? :D Tartani kell egy triatlont! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Na mi is megjártuk Ausztriát. 4fő full csomagtartó + tetőbox Bp-Fertőtó(osztrák oldal) autópályán + volt benne még 150km város. 50%E85-el 9l/100km Aztán rátankoltam osztrák benyát így maradt benne kb 25%E85 Full autópálya (A2). Sebességhatárokat betartva és kihasználva, néha szakadó esőben 8,2l/100km Ismét tankolás osztrák benya most már szinte nem is maradhatott benne E85. 200km országút néha szerpentinekkel tarkítva majd ismét 200km autópálya. eső nélkül 6,5l/100km Elég drasztikus különbségek. Magyaráznia csak a jól kiégett a rendszerrel (az autópályázástól), az eltűnt etanollal, na meg a szerintem jobb minőségű osztrák benzinnel tudom magyarázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Én is próbálom kímélni, csak valahogy sosem sikerül. Mit jelent a kímélés? 3000? 5000, vagy éppen hogy csak nem tilt? :wacko: De most hogy benya van benne szemlátomást kevesebbet eszi. Eddíg felesben olyan 500Kilóméternél villant a szegénységjelző, úgye az 40Liter, és 8literes fogyasztás. Most van benne 190kilométer, és az első (37.5) vonalnál jár. Csak éppen nem húz. :D Nekem ma reggel itt villant ki először. Igaz utána elaludt még. Aztán tankoltam 42 litert. Nem rossz:) 5.3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nekem ma reggel itt villant ki először. Igaz utána elaludt még. Aztán tankoltam 42 litert. Nem rossz:) 5.3. Na-na-na-na nem hallom nem hallom úgysem hallom! :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nekem ma reggel itt villant ki először. Igaz utána elaludt még. Aztán tankoltam 42 litert. Nem rossz:) 5.3. De hideget tankoltál :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nekem még nem érte el az első vonalat, és már van benne 160 km... :D tiszta E85... :wacko: Nekem is annyi körül jön az első rovátka ha van benne kicsi város, ha csak vidék akkor eddigi rekord 175Km a negyed tanknál. Bár ez annyira nem pontos dolog ha ez alapján számolnánk, de én is figyelem ezeket a dolgokat. Nekem anno Nz-vel a horvát nyaralás volt a rekord oda-vissza út 5,74 4 személlyel + csomag. Szesszel mostanság a nagy átlagom 7,9 +- 0,3! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nekem még nem érte el az első vonalat, és már van benne 160 km... :wacko: tiszta E85... :wacko: Hehe. Én nyertem. :wacko: :D Ilyen is volt . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Hehe. Én nyertem. :D :D Ilyen is volt . :D http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35505915.jpg 158000el könnyűűű, még akkor bejáratós volt! :P (jó, tudom, mondtad, nem valós km, de akkor is, jól mutat egy dízelben! :wacko: ) Mit meg nem adnék egy Fteljesen új DTL F astráért, 0-km-el! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Egy kis érdekes cikk az etanolról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Egy kis érdekes cikk az etanolról! ne mán!!!! A cikk íróját meg kellene fejelni.... :D Utálom azokat az embereket, akik nem tudnak utána nézni annak, amiről írnak... Itt kezdtem igazán elszomorodni: "Összességében elmondható, hogy az etanol károsíthatja az üzemanyagrendszert de a kipufogórendszer is, mivel kén keletkezik az etanol elégésekor," De a biztosítékot ez verte ki: "Látnunk kell továbbá, hogy mivel a benzin illékonyabb, így az üzemanyagrendszerben kis furatokon fecskendezik be az üzemanyagot, így az etanol nehezebb fajsúlya miatt mindez a fogyasztás emelkedésével járhat." :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts