Turci Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Ha ettől lejjebb mész, akkor eladom a DTL-t, és veszek ilyen benzinest! :D :wacko: :wacko: (mellesleg vákum cső bajom nekem is volt, de nekünk dízeleseknek egyből észrevehető, megemelkedik az (üzem meleg) alapjáratunk. :D Van egy olyan sejtesem hogy a DTL fogyasztäsät fölözni nem fogom!Mikor azzal järtam ki 5-5.5L!Megpakolva 4 szemellyel volt 5.7L! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Van egy olyan sejtesem hogy a DTL fogyasztäsät fölözni nem fogom!Mikor azzal järtam ki 5-5.5L!Megpakolva 4 szemellyel volt 5.7L! :D Az a pár deci már nem számít! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Az a pár deci már nem számít! :wacko: Június 1 óta, a mai napig, 8300 km.-t tettem bele. Azért itt már pár deci oda vissza, érezhető lenne. :wacko: :wacko: Stabil 5.5 , autópályázva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Június 1 óta, a mai napig, 8300 km.-t tettem bele. Azért itt már pár deci oda vissza, érezhető lenne. :wacko: :wacko: Stabil 5.5 , autópályázva. :D Úgyértem a benzinese és a dízelem közt, neki 6 L, nekem 5,5. igen jó a fogyija annak a benzinesnek :D , én erre értettem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Úgyértem a benzinese és a dízelem közt, neki 6 L, nekem 5,5. igen jó a fogyija annak a benzinesnek :wacko: , én erre értettem. :D Tudom. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem 8,5 és 10 között változik. Attól függően, hogy mennyit megyek városban. Kellene a gépnek egy lambda-szonda csere, mert elég lassú és ezért picit magasabb a fogyi. De legalább érezhetően fürge. :D Nem kell félni az előzésnél! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem 8,5 és 10 között változik. Attól függően, hogy mennyit megyek városban. Kellene a gépnek egy lambda-szonda csere, mert elég lassú és ezért picit magasabb a fogyi. De legalább érezhetően fürge. :D Nem kell félni az előzésnél! :wacko: Városban nekem se jobb, ne várj csodát, fürge, de szeret enni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Városban nekem se jobb, ne várj csodát, fürge, de szeret enni is. Ez addig okés is, csak nekem E85-ből eszik ennyit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ez addig okés is, csak nekem E85-ből eszik ennyit! :D Akkor kifejezetten jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 579km 45,04l 33,3%/66,6% etanol/benzin = 7,78l/100km ezzel most elégedett vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Blitzre menet tankoltam...a megtett távban volt 120 km autópálya is 130-140-nel, 4 személy, plusz csomagokkal, a többi főút és város nagyjából arányosan. A fogyi 6,91 L/100km-re jött ki, nálam ennél kevesebb szokott lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gáborbp Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a sima 1.6-os benzines mennyivel fogyaszt (ha fogyaszt) többet a sima 1.4-nél ? Tudom sok mullik a sofőrön is, de a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kicsit OFF Most szeretnék venni egy 96-97-körüli astrát van itt olyan topik ahova belinkelem a kiszemelt autót és írtok róla véleményt ? ON Előre is köszönöm a válaszokat üdv. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a sima 1.6-os benzines mennyivel fogyaszt (ha fogyaszt) többet a sima 1.4-nél ? Tudom sok mullik a sofőrön is, de a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kicsit OFF Most szeretnék venni egy 96-97-körüli astrát van itt olyan topik ahova belinkelem a kiszemelt autót és írtok róla véleményt ? ON Előre is köszönöm a válaszokat üdv. Gábor szerintem csak néhány decivel... :D kasztni ugyanaz, az erő viszont több...a nagyobb motor könnyebben viszi! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a sima 1.6-os benzines mennyivel fogyaszt (ha fogyaszt) többet a sima 1.4-nél ? Tudom sok mullik a sofőrön is, de a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kicsit OFF Most szeretnék venni egy 96-97-körüli astrát van itt olyan topik ahova belinkelem a kiszemelt autót és írtok róla véleményt ? ON Előre is köszönöm a válaszokat üdv. Gábor Sima? Sima nyóc-szelepes? Sima 16-szelepes? Sima SI? :D Ha "Egyéb-Csevegés" topicba bedobod, akkor úgy kielemezzük neked hogy még mi is meglepődünk :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gáborbp Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Köszönöm a gyors válaszokat ! Ma már nem, de holnap benézek oda! Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 szerintem csak néhány decivel... :D kasztni ugyanaz, az erő viszont több...a nagyobb motor könnyebben viszi! :wacko: sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. Nagyobb ccm, nagyobb étvágy, de erősen lábfüggő azért!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. 5.5Liter c14nz? Nem azt mondom hogy hamukázol, de szinte csodaszámba megy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. Nanemá'! :wacko: Ez dizeles fogyi! :wacko: Nekem 6,7 lett most és 6,3 alatt még nem is volt talán soha. Mondjuk nálam van valami bibi valószinűleg, valami visszafojtja..óra szerint 140-et is nagy nehezen éri el szélcsendben. Tegnap, erősebb szélben 130-nál nem akart feljebb gyorsulni. Talán katalizátor? :D Mindenesetre, egy 1,6-os is el tud járni ennyivel használattól függően. Elég visszaolvasni az olyan motorral rendelkező autók tulajainak hsz.-ait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nanemá'! :wacko: Ez dizeles fogyi! :wacko: Nekem 6,7 lett most és 6,3 alatt még nem is volt talán soha. Mondjuk nálam van valami bibi valószinűleg, valami visszafojtja..óra szerint 140-et is nagy nehezen éri el szélcsendben. Tegnap, erősebb szélben 130-nál nem akart feljebb gyorsulni. Talán katalizátor? :D Mindenesetre, egy 1,6-os is el tud járni ennyivel használattól függően. Elég visszaolvasni az olyan motorral rendelkező autók tulajainak hsz.-ait. Nekem is 6.3-volt a legjobb. A 140-et hogyan próbáltad, 4-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nekem is 6.3-volt a legjobb. A 140-et hogyan próbáltad, 4-ben? Most mondja, hogy szakadékba hátszéllel is alig ment. :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nekem is 6.3-volt a legjobb. A 140-et hogyan próbáltad, 4-ben? 4-ben olyan 120-130-nál megsajnáltam és ment az ötös.. Mindegy, majd kipróbálok egy másikat - pl. Karcsiét :wacko: - és majd összehasonlitom, de tuti, hogy lomhább a kelleténél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 4-ben olyan 120-130-nál megsajnáltam és ment az ötös.. Mindegy, majd kipróbálok egy másikat - pl. Karcsiét :wacko: - és majd összehasonlitom, de tuti, hogy lomhább a kelleténél. :wacko: Na azt felejtsd is el. Ebbe én f*ngottam, más nem fog. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 5.5Liter c14nz? Nem azt mondom hogy hamukázol, de szinte csodaszámba megy.... :D Szerintem nem csoda, az enyém is hozta tavaly nyáron az 5,7-es átlagot. Sajna ez már a múlté. Viszont kellemesen csalódtam, mert az e85mix és a tetőbox csak 6,3-ra vitte fel az átlagfogyit (és ezekben az adatokban van minden, országút, város, rövidtáv, hosszútáv, alföld, hegyvidék, csak pálya nincs). (Na persze azt mindig meg szoktam jegyezni, hogy ezért a menetteljesítményért többet enni pofátlanság is lenne.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Na azt felejtsd is el. Ebbe én f*ngottam, más nem fog. :D :wacko: Nemá', ne legyé' ilyen izé'! :wacko: Csak egy próbakört...vagy te leviszed az enyémet egy körre oszt megaszondod, hogy "féltengely". :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts