Turci Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Ha ettől lejjebb mész, akkor eladom a DTL-t, és veszek ilyen benzinest! :D :wacko: :wacko: (mellesleg vákum cső bajom nekem is volt, de nekünk dízeleseknek egyből észrevehető, megemelkedik az (üzem meleg) alapjáratunk. :D Van egy olyan sejtesem hogy a DTL fogyasztäsät fölözni nem fogom!Mikor azzal järtam ki 5-5.5L!Megpakolva 4 szemellyel volt 5.7L! :wacko:
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Van egy olyan sejtesem hogy a DTL fogyasztäsät fölözni nem fogom!Mikor azzal järtam ki 5-5.5L!Megpakolva 4 szemellyel volt 5.7L! :D Az a pár deci már nem számít! :wacko:
Tiv. Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Az a pár deci már nem számít! :wacko: Június 1 óta, a mai napig, 8300 km.-t tettem bele. Azért itt már pár deci oda vissza, érezhető lenne. :wacko: :wacko: Stabil 5.5 , autópályázva. :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Június 1 óta, a mai napig, 8300 km.-t tettem bele. Azért itt már pár deci oda vissza, érezhető lenne. :wacko: :wacko: Stabil 5.5 , autópályázva. :D Úgyértem a benzinese és a dízelem közt, neki 6 L, nekem 5,5. igen jó a fogyija annak a benzinesnek :D , én erre értettem. :wacko:
Tiv. Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Úgyértem a benzinese és a dízelem közt, neki 6 L, nekem 5,5. igen jó a fogyija annak a benzinesnek :wacko: , én erre értettem. :D Tudom. :wacko:
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem 8,5 és 10 között változik. Attól függően, hogy mennyit megyek városban. Kellene a gépnek egy lambda-szonda csere, mert elég lassú és ezért picit magasabb a fogyi. De legalább érezhetően fürge. :D Nem kell félni az előzésnél! :wacko:
gergolabs Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem 8,5 és 10 között változik. Attól függően, hogy mennyit megyek városban. Kellene a gépnek egy lambda-szonda csere, mert elég lassú és ezért picit magasabb a fogyi. De legalább érezhetően fürge. :D Nem kell félni az előzésnél! :wacko: Városban nekem se jobb, ne várj csodát, fürge, de szeret enni is.
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Városban nekem se jobb, ne várj csodát, fürge, de szeret enni is. Ez addig okés is, csak nekem E85-ből eszik ennyit! :D
gergolabs Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Ez addig okés is, csak nekem E85-ből eszik ennyit! :D Akkor kifejezetten jó!
beligrom Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 579km 45,04l 33,3%/66,6% etanol/benzin = 7,78l/100km ezzel most elégedett vagyok
invictus Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Blitzre menet tankoltam...a megtett távban volt 120 km autópálya is 130-140-nel, 4 személy, plusz csomagokkal, a többi főút és város nagyjából arányosan. A fogyi 6,91 L/100km-re jött ki, nálam ennél kevesebb szokott lenni. :D
Gáborbp Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a sima 1.6-os benzines mennyivel fogyaszt (ha fogyaszt) többet a sima 1.4-nél ? Tudom sok mullik a sofőrön is, de a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kicsit OFF Most szeretnék venni egy 96-97-körüli astrát van itt olyan topik ahova belinkelem a kiszemelt autót és írtok róla véleményt ? ON Előre is köszönöm a válaszokat üdv. Gábor
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a sima 1.6-os benzines mennyivel fogyaszt (ha fogyaszt) többet a sima 1.4-nél ? Tudom sok mullik a sofőrön is, de a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kicsit OFF Most szeretnék venni egy 96-97-körüli astrát van itt olyan topik ahova belinkelem a kiszemelt autót és írtok róla véleményt ? ON Előre is köszönöm a válaszokat üdv. Gábor szerintem csak néhány decivel... :D kasztni ugyanaz, az erő viszont több...a nagyobb motor könnyebben viszi! :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a sima 1.6-os benzines mennyivel fogyaszt (ha fogyaszt) többet a sima 1.4-nél ? Tudom sok mullik a sofőrön is, de a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Kicsit OFF Most szeretnék venni egy 96-97-körüli astrát van itt olyan topik ahova belinkelem a kiszemelt autót és írtok róla véleményt ? ON Előre is köszönöm a válaszokat üdv. Gábor Sima? Sima nyóc-szelepes? Sima 16-szelepes? Sima SI? :D Ha "Egyéb-Csevegés" topicba bedobod, akkor úgy kielemezzük neked hogy még mi is meglepődünk :wacko: :wacko:
Gáborbp Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Köszönöm a gyors válaszokat ! Ma már nem, de holnap benézek oda! Jó éjt!
bandika Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 szerintem csak néhány decivel... :D kasztni ugyanaz, az erő viszont több...a nagyobb motor könnyebben viszi! :wacko: sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem.
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. Nagyobb ccm, nagyobb étvágy, de erősen lábfüggő azért!!! :D
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. 5.5Liter c14nz? Nem azt mondom hogy hamukázol, de szinte csodaszámba megy.... :D
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 sziasztok nekem 5.5l jött az 1.4 nz, több orszáuti menettel, kiméletes módban, nem hiszem hogy az 1.6-os kevesebbel is beérné.De ez csak az én véleményem. Nanemá'! :wacko: Ez dizeles fogyi! :wacko: Nekem 6,7 lett most és 6,3 alatt még nem is volt talán soha. Mondjuk nálam van valami bibi valószinűleg, valami visszafojtja..óra szerint 140-et is nagy nehezen éri el szélcsendben. Tegnap, erősebb szélben 130-nál nem akart feljebb gyorsulni. Talán katalizátor? :D Mindenesetre, egy 1,6-os is el tud járni ennyivel használattól függően. Elég visszaolvasni az olyan motorral rendelkező autók tulajainak hsz.-ait.
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Nanemá'! :wacko: Ez dizeles fogyi! :wacko: Nekem 6,7 lett most és 6,3 alatt még nem is volt talán soha. Mondjuk nálam van valami bibi valószinűleg, valami visszafojtja..óra szerint 140-et is nagy nehezen éri el szélcsendben. Tegnap, erősebb szélben 130-nál nem akart feljebb gyorsulni. Talán katalizátor? :D Mindenesetre, egy 1,6-os is el tud járni ennyivel használattól függően. Elég visszaolvasni az olyan motorral rendelkező autók tulajainak hsz.-ait. Nekem is 6.3-volt a legjobb. A 140-et hogyan próbáltad, 4-ben?
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Nekem is 6.3-volt a legjobb. A 140-et hogyan próbáltad, 4-ben? Most mondja, hogy szakadékba hátszéllel is alig ment. :wacko: :D :wacko:
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Nekem is 6.3-volt a legjobb. A 140-et hogyan próbáltad, 4-ben? 4-ben olyan 120-130-nál megsajnáltam és ment az ötös.. Mindegy, majd kipróbálok egy másikat - pl. Karcsiét :wacko: - és majd összehasonlitom, de tuti, hogy lomhább a kelleténél. :D
hening Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 4-ben olyan 120-130-nál megsajnáltam és ment az ötös.. Mindegy, majd kipróbálok egy másikat - pl. Karcsiét :wacko: - és majd összehasonlitom, de tuti, hogy lomhább a kelleténél. :wacko: Na azt felejtsd is el. Ebbe én f*ngottam, más nem fog. :D :wacko:
Guest gorbi Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 5.5Liter c14nz? Nem azt mondom hogy hamukázol, de szinte csodaszámba megy.... :D Szerintem nem csoda, az enyém is hozta tavaly nyáron az 5,7-es átlagot. Sajna ez már a múlté. Viszont kellemesen csalódtam, mert az e85mix és a tetőbox csak 6,3-ra vitte fel az átlagfogyit (és ezekben az adatokban van minden, országút, város, rövidtáv, hosszútáv, alföld, hegyvidék, csak pálya nincs). (Na persze azt mindig meg szoktam jegyezni, hogy ezért a menetteljesítményért többet enni pofátlanság is lenne.)
brezsó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Na azt felejtsd is el. Ebbe én f*ngottam, más nem fog. :D :wacko: Nemá', ne legyé' ilyen izé'! :wacko: Csak egy próbakört...vagy te leviszed az enyémet egy körre oszt megaszondod, hogy "féltengely". :wacko:
Recommended Posts